XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Autókat még nem nézegettem!

Megvan az a 4 db amit a karrier 5% alatt ( kb 5 órát játszottam ) megkaptam és amit a Forza 4 elõéletem miatt átimportált a játék ( 2012es Lambo, Mini, Citroen DS3, 2008 BMW, Gumpert Apollo ), de tudotommal DTM és hasonló pályaautók nincsenek benne, hiszen ez a verseny közúti és csak szuperautók sorakoznak fel. Tunningolni meglehet õket versenygéppé ugyan úgy mint a Forza 4be.

3 adó van.

1, dance, pop, disco ( ez a mostani listavezetõ slágerek, vagy amik amcsiba már mennek, de ide hónapok múlva fognak elérni, ahogy ez szokott lenni )
2, ez ilyen lájtosabb adó, krúzoláshoz, de még mindig populáris stílus
3, rock, amit még nem hallgattam

Nekem az elsõ a kedvenc, legnagyobb slágerek mennek rajta! 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Szóval akkor végsõ soron olyan játék lett mint ami hiányoltunk (hiányoltam!) a tökéletes Forza 4-bõl: amikor egy fárasztó verseny nap után szerettél volna kihajtani a box végén a pályáról, a DTM szörnyet feltenni a trailerre és legurulni a sivatagba megnézni a naplementét, burrito-t enni és hizzá country zenét hallgatni ... (Tényleg, country van??)

Ha a fizika valóban Forza örökség, akkor ezt nekem is alaposabban ki kell próbálnom. Esõ hiányát, hajnalban nyirkos utat én is hiányolom, mert amilyen jó fizikákat csinálnak ezek a Turn10 srácok, élvezet lenne a vizes út miatt eldobni miközben a másik sávban egy Peterbilt jön szemben ... majd beszakadni a kerítésen át az öreg McCoy farmjára ... 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
háde most ez nem ér.
elég szar ha nem találok hibát egy játékban. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TothLaci
Érdekes egy játék lett, az biztos.

Elején többet mutat akkor is magából, mint ami.
De ha ilyenek lesznek a nextgen IP-k, akkor nem kell majd panaszkodni. 😊
TaRka0107
Szerintem is nagyon jó lett. Fizikája nem tudom jobb -e mint a többinek, még nem tudtam eldönteni.😊 Most meg már nem játszok majd holnap.
Soundtracket meg biztos letöltöm, nagyon jó zenék vannak benne😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Nah az esõ...nah az lehetne...ez 1 negatív pont. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Hiba: lehetne nagyobb térkép, lehetne több ótó, lehetne esõ, lehetne rally nem DLCnek álcázva, lehetne nem 4000pont a season pass, lehetne jobb a LE tartalma ( Forza 3nál volt kulcstartó, pendrive ) azóta egyre gyérebb a tartalom, ebbe meg semmi nem lesz pár DLCn kívül... lehetne több tunning ( én bírnám a neont, meg a több spoiler típus ) stb...

Sok miden lehetne még benne.

DarkSector
Hát most tegye fel a kezét az aki nem ilyen beszámolót tippelt meg, én kb 100%-ra tudtam. 😄

Hogy is lehet hogy hibát találjuk a játékban? 😄

DarkSector
Ismerem csak mondtam hogy photoshop...😄

Totti5
Na Forza Horizon.

