XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Mondtam: nemtudom. Hisz azt sem tudni a hibákból mennyi írható az alaprendszer számlájára, és mennyi az egyes készülékek portolására. Azt mindenesetre látom, hogy ott a totyikjába szidják ezen a g300-on az ICS-t rendesen.
Ha kell ez a smartglass balfaszság, úgysem tudod kikerülni.

Adversus solem ne loquitor

Mr Manson
Konzolvilag!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

DarkSector
Ja értem...és akkor ez trágya? Várjak a 4.0.4-re? 😄

Meg alatta van a zip-ben még egy kiegészítés azt is fel kell tennem azt írja ez a köcsög leírás a PDF-ben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Hol rendelted?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Nekem most jött e-mail átadták a futárnak!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Moby
Még mindig nem értem, hogy származik ebbõl, hogy le lehet menteni 😊
Úgy is vissza tudtam menni, hogy nem mentettem le. Mer hogy olyat nem lehet.
Bámulatos hol tart a tudomány 😄

Amúgy megnéztem, 4.0.3 amit le tudsz tölteni. És bár nincs ott, biztosan van benne magyar nyelv is. Ezt a gánydroidot azonnal fordítják az összes létezõ nyelvre.

TDC Geronimo
Szerdán hozzák csak ACt 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
SÕT

TOVÁBBMEGYEK az sincs ott hogy magyar nyelv van-e benne!!!! <#nemtudom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Szóval ez olyan mint a Dash Live-on?? Csak visz a sodrás akkor is ha szar? D:

DarkSector
"Azokról én sikítva menekültem vissza GB-re."

😄

Moby
Hát én nem tudom hogy jutottál erre a megállapításra a posztomból, de nem, ilyet rohadtul nem tudsz csinálni 😄

DarkSector
Ezekszerint ami most van nekem ez a GB azt le lehet menteni valahogy hogy késõbb visszaállítsam?
😄

Nekem most 2.3.6 van.

Moby
Bár azt nemtudom mennyire samsung specifikus, hogy a 4.0.4 alattiak rühesszarok voltak. Merazér itt a touchwiz-el meg van átkozva mindenki. Szóval egy stock 4.0.x nem tudom mit tud, vagy mit nem.
Azokról én sikítva menekültem vissza GB-re.

DarkSector
Énnekem az a bajom hogy faxomsemtudja ez micsoda, mert basztak odaírni hogy hányas verzió:

Támogatás fül -> Firmwire....de hogy milyen azt senki nem írja oda.

Moby
Nem ellenkezem. Az van fent nekem is.
Az is igaz, hogy azér, mer a 4.0.4 már nem szarabb mint a GB. Nem is jobb, de legalább már nem szarabb 😄

DarkSector
Hááááááátttttháááááttt

ha lesznek bugok akkor igen.

Hallottam már hogy szarul megy, nem hogy gyorsabb de lehet lassabb lesz meg a memoriát volt akinek nem kezelte rendesen, és kevesebbet is látott mint amit a régi, meg hogy régebbi alkalmazások nem futnak rajta...!

Ha a régi cuccaimból 1 nem indul majd el, öngyilkos leszek...

Totti5
Ebbe is van ótópálya a végtelenségig, de ez városban játszódik, a HP meg nem. Más a helyszín, amúgy meg hasonló, csak ennek jobb a fizikája ( lassú kanyarok, és nem a kilóméteres drift a lényeg ).

Amúgy folyamatos nitró nyomkodás a legnagyobb bénaság ami autós játékba létezhet. Lehessen ellõni 1-2szer, de azt hogy minden 5. másodpercben nyomod rá elég lehangoló dolog tud lenni, pláne ha ezt a játék még meg is követeli.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

blackfire001
Forzáztam egy kicsit, és eszembe jutott Darius nevérõl a "nagy sikerû" NFS Carbon 😄D
arty
átállsz egyszer icsre, sose akarsz visszamenni gingerre 😊

(ebbem moby lehet ellenkezik majd, de mostazegyszer ignoráld 😄 )

Forza.

Macccy
"Guess who brought a Jet, to a gunfight ...!" <#nevetes1> <#vigyor>

Azt látjátok, hogy az ott Robert Downey Jr. ugye ?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
akkor miért írtad hogy vissza lehet állítani? 😛

TaRka0107
fingom nincs😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
privátba pls.😛

Moby
>Köszke de nincsen accountom hozzá. 😛

Ezeröté odaadom az enyimet!

