176877

-
Kibasztak 3 millát másnap ugyan ezek megvették és ott folytatták ahol tegnap kirakták őket... -
Az hogy pcn az ingyenességnek ára van. Nulla tiszteséges játék, de legalább ingyen van...érdekes lenne,ha ezért valaki pénzt merne kérni...hiszen akkor ezzel foglalkoznia kellene. De ezt senki nem tudja megoldani... -
És ez mire bizonyíték?
Mellesleg ott ingyen baszták ki azt a 3 millát, az is furcsa, hogy nem kértek pénzt a takarításért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 17:41:56 -
Pc-n csak pubg ból 3 millió csalót raktak ki mostanába! A bf meg cod stb ről nem is beszélve.... -
jah tééleg igazad van, nem is, hanem csak olyanok, akik megijjedtek a havidíjtól. :D -
Konzolon wh meg aimbot csalók voltak? -
Jah multiztam a ww2-vel, csak kizárólag csalók játszottak.
Persze konzolon a csitereket az tartja vissza hogy befizeted az évi 13k-t, még csak nem is foglalkoznak azzal, hogy nem lehet úgy belenyúlni a játékokba mint pc-n, áh dehogy....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 17:21:13 -
És ez most,hogy jött ide. Hogy ps pluszér mit kapsz? -
A pc multirol azt lehet tudni,hogy több a csaló mint a tiszta játékos.És ez köszönhető a fene nagy ingyenes szabadságnak.... -
Nem kapom? akkor adom?
-
Pc platform miatt tudjuk, hogy a multi az ingyen kéne hogy legyen. :) -
valójában ezeket nem KAPOD
a multit, a kedvezményeket paywall mögé tették... elvéve a nemfizetőktől.
amit kapsz, az az ingyenjátékok bérlete (kivéve x360), felhő. az tiszta: pénzért extra szolgáltatás. -
"Viszont a Goldér cserébe kapsz MULTIT, ÁR KEDVEZMÉNYT, JÁTÉKOT, FELHŐT, STB STB STB.... "
PS Plus-ért pont ugyanezt kapod... -
nem, az a szolgáltatás egy acsihunternek kánaán :)
egy új boxosnak, kazuárnak szintén. ócsón, sok jó gém.
plusz nem látom, hogy veszéleztetné a hagyományos modellt.... (bááár pl az EA access miatt érzékelem, hogy némi leárazás elmarad... vegyé passzt, ha ócsógémingelni akarsz :/ szóóóóval, ha nagyon akarok, tudok rajta picit szorongani! :D )
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.03.09. 11:05:51 -
Ha lenne annyi 5ft-osom ahányszor ezt leírtad, életem végéig fizethetnék a backup-ért. :D -
Nem szenved senki szerintem, én legalábbis pont ezt magyaráztam ps meg pc-n én is vígan elvagyok. Csak azt mondom, ne vedd alapnak azt, hogy te havonta fizetsz még olyan funkciókért, ami csak itt fizetős.
Ezt meg standard-nek veszed, a többi meg elavult őskori lelet. :)én örülök ha neked nem számít miért fizetsz és mennyit, de ne legyen ez alap.
Mert ebből fakad a többi szarság is.
A sok előfizetés legalizálja a faszságokat. :)
Lootbox is ezért él, meg az összes többi.
Mert annak is van egy egészséges része, meg egy, amit emberek idéztek elő.
Amivel megint nincs gond, de nem számítson alapnak már. :D -
És ha tudnád, hogy jelenleg a game passom-is 2018 11.10 ig aktív, akkor biztos még rosszabbul éreznéd magad.... 
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.03.09. 10:55:37 -
:) -
Nincs hát. Igazad is van. Nem értek a fizetős mentésekhez. :) -
Na itt befejeztem veled, mert fogalmad sincs erről az egészről........
-
És a fajtája ránkszabadította sajna, mára mindenhol fizetős (vagy az lesz - bár nintendot nemtom végül/már bevezette-e).
És hála istennek ezt nem a fajtám szenvedi meg hanem ti! Tehát CSAK neked vagy nektek van ezzel gond. Nekem nyugalom van én elvagyok így itt. Nektek van ismét gondotok nektek kell ezzel a tudattal együtt élni, hogy vannak olyanok akik miatt veletek ki van cseszve... Én meg szimplán jót derülök a ti mérgeteken!
-
Amúgy ebben tökéletesen igazad van, ha az alap felvetés az, hogy minden érdekel. Ha csak a mentés, vagy csak a multi, akkor baszhatom a csomagot. Nem fog vígasztalni a tudat. :D
Sőtt, egy érdekesség.
Pár éve még a weben, az xbox oldalán a CHAT-hez kellett gold!!!!
Mindez konzolon ment free.
Ennyit a Microsoft-ról.
Pc win store. Play anywhere játékok 99%-ra veszem hogy mennek multiba gold nélkül.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 10:41:51 -
Automatikus szinkronról beszéltél, ez nem az.
Vágod mi a különbség.
Láttal te játékban automata mentést, meg manuálisat, amikor rákérdez a gép hogy akarsz-e menteni.
Ebbe max annyi automatikussag van, hogy eszedbe juttatja, hogy ezt is csinálhatod.
Igen ilyet láttam, automatikus mentést a rendszerre mar nem.
Dehát évi 13kért kérdezze már meg a gép ugye?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 10:37:49 -
Ő azért fizetett éveken át, ami MINDENHOL MÁSHOL ingyen volt. Nem csak pécén.
