176776
banner
  • arty
    A lehetőség így is megvan, hogy hivatalosan az ms nem ad lehetőséget a másolásra.

Amire nincs meg a lehetőség: a jóhiszemű lokális backupra.
  • arty
    Máshol van lehetőség INGYEN lokális backupra. Csak az MS-nél nincs. Éppen arról van szó, hogy az MS szolgáltatása emiatt egy fos.

Ha DS-nek pedig volt felhős korrumpálódása is, akkor ráadásul nem is biztonságos (logikus is: egy mentés nem biztonság).
  • arty
    Birka.
  • arty
    " "mentés az nálam van" Nálam is a box vinyon INGYEN + a felhőben!
    Jah ÉS ez az INGYEN pen is érdekes! tehát egy jó ingyenes pent dobhatNál nekem is HA MÁR AZ NEM KERÜL SEMMIBE. "

van kiépített tároló/mentő infrastruktúrám, ahol a boxos mentés kimutathatatlan összeget jelent. kerekítési hiba SE.

"És ugye a felesleges erőforrások alkalmazásáról nem is beszélve az ide oda mozgatás több eszköz között.
    Ha szeretnéd bedobom ide a régi posztokat a felesleges készenléti gép használatról meg a mentsük meg a földet hszeidről! "

Van napelemem, ups-em és 11W-ot evő NAS-om, ami a homeserverem is egyben, sok feladatot lát el.
    Te csak azért járattad az áramzabáló gen1 one-od, hogy syncelve legyen az os/játék/stb. Röhejes párhuzam.

"" biztonságban" erre meg csak továbbra is ez (Valóban volt corrupted a mentés, nekem egy idő után egy full pendrive az lett)
    Tehát szívesen fizetek azért, hogy valóban BIZTONSÁGBA és kényelmesen elérhető legyen az amire szükségem van."

Ha a boxom megy és lementem (lemásolom!) a mentést, akkor két helyen van meg és bármelyik korrumpálódik, az adatom a másik helyen megvan. Ezt jelenti a biztonság, hogy értsd ;) És ezt a biztonságot NEM kapod meg INGYEN.

"és ez azt jelenti, hogy soha nem is lesz?
    Ezért van 2 helyen mentés! box vinx és felhő!
    "És nem véletlenül van az, ha fagyás vagy áramkimaradás történik a köv indításnál kérdést tesz fel, hogy mit tegyen a 2 mentéssel, esetleg szinkronizálja őket össze...
    Ti csak szaladjatok gyorsan a penér amin vagy ott van még a mentés vagy nem, ha nem akkor a pc-ről kel újra felrakni, majd a konzolra így 2x es hibalehetőséggel. De számotokra ez a csúcs és a követendő példa!!! "

Fizetős backup, és benyeled. Ezért írtam, te mindent benyelsz, te de nem mindenki nyírható birkaként éli az életét.... :P
  • arty
    ps3/4: ingyen penre lehet backupolni, ha fizetsz a psn+-ért akkor felhőbe IS
    xbox360: lokálban/ingyen nincs mentésre lehetőség, felhőbe csak goldal, azaz fizetős
    xboxone: lokálban nincs mentési lehetőség (vagy talán most már van/lesz?), felhőbe ingyen felmegy a mentés

egyik se tökéletes, de a one-on van a lagnagyobb esély rá (ha megoldják a lokál mentés lehetőségét)
    viszont a legszarabb helyzet is az MS-nél látszik: a 360.....
  • darkSectorxxx #172709
    Kést se áruljanak, mert ölni lehet vele.
  • Harlekin
    A mentést se lehessen másolni ,mert nem egy nyomorékkal találkoztam 360 on aki megmókolta a mentését és god módban játszott. Tehát végül is elmondható, hogy az eszközről lementett adat csalásra ad lehetőséget.
  • darkSectorxxx #172707
    Azért mert amit Arty mond neked, valóban a te dolgod, csak ugyanezt csinálod visszafelé.

Miaz hogy nincs goldod, miazhogy nincs szélessávod...
    Maradi pendrive-os öskövület vagy....
    Kb ezt mondod ezzel.
    Erre reagalt Arty visszafelé.

Én egyetértek, hogy fizessünk a munkáért.