DarkSector
Köszke de nincsen accountom hozzá. 😛

A teló meg nem szar, van benne már 32GB-os SD-is...remélem nem törlödnek adatok...😄

DarkSector
Valami ott van, de nem látható hogy android hányas verza.

Visszaállítani hogyan?

Moby
Nézd el a tudatlanságom, amit 2 dolog okoz:
- a promóvideóban ilyenre nem is emlékszem, de amennyi bullshit van abban, nem csoda, ha az N.-re nem emlékszem
- soha nem kívántam semmit írni xboxon, és ezt a jövõben sem tervezem, semmilyen formában 😊

Moby
Szerintem itt kérdezzé
Má ha jól emlékezem, és ilyen szarod van 😊

TaRka0107
Ha kijött hivatalosan a telódra, akkor ott kellene lennie a telenor oldalán, elvileg vissza lehet állítani!

Moby
Ford GT.
Belekûdtem õket a saját roadblockjukba.
Belegabalyodtak mint majom a házicérnába 😄

Seth
Shadow Complex ( mai napig egyik favorit,mondjuk én imádom a metroidvania játékokat)

Dust An Elysian Tail , szintén hasonló

Outland dettó hasonló játékmenettel bír

Sine Mora- jófajta shmup -bár nem elég hardcore egyesek szerint,de ez ne zavarjon 😄

Ha szereted a flippert,akkor a Pinball FX 2 rengeteg asztallal

Ha kis gondolkodásra vágysz akkor Fez

I am Alive - bár ez PC-re is van

Trials mindkét része

Trine mindkét része

Renegade Ops - autós felülnézetes lövölde,nagyon jó irányítással

Ha Alan Wake-ek megvoltak akkor American Nightmare

Most hirtelen ennyi jutott eszembe,de van még dögivel amit érdeme s ipróbálni

PSN ID.: Beegabor

Muttley
mark of ninja
crysis 1
deadlight

Just do it :)

sokat..es ne ilyet 😄 sok jot.. kérlek sok sok xbla game cimet ami valami eszmeletlenul jo.. olyat 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Muttley
Hot Pursuit?

csendes nyári hajnal - épp pirkad
alig hallod a szellõt, madarak sehol
festõi táj kellõs közepén autópálya nyúlik el és tûnik tova a messzeségben
ekkor a távolból V8, V12 motorok visszhangja töri meg a csendet
beletép a képbe és elsüvít 6 db 700 LE feletti szupersportkocsi

autópályán szembe forgalommal 280-nal
feszült figyelemmel kerülgeted a semmibõl felbukkanó autókat
Bugatti Veyron-ok lihegnek a nyakadban, útzárakat centizel, miközben helikopter hajigálja a nyakadba az áldást
eközben forgalommal szemben töltödik a nitro
egyenes szakasz következik
célba vett egy EMP
az utolsó turbo feltöltõ fehérlik a HUD-on, "rátaposol a gombra"
alig tudod kormányozni, zöldes blur és hangorkán közepette süvöltesz a messzeségbe
ahogy kifogy, ráküldöd full-ra töltött nitro
Swooooosh - átszeled a célvonalat
New Record 😊

ehhez képest van egy Most Wanted, aminek a neve is sugallna egy sztorit
(tudod, a MW-ek is ezért (is) ütöttek nagyot 😊
takony ragadós arcade autók, fakó városi rengeteg, semmi adrenalin
busted - semmi nem történik ha lekapcsolnak v. ha nem
a tesztekben mást nem tudnak mutatni, csak h 8 percig megy az autó
és 1x 2x ugrik vagy 50 métert vmi emelkedõrõl, mint egy szteroidos kenguru

I am with HP 😊

DarkSector
Te most nekem Telenor-os elõfizus, akkor gondolom a Telenor oldaláról ha leszedem az jó lesz nem? 😄

Csak nagyon félek mert az ICS-rõl elég sok bugot hallani, hogy memóriákat nem kezeli jól meg ilyenek.
Gondolom már visszaváltani a régire nem lehet.

Totti5
Story telling a Forzában is abbamaradt azután, hogy az elején lement pár CGI videó... azóta semmi nincs.

