176881

-
kértek oldalról is képet??? -
Az isteneteket!!! 
-
Az AVP-t kifejezetten szerettem :) de szégyenkezem mert napokban játszottam ki a CMet és akármilyen szar is volt én élveztem.
-
Nabasszer, ha megkínzol se mondtam volna énse hogy ez símaszk :D Legalább nyúlik rendesen és felveszi a búrád alakját? Mert így a képen úgy néz ki tényleg mint egy dokkmunkás sapka és közelebbről szemlélve az arányokat eléggé fura a kémlelőnyílás is. Mintha túl közel lenne a kettő. -
Én meg így:
Alien játék? 2 pont. .............. A 100 ból. :DD -
Valóban, én így értékeltem volna:
Aliens Colonial Marines 4 pont
AVP 2010 5 pont
:) -
Az Edge nem egy reaálisan értékelő oldal.
Aliens Colonial Marines 5 pont
AVP 2010 4 pont -
Ja hogy ez egy maszk, azt hittem sapec. :DDDDDDDDDD
Ezt még bevállalnám utcára. :D
-
és aránylag tiszta vagy használt már? :)
szerinted???Persze hogy új gondolod felvennék más után 1 símaszkot...Tegnap jött,be volt csomagolva 1 feltéphetős fólia tasakba,de már nem volt időm átöblíteni és ez miatt rendesen az a "büdös" új ruha szaga volt...
Felhúzod és kész mint az a rendes símaszk ami a játékba is van rajtuk... -
Valami kibaszottjó polót kéne szereznem. -
állat. :D
és aránylag tiszta vagy használt már? :)
te ez olyan silusu hogy fel kell az alját hajtani, vagy ilyen betyárosan a fejedre és a teteját hátrahajtani a tarkódra? nemtudom másképpen leirni, remélem tudod mikre gondolok. -
ebay 2200 ft -
honnan , mennyiért, nekemis. :! -
Na megjött!
Ma már ez volt rajtam a bukósisak alatt...Volt pár érdekes arc szemben velem.
-
vg #146542 Csúcs az is. -
EDGE értékelésekre kicsit sem szoktam hagyatkozni,ezt is csak azért írtam be,mert ez az első review. Bár közben Gameinformer is befutott, az meg 6/10 re értékelte. -
vg #146540 Nemár, 4/10? Mondjuk kicsit féltem, hogy ez lesz, az eddigi "ennyi volt nekünk a Castlevania" nyilatkozatok után. Ilyenek mindig beszédesek szoktak lenni. Mindegy, te majd úgyis ledemózód már 25-én, aztán írd meg spoilerek nélkül milyen. -
EDGE
LOS2 4/10
What is a man?
>Stealth:
>Good stealth games afford the player a flexible approach and a viable, if fraught, means of getting out of trouble if things go wrong. LOS2 omits the former - there is only ever 1 solution, and forcibly disables melee powers
>Platforming:
>Banal and unfailable linear platforming...
>Plot/Script:
>Voice talent wasted on a hokey script....
>Visuals:
>Even more shocking than the unimaginative visual design is how rough it all looks: Running at 720p but seemingly rendered some way south of this, this is a jagged mess with textures that, at times wouldn't look out of place in a PS2 game
>Unlockable concept artwork...squirelled about the place....we found one piece in a bin bag, which felt appropriate in a sad sort of way
>Combat
>The sole saving grace is the combat system.
>The boss fights are the high points of both character and combat design...
>General
>There may be a half-decent 10 hour game in here somewhere, but instead what we have is streched beyong breaking point and padded with dreary filler -
DMC jobb is. Még a szerintem soványka 5. rész is. -
Ha nem lenne biznisz akkor nem lenne ennyi bolt! Estergomba is a 2.! konzolbolt nyílt meg nemrég. -
Ezt lehet játszani gép ellen játszani, live nélkül? -
Na, van WORLD OF TANKS, X360 ... NOW! :) -
Nagyon túlbeszéljük, miez, a Klubrádió? :) A srác azt kérdezte miért ennyi, hátezért. Peace bro! Az hogy a konzolboltok (feleslegesen) egymást fojtogatják annyi van csak Pesten az nem egy kötelező életpálya, csinálhat webshopot ahogy többen teszik és a 20 játékhoz máris nem kell eladó és üzlethelység és nem lesz szükségszerűen drágább a magyar bolt. (megjegyzem a Zavvi baszottnagy apparátussal operál, nem 50m2 bolt-szervíz egy madárszaros pesti bérház udvarán) Persze ahogyan Tyrant mondta, okosan kell vásárolni.
