XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Confirmed: a horizon minden idõk legélvezetesebb autósjátéka. Egyszer elkezded, nem tudod abbahagyni 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
> Oooo, mondd hogy a HALO 4 -re gondolsz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
arra

<#idiota>

grebber
Egy szép játék legyen mindenhol szép.Ne csak az y pályából x pályán.
BF3-ba az erdõs résznél konkrétan majdnem kettéfejetem a monitor mert kb utaztunk vissza az idõbe pár évet grafikailag.
Jobb gép? Attól hogy a GTX 460 helyett beletennék két GTX 680-at semmivel nem lesz szebb a game nem is értem miért írtad egyedül ami változna hogy gyorsabban futna.
De nem akarok vitatkozni tudván,hogy mindenkinek más a "szép" grafika.

Next PC upgrade: 2022

Renjike
this looks fapable....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

orichalcos
ELsõ részt láttam csak, de csak lustasából nem néztem tovább. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Apropó HALO, ezeket ismeritek? Nagyon jók, 11 rész egyelõre :

THE MONA LISA (Halo Motion Comic)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Itt mindenki vak, azért játszik 720p konzolokkal, hát nemtutttad teee??! <#banplz>

Amúgy mi az hogy "100% hogy PCs volt"? Komolyan kérdem! Írták valahol? Mondták valahol? Mert ha igen, akkor a volt, kész. Ha nem, akkor nem tudod Te sem csak találgatsz.

TDC Geronimo
😄

Oké. Vagy szemüveg kéne nektek vagy jobb gép.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
"BF3 meg kurva szép PCn és pont." Csak szeretett volna az lenne ,de sajnos csak ennyi sikerült ami lett!

TDC Geronimo
100% hogy PCs volt :p

BF3 meg kurva szép PCn és pont.

gduck
Volt már jó pár XBOX360 gameplay is 😊 És ... gyönyörû!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Macccy
ÓÓ, hagyd, majd a bogzos nem fog tírölni! <#vigyor>

Amúgy meg felesleges mondanod, úgyis meglátjuk amikor megjelenik. Hogy PC volt e vagy sem, azt nem tudom (mondják a faszik?) de egyelõre tartom hogy ez már menõbb multi-motor mint a másik!

Macccy
Ez mi? Forza? Sajnos ettõl az új résztõl nem alélok el én sem, de én maradok F1 és DTM rajongó haverjaimmal inkább a versenypályán, addig amíg egy komolyan értékelhetõ rally vagy vegyes nem születik ... <#pias>

TDC Geronimo
Konzolos verzióból eddig egyedül PS3as verziót mutatták amikor a coopot demozták az kellõen ronda is volt, tearingelt is meg fosfrémmel is futott.

TDC Geronimo
csak kár hogy ez az FC3 gameplay PCs boxos kontrollerrel 😄

Macccy
Na, mohos Frostbite megint ... Hát nekem mondhatja bárki, hogy biztos nextgenre készült, de ezt nem kéne elhinni, mert hülyeség. 2010-2011 -ben készült. PC -n se szarta össze magát senki ép eszû, csak aki kimondottan a Battlefield sodrásában élt, akkor! Mára már tisztánlátás van, legalábbis remélem: eltelt pontosan 1 esztendõ azóta, a világ tovább lépett, egy Dunia Engine 2 vagy egy CryEngine 3 (hogy csak a 'Cry'-okat említsem) inkább címkézhetõ fel "nexdzsennek", bár ez is akkora egy marhaság a következõ konzolgenerációtól minimum 8-12 hónap távolságra ilyen jelzõkkel dobálózni, hogy falnak megyek! Egy engine pedig nem attól jó, hogy sosem, vagy alig látott, nagyrészt haszontalan feature -öket tud villantani egy csúcsgépen! Hanem akkor jó, ha a jelenleg, a MA használatban lévõ hardware park minél nagyobb hányada tudja kiválóan futtatni, skálázni és lehetõleg olyan jól balanszolt, hogy ne is nagyon legyen érzékelhetõ különbség a platformok közt! Szerintem erre egy nagyon jó példa a rettentõen széles körben elterjedt Unreal Engine 3.X vagy a CryEngine 3. Ennyi. Ha egy fejlesztõ csapat jó engine -t akar csinálni, akkor csinálja meg, de most és ne ígérgessen marhaságokat, hogy "maajd jó lesz ez még késõbb, valamire" és ne is takarózzon azzal, hogy a mostani konzolok nem bírják! Amíg kifogásokat gyártanak a védelmében, addig a Far Cry 3 fejlesztõi nevetgélve demózzák a sokkal fejlettebb motorjukat egy MAI konzolon!

