176909

-
Tudod, mint egy pohár víz. Megtöltöd félig a poharat, akkor vízszintes a felülete. Elfordítod 30 fokkal, és akkor is vízszintesen van a víz felszíne. Tableten is, egyenesen tartod akkor vízszintesen látod az autót, utat, jön a kanyar, bedöntöd a cuccot (mert az a kormány...), és a tablet fordul, de a kép nem fordul, az út és az autó is vízszintes marad. -
Kár ezeknek magyarázni.
Kb olyan mint a pc-sek károgása a konzolos fps irányításra kb 5 perc alatt szokható.Ugyanez a telós irányítás. -
karajjj #138093 hogymi? -
"...tablet, telefon döntés...zseniális"
-
A tablet, telefon döntésével nem döntöd a képet. A horizont vízszintes marad. És ez az egyik oka, amiért zseniális. -
Vegyél Ouya-t azt toljad ott az androidos cuccokat ott van kontroller! -
vg #138089 Rayman Origins, X-men xbla, Marvel Ultimate Alliance 1-2, Lego játékok. Epic Mickey 2 -
Szeretnék egy olyan kérdésr feltenni,hogy tudtok e olyan játékokat ajánlani,amit a párommal ketten tudunk egyszerre játszani,és nem osztott képernyőn,hanem egyszerre mehetűnk egymást segitve,vagy egymás ellen,előre is köszi 
-
srácok mi ez a spartacus legends?:) -
Én hematológián öltem sok-sok órát Reckless Racing 1-2 és Getawayba :)
(és valamennyit a shift-el is nyomtam mobilon/tableten, de az már túl komoly cucc, ahoz ez a komolytalan irányítás nagyon nem jött be) -
A kormányom ellentart, ha kell - van visszajelzés.
A kormányom olyan, mint egy kocsiban - csak kisebb.
A kormányom döntögetésével nem dől a monitorom is.
A kormányom előtt egy normális méretű kijelző található, nem 3-10".
A kormányom használható normális játékokban, nem csak "aszfalt7" és a többi semmitérő, 5 percekre jó anyagban.
:P
(nekem nem fáj, csak ne mond, h az az über ;) ami fáj, hogy sok fejlesztő a konzolplatform felől a mobil felé fordul és így ÉN kevesebbet kapok) -
Elvileg kövi ios frissítéssel jön majd külső kontroller támogatás.Kérdés mit fog majd érni.
Egy rendes külső kontrollerrel simán tolnék autós gémeket,Real Racing 3 pl fasza lenne egy koncsival. -
Renátó1985 #138083 Nem olyan rossz az. Csak rá kell érezni. Hosszú úton simán el lehet vele bohóckodni. Én a hot pursuitot nyomtam úgy végig egy london-plymouth 7 órás buszozás alatt. Életet mentett :). -
Nyilván. Annál már csak a kormány van lentebb, mert azt meg tekergeted. Tabletet/telefont tekergetni meg teljesen idegen dolog szemben a controllerrel. De nekem mind1, mindenki úgy tolja ahogy szereti, én csak azt nem értem vkinek miért fáj, hogy másnak más tetszik. -
"autós ott a legjátszhatóbb csak szólok."
még a wsad is jobb a döntögetősdinél ... az a legeslegalja :) -
Attól félek sokan vannak. Miattuk nem bukik meg az ilyen alibi ótózós sandbox. -
Tuti, hogy csak a külsőben van változás? Ez teljesen logikátlan így. Valami t tuti elrejtenek és ha a boltokban lesz akkor fogják megsúgni, hogy miért is ennyi. -
Ízlés dolga ez, autós ott a legjátszhatóbb csak szólok. Nézz meg egy NFS-t vagy Asphalt7et és csodálkozz rá mennyivel jobb, mint bármely más platformon. Amúgy meg miért zavar, hogy fejlesztenek arra a platformra is? Nekem fél éve van xbox, de előtte se zavart viszont, hogy fejlesztenek rá.
Sleeping dogs meg nem autós játék. Olyan az autózás amilyen. Nyilván poén, ahogy b-t nyomva a kanyar előtt be lehet csúsztatni, aztán lekaszálsz két autót/gyalogost/parkolóórát, viszont tényleg nem egy szimulátor. Ez egy része a játéknak, olyan amilyen. Összességében viszont nagyon fun gém akár x-en, akár pc-n. -
Érdekes hogy a Sleeping Dogs jármű fizika videóm több mint ezer megtakintés után 11 dislájkal áll... ugytünik imádják az emberek a szart.