De az hogy másolgassak a gépen fájlokat, az nem meló nekik. Nem unfer dolog elvárnom az ingyenességet.

A multi még oké megmagyarázhatják a bizonyítványt.

De ez más.
    A játékot ne lehessen másolni, a mentés viszont nem az övék, hanem az enyém.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.08. 10:49:45
  • darkSectorxxx #172706
    Én értem hogy nem érted az amit mondok, de hogy ezt ellenem fordítsd! :D
  • Harlekin
    Már hogyne lenne evidens hiszen a szolgáltató így biztosítja és ez széles tömegnek megfelelő ezen mód!
  • Harlekin
    "Pendrive nem ingyen van, csak a mentés."

tehát fizetsz azért hogy megteremtsd a lehetőséget tehát NINCS INGYEN!

"De ne mossuk össze az x360 témát és corrupted fájlokat a mostani generációval."
    Mi van ezen összemosva??? Ez megtörténhet itt is mert ez ennek a dolognak a velejárója !!!

"Most ami nekem elbaszódott mentés az áram miatt volt. Ingadozás vagy áramszünet.... És az autosave éppen ment közbe. Sajnos."
    TE MOST KÖZLÖD A VÉDELMEZETT DOLGOD HÁTRÁNYÁT SÉRÜLÉKENYSÉGÉT!! Nem vicces leírnod feketén fehéren, hogy mi miatt szar a penes mentés!!!
    Arról nem is beszélve, hogy elhagyhatod a kutya szétrágja stb stb ha csak a fizikai behatások sérülését is elkezdenénk felsorakoztatni...
  • darkSectorxxx #172703
    Azzal nincs baj ha fizetsz, mert neked megfelel. Csak ilyen dolgokban ne kezeljük evidensen. :D
  • Harlekin
    te ilyen vagy, sajnos
    A Sajnos az, hogy vannak olyanok akik úgy gondolkodnak mint te és a szerencse az ,hogy többen vagyunk akik úgy mint én,
  • darkSectorxxx #172701
    Pendrive nem ingyen van, csak a mentés.

Hatő a felhőben tudtommal van tárhely limit. Régen volt.
    De ne mossuk össze az x360 témát és corrupted fájlokat a mostani generációval.
    Most ami nekem elbaszódott mentés az áram miatt volt. Ingadozás vagy áramszünet.... És az autosave éppen ment közbe. Sajnos.

A felhő nekem képlékeny.
    Limtes. Fizetős, és nem érzem magaménak az ottani tartalmakat.

Ez izlés kérdése, ami nem, az az hogy a pendrive egy plusz. Maradi ámde biztonságos megoldás.
    A pendrive pénzbe kerül, olcsóbb mint 1 havi gold.
  • Harlekin
    és ez azt jelenti, hogy soha nem is lesz?
    Ezért van 2 helyen mentés! box vinx és felhő!
    És nem véletlenül van az, ha fagyás vagy áramkimaradás történik a köv indításnál kérdést tesz fel, hogy mit tegyen a 2 mentéssel, esetleg szinkronizálja őket össze...
    Ti csak szaladjatok gyorsan a penér amin vagy ott van még a mentés vagy nem, ha nem akkor a pc-ről kel újra felrakni, majd a konzolra így 2x es hibalehetőséggel. De számotokra ez a csúcs és a követendő példa!!!
  • Harlekin
    "mentés az nálam van" Nálam is a box vinyon INGYEN + a felhőben!
    Jah ÉS ez az INGYEN pen is érdekes! tehát egy jó ingyenes pent dobhatNál nekem is HA MÁR AZ NEM KERÜL SEMMIBE.
    És ugye a felesleges erőforrások alkalmazásáról nem is beszélve az ide oda mozgatás több eszköz között.
    Ha szeretnéd bedobom ide a régi posztokat a felesleges készenléti gép használatról meg a mentsük meg a földet hszeidről!

