XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
XBOX-ban, és minden más olvasóban is nyekereg a fej, csak ott nehéz ezt meghallani, mert hajszárító. Ehhez képest a BD kurvahalk. 7db ps3-am volt eddig, mindegyik kurvahalk volt, az összes xboxhoz képest. Lehet, hogy van gyengébb darab, nekem ilyet eddig nem sikerült kifogni, hál'isten.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
BD olvasás gyors? halk? a töltési idõk mindig hosszabbak mint 360on, mert a BD pont nem gyors, ráadásul a fej nyekergését a szomszédba is hallani lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Cell proci nem Celeron.
"A PlayStation 3 "lelke" az STI (Sony-Toshiba-IBM) által kifejlesztett Cell névre hallgató 8 magos központi processzor melyek 3,2Ghz-es órajellel rendelkeznek, és egy le van tiltva praktikussági okokból, mivel ha egy mag elromlik egyszerûen bekapcsolható a másik. Hatot használhatnak a fejlesztõk, a hetedik az operációs rendszeré, a nyolcadik pedig tartalék."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Látom megint egy értelmetlen off lenne, úgyhogy inkább hagyjuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pödig ez Celeron, a dobozán is fel van tûntetve...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
> Milyen logika ez?
Sokszor 30-40Giga tartalom van egy lemezen. Ott az install nem lenne olyan triviális, túl sokáig tartana, stb. Ráadásul a BD olvasás kellõen gyors, és az olvasó halk. Nekem ez sosem hiányzott, totál felesleges lenne.
A patchelés sokkal nagyobb agyrém, és arra nincs semmilyen technikai, vagy bármilyen elfogadható magyarázat. Persze nem kötelezõ, nade mégis...

davidka003
Az mondjuk tényleg szánalom, hogy nincs HD Intall. Milyen logika ez? Hát már úgyis tudják futtatni géprõl a warez játékokat akkor a tisztességes vásárlók nem érdemelnék meg a HD Install-t?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ezt ird majd le a PS3 topikba is!!! 😊 De arra meg emlekszem hogy mennyire szuper gepezet volt a PS3 mert lehetett ra linuxot telepiteni. Az hol van mar??? Meg hogy cpu milyen szuper benne. Ja es a PS HOME az is mekkora ujjitas volt aztan az is elsikkadt. 😊 Pedig a HOME megjelenesekor nagyon filoztam rajta hogy veszek egyet az xbox melle, de meg jo hogy nem vettem. Az meg hogy NINCS HD INSTALL az valami elkepeszto...😊
Moby
Próbáld meg értelmezni a képet amit beszúrtam. <#idiota>

arty
ettõl még nem lesz celeron

értsd: az oldal elképesztõ, bõdületes hozzenemértésrõl tett tanúbizonyságot.

Forza.

DarkSector

Moby
He? <#wilting>
Ez egy ilyen új, Sony-Toshiba-Ibm-féle cell-e-ronn? <#idiota>

DarkSector
Ez nem az a régi Celeron.

arty
"Spec Ops: középszar ja, vannak sokkal jobbak nála. akkor meg minek? 😊"

jöhetne pár, hátha valami kimaradt 😉

Forza.

Muttley
Dragon's Dogma? - skyrim másolat. ez a stílus, AZZAL a megvalósítással nálam lehúzta a rolót
Spec Ops: középszar ja, vannak sokkal jobbak nála. akkor meg minek? 😊
Tekken Tag 2? anno nagyon bejött, de 2005 óta ua-t kapjuk. semmi mozgásanim., brutalitás, combo fejlõdés. a Mortal 2010 a maga 2D-jével 1000X körbeszaladja, megtekeri az orrát és lefingja

WRC3 jobb mint várható volt? - viszonyítási alap kérdése 😊
F1 kakukktojás - nálam biztosítékot vert ki, amiket írtak róla. többek között te is 😉

Doom 3 - októberben kiderül. picit tartok tõle, h egy Dead Space 1 azóta úgy elment mellette, mint sebesült vadlúd mellett egy F-16
Halo 4 10/10? 😊 nálam ilyen az MW2 és az MW3 survival missions 😊

ja és mondtad a mozi: Kaptár-megtorlást
tegnap mi meg az Expendables 2-t néztük meg
az 1. rész egy rakás szar volt
EZ VISZONT DURVA JÓ LETT!! 😊
akció örülteknek kötelezõ-olvasmány

