XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nade olyanokat szedtem ki, amik fontosak lennének, de a többi nem hiányozna
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Persze, hogy tucat FPS de én azokat is szeretem. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Huh ezekbõl nekem max a Killzone , de 12 egy tucat FPS. ennyi erõvel ott a Halo

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Beyond: Two Souls
Gran Turismo 5
Last of Us
Haze
Heavenly Sword
Heavy Rain
Killzone 2-3
Resistance 1-2-3.
The Ico & Shadow of the Colossus Collection
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Kurva nagy😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát hogy õszinte legyek, nem értem mi benne a jó, valahogy régen még izgatott, de most nem ülnék le elé.

orichalcos
Meg a Metal Gear 4-et, és én is így lennék vele. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
mond azt a 10-et. 😊

davidka003
Még vagy 10-et tudnék mondani ami miatt megérné. 😄
De majd egyszer annak is eljön az ideje.
Egyszer majd lesz nagy TV-m ahhoz meg lesz egy PS3 a játékokhoz és a filmekhez. 😄

DarkSector
Amúgy azt kéne gyerekek, hogy a God of War-t és Uncharted sorozatokat áthozni Xbox-ra és ennyi már számomra csak 1 platform létezne! <#eljen>

DarkSector
kakizöld. 😛
mintha békanyállal kenyték volna be. 😄

orichalcos
Cipõ jól néz ki.

Muttley
Totti, ezt a longb oldalunkról
just 4 U 😊)

Just do it :)

DarkSector
hát a 2. jobb. 😊
nem sokkal de nekem jobb fõleg hogy controllerrel lehet.

billentyûvel biztos fos.

arty
ha a tdu2-t jobbnak érzed, akkor te NEM játszottál az elsõvel 😊

Forza.

DarkSector
Az régen is szar volt, persze szabadság-szerelem...de az irányítást akkor is szapulták már...szóval az akkori szemmel és mai szemmel is az arcade autóverseny legalja, mármint irányíthatóságban...TDU 2 mrföldekkel jobb, holott azt is csak demoban néztem. De az is csak pad-al.

DarkSector
😛
Én régen is tudtam ezért hagytam abba, kb 8-10 órát mentem benne osz szevasz.

arty
tdu1 a maga idejében nem volt rossz (sõt, ma is elmegy), kivéve a hirtelen emelkedõk/lejtõk. nos, ott az egész engine/fizika/autó érzet kinullázódott... 😄

de tény, a horizon köröket ver rá (a környezeti grafot kivéve... az a gyönyörû, zöld hawaii, visszavágyom! 😄 a horizonak ott kéne játszódnia, rendes bevilágítással)

Forza.

Totti5
Eddig úgy gondoltam hogy volt, de a Horizon után már biztos vagyok vagyok benne hogy nincs.

DarkSector
<#whatever>
Van a TDU1-ben egyeltalán fizika?

A szarfos játékban úgy csúszkálnak a kocsik vagy nemtudom már milyen mozgást végeztek hogy sokszor a hajamat téptem annyira szarul lehetett irányítani.

DarkSector
Hivatalosan nem...😄

Totti5
Ma is okosabbak lettünk.

"videó alapján ez TDU 1 közelébe sem érhet fizikában."

TaRka0107
Forza Horizon demo-t csak GOLD-al tudod letölteni. Teljes meg már úgy mindjárt jön.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

orichalcos
Akármikor lehet aktiválni, év végéig.

wollnerd
Sziasztok! Én még júliusban vettem egy havi goldot az 576-bõl, de még nem aktiváltam. Csak akkor aktiválnám amikor meglesz a forza horizon. Baj lehet hogyha még halasztom az aktiválást? Gondolom nem lehet bármikor aktiválni...
Köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gduck
Nekem is bejön <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

orichalcos
Péntekenként lesz...Jó lesz következõ jön Covenant.

Macccy
Gotchha'! ... Tudtam, hogy valami turpisság van, akkor ezt én még nem láthattam. 😊

Hú, be van rendelve a H4 Collector's Edition, zorko cimborámmal még végigtoljuk a Halo 3 -at újra IWHBYD módban aztán mire végére érünk és kivéreztettük az összes Locust -ot is Gears 3 Hordában ... már itt is lesz a Halo 4!

Amúgy következõ Forward Unto Dawn epizódot mikor vetítik?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Na hát akkor ismered a terminal videókat. Ez amit linkeltem ez a Halo 4-bõl az elsõ terminál videója. 😄 És igen a H3 után történik, a Halo 4 elején.