Nade az iPhone itt miért drágább mindenkinél, hogyrohadnameg!!? :D :D :D :P -
Állat volt a demó, bár ez nem az én játékom a dmc ezerszer jobban tetszett. Viszont parádésan néz ki és gyönyörűen fut, csak a kissé suta mozgás animációk nem tetszettek ( amikor nincs harc) -
az angol (web!)kereskedőnek 3000 példány adja a bevételét, a magyar (bolti!)szerencsétlennek 20 :(
ördögi kör :(
(és nem csak az áfa a gond: drága az alkalmazott, a bérleti díj, a mindenféle egyéb adó - drága az élet is itthon, talán a lakhatást kivéve (angolhoz képest))
és amig egymást váltogató, korrupt maffiabandák vezetik a dicső tízmilliót, nem is lesz soha előrébb :( -
1 vagy inkább mert a forint IS jobban teljesit manapság :)) hiszen már CSAK! 310 az euró!
2 azt max te fizeted ki, de sok bolt az államnak már nem
3 sajnos hiába volna olcsóbb, akkor se lenne nagyobb piaca az eredeti játékoknak a konzolboltokban :(( lásd 1-es pont :( -
Nem rúgdostam. 18 ezer az, nem 17.
UK (20% VAT) 15K
HU (27% ÁFA) 18K
Mindkettő kisker ár, tehát az angolnak is benne van már a haszna, sőt még ingyen is szállít(tat)! Ár differencia tehát 20%, adó különbözet 7% ... Én nem rúgdosom, csak nem csodálkozom, ha nem nála veszi akinek van esze!
Ez tehát a válaszom Novotsik kérdésére ... rúgdosás nélkül.
DarkSector - Nekünk nemhogy ingyen nem csinálnak játékot, de egyenesen drágábban csinálnak, mint nyugat Európának!
Szerinted is?
-
Tyrant01 #146529 Senkit nem kell rugdosni, ésszel kell csinálni.
Day1 Tomb Raider Definitive 6700 Ft-volt letöltve a store-ról :-D -
Nem beszélve arról hogy minnél komolyabb egy játék annál drágább a fejlesztés, azt meg senki nem csinálja nekünk ingyen. -
17 ezren nincs túl sok haszna, szóval ezért a magyar kereskedőt nem feltétlen kell rúgdosni. Viszont vannak már használtak, vannak akciók, lehet külföldről vagy letöltőkódban. 10-13 körül lehet szerezni játékokat. -
Összetett:
1. Mert jólélünk! ...
2. És mert az adócsalást azzal legalizálták, hogy az ÁFA lett 27% ...
3. És mert ÉHES a kibaszott magyar kereskedő, ahelyett hogy adná 16-ért és többen vásárolnának nála ...
A nexdzsenség már csak hab a tortillán -
mert nextgen csodák, bevezető ár, tudod ps2, x360 mennyibe került újonnan régen? mert éáén ezekre vettem régen eredeti játékokat -
Novotsik #146524 miért 18000 Ft-be kerülnek az új játékok? itthon legalábbis
-
YES!
Steam-en meglestem tegnap este. -
vg #146522 Már van, tőcsétek mert jó portéka! -
vg #146521 Már csak 16 nap! Ma lesz mindenkinek elérhető LoS2 demó is! -
Hétvégére ígérték...hiszem ha látom..... -
Tyrant01 #146519 Titanfall beta regisztráció -
TomStorm #146518 jaja egy egész szettet lehet gyártani bármennyiszer.Mindig más bonuszokat kapsz rá érdemes többször legyártani még nem lesz pl.egy full strenght-es szett barbárnak vagy int.wizardnak.Mindegyik karakterre érvényes a recipe:)
Nekem eddig egy van valami cain szett vagy mi de nem használom mert pont nem barbár skin sajna.Minden más de nem barbárhoz illő.Majd jó lesz viszont csajszi Wizardnak:)
Szerzek v.hogy mindenképpen headsetet -
Van zöld? És recept?? ... Hmm. Miket tudok meg! :D Szerezz egy headsetet, hogy ilyeneket elmondj! :D