Legeslegigényesebb ótós játék. Minden eleme átgondolt, letisztult, kézre álló. A versenyeket szépen adagolja és folyamatosan bevon mindenbe. Az egész kerettörténete egy fesztivál ezen a vidéken, ahol a legjobb versenyzõk gyûlnek össze, hogy összemérjék magukat. Van karakterünk, van arca!, aki belecsöppent az egészbe a kis tunning Woltsvagen járgányával. Lentrõl kell indulni és szinteket kell lépni.
Ötletes megoldás hogy a szint egy karszalag és ha elérsz egy szintet kapsz újat, amit mindig látsz belsõ nézetben és ez jogosít fel az egyre komolyabb versenyek részvételeire. ( mint minden lényeges momentum ez is CGI videókkal van megtûzdelve )

Ami egészen döbbenetes az a grafika, mármint az hogy mennyire részletes és igényes. Ez a legszebb autós játék (pont). Környezet sokszínû és minden animálva van. Rengeteg 3ds ember a közönség soraiban, éjszakai fények, tüzijáték, komplett vidámpark lemodellezve 4-5 féle hatalmas géppel, ami a valóságnak megfelelõen mozog és szórakoztatja a közönséget minden fix 30 fpsel egy röccenés nélkül forgalommal nappal s éjszaka. Aztán ott van a saját autónk is. Külsõleg részleteiben egy hangyafasznyit lehet hogy gyengébb mint a Forza 4 modell, de még így is vagy ennek ellenére? kategóriákat ver akár a Dirt, akár a WRC, akár NFS Run akár bármi másra. Belsõ nézet viszont szebb mint a Forzában, részletesebb.

Hangok terén is van fejlõdés, vannak új motor effektek amitõl élethûbb és nem annyira steril mint a Forza 4be, de kicsit halkabb így annyira nem jön át egy V8as ugyan azon hangerõ mellett mint a Forza 4be... jobban fel kell tekerni a hangot, de olyan jó sosem lesz, ezt egy kicsit elméretezték. A rádiók olyan zenei válogatást kaptak, hogy néha elfejetem még verseny alatt is kikapcsolni, ilyen pedig a PGR4 óta ótós játékban velem nem fordult elõ.

Irányítás tökéletes, fizikában a legjobb amit valaha csináltak. Minden típusu autó nagyon eltérõ ahogy a Forza 4be is, de hát alapjaiban ugyan az mint már párszor leírtam. Ami a lényeg hogy erõsebb autóknál sem áll meg a tudomány mint más játékokban hanem még élvezetesebb lesz. Amiben fejlõdött ( most ne nézzük hogy a könnyebb lett, ami jót tesz neki ), az az ugratók, út egyenletlenségek kezelése. Érezni ahogy elemelkedik és visszaesik az útra, ahogy dobálja az autót az út. Nagyon nagy élmény. A lényeg hogy vezetési modell, a fizika, tapadás, csúszás, felfüggesztés olyan szintû és annyira jó, annyira ótó és annyira "valós", hogy ilyen még sosem készült.

Végre sikerült lemodellezni a pillangó váltót!!! 😊

Tunning ugyan az mint a Forza4, festés ugyan az mint a Forza4.

Ez a játék olyan minõséget képvisel ami páratlan, autó puzik szentéje és a hang, graf ribancok is maximálisan ki vannak elégítve. Szinte tökéletes.

Holnap már megjelenik amcsiba... remélem pénteken megkapom az LEmet...

The Protector
Fotómód.Megállítja a játékot,felhúzza olyan grafra amit állóképként meg tud jeleníteni de mozgatni nem tudná és így fényképez.Sok játékban van ma már.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Ez akkor valami photoshop...😄

arty
gondolom a szokásos fotomod/kamukép 😊

Forza.

enis kivancsi vagyok kep szarmazasara

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Az valamilyen digitálisan feljavított kép, vagy azon a gépen készült amin programozták a játékot.
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
forzahorizon

Forza.

danyi2

Erre a képre Gondolt!

