XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan a dologban a titkos megoldás!!
MINDKETTÕNKNEK igaza van ezt kapd ki. 😊
Mivel te x360-on toltad nekem meg PC-n ami eleve hosszabb....😄
Ezért van az hogy te ledaráltad ennyi idõ alatt PC-n nem menne...😊
Én is most megyek elsõnek a fõellenségig és utána szoktam a mellékküldetéseket, és tudom mi merre, DE 6 óra kellett hogy eljussak a Gilded Areahoz, tény hogy ez nem fastrun idõ, le lehetne faragni, egy kicsit, de akkor sem lenne meg a végsõ boss itt nálam 10 órán bellül.
Fogadni merek hogy nálad nem 17 primary és 22 secondary feladat van!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy meg 10 perc alatt egyetlen RPGt nem lehet megvizsgálni. DD pedig 1 óra után olyan szinten elengedi a kezedet hogy azt sem tudod fiú e vagy, vagy lány. Ott állsz és nem tudod mi van, merre menj, mit csinálj. Ettõl is már más mint a többi RPG, mert ott ilyen nincs. Ebbe tényleg EPIC harcok vannak, mint a Dark Solusban is és nehezek!
Skyrimba mi van? 40 óra után találkoztam az elsõ sárkánnyal és 3 suhintástól összeesett. Elsõre epic mérce elérte az 1es fokozatot de aztán a köv 50 órában semmi nem volt ami egyetlen BOSS harcot is kiemelne. Skyrim primkó ebbõl a szempontból, viszont ott kalandozni lehet irtózatosan jól. Szinte nem is érdekel a történet, csak az hogy mindenhova eljussak és lássam a tájakat, falukat, városokat, mert hihetetlen jól néznek ki és él az egész.
Ellenben a DDben darálni kell a szörnyeket, az RPGs dolgok másodlagosak, de persze ugyan úgy benne vannak, hiszen open world.
Teljesen más világ a kettõ. Annyiban hasonlítanak, hogy fantasy RPG és nyitott világ.
PSN ID.: Beegabor
ilyen hosszú idõ kellett, h rájöjjek
open-world fantasy RPG ez is...
Just do it :)
idén nálam 2 játék maradt "talpon"
Sniper Elite 2 és a GR: Future Soldier
ill. Ninja Gaiden 2 (rebuy)
a többi idén...<#levele>#levele>
nagyon bízom a dec-i Far Cry 3-ban 😊
#124851: Splinter Cell Blacklist lehetne nagy flash
az eddig látottak alapján viszont tényleg csak "lehetne"...
😊
#124822: nem nyert 😊
mind2-vel nyomtam. DD-vel 10 percet, mire rájöttem, hogy skyrim játékmenet
a Darks. 2-vel meg néhány órát, de ellaposodott
írtam is 1 hónapja róla quick-review-t 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
adjunk nevet ennek a lifestyle-nak
SportPunk?<#nevetes1>#nevetes1>
Adversus solem ne loquitor
Amúgy szólj,ha segíteni kell gyorsan végigszaladni valami játékon.
Bazzze az acsivadászat miatt ezekre a dolgokra nagyon be vagyok állva.<#kacsint>#kacsint>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A legfelsõ a 3. new game plusz idõ ami 21 perc
Alatta a leggyorsabb idõ.
Ennyít a vetítésrõl.<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
De amúgy meg pont telibeszarom,hogy mit hiszel tegnap délbe álltam neki estére kész volt ha hiszed ha nem.<#nevetes1>#nevetes1>
Most én a legszükségesebb dolgokkal 6 óra alatt mentem el a Gilded-ig, és ez a játék talán 30%-a szóval ezt kicsit nehezen fogod elhitetni velem...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ugyan olyan mint a demó erre lennék kíváncsi.
Darks. 2 leszarva a 30 as szinttel 1 üt!!
Most néztem a raktárt,hogy megérkezett a BORDERLANDS 2!!!
Remélem nem passos a multi része,mert 1 óra múlva indul is a coop.
