XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Kár, hogy a boxom "nem alkalmas" erre, pedig kipróbálnám röhögni :D
Ettõ feleslegesebb dolgot dülledõ szemmel sem tudnék kitalálni.
Kettõ darab méter feletti tévén nézhetem a boxot otthon. Minek még a zsebhokim is ehhez? Mi a faszt fog ez még hozzátenni, ami ott nem volt jó helyen? Vagy hátha nem bírom ki hazáig a pöcsköszörû xbox nélkül? LOÁL

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nemtudom. Mint írtam én ezzel nem játszom, és egyikkel sem játszottam, én nem kedvelem ezt a stílust.

En is bejeloltelek :)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Muttley
se sztori, se garázs, se semmi?
igeeen? <#wow1>
ezt úgy hívják 2012-ben, hogy .... :)
bár az autóhangok jónak tûnnek Totti videója alapján
akárhogyis, nagyon nehéz lesz letaszítani még hosszú évekig az arcade vonal trónjáról ezt:

Just do it :)

arty
ez oké, csak nehéz megemészteni, hogy a kormánnyal, motorházról jól játszható run után "megint" visszaléptünk :( de ez van... ettõl még játszok vele, csak rosszabb lesz a szám íze :P

Forza.

TaRka0107
Jaja, tudom:D De mûködik, elég jó dolog.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

gduck
Forza Horizon kérdés:

Online lobbyban amikor a kategóriára kell szavazni, szavazás után sokszor nem lép vissza a szavazó képernyõrõl (felsõ felirat ott marad) és így nem tudok autót választani verseny indulás elõtt. Nálatok is elõfordul ez?

Klubbot csinált már valaki?

Amúgy a játék letehetetlen, már rég kapott el ennyire egy játék :)

UI: Totti, Harlekin köszi hogy elfogadtátok a barátkérõmet ;) Még szívesen barátkozok, aki nyomja a Horizont az jelöljön be ( gduckHUN ) !

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Seth
Én tökjól elvagyok vele, bár az biztos hogy a körítés hiányzik.Adtak egy várost autókkal aztán menj amerre akarsz meg csináld a versenyeket. Se sztori, se garázs, még egy rohadt QUIT TO MAIN MENU sincs <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Hát igen. Azért reméljük jövõre jön a Shift 3, esetleg végre megcsinálják az Undergorund 3-at a Forza Horizon kihívójaként.
davidka003
Követelmény: Android
4.0 és újabb

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

TaRka0107

davidka003
NFS: MW:

"1 óra játék után a véleményem:

Ááááá...! Borzasztó...! Sikerült ennyi idõ után annyira felmérgelnie, hogy muszáj volt kikapcsolnom a gépet! A grafika szép, a zenék jók, de az irányítás sztem borzasztó... nehézkes... Bocsánat de akarva, akaratlanul össze kell hasonlitsam a forza horizonnal... hát nálam a forza a befutó!

Szerintem ez az idõ visszatekerõs dolog nagyon ügyes dolog, nem törik meg a játék menete... sokkal jobb mint amit ebben alkalmaznak... "crashed" majd vissza tesz a pályára és indulhatsz 0-ról...

Nekem csalódás! Ha autós játékkal akarok játszani és még választhatok is akkor tuti Forza..."

"EZAZ sikerült az EA-nek meggyalázni a Most Wanted-et is! Csak így tovább!"

"a csaj mondókájánál fel figyeltem az elsõ videóban ami olyasmi volt hogy " FELFEDEZHETEK új autókat amik az enyémek lehetnek onnantól" hát ez annyit tesz h neked nincs se garázsod se semmid... Az autókat meg kell találni és átszállni.... a versenyek rohadt nehezek... az irányítás szerintem borzalom... zenék 0... ( én kb évekig hallgattam a régi MW zenéit de ezek semmit mondó szarok ) ... rendõr üldözések talán jó lenne ha nem kéne 6 percet várni míg le megy a Heat level "

"1 óra játék után csatlakozom azokhoz akik az elsõ most wanted meggyalázásának tartják.
Semmi garázs csak megyek meglátok egy másik kocsit és átülök nincs harc a jobb kocsikért...