Steam: zboard25

Danyi95
Üdv, egy olyan kérdésem lenne hogyha egy ilyen letöltõ kártyát (amint a képen is látható, németül van írva minden) aktiválok, akkor azok a játékok német nyelvûek lesznek vagy angol, vagy az nem számít hogy milyen nyelven van a kártyára írva? (bocsánat ha hülyeséget kérdeztem <#worship>)

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Moby
Ez egy KURVAAAAAAAAAAAAAASKJsjshkjkjhask!
Randán elpicsáztam az Ali-féle bandát az utcai versenyeken, erre a végén az autórulettben kipörgött egy Maserati, amikor eldobtam a kontrollert örömöben, ugrott még egyet, egy fostotöltõ MX3-ra<#idiota> Vérben forgó szemmel, hörögve kurvaanyázok <#gun> Mondjuk annyit kerestem rajtuk, hogy pont leszarom, node akkor is 😄
<#banplz>

/imádom minden másodpercét, ez valami annyira kurvajó, hogy azt elmondani nem lehet <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ok, a fotó félreérthetõ, de ... szóval buszjegyre csak telik! <#nevetes2>

Adversus solem ne loquitor

tomi890125
nem annyira szimulátor, és kecijó! nekem mint árkád játékosnak nagyon bejön az irányítása! 😄

The Only One!

Totti5
Michael Fassbender to Star in 'Assassin's Creed' Film For New Regency & Ubisoft

Totti5
Elmondom, ha kideríted hova tölti fel a képeket! 😊

DarkSector
Mester ez melyik játékbó van? 😊

Harlekin
megírtam csak nem küldtem el majd idejöttem rájöttem,hogy így van és elküldtem csak akkor már írtál róla.
Harlekin
Totti Forza Horizon infóóóót!!!!!!????

Õszinte leszek,azt szeretném hallani,hogy nem annyira szimulátor mint az F4.!<#nevetes1>

Igaz belekezdtem a MOH W-ba,(meg xcom-ba is)de ezek annyira nem jönnek be meg van baja rendesen Mohának.Fagy nem tölti be rendesen a pályákat megáll töltés után fekete képernyõvel stb stb,hogy a warez miatt van csak, vagy ez így lesz azt nem tudom. Multy se 1 nagy szám igaz szinte senki nem volt fent 4-5 fõvel bohockodtunk egész délelõtt.Plusz 800 MS pont lenne az online pass,de nincs iceakos,hogy vegyek.Igaz rányomtam a 48 óra free-re és megy is plusz nem is csökkent a felhasználható idõ.De ha forza elég jó akkor inkább azt nyomom,mert most autoznék.
Gyilok volt most elég.
#126322 <#nezze>

-tRs-Landor

Totti5
Képeket hova tölti fel? egyszerûen nem találom.

arty
én mindenképpen! (második megvolt?! aztis!)

Forza.

arty
borzalom akaraterõ kell, hogy NE vegyem meg a héten 😊)

amúgy vagy havertól elkérem majd kölcsön vagy a második hullámban veszem használtan a gyorsan kipörgetõktõl ... máshogy nemtom bünteti a fejlesztõket a sárgásbarnaságért és a 4000 pontos szízönpasszért 😞

Forza.

davidka003
Dirt 3 complete 10 font
Ki ajánlja ennyiért a vételt?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
8k/12hó

Forza.

kem001
Üdv. Rég jártam erre felé.. Most olvasom, hogy lesz internet explorer hamarosan XBox-ra? Amúgy jelenleg mennyibe kerül a legolcsóbb Gold?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Totti5
Ez olyan szinten odaver és annyira igényes alkotás hogy csak lesek. Már fél órája próbálok 22 ezres pontszámot összehozni ezzel a trágyalé RUF-al egy minijátékban, de annyira nehéz hogy nem megy😄 azért itt a szimulációs kormányzás és a drift nem abból áll mint az NFSbe meg minden másba hogy ívre teszed és kövérgáz aztán addig ott megy amíg nem nyomsz egy féket. Ugyan úgy megvan az az átvágódás mint a Forza 4ben és ugyan olyan nehéz, egyszerûen nagyon pontosan és odafigyeléssel kell, mert kül. esélytelen. Mondjuk lehet csak az a baj hogy kontrollerrel játszom, mert lusta voltam felhegeszteni a kormányt😊, de ami késik nem múlik.

