XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Station 1 / “Horizon Bass Arena” – “A bleeding-edge mix of the latest electronic and dance music, from dubstep to electro to drum & bass. If it’s got bass, you’ll find it here.”
Station 2 / “Horizon Pulse” – “An eclectic selection of indie festival favorites, remixed to keep you driving”
Station 3 / “Horizon Rocks” – “If it’s got guitars in it, it’s here. Whether these bands are hitting the festival scene for the first time in 2012 or are legends reforming for one last gig, you’ll find a diverse selection of music on this station, all turned up to eleven.
Itt az összes zene
XBOX Live Gamertag:Waczkor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Erre írtál egy mosolygós fejet. Elejét nem vetted figyelembe?
Úgy várom a demót, hogy csoda. Suliból biztos hazajövök letölteni😊) Lyukas órám lesz úgy is😊
Legalábbis én ezt hallottam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ehhez az agysejtjeim döntõ többségérõl le kellene mondanom, ezt pedig nem tervezem.
Egyébként a WRC-ben hogy sikerült feldolgozni az autók jelenlétét? <#ravasz1>#ravasz1>
Adversus solem ne loquitor
Belsõ nézetbõl agyon vernek multiba külsõ nézetbõl simán tudok elsõ lenni Pl tdu 2 be volt 1 verseny vagy acsi ami belsõ nézethez volt kötve.Na ott azért vért izzadtam.<#nevetes1>#nevetes1>
Ez van Én ezt szoktam meg nekem így megy!
Más
Fablet próbáltad???
Úgy elakadtam ahogy csak lehet eddig egyszer se haltam meg,most viszont meg képtelen vagyok átjutni 1 helyen.Jön egy valag farkas és nem tudok védekezni valamiért ott nem veszi a kinect rendesen a védekezést karmolnak rajtam 3 at és végem van.Ki is vettem a lemezt ,mert ott tartottam,hogy lerugom a falról a kinectet.<#nevetes1>#nevetes1>
Erre beraktam ezt a Crash Time 5-t,na még ez mi!!
Na de holnap azt hiszem indul a dishonored vagy az XCOM.<#kacsint>#kacsint>
A törés viszont jó benne. Érzékeny, hama oda lehet vágni a gépet és ugratók után is sérül és deformálódik a kaszni ha rosszul érkezel, vagy túl nagyot repülsz. Volt olyan hogy a C oszlopnál deformálódott a kaszni egy félresikerült ugrató után, konkrétan beleroppant a váz😄, de ennek nem volt kihatása a vezethetõségre, mert csak visszajátszásban láttam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és még halom hibáját láttam én is, pl.
belehajtasz 130-cal víz átfolyásba totál leültetett autóval, az autón sérülésnek nyoma sincs,
az autó bármilyen nehéz terepen mész majdnem teljesen tiszta marad, nem koszolódik
de konkrétan mindezt lesz.rom, mert
- a fizika remekül testreszabható és egészen valósághû közeli élményt ad - konzolon ez nagy szó
- a valódi rally (!) pályák hangulata megeszi reggelire az összes tömeges happyboyos f.szkivan roadshow hangulatú Dirt 1-2-3-at együttvéve
#125692:
majdnem tudod kezelni a hasonlatokat 😊
puff neki 😊
ezen ne izzadj, van ilyen <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
A többi játszhatatlan kategória ( GT, F1, GRID, DIRT, WRC, NFS Run, Shift 1-2, TDU Ferrari, TDU 1-2 ). Ugrál a kamera, meg a HUD, dölöngél vagy úgy áll a seggébe az autónak a kamera mint ha söprünyélen lenne. Mindenre jó, csak eredményes játékra nem.
Árkédok közt is tele van rosszal, de vannak kivételek pl MC:LA, NFS HP, Driver.
#125671:
ez esetben a WRC 3 nem biztos, h neked szól
de ahogy látom, nem is nyomod vele 😊
Grafika 2006ban elment volna úgy ahogy. PGR3 nyitócím! simán leveri teknóban és esztétikában. Ez szégyen, de hét Fekete Bab játék ez a WRC.
Belsõ nézet egy vicc. Nincs lemodellezve. Van egy alap standart kidolgozás, és az van kicsit változtatva. Valósághoz semmi köze, ráadásul szarul is néz ki.
Pályák szintén gyengék, még ha van 1-2 jól kinézõ is ahol a bevilágítást eltalálták, de napos idõben mondjuk hogy okés a dolog, mert hosszú szakaszok vannak és az fps is tartja a 30at szerencsére.
Az esõ viszont... gyászos. Dirt, GT, PGR esõzéseihez képest ez egy nagy büdös nulla. Ronda, igénytelen, rossz nézni, a szélvédõ és ablaktörlõ pedig... no komment.
Ráadásul nincs éjszaka. Egy hivatalos WRC játékban, ahol vannak éjszakai versenyek? Codemastersre lehet köpködni, van is miért olykor, de még arra is figyeltek az F1ben hogy Abu Dhabi nappal kezdõdik és dinamikusan beesteledik, a verseny felére mint ahogy a valóságban és korom sötétbe van a befutó, már ha ugye 100%os versenyt játszol.
Visszajátszás. FPS ilyenkor felezõdik és érezhetõen akad és belassul. Grafika igazi csúfsága itt jön ki igazán. Ronda. Nem állja meg a helyét ( és nagyon lágyszívû voltam ) 2012ben de 2005ben sem tette volna ( PGR3 pl ).