A biztonság kedvéért gyorsan írok iceakosnak ms pontér,ha netán passos.<#nevetes1>#nevetes1>
Lóhalálába futottam végig mindenhol mutatja az is,hogy nem lett meg a 30 as szintem mivel csak a lehetõ legszükségesebb harcokba mentem bele azaz a bossok és ahol bezárnak területre.Kicsit szívás az a föld volt a sok köcsög miatt de sok wrathal meg healtal az is futva teljesíthetõ.Nagyon sok pénzt elbasztam a wrathra fegyverre healtra.
Mivel a normálta 32 óra alatt 0 pálya ismerettel a gyûjtögetéssel,pöcsöléssel és minden mással 1üt szinte az összes (15) mellék küldetéssel lett meg mitõl kevés a 8 óra amúgy Én 6 órát szerettem volna ,de nem lett meg.<#kacsint>#kacsint>
Plusz jól elbasztam,mert kíváncsiságból rányomtam a nightmare fokozatra így most kezdhetek 1 harmadik new game pluszt,hogy meg tudjam csinálni gyorsan a 30 as szintet felveszem mindenhol az összes küldetéset és csak az xp-re megyek.<#nevetes1>#nevetes1>
Na ugye,hogy lehetséges!!!!<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Hát nemhogy Apocalyptic-en de még EASY-n SEM! létezhet hogy letoltad 8:50 alatt, nekem az az érzésem hogy azért 15 óra minimum a single...Apocalyptic meg több is.
Gondolom csak elírtad....
Én most tolom Apoc-ot, és 6 óra eltelt már és még mindig a Gilded Area-ban vagyok most értem abba az arénába ahol majd nemsokára lesz a kukac....szóval... 😊
Így már értem, de gondolom nem a régi változat ez hanem valami remake....
Mivel nem aludtam nyugodtan a Darksiders 2 miatt"csak azért mert még nincs borderlands 2 " délbe megjöttem melóból és new game +on APOCALYPTICET 8:50 perc alat letudtam.Igaz szarrá untam magam alatta,de legalább megvan.<#nevetes1>#nevetes1>
Inkább gameshop.hu
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tán 2010-ben járt le a licenszük, de ezt Totti szerintem jobban tudja 😊
pszt: olyan nem vót, csak valami zs kategóriás baromság, amit rögtön nagyívû sztorinak állítottak be, merugye attó, hogy ostobalövöldébe egyáltalán vót sztori, rögtön ötszörös szorzóval ment, de attó az még egy fosika kis nyomiság vót ám 😊
egy oldalas esszét, amit te értesz meg 2-3 nagytudású, de nekem elég 1 mondat, vagyis elég volt paraszt nyelven is...
Spec Ops tényleg egy jó közepes játék, mondjuk ha nem hypolják szét a történetet, akkor neki sem kezdek, mert a demó sem tetszett, de így legalább a feléig elvittem, csak éppen a nagy történetbõl semmi nem jött át. Össze van rakva rendesen nem lehet rosszat mondani rá, csak éppen vannak más TPSek amik minden téren kategóriákkal jobbak. Kell ilyen is... és inkább ilyen mint Kvantum Teória és társai, amik egyszerûen rosszak.
Olvasgattam a Tekken teszteket és néztem a hírek alatt a hívõinek a véleményét. Ez nem nekünk, hanem nekik készült és õk imádják, ESPORT játék. Viszont a Tekken hívõk meg a Mortalt hordják le... ez már csak így mûködik, amúgy meg a DOA5 lesz a legjobb😊)
Expendables 2-õt pár hete néztem moziba. Akciók alatt olyan vérengzések voltak hogy csak lestem, pedig éppan ennyit mutattak belõle amit a korhatár besorolás megenged de bõven elég volt, hogy egy jelentnél el tudjam képzelni hogy ez a csonkítás valójában milyen meredek... aztán amikor nem lõttek, meg visított mindenki a moziba a poénokon. Nagyon össze van rakva. Elsõ résznél sokkal jobb, de az elsõ is alapmû, hiszen ilyen sztárparádé oldschool eksön film a mi életünkben már nem lesz!
Zárjuk ezt annyival, hogy a ps3-ban nincs celeron processzor, sosem lesz. Pont. 😊
Hiába a hangtalan, hatásos ventillációt még nem találták fel.