XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy MoH Warfighter?
várom, igen, de tartok is tõle
gameplay videók alapján gyanúsan BF3 single szopadéknak tûnik
Just do it :)
Az jó volt. Amitõl tartok az a gyenge story, mert 2 rivjút is olvastam és ott azt írták😞 gameplay biztos jó, de nagy csalódás lesz, ha a történet mellé nem párosul.
Grafika desing az jó, de a teknó az gyenge. ( PC max )
Megvárom a magyar verziót boxra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID.: Beegabor
mert, h Forza 4-ben úgy van
ha van Kinect, körbe tudod vizslatni a teljes utasteret
ha nem, akkor a kamera hirtelen bemozdul jobbra-balra-hátra, miközben te a légüres térben (miközben az autóban ülsz) 40 centire az aszfalt felett repülsz 😊)
Dishonored? - (hogy ne érje szó a házelejét 😊
tegnap voltam mozizni - haver játszott vele 2 órát, én meg néztem
angol szinkron - 10 pont
hangeffektek - 9 pont
léc magasra téve - 2 fenti tényezõben etalon
(IQ bajnokok kedvéért etanol) <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
grafika - gyerekek ez vmi siralmas. nem minden a graf, de ez azért túlzás. távolról még elmegy, de közelrõl borzadály. életlen, low res részletek, fakó színek, pfff :/
játékmenet - igen, sok mindent lehet csinálni, összeszedhetsz ezt azt, olvasgathatsz stb.-stb. - ugyanakkor a gyilkolászás inkább mûvies, mint élethû és brutális. az enemy alert ábrázolása és a megdöglés-mozgásuk egy-az-egyben át van ollózva a Bullet Storm-ból
és a végszó - hangulat
tényleg, néztem-néztem, nem jön át
olyan, mintha egy üstbe beleöntötték volna a Thief + Rage + Half Life combot és lett belõle egy moslék (Moby kedvéért: 1szerû szó = sz.r 😊
"alig várom", h egy másik kiadó elõrukkoljon egy Dead Space + Dance Central + Super Mario katyvasszal 😊
Dishonored? - nálam erõs skip
forog a fej kontroller gombokkal -> TDU jelleggel így körbenézhetõ a teljes utastér?
vagy
még mindig Forza 4 -hez hasonlóan Kinect kell hozzá?
Most tervezem megvenni a "Puss in Boots" és a "Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure" játékot kinect-re. Valakinek vannak tapasztalatai vele (játék élmény)? A StarWars kicsit csalódás volt nekem, nem szeretnék ezzel is befürödni.
Üdv:
Flogi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
OMG <#idiota>#idiota>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
animációt tud mindenki nyomatni...inkább ingame mutassanak nagyot.
My streams: https://beam.pro/oriic
k anyját az msnek a gold demokért 😞
Forza.
Márcsak egy használati utasítás kéne.
Ezek az oldalak olyanok mint a tesco, minden szar van csak az nincs ami éppen kéne. 😄
Könnyû eltéveszteni, sz'al most elnézem 😄
Adversus solem ne loquitor
fanyalgok !!! 😞
és demo még mindig sehol (torrenten) 😞
Forza.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
4*es a gyorsítás😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
változik a napszak? és mindig sárga? 😞
kéne demotorrentlink, ha valaki talált, szóljon!
Forza.
PSN ID.: Beegabor
akkor tehát van benne még potenciál, ugye?
#125726:
dashboard look left-right-up-down gomb van-e most már?
vagy még mindig fasza Kinect kell hozzá, h körbenézzünk az utastérben?
Fizika megbocsájtóbb, de kikapcsolva mindent tiszta Forza 4. Perfekt.
Grafika nagyon szép, és az fps itt is megingathatatlan, de nagyon sárga. Éjszaka szépen néz ki, de nem elég sötét. Murván a por effekt gyenge, és a gumifüst is gyatra. Autók nagyon szépek, a belsõ is teljesen renben van, a pálya szintén csodás. Hang a szokásos minõség.
Aszfalton jó a tapadás, de murván túl nagy.
Újat nem mutatott a demo, de a sárgaság nagyon zavart.
(fel ne vedd 😄)
Viszont milyen már hogy mindig nincs demó :S
-tRs-Landor
<#taps>#taps>
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
tegnap egy srác jó áron elvitte másik 2 játékkal kötegelve az RE6-ot is tõlem
kérdés, h
érdemes-e újravenni a gammát
a Leon küldetés jó volt
Chris-t elkezdtem, de vhogy olyan izéé a hangulat :/
belenéztem a Mercenaries-be, itt már ez sem 1 nagy wasistdas
a Jake és Ada küldetés miatt kérdem
érdemes újra péééézt adni érte?
v inkább nem, mert a lényegen már úgy is túl vagyok? 😊
Van némi referenciájuk😊
Screamer (1995)
Screamer 2 (1996)
Screamer Rally (1997)
Superbike World Championship (1999)
Superbike 2000 (2000)
Superbike 2001 (2000)
Racing Evoluzione (Apex in the United States) (2003)
Alfa Romeo Racing Italiano (2005)
Evolution GT (2006)
Super-Bikes: Riding Challenge (2006)
SBK-07 - Superbike World Championship (2007)
MotoGP '07 (PS2 version) (2007)
SBK-08: Superbike World Championship (2008)
MotoGP '08 (2008)
SBK-09: Superbike World Championship (2009)
Superstars V8 Racing (2009)
Superstars V8 Racing Next Challenge (2010)
SBK X: Superbike World Championship (2010)
WRC: FIA World Rally Championship (2010)
SBK 2011: Superbike World Championship (2011)
WRC 2 FIA World Rally Championship (2011)
MUD FIM Motocross World Championship (2012)
SBK Generations (2012)
WRC 3 FIA World Rally Championship (2012)
Szóval mással nem is foglalkoznak csak ótó, motor játékokkal. A drága liszenszeket sok évre veszik, és évente fejlesztenek játékot. Ez agy nagy cég, sok emberrel, tele pénzel, de alkalmatlanok AAA játékot csinálni.
Le tudott kötni, ami nagy szó. Nyilván, a grafika, a kidolgozás nincs toppon, de azért látszik rajta, hogy próbáltak belõle minél többet kihúzni. Kissé emlékeztet a 2000-es idõkre, szóval majdnem úgy néz ki, mintha legelsõ generációt turbózták volna fel.
Ami pedig nem tetszik, az a menü, illetve a karrier felépítése. Azt elcseszték. Hangulatosak a festmények, de maga a kezelése rossz. A zenék pár óra után megunhatóak, ki is kapcsoltam, mert elegem lett belõle.
Hangok is csak épphogy jók. Mindenesetre a hangulata, és "kis csapattal látszik, hogy mennyit dolgoztunk rajta" miatt nagyon bejön, hiába van ott a dirt, ha hamar megunható egy idõ után, fõleg a pályák rövidsége miatt.
Legjobb játéknak azért nem mondhatnám, de ha összeszedik magukat a fejlesztõk, még azt is süthetnek ki belõle.
Kurvara unalmas mar, es nelkuled is tudjuk.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ez szól a demo alatt.😊