Macccy
Khhm ... Tesvér, én az Anniversary -t ronggyá játszottam, elvékonyodott a lemez! Az egyetlen játékom ami 1000/1000 <#vigyor>
De erre a videóra (terminálra) konkrétan nem emlékeztem, ez a HALO 3 után történik, nem? Azért kérdeztem, hogy honnét van ez?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

orichalcos
Halo Anniversary-val nem játszottál? Ott voltak ilyen terminálok. Kis kiegészítõ videók. (illetve rajzol videók, ahogy ezen a videón is látod)

A történethez tesznek hozzá plusz infókat, pl elõzményeket. Anniversary-ban is volt olyan videó aminek a folytatása a Halo 2-ben volt. Youtube-on nézz utánuk, nagyon jó videók voltak. (de ilyen volt Halo3-ban is, csak ott szövegek voltak nem videók)

Macccy
Néztem haver, de az mi? Mármint az valami fan-made? Mert annak nagyon profi! De hivatalosnak meg nagyon logótlan és különben is honnét jött?! Ez milyen terminálból van?? <#wow2>
El tudnám nézegetni a HALO univerzum uccsó 50 évének történetét ilyen videókon ...

orichalcos
Vagyunk itt vagy ketten Macccy-val.😞 Nem baj dude, én veled vagyok, jó lesz a játék. Terminal videót nézted amit linkeltem tegnap?

DarkSector
Gyanítoottam hogy ez lesz...😄

Totti5
Toy Soldiers: Cold War - 600 pont
The Splatters - 400 pont

TaRka0107
Csak azért írtam, mert sok HALO fan van😊

Macccy
<#wow2>
Úúúúú ... na ezt nem kellett volna ... sokmindent igen, de ezt nem ... <#ejnye1>
<#vigyor>

Totti5
Letoltalak gondolatban😄

TaRka0107
Most majd jól kapni fogod a letolásokat!😄

Kár, hogy a játék egy vacak lesz(mint az összes rész).
Macccy
Huh'! Ne is mondd, már áll a f*szom annyi a tripla AAAA kategóriás hír a HALO 4 -rõl ... <#vigyor> A sorozat (Forward Unto Dawn) látványvilága is bejön eddig. Ez remélem tényleg egy Fuckin' Game of the Year lancs lesz november elején, mert ha ennyi felszopás után nem lépi meg az eddigi Bungie epizódokat (fõleg HALO 3) akkor elsétálok a 343. utcába és leoltom a villanyt!

Apropó jó cucc: ez a Gears of War 3 Horda mód ez mekkora ütõs anyag! Órákat, napokat elvoltunk eddig már vele és marhára szórakoztató ... ugyanakkor LIVE-on se frusztráló sose! (ellentétben egy hardcore FPS -el, amiben szétalázzák a kezdõk seggét és belehamuznak a lyukba)

Totti5
Jó lett!

Totti5
"A Microsoft és a 343 Industries bejelentette, hogy a jövõ héten, október 18-án fogják bemutatni a Halo 4 launch trailerét. Miért ilyen fontos hír ez? Azért, mert nagy hollywoodi nevek dolgoznak rajta.

A végsõ elõzetes executive producere nem más, mint David Fincher (Se7en, Fight Club, The Social Network, The Girl with the Dragon Tattoo), míg a rendezõi székbe a Scott Pilgrim vs. The World vizuális effektjeiért felelõs Tim Miller ül majd be, aki az említett A tetovált lányon is dolgozott már együtt Fincherrel.

A két perces trailer címe 'Scanned' lesz, és Master Chief háttértörténetére fókuszál majd. Kíváncsian várjuk."

Lehet más játékoknál is ilyen minõségben nyomják, csak nem tudok róla, de ez <#eljen>

games4ever
Hogyhogy nem engedi? Nekem UK-s acc-om van, ott is volt 1 hónap ingyen gold és nálam is hibát írt ki, aztán utánajártam és csak akkor lehet beváltani, ha meg van adva valami fizetési eszköz(bankkártya, paypal), egyébként meg ezt írja ki: error code 80070057. Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Megadtam a bankkártyámat és utána tényleg jó lett, csak ki kapcsoltam az automatikus megújítást, hogy ne vonja a következõ hónapot.

Hát igen, a kezelésre én is kíváncsi vagyok nagyon. Nekem ma este dõl el az hogy megveszem-e boxra vagy sem, mert a gamer PC már eladtam... 😄

-tRs-Landor

Totti5
Jaja. PCn a demó nagyon tetszett ( ott 6 gb szedetett le velem a steam... ). MS csak 1.5öt<#eljen>

Délután megnézem, frémre meg a kezelésre kíváncsi vagyok, aztán ott dõl el hogy PC vagy Box.

Na majd mondom a többi munkatársamnak is 😄
Egyébként XCOM DEMÓ marketen kint, persze gold exkluzív 😊

-tRs-Landor

DarkSector
Elég csúnya egy játék...😄

Muttley
teljesen igazad van 😊
egyedi a képi világa és a hangulata... <#nevetes1>
én sem utálom, csak nekem nem tecccccc

Just do it :)

Seth
Ezt úgy mondtam, hogy a Dishonored-nek egyedi képi világa és hangulata, játékmechanikája van, nem a szokásos casual fps COD,MoH lövölde, és nem útálatból mondom,mert azokat ugyanúgy végigviszem ,az összeset,mert élvezem azokat is

PSN ID.: Beegabor