Just do it :)

Moby
Elkezdtem olvasni, de sajnos már az elején kifolyt az agyam a szemüregemen át, és most próbálom visszatunkolni:

davidka003
Fable 2-ben most jutottam be a toronyba, hát csodálatos, hangulatos rész nagyon. Kellõen sötét, borús, idáig ez a játék legjobb része. Ahhoz képest, hogy az elején még azon gondolkoztam, hogy érdemes-e végigvinni, mostmár tuti végigviszem. Jobbnak tûnik, mint a 3. rész volt. Ott nem jött be a korszak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
Semekkora. Elszaladna rajta.
Az az architektura egy jó kísérlet volt, de az idõ nem igazolta, a gpu-k lelépték durván, akkoriban sem volt komoly elõnye, mára bedöglött az egész. Valszeg már nem is látunk több terméket belõle. Blade-ek még futnak itt-ott belõle, de kb. itt a vége fuss el véle. A következõ konzolok egy kaptafára fognak készülni.

Totti5
Ámen.

Tinman
Miért írhat minden balfax cikket?
Egyébként rájöttem, hogy te szeretsz a mocsárba dagonyázni... Ádörvörld élménymagazin, most ez a komolytalan vicchalom.

Pl:

- Merevelemez terén gyõztesnek kihozni a PS3-at, kibaxott nagy lámaság. HDD install??????? Nyekegteti nekem egész nap az a szerencsétlen a BR olvasót. Megvettem a 320GB-os verziót a PS3 esetébe és van rajta kb. 50 MB-nyi adat. A jó k. anyjukat, hogy 2012-be nem lehet egy kiba. játékot felinstallálni -.-

- Video támogatásnál szintén gyõztes a PS3??? Az k. ne érdekelje ezt a szerencsétlent, hogy az XBOX felskálázása k. jó! Ezen nincs mit vitatkozni, mert közel tökéletes. 2.5 évnyi XBOX használat után mikor megvettem a PS3-at és a 10. játék is 720p-be volt csak hajlandó elindulni, akkor azért nem kicsit összeráncoltam a szemöldököm. Egyetlen címem volt PS3-on NATÍV 1080p eddig, az pedig az ICO&SotC HD Collection, amitõl ez a minimum amit elvárnék, elvégre egy PS2-es játék felupgradelt verziója!

- Csatlakozás... mega fail:

Xbox 360 5 USB port -írja, majd így folytatja -->

Ítélet:A PlayStation 3 Slim két USB porttal rendelkezik, míg az Xbox 360 hárommal.

Hálózat fail vol sok:

A PS3 hiába Gigabites LAN kártyával bír, az updetek, patchek letöltése mindig qrva lassú, k. sokáig tart. XBOX360 esetében a patch csak kis méretû lehet és az a kevés is baromi gyorsan lejön. Ez kb. olyan, mint ágyúval légyre vadászni... lehet, de mi a faxnak?

Lefele kompatibilitás fail én már nem számolom mennyi:

PS1 kompatibilitás nagyon faxa, csak az a gond vele, hogy k. nehéz PS1-es lemezeket beszerezni és az áruk is pofátlan magas. Aztán amikor betolod a lemezt és Full HD tv-n meglátod a PS1-feelinget, akkor visítva szúrod ki a szemeid. Ezzel szemben az XBOX játékok még itt-ott elõfordulnak, olcsók a használt piacon és relatív kellemesen néznek ki még 1080p-ben is... a Shenmue 2-m is teljesen vállalható, csak lenne rá idõm.

Az összehasonlításból meg egyszerûen kihagyta a controllert... vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Bemutatom: kapják be. 😊

3D + szinkron

Ez is ugyan olyan agyt kikapcsol, kómába át másfél óra hent, mint az elõzõek, 3Ds effektekkel, lassításokkal hegyén hátán, bumm bumm + sok zene, akár mint az elõzõekben.

