XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
ezt úgy mondod, mintha a Dishonored nem ugyanúgy egy FPS lopakodó/gyilkolászó game lenne 😄D 😉
amúgy MoH Warfighter?
várom, igen, de tartok is tõle
gameplay videók alapján gyanúsan BF3 single szopadéknak tûnik

Just do it :)

Totti5
PCn megnéztem a demót tegnap ( 15 percet max )

Az jó volt. Amitõl tartok az a gyenge story, mert 2 rivjút is olvastam és ott azt írták😞 gameplay biztos jó, de nagy csalódás lesz, ha a történet mellé nem párosul.

Grafika desing az jó, de a teknó az gyenge. ( PC max )

Megvárom a magyar verziót boxra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Ne aggódj, 2 hét és jön a Medal of Honor, ott gyilkolászhatsz majd, meg lobogtathatod az amcsi zászlót 😄

PSN ID.: Beegabor

Muttley
és így látható a teljes utastér + dashboard
mert, h Forza 4-ben úgy van
ha van Kinect, körbe tudod vizslatni a teljes utasteret
ha nem, akkor a kamera hirtelen bemozdul jobbra-balra-hátra, miközben te a légüres térben (miközben az autóban ülsz) 40 centire az aszfalt felett repülsz 😊)

Muttley
#125732: thx 😊 újravettem

Dishonored? - (hogy ne érje szó a házelejét 😊

tegnap voltam mozizni - haver játszott vele 2 órát, én meg néztem
angol szinkron - 10 pont
hangeffektek - 9 pont
léc magasra téve - 2 fenti tényezõben etalon
(IQ bajnokok kedvéért etanol) <#nevetes1><#idiota>
grafika - gyerekek ez vmi siralmas. nem minden a graf, de ez azért túlzás. távolról még elmegy, de közelrõl borzadály. életlen, low res részletek, fakó színek, pfff :/
játékmenet - igen, sok mindent lehet csinálni, összeszedhetsz ezt azt, olvasgathatsz stb.-stb. - ugyanakkor a gyilkolászás inkább mûvies, mint élethû és brutális. az enemy alert ábrázolása és a megdöglés-mozgásuk egy-az-egyben át van ollózva a Bullet Storm-ból
és a végszó - hangulat
tényleg, néztem-néztem, nem jön át
olyan, mintha egy üstbe beleöntötték volna a Thief + Rage + Half Life combot és lett belõle egy moslék (Moby kedvéért: 1szerû szó = sz.r 😊
"alig várom", h egy másik kiadó elõrukkoljon egy Dead Space + Dance Central + Super Mario katyvasszal 😊
Dishonored? - nálam erõs skip

Nagyon király az új Forza, nagyon várós a teljes verzió.
Totti5
Ugyan az mint Forza 4ben. Analóg elõre és jobbra balra el lehet nézni.

Muttley
Totti 😊
forog a fej kontroller gombokkal -> TDU jelleggel így körbenézhetõ a teljes utastér?
vagy
még mindig Forza 4 -hez hasonlóan Kinect kell hozzá?

Sziasztok!

Most tervezem megvenni a "Puss in Boots" és a "Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure" játékot kinect-re. Valakinek vannak tapasztalatai vele (játék élmény)? A StarWars kicsit csalódás volt nekem, nem szeretnék ezzel is befürödni.

Üdv:
Flogi
DarkSector
Nem engedi a beváltást....gondolom a geci régió miatt...ejj a kutya rúgja meg...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evogordon
Huh jol van kikapcsoltam az automatikus live gold megujitast igy ha lejar ez az ingyen egy honap nem vesz le penzt es nem ujjitja meg a goldot..

Evogordon
Na meg van a gold de az lehetseges h a kovetkezo honapokat fizetni kell majd es levonja a szamlamrol a penzt??

Evogordon
Hogy lehet hozza jutni?

