XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Még egy 10-est dobjál rá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

JackTar
Üdv! Kinectet keresekek, játékokért cserébe!
A lista:
Xbox 360- Assassins Creed 2, NBA 2k11, Brave, L.A. Noire (Complete Edition);
PC- NBA 2k12, FarCry 1-2, Crysis, Crysis kieg+ Wars, GTR (gyémánt kiadás), Xpand Rally.
Ezektõl a játékoktól válnék meg, egy részétõl egy Kinectért!

Még lehet alternatíva!
Akinek van Kinectje, írjon PM-t!

Harlekin
bazze most nézem a régi számodat hívtam.pöcs kivan veled,hogy enyíszer cserélsz számot 3 szám volt így is a telóba.
Moby
Hát gyerek engem frankón nem hívtál, egy kurva hívás nincs a telefonomban.<#alien2>

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
De tényleg!Tegnap bent voltunk a Campiba hívtalak,hogy otthon vagytok-e,mert beugortunk volna ha igen és jó nektek.<#kacsint>
Macccy
uPhone ? <#idiota>

Ez nem vicces, azok az alijenek meg fogják szex-abúzálni szárazon!! Lehet azért várja akkor annyira november 6.-át, hátha a "Mester Szakács" kiszabadítja onnét?! <#vigyor>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Na ne bassz! Az idegeneknél van a telefonom??? <#wilting>
A GECIK!

<#vigyor3>

Harlekin
Nem veszi fel a telefont. Tehát tuti elrabolták az idegenek...<#nevetes1>
Macccy
Ezt az Infinite -et most érzem, jónak méghozzá! A Dishonored -nél nem éreztem a pókösztönömmel, de ez jó lesz februárra szerintem! Fel is írom a listámra ... Május körül jó vétel lesz

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
4:20-4:40-ig...most figyeltem fel rá! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
<#nevetes1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
jaja 😊

most még Micro$oFT......😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Örülj neki, legalább látszik, hogy odafigyelnek a pénzecskétekre!
Ez már nem 'micro$oft' ... Ez már 'microsoFT'

Macccy
Teljesen igazad van és lehet jobban is csinálod, objektivebben mint én. Én még nem láttam a Halo4 -bõl szinte semmit csak egyszerûen megfogott a videoblogokon keresztül és persze az elõzõ Halo játékok is kedvenc szériámmá váltak!! (Halo 2 Anniversary kell) Én csak a marketing anyagok, review-k és megérzések alapján döntök és ez persze rizikósabb, de eddig mindig bejött ...

Egy szó mint száz ... mi is ... ja igen: HALO 4 !!!!

Harlekin: Vaaaagy, lehet azért mondja mert tényleg jo. 😉

DarkSector
Jah én is irónikusan értettem, a végén full magyar lesz a Live. 😄

orichalcos
Ezen nem veszünk össze. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
> A Demó csak egy szimplán magyarosított szó

Szerintem valami rohadtul elnéztek 😊 Nem magyarosított szó, hiszen van magyar megfelelõje, és annak a rövidített formája: demonstráció->demó (információ->infó, stb).
Valamit nagyon kevertek 😊

orichalcos
Hja ezt én sem értem. A Demó csak egy szimplán magyarosított szó. AZ már más kérdés hogy sok értelme nem volt magyarosítani. 😄 Ahogy a fájlt sem. XD

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Ez inkább pozitívum.

DarkSector
igen?
15 éve nincs boxom eddig nem láttam hogy a live-on így lett volna írva, vissza is lapoztam néhány oldalt, és nincsen is hosszú óval írva sehol....😄

most mi bajod van ezzel? ott van a "fájl"; 15 éve legalább létezik magyarosítva.. 😊

-tRs-Landor

DarkSector
Elbumburnyákoskodik a Microsoft.
Nemrég néztem a demo-kat live-on.

Oda volt írva hogy:
xcom enemy unknown demó

Érted!!! DEMÓ....már magyarul írják ki a nevét.

Moby
>Egyszerûen azért, mert azt hittem ennyire nem érdekelnek téged a videójátékok, csak kipróbálsz amit érdemes.

De miért? Szerintem épp az mutatja az elkötelezettségem iránta, hogy mindent patikamérlegen mérek. Ha nem érdekelne miért lennék ennyire kritikus?