Körítés az fantasztikus. CGI, ingame videók és a zenék olyan ótós hangulatot teremtenek hogy az elképesztõ.

Nagyon szeretem. Ma kb egy órát barangoltam benne 50km/h sebességgel. 😊 Szinte valósághû az egész.
Seth
Fogalmam sincs hogyan, nekem csak egy Suzukim van <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

arty

néhányaknak már ma este megadatik 😊

Forza.

Renjike
igen <#puszi> jövõhét sulim õsziszünet . hátha unatkozom 2 hét jól jön 😄DDDDD meg holnap is kihasználom ma is nyomtam két meccset csak aztán dolgom akadt.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

JackTar
Értem! Jatekaimra meg már feltöltettem pár hete- egyébként meglepõ, hogy a Brave iránt érdeklõdtek a legtöbben.😊
Majd lesz valahogy, azért próbálkozom. Eladás meg csere is játszik nálam.
Köszi azért! Remélem idõvel valahogy révbe érek.

orichalcos
Sikerült? 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Renjike
<#puszi>

davidka003
Egyébként az miért nem járható út, hogy felrakod a játékokat értelmes áron a jatekaim.hu-ra? Aztán csomót eladsz és vehetsz vaterán használt Kinectet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Ne a bolti használt árat nézd, mert azon már rajta van a bolt haszna.
La Noire CE max 5k-ért menne el. Brave a kutyának nem kell de 5k-t amúgy sem ér. NBA meg olyan, hogy ahogy kijön az új rész akkor a régi kb semmit sem ér. Örülhetsz ha 2k-ért megveszi valaki.
Szóval esélyes, hogy úgy jobban elmenne, hogy adsz pár játékot és mondjuk +10k-t. Kizárt dolog, hogy valaki 1 az 1-ben cserél Kinect-et ezekre.

orichalcos
katt

És mielõtt jön a kérdés: igen legális, és nem nem bannolnak érte. És igen két hetes live-ot kapsz, és igen a videón látottakat kell csinálni, ha nem jön össze az user hiba...

Renjike
little help over here?

JackTar
Miért is? A bolti használt áruk (576 szerint- az egy dolog, hogy a legdrágább oldal- de a többihez is néztem, + új játékból is lehet viszonyítani) Az L.A. Noire (CE) 8000 Ft, a Brave 5000 Ft körül, NBA 2k11 5000 Ft, Assassin's Creed 2 3000 Ft = 20000 Ft
Plusz PC játékok s úgy NBA 2k12 4000 Ft, Crysis Max. Edition min 2200 Ft
FarCryok 1500 Ft, Gyémánt kiadásnak is van fix ára, ezért az is min 2200 Ft, + Xpand Rally..

Ez már 30000 Ft körül van gyors számolással, plusz Xpand Rally..
Új Kinect + Adventures játékkal is kapható boltokban 23000 Ft-ért (http://www.konzolgame.hu/xbox-360/microsoft-xbox-360-kinect-szenzor-oem-slim-gephez-779)! Az meg egy másik dolog, hogy azon is van amortizáció, így ha valaki adja használtan- akkor a Kinect se ér annyit.
Hova kell még rádobnom + 10000 Ft-t?

Itt a gubanc ott lehet, ha valakinek megvan 1-2 játék- akkor tényleg rá kéne dobnom.. Pl L.A. Noire esetében.

Tehát annyira nem értem ezt: "Még egy 10-est dobjál rá."
Bocsánat ha tévedek, senkit nem akarok átverni. Csak hát én így nézem az árakat. S azért cserélnék, mert sajnos nincs felesleges pénzem😞 Viszont Kinectet nagyon szeretnék!

Renjike
??

orichalcos
Monster Hunter trükk és kapsz két heteset...

Renjike
nagyon szar és unalmas hétvégém van valaki meg tudna menteni egy 48H goldal? $: