XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fm4-ben 34%-nál állok, 50 órát vezettem (raptr 130 órát ír, ami messze reálisabb, forza egy napnyi játék után is számolt vagy 3-4 órát 😄 ), szóval ha nem unok végleg bele, akkor a nextgen kijövetelekor (SE) lesz vége 😄 ez az elsõ játék, amit tényleg szeretnék kiezrezni... (harlekin, meg ne szólalj!!!! 😄)
sajna már nem vagyok gyeden, nagyságrendekkel kevesebb az idõm a meló mellett (meg persze szeretnék másokkal is játszani...)
Forza.
Forza 4be még mindig valahol a 4-5. évadnál vagyok karrierbe... ingerem sincs továbbvinni, tehát a játék 1%át vittem végig.
De ahogy láttam te majdnem kipörgetted már<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
---
Forza Horizon teszt
8/10, 15 óra szingli, állítólag annyira nem sárga a teljes. hm.
Forza.
A többit tudom hogy nagyon jó😊
Stay tuned!
<#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
Grafika szinte 1:1ben ugyan az mint a PC. Szép, tiszta éles, jól fut, ugyan olyan részletes és a töltés is minimális.
Amitõl féltem az az irányítás, de tökéletes. Sokkal kényelmesebb mint egérrel és nincs olyan pontja ami egeret kívánna, mert a kontroller egy másodpercre is kevés lenne hozzá. Ami viszont kicsit zavaró hogy a kamera forgatás Dpaddal van, és csak 4 irányba lehet. Ez nem tudom mennyire lesz rossz késõbb, ha pont úgy fordítható hogy éppen nem látni be rendesen. Mibõl állt volna folyamatos forgást megcsinálni analóggal?
Játék rettentõ hangulatos!
Más: Forza Horizon IGN 9/10
De a legjobban az baszott fel, hogy még pofátlan módon neki áll feljebb.
Írtam neki, hogy tilos másolt játékot árulni. Erre írta, hogy ne oktassam ki.
Írtam, hogy a vatera szabályzata alapján és a BTK alapján is tilos másolt lemezt árulni.
Erre írta:
" Nehogy már,ne adhassam el,a megmaradt eredeti jogtiszta játékaimat. "
Ki írta,hogy ezek nem eredetiek??? Azt csinállsz amit akarsz. 😊"
Aha 3.0-ra játékok, 600 Ft-ért. Biztos eredeti mind.
Ezzel csak az a baj, hogy aki nem ért hozzá annyira, az megvesz párat aztán csodálkozik, hogy nem viszi az eredeti boxa.
Hihetetlen milyen emberek vannak, játssza az ártatlant.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Frank O'Connor. XD
Ez is jó volt. A CGI még mindig rohadt jó, fõleg az elején(FUD, de az ûrlift is jól néz ki, meg az épületek.) a RED vs. BLUE, meg a CTF meg mosolyt csalt az arcomra. Naívan azt hittem hogy Covi-k jönnek, de elõzetes alapján csak jövõ héten láthatjuk õket.
My streams: https://beam.pro/oriic
Hát én ezzel fossá fogom magam játszani. Sárga ide, barna oda, az élvezeti faktor kiüti a plafont.
Kb semmit nem vártam tõle, de öléggé meglepõdtem 😊
Adversus solem ne loquitor
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
4 GB-re nem sok mindent tudsz feltelepíteni, a legtöbb játék 5-7 Gb-t rak fel.
PSN ID.: Beegabor
Elõre is köszi a segitségeket!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza Horizon zene....(van itt koreográfia! 😄 )
Konzolvilag.hu
#125829:
hát kb még egy 10-est dobjál rá. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kösz srácok a segitséget<#nevetes1>#nevetes1>
Valakit érdekel-e ez az ajánlat?
Lehetnek alternatívák (1-2 PC játékkal tudok szolgálni, ill. L.A. Noire (The Complete Edition)Xbox 360)
Lényeg, hogy Kinectet keresek, csak nincs pénzem- ezért cserélnék játékokkal!
Ui: Mind eredeti, újszerû!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tudtok ajánlani nekem pár játékot, ami nem pont új, lövöldözõs, vagy kalandozós, háborús nem háborús, hanem hogy kommandós, vagy ilyen kane and lynches, illetve lehet többen játszani a story módját, vagy csak többen játszani :-) Rég játszottam, elvesztettem a fonalat a játékok tengerében. :-)
Milyen lesz a multi illetve coop van valakinek infója?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
úgy értettem, h
komolyabbautósjátékklavitúrávalborzasztóanszarésottrontottadelmeeekormánnyalkellettvóóna
😊
Just do it :)
én meg darkSectorxxx névvel vagyok. 😄
Forza.
Forza.
---
horizonforzademot nyuztam kicsit (mindenkit megdöntöttem a mustangal, szal lehet gyakorolni kedves friendjeim!! 😛PPP ), tetszik, tetszik, de nem kapott el a "ez nekem kell" érzés. és rájöttem, hogy ez nem is annyira sárga... mint inkább barna 😄 a freeride eszméletlen hangulatos, pláne éjszaka, amikor nincsenek a fals színek.... ah, király. pedig utálom az éjjelt 😊
esõ is lesz, meg havazás, meg... bilibe lóg? 😉
Forza.
Nem homályos a kép, tisztán emlékszem hogy szar volt az uton tartani a verdát, hogy ez fizika vagy nem fizika akkor mikor szétkórtam a klaviatúrát nem nagyon foglalkoztatott. 😊
vagy nem játszottál 1 cm-t sem az 1. résszel, vagy kevered a 2. résszel
a TDU1-nek a mai napig nincs versenytársa
és nemcsak PC-n
igazi open-world, ha leveszed a segítségeket, nem szimuláció, de egészen jó a fizika
motorral cockpit viewban valós közeli vezetési és sebességélményt ad
egyedüli gondja a néhol szögletes, "ugratós" utak
de erre is van megoldás
konkrétan PC-n a Forza-ból, az NFS-ekbõl, Juiced-ból stb. visznek át ODA autókat
tonnányi MOD van hozzá, grafika, környezet, fizika stb.
konzolon is O.K.
PC-n viszont pedig AZ open-world autós játék
ennyi 😊
Just do it :)