De a lényeg: az lesz majd 'nextgen' ami konkrétan azokra a hardware-ekre jelenik meg és kazal új hárombetûs fícsörrel mókusvakít, nem ez. UNREAL Engine 4, tessék, az nexdzsen, azt nem is durrogtatják addig, mert nem is nagyon lehet. Az EA (DICE) pedig ugyanúgy le fogja cserélni (fel fogja fejleszteni) a Frostbite 2 -t egy éven belül, tökmindegy mit mond most. És majd akkor, hónapok múlva, egy másik, új Frostbite 3-4 (?) az ... lesz ... nextgen engine!

Macccy
Oooo, mondd hogy a HALO 4 -re gondolsz! <#idiota>

Ezek a navy seals/delta force/sas és kánya kommandók, repetitív közel keleti konfliktusok (agymosó kicsi Johnny -nak) és háttérben álló szélsõséges ex-szovjet militarista sejtek nukleáris wepön alapanyaggal ... Ezek már nekem is a könyökömön jönnek ki, ha csatlakozhatok a témához! Ráadásul elcsépelik ezt az egyébként egészen jó Tom Clancy alapanyagot, így már egy színvonalas CIA történethez sincs annyira kedve az embernek. Bár lehet ezzel a dömpinggel akarják elaltatni az emberek összeesküvés elméleteit <#wow2> ... Fussatok bolondok!

DarkSector
Mobillal kifényképeztem amit látni játék alatt a tv-n...szóval ebbe már semmi utómunka nincs, nehogy valaki beleköthessen már. 😄
Jó szar. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Állítólag csak ilyen idõre menõ baromság fog futni coop néven!

DarkSector
kinai sportcipõben....😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Egy nagy nemzetközi összefogásban kellene A JÁTÉK-ot elkészíteni, amiben ámerikái tengerészgyalogosok irakban II.VH-s tálib náciegyenruhás zombikat ölnek, talpig éjjellátóban, AK-val.
Az lehetne a kvintesszenciája ennek az egész szartengernek 😄

Moby
Ennek a kérdésnek a megválaszolásához emlékeznem kellene a bf3-ra, de a helyzet az, hogy nem emlékszem belõle egyetlen nanoszekundumra sem (tényleg) 😄
Szóval igen nehezemre esne két gõzölgõ fekáliakupacból kiválasztani a büdösebbet, és hát nem is vállalok ilyen jellegû elemzéseket 😄

/hopp de, valami beugrott, valami tetõn feküdtem, és lõnöm kellett (volna) szembe a házra (szállodára?). Asszem, valami ilyesmi, és...ennyi. Ez volt az? 😄 Vagy ez a Medal beneath the Battlefield of Modern Duty (Pi) volt? 😄DD

Mr Manson
Assassin's Creed 3 ban lesz coop?

Elõrendeltem, ha esetleg valaki multizni fog PÜ, lehet csatlakoznék!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

grebber
A mutatott videok alapján az új Medal sokkal jobb tûnt mint most is élõben.
BF3 multiból átrakták ide singlebe a szembevilágítos népet<#idiota>

Muttley
thx 😊
ezek szerint jellegtelenebb és semmitmondóbb, mint a BF3 single-je?

Just do it :)

DarkSector
ps-be multiplatform játékokkal elég gáz.

DarkSector
Mert az jobb lesz? 😄

Én úgy rakok félre hogy elsõnek legyen egy újgen xbox, már csak a live miatt is az a legfontosabb, valamint ps-re is de csak utána.