DarkSector
AMCSIKNAK van ingyen 1 hónap live!!!
OMG <#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én az ilyeneket megsem szoktam nézni annyira érdektelenek, már megbocsáss, ha nem a játékot látom akkor minek? 😄
animációt tud mindenki nyomatni...inkább ingame mutassanak nagyot.

orichalcos
Persze hogy nem. Terminal videó, ilyenek voltak az Anniversary-ban is.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
És nem ingémebb! 😄

orichalcos
Halo 4 Forge videó:

katt

Ez viszont lényegesebb, és vadállatabb:

Totti5
Ez a Mustang vs Mustang verseny nagyon adta.

Totti5

DarkSector

arty
Totti5

arty
innen csak exe-k jönnek 😞 nem lesz ebbõl ma már nekem semmi 😞

k anyját az msnek a gold demokért 😞

Forza.

DarkSector
<#wave>

Márcsak egy használati utasítás kéne.

Ezek az oldalak olyanok mint a tesco, minden szar van csak az nincs ami éppen kéne. 😄

Totti5

Moby
Nem fikaosztó, IGAZMONDÓ!
Könnyû eltéveszteni, sz'al most elnézem 😄

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Addig is Dishonored ??? 😛

arty
az a tó sose vált türkizkékre, a fák se zöldre 😞((

fanyalgok !!! 😞

és demo még mindig sehol (torrenten) 😞

Forza.

TaRka0107
Nekem semmi kifogásom a Forza Horizonnal. Grafika nagyon szép. Irányítás jó, ha minden ki van kapcsolva. ABS-t mondjuk "ON"-on szoktam hagyni. Már csak ki kell várni a teljest.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Változik, ami nagyon jól néz ki, csak a napkelte és a naplemente sárga😞 , olyan dél körül 3-4ig egész jó. Estével nincs gond, az telitalálat, bár lehetne sötétebb egy fokkal, de erõs holdfénynél elfogadom hogy ilyen. A lámpák, a világítások viszont nagyon jók.

4*es a gyorsítás😊

Nekem tetszik, bár a normál fokozat nekem már nehéz, ezért pepita módban nyomom. <#lama>
TaRka0107
Most töltöm kíváncsi leszek. Bár már videókon aggasztott ez a sárgaság😊

arty
sárga 😞((

változik a napszak? és mindig sárga? 😞

kéne demotorrentlink, ha valaki talált, szóljon!

Forza.

Seth
És még ott lesz Ada is,ahol szintén kiderülnek dolgok, miért volt ott ahol, miért úgy viselkedett ahogy, érdekes lesz 😊

PSN ID.: Beegabor

Muttley
thx 😊
akkor tehát van benne még potenciál, ugye?

#125726:
dashboard look left-right-up-down gomb van-e most már?
vagy még mindig fasza Kinect kell hozzá, h körbenézzünk az utastérben?

Én végigtoltam Jake és Helena, pár napja értem Chris végére, amiben kurva jó volt a szörny és a vége. Most Jake-el nyomom, õ eddig a legszimpatikusabb. A Leon küldetés egyedül nem = a teljes játékkal.
Totti5
Horizon.

Fizika megbocsájtóbb, de kikapcsolva mindent tiszta Forza 4. Perfekt.

Grafika nagyon szép, és az fps itt is megingathatatlan, de nagyon sárga. Éjszaka szépen néz ki, de nem elég sötét. Murván a por effekt gyenge, és a gumifüst is gyatra. Autók nagyon szépek, a belsõ is teljesen renben van, a pálya szintén csodás. Hang a szokásos minõség.

Aszfalton jó a tapadás, de murván túl nagy.

Újat nem mutatott a demo, de a sárgaság nagyon zavart.

Na ha Mr. Fikaosztó isteníti, akkor van még reménye!! 😄DD
(fel ne vedd 😄)
Viszont milyen már hogy mindig nincs demó :S

-tRs-Landor

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Muttley
srácok, gyors info kéne

tegnap egy srác jó áron elvitte másik 2 játékkal kötegelve az RE6-ot is tõlem
kérdés, h
érdemes-e újravenni a gammát
a Leon küldetés jó volt
Chris-t elkezdtem, de vhogy olyan izéé a hangulat :/
belenéztem a Mercenaries-be, itt már ez sem 1 nagy wasistdas
a Jake és Ada küldetés miatt kérdem

