XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
/Engem is hidegen hagy az atomfizika, nem is beszélek róla soha.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.11.16. 14:41:23
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
My streams: https://beam.pro/oriic
<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.11.16. 14:23:55
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Adversus solem ne loquitor
Most azért mert betettem 1 poént, hogy egy snasz BÓT a banánok mellett ps4 et is árul ! Ez felfújás??
/Na jó még az új hardver miatt is behúznám, de csak mert techbuzi vagyok.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Na legyen!
Fizetek 1000000 forintot annak aki bebizonyítja, hogy Moby és Harlekin nickhez tartozó személyek NEM tetvérek!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Nosza rajta csak rajtatok áll!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2017.11.16. 11:53:15
A rokoni kapcsolat pedig számtalanszor elhangzott, és gondolom még sokszor el fog, bár nem világos, hogy ez milyen témában releváns egyáltalán 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.16. 10:57:05
Adversus solem ne loquitor
Nem is értem mi értelme lenne ennek vagy miből fakad ez, hogy hihetetlen, hogy tesók vagyunk!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Ezekután őket hibáztatod? 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én bármit elfogadok, ha van ötleted, jöhet bármi... 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na délután beteszek képet róla!!!
Betettem ezt a posztot, hogy az Aldiba lehet ps 4 et kapni az xbox one FB csoportba poénosra véve!. 2 másodpercre rá az első poszt!!!
"Na egy tipikus XBOX fanboy... Kurva gáz vagy haver XD" hsz jött!!!
ITT az élő példa egy XBOX csoportba első poszt azonnal a PS sentinelek megnyilvánulása!!!!!!!!!!Irritál őket minden ami nem PS istenítés!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1> November 7 óta meg főleg!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Ha akarnám most vehetnék akár 5 ps pro-t GONDOLKODÁS nélkül vagy MOBY-val összedobatnék egy olyan PC-t amiről más csak álmodik. DE NEM KELL!!!! ennyi NEM KELLL nincs itt savanyú szőlő én szimplán ha odaszólók másik oldalnak az csak kimondottan a szemet szemér fogat fogér dolog miatt teszem...<#kacsint>#kacsint>
Engem sok haverom vasvillával üldöz, mikor olyan szavakat mondok, hogy eredeti, vásárlás, pre-order.
Bolondnak tartják a vásárlókat.
Minekazt, mondják ők, van warez ingyen, jóhogynem még fizetnek érte, így is drága volt a pc, mert 300k volt a gép, nem fog még játékra is költeni...
Nehéz sokszor így gémer témát felhozni.
Aki egyik vagy másik tábort fikázza, azt csak két dolog miatt teszi: mert agyatlan, vagy mert savanyú a szőlő, hogy neki nem futja egyik vagy másik konzolra.
Konzol meg pc háború nincs. Csak fórum harc, sehol máshol nem harcol már senki senkivel....mind3 cég más utat jár 2017ben.
Más a célközönség... 😄
Nekünk a legjobb, akiknek van minden.
Persze, hogy jó konzol, meg van gém. Ha régebbi hsz-at visszanézel tőlen, akkor láthatod. Vagy akárhol... 😄
Csak kicsit vitt a lendület..... 😄
/nehogy komolyan vegye valaki, hogy nincs x-re játék....😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ami meg van, azt meg nyomhatod PC -n, többnyire ingyen <#zavart1>#zavart1>,...a PC-t a warez tartja lélegeztetőgépen.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.11.16. 08:46:36
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezzel nem értek egyet. Ne csak platform-exkluzívokra gondolj, hanem konzol-exkluzívokra is. Pl. mint az előző generációban a Red Dead Redemption volt (és ha lehet hinni a pletykának, az RDR2 se jön pc-re) vagy legutóbb a Destiny 1.
PS-n ráadásul egy rakás exkluzív van. Annyi, hogy csak azok miatt már megéri a konzol: minden Naughty Dog (Uncharted Drake's Collection, U4, U4 expandalone, Last of Us), Until Dawn, a David Cage játékok, HZD és a kiegje, BB, a PSVR játékok fele kb exkluzív (nincs Vive-on vagy Oculuson), GT-k, Yakuzák + lényegében a teljes jRPG genre (akinek ez bejön, nekem nem). Ezt hiányolom MS-tól. De majd meglátjuk, legfeljebb a konzolexkluzívokat fogom az x1x-en játszani, mivel a pro-nál erősebb a gép jóval.
Hidd el, hogy az X egy nagyon jó konzol lett. Sajnos, kenterbe veri a Prot, hálózatostul, támogatásostul, szolgáltatásostul, hardverestől. Én most csak azzal szórakozom, hogy azokat a játékokat próbálom ki, amiket ingyen tol oda nekem az MS. Layers of Fear, Gears 4 tíz óra, Metro: Last Light Redux stb, ezek jönnek a GamePass-ból. EA Access-t még nem is aktiváltam, de onnan is lesz két-három cím, amit kipróbálok majd biztosan.
Ha találnék Home-partnert, akkor az is valószínű, hogy az ACOriginst már nem Prora húzom be, hanem erre.
Exkluzívk miatt konzolt venni-tartani nem érdemes csupán, mert annyi exkluzív nincs Pro-ra se. X-re meg pláne nincs. Jól megfér a két konzol egymás mellett, hidd el.
Most!!!
Megyek Aldiba reggelit venni!
Sétálok a sorok között!!!
Pakolom a kosaram...
olajos hal,
túrós batyu,
retek... várj ez nem retek, ez ps4... gyorsan ki is dobtam, mert elég satnya volt !!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Olyan felüdülés volt látni ahogy megbújt jobbról egy morzsa porszívó balról meg egy páramentesítő között kettővel arrébb volt egy zenélő bili is így méltó posztot foglalt el!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
69900 az 500 as az aldiba..
Az fps számláló meg alapból ki van kapcsolva. Ha valaki szereti nézni, annak előtte be kellett steamen vagy nvidia control panelben kapcsolnia.
És nem anyagi okok miatt nincs szükségem a szarakodásra az fps hajkurászásra és stb.
Szánalom amikor nézem, hogy emberek sírnak, pc-n, hogy a hud nem eltüntethető, de az fps számláló ott pörög szép fehéren ariel 72 ben a jobb felső sarokban!!!
Már jó párszor kifejtettem, hogy semmit nem jelentenek számomra a pisi ex játékok nekem pl BB az üdítő ital!
Moby révén akkor játszanék pisi ex játékkal amikor akarok, DE NEM AKAROK, MERT NEM ÉRDEKEL EGYIK SE!
Amúgy tök snassz a 144 fps szerintem dobj még rá valamit legyen meg a 145 sokkal sokkal élvezhetőbb lesz a story!<#nevetes1>#nevetes1>