A történetet jól csavarták meg megint, és visszahozták az elsõ rész hangulatát. Ötletesen oldották meg az helyszíneket. Sok zene van ami hatásos a látvány és a harcok olyanok mint az elõzõekben voltak. Ada Wong mint új karakter látványban nem lóg ki az eddig megszokottaktól😊, sõt... Túl sokat nem lehet róla írni. Fatális baromságok most nem voltak benne, vagy csak mérsékelten. Maga a helyszín és a feeling az egyhez hasonlít inkább persze az akciók gyorsabbak és több van belõlük mint abban voltak. Aki követi a sorozatot ezt semmikép sem hagyja ki, aki eddig is utálta az most még jobban fogja.

7/10

Jöhet a befejezõ? rész.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
DMC-t filmnek látni az vaksággal egyenlõ...Resident Evil-t meg azért nem értette a srác...MERT az a milla geci filmek sima Kaptárok, kb ennyire van közük a játékhoz, mint ég és föld...
De hát lehet csak nekem sok ez a kaptár film/ek....
Rühellem hogy egy pina ugrál 4 uzival meg repked meg kerülgeti a 3 méteres baltákkal felvértezett állatokat egy bikiniben...A Resident Evil nem ez...nem errõl szól.

Totti5
Megnéztem moziba az új Resi filmet. Fasza volt!!!

Film elõtt benyomtak egy DMC cgi+cutscane trélert. Állat volt!!! Környékemen ülõk nem értették mi ez😊) azt hitték valami film.

Amúgy meg szomorú hogy egy huszon éves mozi pénztáros srác nem érette hogy melyik filmre akarok jegyet.

Hello! Resident Evilre kérek jegyet.
Mire?
Resident Evilre.
.....látom rajta a döbbenetet gyors rávágom KAPTÁR.
Ja, tessék.

<#shakehead>

Totti5
Bírná a box. Mondjuk ott van a GoW 3. Grafban ugyan úgy büntetõs Castlevania vígan suhan 360on. GT5 meg szar PS3on, ellenben a Forza 4 suhan 360on.

Ami üt teknóban az az Uncharted. Ott szerintem mindent kifacsartak a UC3nál a gépbõl, de ahhoz kellett az elsõ rész tapasztalata ami teknó terén gondokkal küzdött.

Gears of War 3nál is kipörgették a gépet. Látvány terén nem marad el az UC3tól, de az UC motorja egy gépre lett készítve így többet lehet belõle kihozni, az Unreal meg minden gépre.

DarkSector
KB semmi, mondták hogy a God of War-t is meg lehetne csinálni (egy ideje) mert az a technológia amit felhasználtak ps3-on a GoW3-hoz az elérhetõ X360-ra vagy ha nem is az de ami azt helyettesíti, ezt a GoW 3 után kb 1 évvel olvastam...csak ugye ez soha nem következik be mert Sony játék.

Totti5
Na ezt be fogom szerezni már!

Totti5
Xbox 360 MINDENRE + exek.

PS3on eszembe nem jutna multiplatform játékkal játszani. Az kizárólag exluzív player + FF13.

Ezek tények. Nem olvasom ez a cikket, de nincs olyan pont amiben megelõzné a 360at. Keretrendszerben a 360 elpicsázza, kontrollerben is, multiplatofrm teljesítményben is és online szolgáltatások terén is.

Amiben a PS3 jobb az a nem játékra használatos funkció pl média lejátszó, Blu Ray player.

arty
nézd meg a dark soulst.... (daemon souls még ps3 exklu volt)

olyan nagyon nem fogsz meglepõdni, annyit elárulok 😉

Forza.

DarkSector
biztos.

davidka003
Final Fantasy XIII megjött tegnap. Videók elég látványosak de tényleg alacsony a bitráta. Harc meg elég könnyûnek tûnik az elején bár még csak belenéztem a játékba kb fél órát, biztos nehezedni fog.