érdemes újra péééézt adni érte?
v inkább nem, mert a lényegen már úgy is túl vagyok? 😊

TothLaci
Így már mindjárt más. Hát akkor ez egy vicc. Nem tudom, hogy hányan foglalkoznak vele, de én jobb játékot tudnék készíteni egyedül, legalább 3 év munkával, úgy, hogy folyamatosan dolgoznék rajta, megtanulnám a programozást, az autómodelleket ellopnám máshonnan, illetve kiismerném a 3D Max rejtelmeit például. De hova ez a nagy ego. Kicsit azért sajnálom, hogy ennyi töketlen játékfejlesztõ van a piacon, de nem csak ez, hanem az a sok munka, amit egyes részlegen beleölnek, de a gyökér producer, fõnök, kiadó elcs.szi az egészet... Volt még pár játék, amit kipróbáltam ezek közül...
Totti5
"játékfejlesztõnek a nevét eddig nem is hallottam"

Van némi referenciájuk😊

Screamer (1995)
Screamer 2 (1996)
Screamer Rally (1997)
Superbike World Championship (1999)
Superbike 2000 (2000)
Superbike 2001 (2000)
Racing Evoluzione (Apex in the United States) (2003)
Alfa Romeo Racing Italiano (2005)
Evolution GT (2006)
Super-Bikes: Riding Challenge (2006)
SBK-07 - Superbike World Championship (2007)
MotoGP '07 (PS2 version) (2007)
SBK-08: Superbike World Championship (2008)
MotoGP '08 (2008)
SBK-09: Superbike World Championship (2009)
Superstars V8 Racing (2009)
Superstars V8 Racing Next Challenge (2010)
SBK X: Superbike World Championship (2010)
WRC: FIA World Rally Championship (2010)
SBK 2011: Superbike World Championship (2011)
WRC 2 FIA World Rally Championship (2011)
MUD FIM Motocross World Championship (2012)
SBK Generations (2012)
WRC 3 FIA World Rally Championship (2012)

Szóval mással nem is foglalkoznak csak ótó, motor játékokkal. A drága liszenszeket sok évre veszik, és évente fejlesztenek játékot. Ez agy nagy cég, sok emberrel, tele pénzel, de alkalmatlanok AAA játékot csinálni.

TothLaci
Nekem tetszik a játék, de figyelembe kell venni, hogy ennek a játékfejlesztõnek a nevét eddig nem is hallottam.

Le tudott kötni, ami nagy szó. Nyilván, a grafika, a kidolgozás nincs toppon, de azért látszik rajta, hogy próbáltak belõle minél többet kihúzni. Kissé emlékeztet a 2000-es idõkre, szóval majdnem úgy néz ki, mintha legelsõ generációt turbózták volna fel.

Ami pedig nem tetszik, az a menü, illetve a karrier felépítése. Azt elcseszték. Hangulatosak a festmények, de maga a kezelése rossz. A zenék pár óra után megunhatóak, ki is kapcsoltam, mert elegem lett belõle.

Hangok is csak épphogy jók. Mindenesetre a hangulata, és "kis csapattal látszik, hogy mennyit dolgoztunk rajta" miatt nagyon bejön, hiába van ott a dirt, ha hamar megunható egy idõ után, fõleg a pályák rövidsége miatt.

Legjobb játéknak azért nem mondhatnám, de ha összeszedik magukat a fejlesztõk, még azt is süthetnek ki belõle.
Hala istennek, hogy a legtobb ember kurvara leszarja a BF-ek single reszet. Attol, hogy the felultel a hype vonatra es bekajaltad a trailereket a csoda single-rol es emiatt megvetted azonnal (fail) , nem kell minden alkalommal leirni, hogy szar.
Kurvara unalmas mar, es nelkuled is tudjuk.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TaRka0107
Mi popzene??😮

orichalcos

DarkSector
Le akartam szedni a zenéket youtube-ról de valamiért nem megy sem a Youtube Downloader HD, sem a Youtube to MP3 Converter....😮

DarkSector
Én Avicii-re gondoltam...😄
Ez szól a demo alatt.😊

DarkSector
rá is pattintom a telefonra. 😄