És a fajtája ránkszabadította sajna, mára mindenhol fizetős (vagy az lesz - bár nintendot nemtom végül/már bevezette-e). -
amikor a live/gold indult, annyi történt, hogy a multit betették a fizetős sorompó mögé.
és te már AZÉRT fizettél.
(az ingyenjátékot a sonynak köszönd, a goldos akciókkal pedig megint fordítva ülsz a lovon... pont mint a multival...) -
Ebből látszik hogy fingod nincs róla! soha nem kellet használnod. mivel szinkronizálásnál ritkán de előfordul, hogy nem egyezik a felhőben lévő adat a boxon lévő adattal, ekkor felajánlja, hogy egy régebbit beszinkronizál! Ennyi de meg se lepődők, hogy ezt nem tudtad
-
Igen mindazt megkapod, ami pcn ingyen van. :D
Vicces kicsit.
X360-nal igaz szarapp volt a szitu, ott a sony még tartotta magát, de mára ő is elkurvult ilyen téren.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 10:30:06 -
Amúgy érdekes, én azt hittem csak felfelé töltés automata, azt hogy vissza a gépre is automatikusan, azt hogy. Mi alapján dől akkor el, hogy mikor melyik irányba másol a rendszer.
Tanulok ma is valami újat úgy látom. -
A lehúzás az amikor semmit nem kapsz a pénzedér!
Viszont a Goldér cserébe kapsz MULTIT, ÁR KEDVEZMÉNYT, JÁTÉKOT, FELHŐT, STB STB STB....
Tehát marad az hogy szimplán garasoskodó vagy, hogy ennyi jó dologra nem áldozol pedig a hobbid részét képezi, vagy szimplán elutasító ezek iránt ami meg a maradiságot hozza előtérbe!
-
És honnan teszi a felhőbe? Ott teremtődik. Ne állítsd meg a napomat :D
Valahonnan oda kerül az a szerencsétlen mentés nem? -
PONT EZ A LÉNYEGE BAZZ HOGY A FELHŐBŐL SZINKRONIZÁL !!!!
Hiszen OTT van 2 különböző mentésed!!! Mi nem világos!!!
Ezért Is van ha elbaszódik a te gépen lévő mentésed nincs para mert ott megvan! -
Nagy nap ez a mai!!!!!!
"Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - most már biztos, hogy PC-re és Xbox One-ra is jön" -
A felhő arra jó, ha amúgyis fizet valaki a multiért. Egy plusz fícsör egy plusz szolgáltatás, soha nem is volt több ettől.
Én meg minek fizessek a mentés backupért? Ha áramszünet van, vagy nem vagyok netközelbe mert hordozgatom a gépet, feldughatom a felhőt.
Erre mondom azt, hogy nekem minden, és minnél több opció kell, nem érdekel ha nem használom, csak legyen rá lehetőségem.
:) -
büszkén vállalom, hogy a lehúzás elterjedését nem támogattam (live gold)
maradi akkor lennék, ha egyébként nem használnám a felhőt (arra amire való - NEM biztonsági mentésre) -
Hat ja, ha corrupted lesz a gépen, akkor a felhöbe is azt szinkronizál.
Amúgy nekem corrupted a gépen volt, és a felhőbe szerintem pont ezért lett rátöltve ez.
Ja és dögöljek meg, nekem úgy tűnt, mintha a felhőbe nem lehetne minden játékot x360-on feltenni.
Akkor még 512mb tárhely volt.
Harlekin felélte szerintem 2 másodperc alatt. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.09. 09:31:45 -
Most amúgy aco-ba meg a fejlesztők álltal kitalált lootbox-ozást rövidítem le.
Hogyne csalnék.
De cserébe nem verem a nyálam hogy szar a lootbox. Megoldom magamnak. :)
Aműgy meg van ebben élvezet, kicsit olyan mint a játékautomaták.
Ha megveszem a cuccokat, elmúlik a vagy, az az érzés hogy megszerezd.
Ha megvan akkor már nem olyan fontos. :D -
ha a gépeden elszaródik a játékmentés és a szar játékmentés felmegy a felhőbe, akkor mit tudsz csinálni?
értsed már a biztonsági mentés fogalmát! :) hogy a géped és a felhő közt mozog az adat, az tök jó, de az kvázi "egy példány".... -
Nem a kimaxolt játékokról volt csak szó.
Neked azért nem kell pendrive, mert havonta van pénzed előfizetni azt amit én ingyen manuálissan biztonságosabban oldok meg. :)
Igen csalok single játékokban. Ezzel időt sporolok sokszor. Jaja. :)
Pl ha egy játéknak van a végén 2 ending, akkor a faszom megy végig ez a 3 perces videóért a játékon még 1x.
Köszönöm a segítséget, ha van ps4 editor, akkor az csak jó.
És nem, nem tudtam róla, halisten még nem jött ebben a genben olyan játék, ami olyan lenne, hogy a gameplay nem érdekelt volna csak a cselekmény, hogy 1x végignézzem.
Persze manapság ott a youtube. -
"Van hangszoro benne (szart sem er), "
vannak játékok, amikor iszonyat jópofa, amikor onnan jön ez+az.
nyilván nem zenehallgatásra való :D -
360on NEM ment gold nélkül felhőbe
ONE menti a felhőbe, ez talán még a 2013as always only mocsokság maradéka :D