Az irányítás is egy rakat sz.r (még 1 óra után az irányítás is kocsifüggõ van olyan kocsi amit nem lehet 130 fölött irányítani). A grafika az jó de azért zavar a lemenõ nap mikor az aszfalton annyira csillog hogy a szembe jövõt nem látom. "

"Így van ahogy már 2-en leírták, egy hulladék a játék."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
Hajajj ... akkor ez még mindig nem autóviselkedés ... <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Az autóviselkedés ami manapság elvárható egy arcade játéktól is: van "némi" felfüggesztés, illetve van "némi" tapadás is, vagyis inkább annak hazudott minimális valami, de ezektõl még leráztam tegnap a zsarkuat 4db izzó alufelnin (nem vicc), sõt, mentem velük 100mph-val a tengerpart homokjában, szal azért tudjuk mán, hol a helye egy nfs-nek :D

arty
- ha kormánnyal nem játszható, akkor persze mindegy, gamepaddal tologatom én távoli nézetbõl (álá HP3 by criterion)
- mivel totti leirta, hogy egész autóviselkedés van a doboz alatt, gondoltam kormánnyal fogom játszani
- outrunnal nem volt gondom, mert ott távolrol sem viselkedett a doboz autóként ;)

Forza.

Macccy
Hátha az én ereimben Bomba!ˆ energiaitalt pumpál az egyhengeres dízel ...! <#vigyor> Egyébként vágom mirõl beszélsz, de ha választhatnék, én mégis valami belsõ irányítást kérnék, mert így áramszedõ nézetbõl még annyira sem érzem ...

Ehh, HORIZON kell majd, látom már én is ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Biztos volt olyan, aki az outrun-t sem játszotta, mert nem volt belsõnézet.
Szerintem simán belefér, hogy te meg ezt nem fogod játszani.

Tudtátok kik csinálják, tudtátok õk miben jók, és azt is hogy az nfs mirõl szól amikor nem épp valami egész mást akarnak eladni a brand-el.
Saját magatoknak gyártjátok a hülyeséget. Tulajdonképp meg is érdemlitek amit kaptok, megdolgoztok keményen érte :D

Moby
Nem. Ez egy ízig-vérig arcade autós játék. Értsd: ûrrepülõ felszállási sebességével mész, meglehetõsen "zajos" környezetben, a valóságtól elrugaszkodott irányváltásokkal. Értsd2: szart sem látnál belõle. :)

Mert látszik az egészen, hogy olcsó. Nem tudom jobb szóval leírni. Úgy egy órát játszottam vele, elég is volt, pedig én imádom az autós játékokat.

Na, Assasin Creed 3

Eddig 12 órát öltem bele, nagyon tetszik, pedig én aztán nem vagyok AC rajongó. Harc nekem elég furcsa, eléggé béna vagyok benne, gyanítom ez a végére sem lesz jobb, nem baj. Nyomogatom a védést aztán ütök, jóvan, aztán le is verte az ellent. A vadászós rész nem tetszett nagyon, pedig legalább két órát beleöltem. Nem tudtam rájönni milyen szögbõl kell a szarvast kinyírni. Grafika is állat, fõleg a színház rész tetszett nagyon, az erdõben vannak brutálisan vacak elemek.
Macccy
És autótávoli kamerával irányítható CSAK? Mi ez, toronydaru? <#vigyor>

arty
felesleges bele? miért? téged talán zavarna, ha én játszhatnék hoodról? ;)

biztos túl sok meló lett volna megcsinálni. vaaaaagy a criterionos "igényességbe" nem fért bele. (értsd: burnout heggesztésére való kretén banda)

Forza.