TDC Geronimo
😄

Sry, de már nem is nagyon játszottam rajta csak PSen meg emiatt a fizetõs online se volt nekem már opció... PS láv van most :d Nextgenbe tessék azt venni :p

Egyébként a kollégák miatt vettem xboxot annó. Liveon nyomjuk 3 éve.
BTW te meg köcsög vagy hogy eladtad a boxot, mert annó te is egy ok voltál a box mellett ;>

-tRs-Landor

<#banplz>

-tRs-Landor

odébb van az még :Ð

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Inkább az új PSre 😉

DarkSector
Gyûtsd a pénzt inkább Xbox720-ra mint én...😄

De lehet Xbox1080 lesz mert a mostani 720p-s. 😊

nem rossz 😊
én ezt nézegettem és itt van csak feltüntetve a dual play.. <#smile>

-tRs-Landor

DarkSector
Ez igaz de akkor majd had hazudtolhassam meg magam. 😄

Seth
Nekem megy rendesen. Autós rész után vagyok

PSN ID.: Beegabor

Moh: valóban kilép autós üldözés után; "Try downloading the game again"... LOL (szerk; godal, rendes elérési úttal, nxe-el nem lép ki, állítólag)
Moby
Gyorsvonat sebességével közeledik a dátum, amikortól a "széprõl" mint videojátékbeli jellemzõrõl alkotott képe gyökeresen fog megváltozni a mélyen tisztelt publikumnak, szóval az ilyenek fikagalaincsként lesznek tovapöckölve 😄

DarkSector
Hát kicsit félve a FC2 után de többet látok én is a FC3-ban valahogy eddig csak jókat láttam belõle, hogy ez csak a marketing vagy nem az majd kiderül.

TDC Geronimo
De most remegésem elsõdleges tárgya az AC3 természetesen 😄

TDC Geronimo
FC3at várom, az is lövölde lesz, de elõzetesek alapján végre valami új és egyedibb(?)

DarkSector
Reméljük, de mint ahogy ha te vagy mások nem is irták.
Én írtam hogy szép, mert nekem elég lennne a látvány, de vanlami más hiányzik mindig ezekbõl a játékokból...olyan mint egy pina a Miss World versenyen,

TDC Geronimo
FB2 nem erre a konzolgenre való. PCn látni, hogy milyen nagyszerû motor, de a mostani konzolok kevesek hozzá nagyon. Gondolom EA is azért erõlteti, hogy köv genre tanuljanak meg vele normálisan dolgozni a stúdiói, mert nextgenben sokat fogják használni.

DarkSector
Mindenhol ezt hallom, hogy lewarezolom 1 menet elég lesz, mondjuk egyetértek hogy 10-15k-t nem ér, de azért elég szemetek vagyunk hogy á fúj szar akkor warez, szegény EA meg szenvedett a Frostbite-al itt nekünk 1-2 évig. 😄

Én rendes leszek Eladom a BC2-õt, a BF3-at meg a MoH OA-t...és veszek egy ilyet a 3 másikért cserébe. 😄

TDC Geronimo
MoH-ot meg lewarezolom PCn. Szép lesz, egynek jó lesz, de pénzt ilyenért én már nem adok.

DarkSector
Nekem ez lejött már a Youtube elõzeteseknél, én tuti nem fogok csalódni, azt a szép csomagolásba csomagolt szart fogom kapni amire számítottam. 😛

grebber
Pc-s verziót te látsz valahol már nem azé? <#idiota>

TDC Geronimo
Ja már én is marhára unom ezeket a tucatmodernmilitary lövöldéket :/

Codokat bármennyire nem szeretem, de black ops 2-re lehet ránézek, mert a 2025ös környezet legalább egy picit friss lesz még ha a codratatata marad is 😄

Moby
Megnéztem. Az én véleményem itt nem lesz mérvadó, mert ha meglátok még egy rühes játékot, aminek a soha nem létezett usa-közelkeleti konfliktus fegyveres témarendezése a fõ vonulata, én istenbizony bebaszom a boxot a kazánba.
10 perc alapján: néhány helyen tényleg szép, néhány helyen gecironda, néhol szaggat, és elég sok helyen tearingel. Hamisítatlan frosbite engine.
Hihetetlenül, kimondhatatlanul, kifejezhetetlenül KIBASZOTTUL érdektelen az egész, soselássamtöbbet. Pusztuljon el az összes északamerikai és afgán fegyveres MOST.