Moby
>Grafban, minõségben és minden téren nagyon profi és látom miért sikeres.

Nagyon erõs a stílusa, de akinek ez nem jön be, az nem fogja kedvelni, mert ami amúgy amögött van az édeskevés. Nekem viszont öléggé csömöröm van a disztópiás témákból már, szinte mindegy vonulatot követ.

Moby
>Nekem az elõzõ részek, fõleg az elsõ maradandóbb élmény volt, mint a Halo 4, elég ha ennyit mondok 😊

Tõkéletesen! <#ravasz1>

DarkSector
Olyan mint a Borderlands csak ez szép lesz. 😄

Totti5
Neked a Halo sorozat nem nagy szám, de végigjátszod õket, nekem a Bioshock, de nem játszom végig.

Azt a világot egy horror, kaland/akció játékkal kellett volna megkínálni. Nekem túl sok volt benne a lövölde, amíg játszottam az elsõt. Grafban, minõségben és minden téren nagyon profi és látom miért sikeres.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

köszi a választ 😊

-tRs-Landor

Seth
Tartom a 7 pontot amit korábban adtam rá,most hogy már végigvittem.

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Én meg annyit mondok hogy a Halo4 >>> ALL 😊

Seth
Az öreganyád térdekalácsa 😄

Nekem az elõzõ részek, fõleg az elsõ maradandóbb élmény volt, mint a Halo 4, elég ha ennyit mondok 😊

Moby
Az egy olyan exkluzív klub, ahova csak olyan jelöltek kerülnek be, akik az erõlködéstõl a kiválasztási folyamat végén aranykelyhet szarnak, és dom perignont okádnak bele.
Ez viszonylag keveseknek sikerül, de aki bent van, arra érdemes odafigyelni 😄

Moby
Na ha már megszóltál érte (jogosan) 😄 :
Ez a sorbontásra megoldás lenne, de az AR-re ez sem. Illetve itt nem annyira a felbontással van gond, hanem hogy nem tudod, hogy a croppolt részen van-e olyan képtartalom, ami miatt mondjuk nem tudod folytatni a játékot. Egy autósjátéknál ez nem áll fenn, de minden másnál ez kiszámíthatatlan. Persze ettõl még a játéskosra lehetne bízni ennek eldöntését, de itt ugye olyan országok is érintettek, ahol pert lehet nyerni avval, ha a mikrosütõ gyártója nem írja bele a usrr manualba, hogy macskát még szárítási céllal se jelyezzünk a készülékbe.

Totti5
Bioshock COD?😊

Ez is kimarad mint az elõzõek.

Seth
Odabasz

Harlekin
2 dolog lehet!
Vagy meghülyült és nem tudja mit beszél azért irkál pozitívumokat mostmár a 2. gamárol.(Öcsém képtelen 1 gamát pozitívan értékelni még ,ha Õ csinálná se)<#kacsint>
Vagy elrabolták az idegenek és valami félresikerült klón írogat ide nekünk.<#nevetes1>
Macccy
Eddig mást annyira nem követtem, de ez a 2012 Fall ez úgy érzem nagyon vadra sikerült (és egyesek már temették a konzolgenerációt, nem csak itt!)

Egy FORZA HORIZON ... HALO 4 ... és amit itt sokan vártok ASSASSIN'S CREED 3 is ugye? Tyûûh, lesz még valami ami ennyire AAA ?

(október 23.-án egy Riot Run Kinect élõben a Kossuth téren?) <#vigyor><#vigyor>

Macccy
Nem ismerek rád. Ezt a HALO -s oldaladat eddig nem ismertem, azt pláne nem hittem, hogy még elõ is rendeled! Egyszerûen azért, mert azt hittem ennyire nem érdekelnek téged a videójátékok, csak kipróbálsz amit érdemes. De úgy látom - az olvasottak alapján - hogy EZT MOST szerinted is ÉRDEMES! <#vigyor> Wow ... el vagyok képedve!
Legyen már november 6!

(azon a héten éjszakás vagyok végig, de nem fogok sietni befelé az tuti! 😊

Totti5
NFS az Undergrund 1-2nél tért át a neon, tuning, illegális versenyek témára. Máig nem értem hogy lehet szinte mindenki számára az a legjobb NFS. Szó se róla jó kis spin off volt! Szívesen látnák egy 3. részt belõle... de az azutáni részek mire is mentek rá? tunning, ez volt a fõ szempont és amelyikbe nem volt jó a tunning => az szar.