Tegnap érkezett egy komment.
dennisjiewenliu 1 nappal ezelőtt
The vehicle physics in this game are actually more realistic than GTA 4 by far. Have you played NFS? GT5? FM4? The physics in this game are based on racing dynamics. That's why the cars feel so tight and responsive. Sure, in real life, your steering is limited to how quickly you can spin the wheel, but then again, you don't see Crown Victorias skating and drifting at two miles an hour on dune buggy suspensions and banana peel tires.
Orvosi eset. -
Simán megérte a teljes árat. Nem bűn a magasan a legjobb és legigényesebb TPSel játszani 1-2 évente. -
Érdemes. Jó a körítés és a kampány feldolgozása. Skill rendszer és a declassified a legjobb GeoW gameplayt nyújta a szériában. Nagyon szép, jók a helyszínek.
Ha tetszett az előző 3 ez is fog. Hardon + összes declassified misszióval a legjobb móka. -
Mikor dől már be ez a igénytelen semmire nem jó tapiszar? csináljanak telefonra engribördöt, de fps, tps, autó JÁTSZHATATLAN rajta. -
Egyesek élvezték itt. Amúgy max 10 fontot adj majd érte. Többet nem igen ér. -
Hali. GEOW Ítéletet érdemes végigtolni, valamit ad hozzá az előző 3 részhez? -
Azt hittem, hogy esni fog az új 360 konzol ára, nem pedig...
250gb-os
4gb-os -
Na mai hír:Visszatér a Colin McRae Rally
Kiraktak egy képet ami a második részt idézi.Mondom fasza,jön xbla-ra egy hd remake a colin 2-ből ami a legjobb rész volt.
Erre ismét egy ios játékról van szó....
Pedig jó lett volna boxon tolni felturbózott graffal kontrollerrel.
Remélem legalább nem buzi döntögetős irányítás lesz,hanem lehet gombokat is választani.
Max felrakom a 6 éves laptopomra a colin 2-t,az legalább elfut rajta. -
karajjj #138069 áá, nem adom el, akkor inkább már rgh -
Hát ebay. De jobban jársz ha eladod a gépet és veszel helyette PAL-ost. -
karajjj #138067 valaki tud esetleg abban segíteni, ogy ntsc-u régiójú játékokat hol tudnék beszerezni? -
Renátó1985 #138066 Azoknak benne is van a nevében, hogy trial. -
Tcsm #138065 ok -
Milyen választás? Mindig más lesz az ingyen játék és megkapod mindet, nem kell választani közülük.
Most a Fable 3-at kapod, aztán ha lesz érvényes előfizetésed akkor a Halo 3-at, majd a Assassin's Creed 2-t. Utána lévő még rejtély.
Egyébként a leggyengébb rész a Fable 3, bár grafika nem olyan rossz. 1-2 jobb rész van benne de felejthető. -
Tcsm #138063 oké köszi akkor majd berakom, amúgy szerintetek megéri a fable 3-at választani?
-
Tudom de addig elég idegesítő lesz szívni.
#138058: szerintem ahhoz is jár majd játék.
Egyedül a 14 napos és az alatti pár napos kódok nem számítanak igazi gold-nak. Azokhoz nem jár majd. -
Tcsm #138061 De azt meg tudná végre valaki mondani,hogy az 1 hónapos bolti arany tagsághoz is jár-e választható ingyen játék? -
ABTeam2008 #138060 Ősszel lesz megszüntetve az MS Pont-rendszer. -
Renátó1985 #138059 Az új tomb raider? Mert ott egyedül gyorsabb a fejlődés. Persze van néhány acsi amihez kell partner, de a fejlődéses acsik szólóban gyorsabbak. -
Tcsm #138058 Azt meg tudná valaki mondani ha a boltban 1 hónapos tagságot(próbatagságnak írja) arra is kapunk -e játékot? -
Kis help kéne skacok! Tomb Raider kimaxoláson vagyok és jól jönne egy segítség a többjátékos acsikhoz! A héten, hétvégén esetleg valaki ráérne 1-2 órára? TR kimaxolók előnyben! :) -
Heti akciók
Még mindig a pontos szarakodás megy.