XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan az a 4 db amit a karrier 5% alatt ( kb 5 órát játszottam ) megkaptam és amit a Forza 4 elõéletem miatt átimportált a játék ( 2012es Lambo, Mini, Citroen DS3, 2008 BMW, Gumpert Apollo ), de tudotommal DTM és hasonló pályaautók nincsenek benne, hiszen ez a verseny közúti és csak szuperautók sorakoznak fel. Tunningolni meglehet õket versenygéppé ugyan úgy mint a Forza 4be.
3 adó van.
1, dance, pop, disco ( ez a mostani listavezetõ slágerek, vagy amik amcsiba már mennek, de ide hónapok múlva fognak elérni, ahogy ez szokott lenni )
2, ez ilyen lájtosabb adó, krúzoláshoz, de még mindig populáris stílus
3, rock, amit még nem hallgattam
Nekem az elsõ a kedvenc, legnagyobb slágerek mennek rajta! 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha a fizika valóban Forza örökség, akkor ezt nekem is alaposabban ki kell próbálnom. Esõ hiányát, hajnalban nyirkos utat én is hiányolom, mert amilyen jó fizikákat csinálnak ezek a Turn10 srácok, élvezet lenne a vizes út miatt eldobni miközben a másik sávban egy Peterbilt jön szemben ... majd beszakadni a kerítésen át az öreg McCoy farmjára ... 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
elég szar ha nem találok hibát egy játékban. :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elején többet mutat akkor is magából, mint ami.
De ha ilyenek lesznek a nextgen IP-k, akkor nem kell majd panaszkodni. 😊
Soundtracket meg biztos letöltöm, nagyon jó zenék vannak benne😊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sok miden lehetne még benne.
Hogy is lehet hogy hibát találjuk a játékban? 😄
Legeslegigényesebb ótós játék. Minden eleme átgondolt, letisztult, kézre álló. A versenyeket szépen adagolja és folyamatosan bevon mindenbe. Az egész kerettörténete egy fesztivál ezen a vidéken, ahol a legjobb versenyzõk gyûlnek össze, hogy összemérjék magukat. Van karakterünk, van arca!, aki belecsöppent az egészbe a kis tunning Woltsvagen járgányával. Lentrõl kell indulni és szinteket kell lépni.
Ötletes megoldás hogy a szint egy karszalag és ha elérsz egy szintet kapsz újat, amit mindig látsz belsõ nézetben és ez jogosít fel az egyre komolyabb versenyek részvételeire. ( mint minden lényeges momentum ez is CGI videókkal van megtûzdelve )
Ami egészen döbbenetes az a grafika, mármint az hogy mennyire részletes és igényes. Ez a legszebb autós játék (pont). Környezet sokszínû és minden animálva van. Rengeteg 3ds ember a közönség soraiban, éjszakai fények, tüzijáték, komplett vidámpark lemodellezve 4-5 féle hatalmas géppel, ami a valóságnak megfelelõen mozog és szórakoztatja a közönséget minden fix 30 fpsel egy röccenés nélkül forgalommal nappal s éjszaka. Aztán ott van a saját autónk is. Külsõleg részleteiben egy hangyafasznyit lehet hogy gyengébb mint a Forza 4 modell, de még így is vagy ennek ellenére? kategóriákat ver akár a Dirt, akár a WRC, akár NFS Run akár bármi másra. Belsõ nézet viszont szebb mint a Forzában, részletesebb.
Hangok terén is van fejlõdés, vannak új motor effektek amitõl élethûbb és nem annyira steril mint a Forza 4be, de kicsit halkabb így annyira nem jön át egy V8as ugyan azon hangerõ mellett mint a Forza 4be... jobban fel kell tekerni a hangot, de olyan jó sosem lesz, ezt egy kicsit elméretezték. A rádiók olyan zenei válogatást kaptak, hogy néha elfejetem még verseny alatt is kikapcsolni, ilyen pedig a PGR4 óta ótós játékban velem nem fordult elõ.
Irányítás tökéletes, fizikában a legjobb amit valaha csináltak. Minden típusu autó nagyon eltérõ ahogy a Forza 4be is, de hát alapjaiban ugyan az mint már párszor leírtam. Ami a lényeg hogy erõsebb autóknál sem áll meg a tudomány mint más játékokban hanem még élvezetesebb lesz. Amiben fejlõdött ( most ne nézzük hogy a könnyebb lett, ami jót tesz neki ), az az ugratók, út egyenletlenségek kezelése. Érezni ahogy elemelkedik és visszaesik az útra, ahogy dobálja az autót az út. Nagyon nagy élmény. A lényeg hogy vezetési modell, a fizika, tapadás, csúszás, felfüggesztés olyan szintû és annyira jó, annyira ótó és annyira "valós", hogy ilyen még sosem készült.
