XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõ feleslegesebb dolgot dülledõ szemmel sem tudnék kitalálni.
Kettõ darab méter feletti tévén nézhetem a boxot otthon. Minek még a zsebhokim is ehhez? Mi a faszt fog ez még hozzátenni, ami ott nem volt jó helyen? Vagy hátha nem bírom ki hazáig a pöcsköszörû xbox nélkül? LOÁL
Adversus solem ne loquitor
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
igeeen? <#wow1>#wow1>
ezt úgy hívják 2012-ben, hogy .... :)
bár az autóhangok jónak tûnnek Totti videója alapján
akárhogyis, nagyon nehéz lesz letaszítani még hosszú évekig az arcade vonal trónjáról ezt:

Just do it :)
Forza.
Online lobbyban amikor a kategóriára kell szavazni, szavazás után sokszor nem lép vissza a szavazó képernyõrõl (felsõ felirat ott marad) és így nem tudok autót választani verseny indulás elõtt. Nálatok is elõfordul ez?
Klubbot csinált már valaki?
Amúgy a játék letehetetlen, már rég kapott el ennyire egy játék :)
UI: Totti, Harlekin köszi hogy elfogadtátok a barátkérõmet ;) Még szívesen barátkozok, aki nyomja a Horizont az jelöljön be ( gduckHUN ) !
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PSN ID.: Beegabor
4.0 és újabb
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"1 óra játék után a véleményem:
Ááááá...! Borzasztó...! Sikerült ennyi idõ után annyira felmérgelnie, hogy muszáj volt kikapcsolnom a gépet! A grafika szép, a zenék jók, de az irányítás sztem borzasztó... nehézkes... Bocsánat de akarva, akaratlanul össze kell hasonlitsam a forza horizonnal... hát nálam a forza a befutó!
Szerintem ez az idõ visszatekerõs dolog nagyon ügyes dolog, nem törik meg a játék menete... sokkal jobb mint amit ebben alkalmaznak... "crashed" majd vissza tesz a pályára és indulhatsz 0-ról...
Nekem csalódás! Ha autós játékkal akarok játszani és még választhatok is akkor tuti Forza..."
"EZAZ sikerült az EA-nek meggyalázni a Most Wanted-et is! Csak így tovább!"
"a csaj mondókájánál fel figyeltem az elsõ videóban ami olyasmi volt hogy " FELFEDEZHETEK új autókat amik az enyémek lehetnek onnantól" hát ez annyit tesz h neked nincs se garázsod se semmid... Az autókat meg kell találni és átszállni.... a versenyek rohadt nehezek... az irányítás szerintem borzalom... zenék 0... ( én kb évekig hallgattam a régi MW zenéit de ezek semmit mondó szarok ) ... rendõr üldözések talán jó lenne ha nem kéne 6 percet várni míg le megy a Heat level "
"1 óra játék után csatlakozom azokhoz akik az elsõ most wanted meggyalázásának tartják.
Semmi garázs csak megyek meglátok egy másik kocsit és átülök nincs harc a jobb kocsikért...
Az irányítás is egy rakat sz.r (még 1 óra után az irányítás is kocsifüggõ van olyan kocsi amit nem lehet 130 fölött irányítani). A grafika az jó de azért zavar a lemenõ nap mikor az aszfalton annyira csillog hogy a szembe jövõt nem látom. "
"Így van ahogy már 2-en leírták, egy hulladék a játék."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
- mivel totti leirta, hogy egész autóviselkedés van a doboz alatt, gondoltam kormánnyal fogom játszani
- outrunnal nem volt gondom, mert ott távolrol sem viselkedett a doboz autóként ;)
Forza.
Ehh, HORIZON kell majd, látom már én is ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Szerintem simán belefér, hogy te meg ezt nem fogod játszani.
Tudtátok kik csinálják, tudtátok õk miben jók, és azt is hogy az nfs mirõl szól amikor nem épp valami egész mást akarnak eladni a brand-el.
Saját magatoknak gyártjátok a hülyeséget. Tulajdonképp meg is érdemlitek amit kaptok, megdolgoztok keményen érte :D
Na, Assasin Creed 3
Eddig 12 órát öltem bele, nagyon tetszik, pedig én aztán nem vagyok AC rajongó. Harc nekem elég furcsa, eléggé béna vagyok benne, gyanítom ez a végére sem lesz jobb, nem baj. Nyomogatom a védést aztán ütök, jóvan, aztán le is verte az ellent. A vadászós rész nem tetszett nagyon, pedig legalább két órát beleöltem. Nem tudtam rájönni milyen szögbõl kell a szarvast kinyírni. Grafika is állat, fõleg a színház rész tetszett nagyon, az erdõben vannak brutálisan vacak elemek.
biztos túl sok meló lett volna megcsinálni. vaaaaagy a criterionos "igényességbe" nem fért bele. (értsd: burnout heggesztésére való kretén banda)
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bármilyen autóközeli kamerával irányíthatatlan.
Másrészt: ha csak 10-15 jönne akkor nem volna meg a Flood feeling. Az alienek talán elfogytak amikor Vasquez és Burke halomra lõtte õket? A zombik talán elfogytak a Holtak hajnalában? Ez ilyen "sok hangya" mûfaj.
Na de elég a rinyálásból. Az uccsó pályán nincs Flood szóval hajrá Soldier!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
:)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Thrash \'Till Death
Roxio GameCap HD
Miért nem húzod lentebb a nehézséget, ha nem megy? Nem azt mondom, hogy minden áron szeressétek a HALO 3 -at, na de ezért feladni ... Vedd le Easy -re és akkor szinte a Flood (a "black mesa-s mutánsok") fogja kérni, hogy kanold szét õket! <#vigyor0>#vigyor0>
Thrash \'Till Death
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Thrash \'Till Death