DarkSector
Ha éveket vártál rá, akkor pár nap már nemsok. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
AC3 most mikor jelenik meg nálunk hivatalosan, mert platinumba ahol rendeltem 30at írnak, de van ahol 31et? Remélem 30án kihozzák :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ha valami, ez aztán felesleges ebbe.
Bármilyen autóközeli kamerával irányíthatatlan.

Macccy
Ez valami leküzdhetetlen NFS hagyaték lesz, hogy nem csinálnak mûszerfalat, de már hoodcam -et sem? Pedig így kívülrõl ígéretes.

Macccy
Egyrészt: egy hete újráztuk haverral a Halo3-at és meg mernék rá esküdni, hogy nem termelõdnek újra.
Másrészt: ha csak 10-15 jönne akkor nem volna meg a Flood feeling. Az alienek talán elfogytak amikor Vasquez és Burke halomra lõtte õket? A zombik talán elfogytak a Holtak hajnalában? Ez ilyen "sok hangya" mûfaj.

Na de elég a rinyálásból. Az uccsó pályán nincs Flood szóval hajrá Soldier!

Totti5
Miért?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nincs, de eszembe sem jutott volna használni.

DarkSector
+1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az még semmi. Iszonyat gagyi érzése van az embernek amikor játszik vele.
arty
nincs motorházttõ?!?!?!??!?! :((((

kicseszett criterion :(((

Forza.

Kosz Totti, most vehetem meg... -.-'
:)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

FlyHigh
Nehézség csak egy dolog, de ez színvonaltalan, újratermelõdõ enemy-t nem veszi be a gyomrom, így már van benne cod is meg half life is, szörnyû ez így együtt, tök elment a halo feeling.

Thrash \'Till Death

DarkSector
Jobbra van ami tud HD-t. :)
Roxio GameCap HD

Seth
Közben megtaláltam, hogy a már egyszer megpróbált versenyeket egybõl lehet indítani

Macccy
<#wow2>
Miért nem húzod lentebb a nehézséget, ha nem megy? Nem azt mondom, hogy minden áron szeressétek a HALO 3 -at, na de ezért feladni ... Vedd le Easy -re és akkor szinte a Flood (a "black mesa-s mutánsok") fogja kérni, hogy kanold szét õket! <#vigyor0>

Seth
Mindegy melyik, a lényeg az amit említettem. A Paradise is biztosan ilyen volt, bár azt egy késõbbi patch-ben belerakták,de akkor meg már nem érdekelt

davidka003
Underground 2-ben nem volt muszáj elérni a versenyhelyre, menübõl is lehetett indítani a versenyeket.

FlyHigh
Akkor nem vagyok egyedül, kikanolta nálam a biztosítékot, igazából már hagynám is szívem szerint, mert nem olyan jó mint a többi, de érdekelne a vége, lehet inkább elolvasom.:D

Thrash \'Till Death

Seth
Ejj de tudom gyûlölni,amikor neked kell odacammogni egy versenyhez. Lefutsz egy sokkilóméteres versenyt a terület keleti felében, és tuti hogy a legközelebbi a nyugati terület végén lesz. Miért nincs egybõl versenyindítás? Emiatt untam meg az Underground 2.részétõl kezdve szinte az összest. Majd ha furikázni akarok a városban akkor megteszem,de ne legyen már kötelezõ.

grebber
Állítólag csak idõre menõs baromság fut coop néven!

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Mennyi egy ilyen?

Mr Manson
AC3ban van coop?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Totti5
De csak SD felbontást tud, amit látsz jutubon az a legjobb minõség amit ki tudtam hozni belõle ( ha HDban nézed, de nyilván ). HD kütyük drágák, de majd nextgenre beruházok egy olyanra. Amúgy egyszerû használni, jó kis cucc és olcsó volt.

davidka003
Ja. Például azért is fos a 3. rész.

TaRka0107
Ahha, köszi!:)

Totti5

FlyHigh
Felkúrt valakit a halo 3-ban az a pálya ahol a half life-os black mesás mutánsok vannak mindenhol?

Thrash \'Till Death

DarkSector
A kezével. :)

TaRka0107
Mivel veszed fel a videókat?