TDU 2 ribanckurva diszkókirály szintû story, meg annyira gázos volt, hogy ha kihagyták volna akkor az csak növelte volna a játék értékét. Én konkrétan nyomogattam mindent hogy az elejét skippeljem, annyira kínos volt.

MC:LAba volt valami story, és az tetszett is, igaz semmi új, de a versenyzésrõl szólt.

Az persze tény hogy a Dirver storyja "fasza" és lehet olyat is csinálni, de ebbõl az NFSbõl egyátalán nem hiányzik semmi ilyesmi.

TaRka0107
Én is ráraktam ICS-t, de az enyém nem hivatalos ICS.

Totti5
HPban sem volt story.

A játék egy hatalmas játszótér, nincs semmi szarakodás, ott az autó és csapasd, légy a legjobb. Folyamatosan autologban vagy, amint barát ment idõt és jobbat mint te szól és már mehetsz is megdönteni látod hogy mit csinál, mennyi pontja van hol van a ranglistán stb.

Garázs nincs, hanem az autók a városban állnak, kicsit vagy jobban elrejtve. Meg kell keresni, amit ha kikapcsolod a zenét ( ami alap, mert ezeket a hangokat kár elrontani valami tuctuc szarral ), akkor ha hallasz zenét akkor a környéket autó van hiszen ott bömbölteti a rádiót. Odamész mellé és Y-al "átteleportálsz", váltasz autót, amit megkapsz.

A megkapott autókat pedig lehet fejleszteni, lehet gumit cserélni, kicsit tunningolni, modokat beletenni úgy hogy bármikor vezetés közben jobb dpbadal lenyitod a menüt ott mindent el lehet érni. Festés és a javítás a kutaknál van, ahol átmész és kap új fényezést ( random ) és patent lesz az egész cucc. Versenyeket beállíthatod, autolog, autóváltás, tunning stb... pofon egyszerû és kényelmes rendszer. Minek ide garázs???

Totti5
Egy versenyen belementem a szögbe és oda is lett mind a 4 kerék, és esélyem nem volt.

Megnézném hogy rázod le, mert amúgy is nehéz, ha nem rakétával mész és kell hozzá a sebesség és felnin nagyon nem megy az autó, persze az lehet hogy meg voltán tuningolva és egyenesbe rákûlted a nitrót és lemartadtak, de kanyarodni már nem úgy lehet és ott bukta van. Vagy én vagyok béna😄

DarkSector
Donkey Kong.

Totti5
Olcsó???

Feszegeti az Xbox határait keményen és ennek néha lassulás az ára, ami kurva zavaró. Szerencsére ritka és csak akkor van ha megy a 10 fõs verseny, és 50 tereptárgyon rongyolunk át ami repül össze vissza, szikrázik stb.

Teknóban sokkal nagyobb kihívás volt mint a Forza Horizon, teszem azt trillió effekt, valós bevilágítás, aszfalt tükrözõdés, szikrák, 10szer több por és füst effekt, autókon a takony sokkal jobb és persze a város baromi nagy és nagyon jól néz ki és nagyobb a forgalom is. Ennek persze az az ára hogy amíg a Forza H képminõségre hibátlan, semmi rece, ellenben az NFSen szerintem nincs AA.

Olcsó játék a WRC 3 ez az NFS minimum annyiba fájt mint a Forza Horizon, de szerintem többe, mert itt a környezet nagyon brutál és persze az autók is rettentõ szépek, így hátsó kamerából azt mondom hogy nincs eltérés a Forza és eközött.

Fotomód sajnos nincs benne, vagy csak én nem találom, amit nagyon hiányolok, mert a HPban volt és nagyon dúrva képeket lehetett lõne vele.

mondjatok pls jo arcade gamekat..

Muttley
Black Ops 2 - Élõszereplõs Trailer
😊

DarkSector
Van itt valaki aki frissített már telefont? Azért kérdezem mert a Smart Glass miatt kéne az ICS a telómra.<#help>

DarkSector
a legolcsóbbat

FlyHigh
Szerintetek melyik verziót érdemes elõrendelni FC 3-ból?

Thrash \'Till Death

DarkSector
<#wave>

TaRka0107
Nem arra van, hanem hogy telóval irányítsd. Írni sokkal jobb telefonnal.

sziasztok eladó FORZA HORIZON fém dobozos változat 8000ft-ért érd. 0617878510 telefonon minden nap este 20.00 óráig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hohoo.. rgh 😄