Criterion hozta vissza az NFSt a HPval.

Most Wanted szintén jobb NFS lesz mint az elõzõek. Criterion beleteszi a sajátját is, de ez nem Burnout... annak nagyon gyenge. Egy új Burnouttól pusztítást várok, ez meg nem olyan lesz. Attól hogy lehet benne majd ugratni nagyokat ( MC:LAba is lehetett, meg a Driverbe is lehetett ), még nem lesz Burnout.

Hangok terén az NFSeknek sosem volt problémájuk, de a MW ezt is új szintre viszi. A videók alapján nálam mindent aláz.

Totti5
Forza 4 fizikájához áll a legközelebb. PGR4 árkéd, a Forza H középút. TDU 1nél is szimesebb.

gduck
Túlspilázzátok ti ezeket a dolgokat <#wave> K**va jól lehet vele majd játszani, oszt ennyi <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
Arcade-ebb lett, de nem látványosan (és még az is lehet, hogy nem, csak itt vannak olyan események, amik azokban nem voltak, ezért máshogy vezetsz: szembeforgalom pl. 😊 ). Szerintem ebben az összehasonlításban még mindig a forzák fizikájához áll a legközelebb.

Muttley
Forza Horizon

most már egyre több forrásból hallom, h összehasonlítva a Forza 4-gyel
és all-assist-off beállítással mind2-nél
látványosan arcade-abb lett, mint a Forza 4
o.k. - elfogadtam

fizikában a TDU1 vagy a PGR4 fizikájához áll közelebb?

Just do it :)

Moby
A 4-el valóban nem, a 3-ba viszont 100+ órám van.
Viszont ez nagyon más. Szerintem anno a NFS-ekkel szerettek volna valami hasonlót csinálni, csak nem volt alap amire rá lehetett volna tenni + azóta lett tapasztalat bõven, hogy mit kell belepakolni egy eseményorientált autósjátékba. Valahogy ebben van most benne mindaz, amit ebben a témakörben tudni lehet, csak ugye mindememellett van egy kurvajó vezetési élmény, dögös hangok, stb... Nyilván vannak hibái (sárgaság pl.) de az egész annyira élvezetes, hogy feledtet mindent, illetve...ezek eszedbe sem jutnak. Ez nem Forza 3-4, nem is fogod tudni összehasonlítani.

/ps: az csak most olvastam el a végén, hogy Te is írtad az NFS-t

Moby
Meg lehet nyugodni, ez nem jó, ez valami attól is sokkal több. Hatodikán olyat fogsz kapni, ami után egy darabig nem nagyon térsz magadhoz (meg én is, merthát természetesen meg van rendelve).

DarkSector
Nem fullhd minõség ha tv képernyõt fényképezek, de azért látható az autón hogy nem valami gagyi n.s...😄

Macccy
Ja értem ...

Macccy
Létezik ez? Még a Forza3-4 tükrében? Vagy te lehet azzal nem nagyon versenyeztél? Mert számomra a Forza 3 és 4 fizikája és irányítása annyira meghatározó élmény volt (és ma is az) a valós autóvezetés tükrében (160+ezer km 6 év alatt and countin') ... Ráadásul mindezt online mondom, olyan srácokkal akik betéve fújják az F1 és DTM versenynaptárakat (én semmit se tudok ezekrõl)!
Szóval számomra a DEMÓ alapján és a képekbõl valami rossz emlékû NeedforSpeed jött át eddig, némi realizmussal ...

Azt mondod akkor, hogy mégis fasza? :|

DarkSector
Arra céloztam hogy mindenki azt mondta mikor ugye a játék foto módját használod hogy nem valós képet ad a játékról...hát ez valós, max a tv-nek a csikjai zavarnak be egy picit. 😄

Macccy
Ohhohohohhooo, tesó (remélem nem baj) most akkora szikla esett le a szívem csücskérûl' .... 😊
Komolyan mondom már hülyegyereknek nézem magam, hogy 27 évesen ennyire várjak egy já-té-kot ... De amikor jót szóltok róla, igen még ha Te is, mint "virágpalánta ültetvényezõ" 😄 akkor az tol egy kicsit a pulzusomon még így éjszakás mûszak után is!
Tudtam én, hogy jó lesz ez!