The Protector
való igaz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Harlekin
Inkább úgy mondanám,hogy könnyebb a fapados xbox ra programozni,mint ps 3-ra.De akkor meg is érkeztünk oda,hogy el lehet gondolkodni azon,hogy vajon a ps ex címek mitõl maradnak ps ex címek!?
Ott azért megmutatkozik az amit tud a ps.Nagyon nagyon kíváncsi lennék 1 ps 3 ex cím boxra átportolása után mekkora lenne a meglepõdés a box fanok között.<#kacsint>
The Protector
Mert bonyolultabb ps3-ra programozni,és nem érné meg a beleölt pénzt a ps3.Így az box majdnem mindig szebb lesz.Viszont amennyit szív a ps3 multiplatformban annyival szebbek a ps3 exclusive címek.Ennyi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

orichalcos
Költõi kérdés volt csak. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
moby nemrég leirta nem oly rég, olvass vissza 😛

---

ezen meglepõdtem

az elsõ rész még ps3 exklu volt jóideig... mondjuk fura, h ezt a folytatást mennyire nem reklámozták :/

elsõt játszom és bírom!

Forza.

orichalcos
Lehet hogy technikailag jobb a ps3, de vajon miért van az hogy a multiplatform címek boxon sokkal jobbak? 😄

davidka003
Xbox 360 vs. PlayStation 3
Na az ilyen összehasonlításnak is sok értelme van. Nem az alapján kell konzolt venni, hogy milyenek a belsõ paraméterei.

"A két konzol párharcából a PlayStation 3 került ki gyõztesen, összesen 7 kategóriában elõzte meg a Microsoft konzolját. Ismételten hangsúlyozom, hogy mindkét konzolnak meg vannak az elõnyei. Technikai szempontból azonban a PlayStation 3 az, amiben a több “kraft” van, és a nagy felbontású videó és a hangzás terén is jobb választás. "

orichalcos

davidka003
Doom 3-on nem lesz min meglepõdni. Ugyan az, mint a régi, pár új pályával.
Én tuti beszerzem.

http://www.xbox360gamereleases.eoldal.hu/

http://www.facebook.com/Xbox360GameReleases

Nézzétek az oldalt minél többen!
Dragon's Dogma kurva jó, érdekes, izgalmas végig. Darksiders 2 szinten remek. Nekem van egy olyan sejtésem, hogy te ezekkel soha nem is játszottál egy percet se.
Totti5
Dragon's Dogma teljesen jó.
Spec Ops: The Line is jó, csak túl van hypolva a semmire. Egy korrekt középszar átlagnál itt ott jobb lövölde.
Tekken Tag 2 meg miért nem jó? imádja minden Tekke
nes.

WRC3 jobb mint várható volt.
F1 kakukktojás.

Doom 3 ugyan olyan jó lesz mint volt!
AC 3 h&s, ??????????????????????????????????????????
Halo 4 10/10 😊

Muttley
az idei gammák amikrõl
azt reméltük, h <#eljen>
majd kiderült, h <#levele>

Ninja Gaiden 3
Resident Evil: Op Raccoon City
Dragon's Dogma
Risen 2: Dark Waters
TD: Ferrari
Spec Ops: The Line
Darksiders 2
Tekken Tag 2
F1 2012
WRC 3

és még elõttünk az októberi nagy dömping

DOOM 3 BFG - nagyon kérdéses
Dishonoured - kiderült, mégsem jön a STEAMPUNK stílus
Ass. Creed 100 - átment klassz. hack & slash-be (hangulatról már nem is beszélve)
Halo 4 - meglátjuk

maradt a (de még itt is akad 1-2 kérdõjel)

Resi 6
MoH Warfighter
Forza Horizon
CoD Black Ops 2
Far Cry 3

szerencsére jövõ év elején (elvileg) jön a Sniper Ghost Warrior 2 és Metro: Last Light 😊

Muttley
kormánnyal kell játszani
az RBR egy kiemelten élethû autószim (manapság nem divat) 😊

Bizonyára az lehet a autószimulátorok Dark Souls-ja.
grebber
Erre emlékszem.Anno billel annyit szenvedtem,csak hogy a rallyiskolát megcsináljam,hogy végre tudjak versenyen indulni már kezdtem örülni hogy belejöttem.De amikor a legelsõ rally futamon kb fél percet kaptam a Ghost cartól rájöttem esélyem nincs ebben a játékban.Így fájó szívvel de eltettem a süllyesztõbe!

Next PC upgrade: 2022

Muttley
(sajnos) még mindig az Egyedüli Igazi rally game a

arty
nekem a csusztatás szinte teljes hiánya/fals mivolta továbbra is vállalhatatlannak bélyegezte ezt az n. WRC-t.

naigen, meg a menü/dizájn ... röhej.

Forza.