" biztonságban" erre meg csak továbbra is ez (Valóban volt corrupted a mentés, nekem egy idő után egy full pendrive az lett)
    Tehát szívesen fizetek azért, hogy valóban BIZTONSÁGBA és kényelmesen elérhető legyen az amire szükségem van.
  • Rage47
    hát az újrakezdés nekem sem lenne buli, főleg egy 100 órás játéknál, ha pl. 60 óránál tartok már...
    Persona 5-nél vagyok 66 óránál, de ha most elveszne, akkor inkább megnzném youtube-on :D lehet külön felhőbe is menteni és lokálisan is a játékban, biztosra megyek, mindegyikbe mentek.
  • arty
    "plusz sosem volt még korrupt mentésem semmilyen platformon a sok év alatt"

és ez azt jelenti, hogy soha nem is lesz?
    és ha most az jön, hogy akkor újrakezded az adott címet.... arra meg én azt írom, hogy nekem az nem buli ;) szal bele se menjünk, kinek melyik játék mentése mennyire fontos.
  • arty
    nekem nem fáj, csak megvilágítottam, hogy neked miért nem fáj fizetni a mentés mentéséért SEM.
    te ilyen vagy, sajnos. (sajnos, mert a létezésed igazolja az ms számára, hogy ezt megteheti, igenis -> és emiatt kéne nekem is fizetni a mentés mentéséért ezen a retek platformon...)

a penes mentés az nálam van, biztonságban, INGYEN.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.08. 10:00:09
  • darkSectorxxx #172695
    Elfelejtettem szemléltetésképpen, hogy a 3.0-ás pendrive 10x gyorsabb mint feltölteni a mostani feltöltésemmel mondjuk képeket vagy videót!
    10x gyorsabb!
    Szóval akár szémszerűsíthető is, hogy miért pendrive. Youtube meg Twitter csak ha nagyon ráérek futtatni a konzolt.
  • darkSectorxxx #172694
    Kisebbség, csak nem a kisebbségen van a hangsúly.
    Ahogy mondthatnék példákat, a nem tudom milyen súlyos betegségek közt is van kisebbség.

De melyik korházba mész? ahol meg tudnak gyógyítani, vagy amibe azt mondják, hogy bocs, ritka betegséged van nem foglalkozunk vele?
    Nekem is van netem, én arra akartam utalni, hogy ps+pc-n EZT IS megteheted!!! PLUSZBA, HA AKAROD.

A multi másolás meg egyértelmű előny. :)
    Érted, az egyik csak ezt tudja, a másik meg ezt is! nem csak ezt! hanem ezt is! pluszba!
    Stream-elni se streamel sok ismerős, de én igen, akkor ha nekem a ps-ne a legegyszerűbb stream-elni, akkor le van szarva mert azt pár ember használja? :D

Nem logikus az érvelés. :)

A világ nem dől össze elvagyok ps-en. Csak páran úgy védenek dolgokat, hogy azt képzelik ez szándékos fika.
    Nem, nem az, hanem a tény.
    Ahogy ezt amúgy fordítva is szoktam pár helyen lkátni, és ott is megjegyzem, hogy ha valamit véd valaki, annak legyen oka először.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 16:13:58
  • Rage47
    a te szituációd eléggé kisebbség sztem

nem is emlékszem, mikor nem volt netem :D ha meg fél órára offline a konzol, akkor jászok single playert, vagy csinálok mást...
    plusz sosem volt még korrupt mentésem semmilyen platformon a sok év alatt

én egy dolgot hiányolok csak PS-en, a felhős médiakezelést.
    aki pendrive-ozni akar, annak ott a lehetőség, de sztem sokkal kényelmesebb a felhőzés
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.03.07. 15:22:49
  • darkSectorxxx #172692
    Mert évek óta használok internetet és tudom hogy nem mindig műkszik, évek óta használok weboldalakat és tudom hogy nem mindig működnek, valamint évek óta hordozgattam konzolt olyan helyre is, ahol nincs internet meg ilyenek.

Azt is tapasztalat alapján tudom, hogy a pendrive az nem maradi eszköz, folyton fejlődik, milliószor gyorsabb. Mikor van vagy 100 kép meg 10 videó weboldalazzatok, hajrá.
    Én meg 2 gombnyomással pendrive, utána meg oda viszem, dugom ahová akarom.
    Van nekem is windows xbox accountom ps-en is. Töltögettem én is a Geras of War képeket. Ja 30 képet 30x felküldeni, aztán vagy látta a win vagy nem és 30x letölteni, ezt a ps4en is utalom.