Olyan apróságokról már nem is szólva hogy startnál ha gázt adok miért alszik ki a féklámpa?😊 miért csak 1 fényszórója ég az autónak? stb...
Ezt a játék szar lenne, ha nem lenne alatta ennyire élvezetes fizika, jó kormánykezelés és 7kmeres pályák. Ezek mentik meg. Minden más téren teljes csõd a kivitelezés.
Hát ez valami kibebaszottjó. Nagy kár, hogy lófaszra sincs idõm, nemhogy játszani, még a RE6-ra sincs idõm, pedig az minden nap a nevemen szólít, és a tévé felé húz a lábfejemnél fogva <#rinya>#rinya>
Hogy egy steampunk játék ami.... AMI...STEAMPUNK???
AZ!ÁRGYÉLUSÁT!
Mit vártál?
Ez az a fajta atmoszféra, ahol az õskori kietlen pusztában Forma 1-es autóval közlekedsz, és közben azt üvöltöd bele a pusztába, hogy "értem én, hogy Forma1, de minek a kerék?ROHATTAK!"? <#banplz>#banplz>
És mér kell hülye példákon keresztül leírni valamit? Önmaga nem elég jó? 😄
A játékban van egy menüpont, ami az FF13 storyját chapterekre bontva elmeséli, némi videó anyaggal. A fejlesztõk ezzel egyrészt gondoltak azokra, akik az elõzõvel nem játszottak, de inkább azoknak akik anno játszottak vele és felelevenítse a story fontosabb pillanatait.
Nyilván annyira el van dugva a 3 menüpont közt, hogy lehetetlen megtalálni.
Másrészt egy játék elején belecsöppensz egy történetbe, ráadásul jRGP ami nem fogja 10 perc alatt elmagyarázni az egészet. Ki kell ismerni, fel kell fedezni, de amúgy semmi bonyolult nincs benne, 2 fõ karakter van. Egyiket ismerjük ugye, a másikról pedig pár óra után nagyjából kiderül, hogy ki õ és miért van itt.
Persze olyan teszteli és olyan fikázza aki az elõzõ részrõl fél órás tapasztalat alapján csinált egy 10 perces rivjút.
JRPGben miért is gond hogy a harcok véletlen szerûek? amúgy nem teljesen, mert ki lehet õket kerülni, persze ehhez némi reakció idõ is kell, de ez a mûfaj alappillére, persze van játék ahol mindig látszanak.
És ennek a szavait isszák ezrek a yutubon, meg az sgn. Gémsztár ezek mellett tudományos szaklap.
" Az Xbox Live Gold tagoknak október 9-én fog megjelenni a próbaverzió, a Silver elõfizetéssel rendelkezõ játékosok pedig egy héttel késõbb tehetik majd rá a kezüket. Aki kipörgeti a demót, az a teljes játékban egy 2013-as SRT Viper GTS-t kap. "
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A MOH Warfighter bétáról mi a véleményetek? Még nem volt idõm kipróbálni! Ha s..r akkor lemondom az elõrendelésem!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
sorry, a hangulat nekem nem jön át :/
és azzal, h minden totál irreális, egyben rohadt könnyûnek hat az egész
a szinkron jónak tûnik, az effectekért is díséret, de
az atmoszféra nálam kb olyan, mintha az õskori kietlen pusztában Forma 1-es autóval közlekednék
nagyon keverik a korszakok stíluselemeit + még totál földönkívüli irreális képességek és ahogy mondtad, "ez az én gyomromnak már sok" 😊
egy Thief 4-nek inkább örülnék
PSN ID.: Beegabor
de ez a Dishonoured már olyan mértékû elrugaszkodás a valóságtól, h
durva nehéz vele azonosulni
a steampunk stílusról már nem is beszélve
ennyire örülsz neki? 😊
na, csak kezd el nyomni single-ben...
nem madár kakál homlokon
elefánt...<#nevetes1>#nevetes1> <#idiota>#idiota>
Olyan sok az információ a kettõhöz képest, hogy elveszek bennük.
Tudtok ajánlani egy magyar xbox360 battlefield 3 oldalt ami összefoglal mindent a játékkla kapcsolatban?
Magyar kézikönyv honnan tölthetõ le hozzá?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hisz amikor Én már autos gamákal nyomtam akkor még itt a többség még csak a "TÖKÖLI ÚTON LÖTYÖGÖTT"
És akkor még nem volt a belsõnézet "normális belsõ nézet",ezért maradt a megszokás!!<#kacsint>#kacsint>
Szokás kérdése minden ilyen dolog.
Mint ahogy FPS-t is az egérrel+billel játszom boxon!
De az is jó amikor a patkányt irányítod, odamész vele az ellenhez és hirtelen visszaváltozol és eszmélni sem tud és már nyírod is ki.
Next PC upgrade: 2022
komoly 😄
Mellesleg ez a wrc3 nagyon jó lett.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
haver gépén nyomtam 1.5 órát ma
alig lehetett leszedni róla
megfelelõ set-uppal egészen jó a fizika
kontrollerrel is nagyon jól irányítható
Dirt 3 az amerikai piacra készült és pisiseknek - konkrétan f.szom ki volt a tömeges roadshow pályákkal
WRC 3? - rally a javából
cockpit és motorháznézet - ennyi
aki másként nyomja, az vagy kölök, vagy menjen NFS-ezni
ha megjelenik én tutira megveszem 😊