Végre sikerült lemodellezni a pillangó váltót!!! 😊
Tunning ugyan az mint a Forza4, festés ugyan az mint a Forza4.
Ez a játék olyan minõséget képvisel ami páratlan, autó puzik szentéje és a hang, graf ribancok is maximálisan ki vannak elégítve. Szinte tökéletes.
Holnap már megjelenik amcsiba... remélem pénteken megkapom az LEmet...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Randán elpicsáztam az Ali-féle bandát az utcai versenyeken, erre a végén az autórulettben kipörgött egy Maserati, amikor eldobtam a kontrollert örömöben, ugrott még egyet, egy fostotöltõ MX3-ra<#idiota>#idiota> Vérben forgó szemmel, hörögve kurvaanyázok <#gun>#gun> Mondjuk annyit kerestem rajtuk, hogy pont leszarom, node akkor is 😄
<#banplz>#banplz>
/imádom minden másodpercét, ez valami annyira kurvajó, hogy azt elmondani nem lehet <#eljen>#eljen>
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
The Only One!
Õszinte leszek,azt szeretném hallani,hogy nem annyira szimulátor mint az F4.!<#nevetes1>#nevetes1>
Igaz belekezdtem a MOH W-ba,(meg xcom-ba is)de ezek annyira nem jönnek be meg van baja rendesen Mohának.Fagy nem tölti be rendesen a pályákat megáll töltés után fekete képernyõvel stb stb,hogy a warez miatt van csak, vagy ez így lesz azt nem tudom. Multy se 1 nagy szám igaz szinte senki nem volt fent 4-5 fõvel bohockodtunk egész délelõtt.Plusz 800 MS pont lenne az online pass,de nincs iceakos,hogy vegyek.Igaz rányomtam a 48 óra free-re és megy is plusz nem is csökkent a felhasználható idõ.De ha forza elég jó akkor inkább azt nyomom,mert most autoznék.
Gyilok volt most elég.
-tRs-Landor
amúgy vagy havertól elkérem majd kölcsön vagy a második hullámban veszem használtan a gyorsan kipörgetõktõl ... máshogy nemtom bünteti a fejlesztõket a sárgásbarnaságért és a 4000 pontos szízönpasszért 😞
Forza.
Ki ajánlja ennyiért a vételt?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Körítés az fantasztikus. CGI, ingame videók és a zenék olyan ótós hangulatot teremtenek hogy az elképesztõ.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Majd lesz valahogy, azért próbálkozom. Eladás meg csere is játszik nálam.
Köszi azért! Remélem idõvel valahogy révbe érek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
La Noire CE max 5k-ért menne el. Brave a kutyának nem kell de 5k-t amúgy sem ér. NBA meg olyan, hogy ahogy kijön az új rész akkor a régi kb semmit sem ér. Örülhetsz ha 2k-ért megveszi valaki.
Szóval esélyes, hogy úgy jobban elmenne, hogy adsz pár játékot és mondjuk +10k-t. Kizárt dolog, hogy valaki 1 az 1-ben cserél Kinect-et ezekre.
És mielõtt jön a kérdés: igen legális, és nem nem bannolnak érte. És igen két hetes live-ot kapsz, és igen a videón látottakat kell csinálni, ha nem jön össze az user hiba...
My streams: https://beam.pro/oriic
Plusz PC játékok s úgy NBA 2k12 4000 Ft, Crysis Max. Edition min 2200 Ft
FarCryok 1500 Ft, Gyémánt kiadásnak is van fix ára, ezért az is min 2200 Ft, + Xpand Rally..
Ez már 30000 Ft körül van gyors számolással, plusz Xpand Rally..
Új Kinect + Adventures játékkal is kapható boltokban 23000 Ft-ért (http://www.konzolgame.hu/xbox-360/microsoft-xbox-360-kinect-szenzor-oem-slim-gephez-779)! Az meg egy másik dolog, hogy azon is van amortizáció, így ha valaki adja használtan- akkor a Kinect se ér annyit.
Hova kell még rádobnom + 10000 Ft-t?
Itt a gubanc ott lehet, ha valakinek megvan 1-2 játék- akkor tényleg rá kéne dobnom.. Pl L.A. Noire esetében.
Tehát annyira nem értem ezt: "Még egy 10-est dobjál rá."
Bocsánat ha tévedek, senkit nem akarok átverni. Csak hát én így nézem az árakat. S azért cserélnék, mert sajnos nincs felesleges pénzem😞 Viszont Kinectet nagyon szeretnék!