Nem viccből vettem külön 3.0ás pendrive-ot.

Elmegyek egy haverhoz egy videót nyomok kis internettel, az lehet akár 1 ora is feltölteni. Így meg sokat mondok a 60másodperccel.

Ezt a webfaszságot használhatnám ps-en is.
    Most azért használom mert néha nem számít az idő vagy egyszerűség. De van használva bőven. Képeket van hogy 50esével másolgatom sokszor.

Lehet másnak azért nem hiányzik, mert nem használja ilyen kapacitás mellett. Akkor elhiszem hogy ez szokatlannak tűnhet mint igény. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 14:51:49
  • barmi
    Manapság még a mosógépet vagy a kenyérpirítót is csatlakozni kell a netre wifivel vagy kábellel. Ez saj os a modern kor egyik velejárója...
  • barmi
    Meg amúgy is 2018-ban mi a fenének akarsz offline csinálni bármit is?? A világ nagyon nem ebbe az irányba halad, jobb ha ezzel kibékülsz mert nagyon nagy kínszenvedés lesz neked az életed hátralévő része ha így állsz hozzá ezekhez a dolgokhoz.
  • darkSectorxxx #172689
    Mindezt én 2 kattintással csinálom internet nélkül.
    De amúgy ja.

80 az egy költői túlzas, nem számoltam meg.
    De logika, hogy a pendrive az azonnal ott van, a weboldal meg plusz.

De írd le ezt úgy ha nincs neted, vagy ha szarakodik a weboldal....
    És legvégül pedig ez amit írsz ez ps-en is így megy, ez nem plusz fícsőr, az usb meg az.
    Szóval nem is az alapvető az hogy weboldal vs pendrive, hanem weboldal vs weboldal+pendrive
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 14:41:13
  • barmi
    Nem értelek.... Csinálok egy képet boxon, odaülök a pc elé, felmegyek az xboxdvr.com-ra, beírim a gamertagemet éés voálá ott van a kép amit 1 perce csináltam a boxon. Egy kattintással le tudom menteni PC-re fullos minőségben.
    Hol van itt a 80 lépés ???
  • Rage47
    jön a zombis játék, ki várja?
    https://gamepod.hu/hir/megjelenesi_datumot_kapott_a_state_of_decay_2_xbox.html
  • Harlekin
    Ez nem tudom miért fáj neked, hogy én menyiért vettem a boxot?
    Azt meg végképp nem tudom mi köze a mentésekhez ennek sőt mi köze ahhoz hogy goldhoz kötött a mentés.... Fizetsz amúgy egy biztonságos tárolásért vagy is nem, mert számtalan másért is fizetsz ez csak egy részét képezi...

De biztos az az okos aki preferálja a penes mentést, mert az menyire jó dolog, majd ugyan abban a posztban leírja, "Valóban volt corrupted a mentés, nekem egy idő után egy full pendrive az lett, nem értem miért."

szuper!

Jah és mutas rá, hogy hol írom azt, hogy a sony köcsög, hogy ezt biztosítja!
    Én szimplán a posztomban a dolog értelmetlenségére világítottam rá már mint boxon...
    Ha már a fos PS dolgai ISMÉT itt kerülnek az xbox topikban megbeszélésre!!!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.07. 10:21:15
  • darkSectorxxx #172685
    1. Neked nem szamít volt-e baj a mentéseiddel. Az számít, hogy ha nekem elmennek a sokszázas mentések.
    Látom együttérzel massal. :)

2. A felhő, mint tudhatnád fizetős. A pendrive meg ingyen van.

3. Nem szar megoldás a pendrive-ra kép kimentés.
    Hanem egyszerűbb.
    Megy net nélkül is.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.07. 09:25:19
  • arty
    tudjuk, aki nem FIZET a mentésének biztonságos tárolásáért (felhőbe, gold only!), az mind hülye, csak te vagy helikopter, aki a one-t is kéccázezerér vette, day1 :D

és nyilván a sony egy kecseg, hogy megadja a lehetőséget, hogy backupold a mentésed.
  • Harlekin
    Jóval több játékkal játszom mint te mind 360 on mind onen! De SOHA nem ment el játékállásom SOHA. Sőt annál a pár játéknál ahol a 360 as mentéseket át lehetett hozni onera is mindig minden ment! És még véletlenül se jutott ekkora baromság eszembe, hogy egy külső eszközre majd egy másik tárolóra mozgassam a mentéseimet, mert minden ilyen kockázat. boxon ott a 2 lehetőség maga az eszköz és a felhő aki ebbe nem bízik az mitől bízik 1 harmadik fél eszközében egy manuálisan mozgatott állományban stb stb....
    Tehát megfordítóm a dolgot! Sokkal nagyobb a valószínűséggel te saját magad hozod létre a corrupted mentéseidet!

A másik a kép meg videó mozgatás boxon ebből is 3 lehetőség van tökéletesen megoldva kényelmesen a bárhova mozgatásnak, de te a lehető legszarabb megoldást választanád 4. megoldásnak!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.07. 07:21:17
  • darkSectorxxx #172682
    Hát ja. :S
  • arty
    nekem csak forza settingem veszett oda, hálistennek - SOHA nem próbáltam többet adatot penre mozgatni 360-ról

sajna a 360 hdd lementésére is csak sufnituning megoldás van :( irtó kockázat, előbb utóbb tuti feladja a hdd (is?) ....
  • darkSectorxxx #172680

Igen, a move elég ilyenkor, mert pc-n backup, majd vissza move a gépre és vissza backup a pendrive-ra.

Valóban volt corrupted a mentés, nekem egy idő után egy full pendrive az lett, nem értem miért.
    Tuti nem illesztési hiba, mert hiába dugtam be jol 100x már nem jött vissza, ment is a levesbe.

PC és PS4-ben megbízom....:)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.06. 16:16:26
  • arty
    nincs goldom, a képek mégis elérhetőek a "profilom" alól (xbox.com)

és amugy pendrive IS kell, ez egyértelmű - van amikor boxon a mentett kép csak másnapra syncel át a webre.... pedig AZONNAL kéne :/

nem, 360on SEMMIFÉLE mentési lehetőség nem volt pendrive-ra! SEMMI!
    MOZGATHATTAD penre a mentésed, csak sajna nem volt százas a pen működése, arról néha elszállt az adat.... szal eléggé rizikós műveletnek számított ott a mentés (én nem is így csináltam, hanem leimidzseltem a 360as hdd-m)
  • darkSectorxxx #172678
    Ja és igen!!!

Legyen 2120-ban is pendrive, mivel ha nincs éppen online elérés, legyen alkalmam privát mentegetésre lehetőségem. NE csak ez legyen, lehessen online megosztást, van is megosztás.
    De mentéseket meg képeket ha nem muszáj ne internet segítségével tudjam csak 80 mozdulattal pc-re vinni akár.

Hangsúlyozom ez egy PLUSZ fícsőr a ps-en nem helyettesít. a minőség az már más kérdés.

Azért vagyok hepciás mert pl a mentéseknél lett már nem a dark souls 3 corrupted egy hiba miatt, amit egy ártatlan áramingadozás követett el.

Ha nincs a pendrive 8 végigjátszás megy a levesbe!
    200-300 óra játék.

Nem szívesen játszok ilyeneket olyan platformon ahol erre nincs lehetőség.
    X360-on volt. Igaz utólag.
    Ott meg PS3-on nem emlékszem ilyenre.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.05. 22:16:58
  • darkSectorxxx #172677
    Mondom lehet online is.
    A minőség a kérdéses, de nem kell pendrive. Csak gondolom akkor ha a nyers képet akarod, nem néztem mennyit rontanaka feltöltő oldalak.

De amúgy tudtommal a képek feltöltése gold előfizuval mennek nem? Vagy változott?
  • arty
    pont ez a bajom: jó minőségben CSAK pendrájvon lehet leszedni a képeket.... és 1x úgy jártam, h lemozgattam MINDEN képet és videot a ps-ről, majd a pen-ről elfelejtkeztem és véletlen leformáztam, mást másoltam rá.... :(

oké, az én hülyeségem, de milyen már 2018-ban pendriven másolgatni?!
  • darkSectorxxx #172675
    Fos? mert? :)
    De mondom usb-re emgy rendes png azt oda teszed ahová akarod, max fájni fog. :D