176880
banner
  • DarkSector
    Igen vagy a MGS japók csinálják a Wolf-ot meg nem.
  • kirol
    Mi 21 Gb, csak 8, nem?
  • arty
    Nyilván kevésbé fog jól kinézni. Ez ennyire egyszerű :)
  • Renjike
    Azt azért ne mesélje be nekem senki hogy a Wolfenstein tud 1080P lenni de az demó-MGS , a többi multiplatform nem.
  • arty
    vagy ha szarul fogy :)

(kinekt nélküli ócsósításban NAGYON bízok... szinte másban se nagyon :/ )
  • arty
    és mitől lesz később fullhd egy játék? kicserélik a ramot ddr5re?
  • DarkSector
    huh nem nagy szám...
  • Totti5
    majd jól számolj be róla milyen
  • Tinman #146910
    Az a plakát azzal a magyar felirattal...

Hiába közel a választás, úgy látom a Girincsi Cig...Norvég Többségi Egyesület már kampányol. -.-
  • Tyrant01

Az azért mókás, hogy 21G a játék, day1 és egy 6G-s update-el indít
  • Macccy
    Jóégmegáldjon! Elloptál egy display-t az 576 kirakatából, vagy mi??? Neked nem mondták, hogy ezek a felragasztott dobozok csak minták?!
  • Harlekin
    ezért nem voltál eddig?!skypen is hívtalak...Akkor ma nem lesz forza chalange??
  • Tyrant01
  • Harlekin
    Nem tudom feltűnt e,hogy nem Én kezdtem el az idővel manipulálni.És az Én hozzászólásom se arra mutat,hogy mi lesz vagy volt és,hogy az xbox 360 szar lett vagy volt.Szimplán tényszerűségen alapul minden mint az is,hogy rohadtul unalmas a nevetséges baromságokat szemlélni amik érvként vannak felhozva x1 ellen.
    Nekem is megvan a 360am és ugyan úgy játszok is vele.De ettől a tényszerűség tény marad,hogy 360 on jelenleg nem tudsz ezzel a 3 gamával játszani és,ha 2 év múlva fogsz vele akkor kimarad 2 éved...
    Nem számít az idő!?
    Szólj ha a közeljövőbe letoltad a 300. játékodat amin túl vagyok,ha nem idő függvénye szerinted!!!Ezek tények ha szeretnéd cáfold meg.
    És ha már lehet a 360asoknak beszólni az x1 tulajoknak akkor uram bocsá lehessen fordítva is!!!Vagy nemér a végnapjait élő konzolt rugdosni!!!
  • Renjike
    kellemes alkotásnak ígérkezik. :)
  • Totti5
    New Developers Sign On to ID@Xbox
  • Totti5
    Wolfenstein: The New Order

Bethesda Studios has confirmed:

PS4 : 1080p/60 fps
    Xbox One: 1080p/60 fps

Feltehetőleg:

PS3 : 720p/30 fps
    Xbox 360 : 720p/30 fps

Microsoft Windows : 4K/120 fps

Kurrensgen ( nextgen ) WiiU : 0p/0 fps
  • Totti5
    2 éven belül akkor lesz 100 alatt a X1, ha kijön kinect nélküli, meghajtó nélküli verzió.
  • Botond #146900
    1 éve meg egy kicsi ideje vettem xbox360at, és most azokkal játszom amivel te játszottál 5 éve. Neked azok akkor nem voltak szarok, és képzeld, nekem sem azok ma. Aztán te most tolod a ryset, mi meg 2 év múlva fogjuk, meg a forza5öt. Na az is pont ugyanazt fogja tudni 2 év múlva mint most. Ez nem idő függő.
  • Harlekin
  • Macccy
    Igen, és ráadásul úgy érti meg ám a BoxOne a Harlekin bekapcsolási parancsát, hogy kőkemény alsó érdi tájszólással beszél, egész nap kint van a fatelepen, sehol egy lélek akivel beszélhetne csak ő meg a fa.
  • Harlekin
    Ja ja meg pont 20 év múlva már játékot se fognak hozzá kiadni sőt 30 év múlva már beszélni se fognak róla.De mondok jobbat 2 évvel ez előtt mindenki ácsingózott,hogy mikor lesz már next gen...Beszarás ez az évek múlása szinte hihetetlen.
    2 év múlva 300 euro lesz tegyük fel.
    Éssss!!!???De aki 2 év múlva veszi az pont 2 évig nem is használja...
    Elárulok neked 1 nagyon nagy titkot most is benne van minden lényegi hrdware,mert mondom neki hogy xbox on és elindul.Hihetetlen de igaz!!! És mindenféle system update nélkül is tökéletesen használható a gép bár mennyire is furcsa.
    Lesz hozzá 8-10 valódi full hd extra űber excl. játék!?? nem mondod...
    Én csak 1 dolgot mondok szokás szerint rakd már be abba régi szar xbox 360 adba és nem full HDba a forza 5-t,meg a Ryse-t esetleg a Deadrising 3-t.Jó szórakozást mind a 3hoz
    És utána mond,hogy nem éri meg x1 et venni vagy tartani...
  • Muttley
    2 év múlva pont ennyiért fogják árulni az X-box One alapgépeket
    az összes lényegi hardware- és system update-tel
    melyhez akkor már lehet venni 8-10 valódi (!) full-HD excl. játékot

300 euro ezért?
    Mo-on max 1 db lesz belőle
    az 576 központi boltjában... :)
  • Totti5
    Gyűjtői erekje. Lesz ez drágábban is eladó sorban mert nagyon limitált. 100e nem kiugroan sok érte, ilyen minőségű szobrok ennyiért mennek.
  • Shan
    hű... világítós robot 100-é'... fain.
  • Harlekin
    Végre!!!De előbb is jöhetett volna.Nagyon hiányoltam kicsit irigykedtem is Mobyra,hogy neki ps en már van.Na de helyre áll a világ így!

Más...
    Eddig valamiért hanyagoltam a deadrising 3 at pedig ez volt az első gamám(szerintem az elődök miatt)
    Na de most itt szidom magam,hogy mekkora marha voltam,mert ez valami kibebaszott marha jó.Nem tudom abbahagyni mindenből mindent gyártani közbe totál vicc az egész baszott hangulatos.Most éltem túl az 5. éjszakát 7. chapterba úgy,hogy végig gyűjtögettem baszott nagy volt...konkrétan nem látszott az aszfalt a városba annyi zombi mászkált.Leraktam 2 sentrimacit és csináltak 500 as kombót miközben én az RC heiből és machetából épített helivel a távoli maradékot fejeztem le...
  • Totti5
    300 euró ( már elfogyott )
  • Seth
    Neee, ennyire nem rossz :)
    A leveles lopakodásnál fogadjunk elfelejtetted használni a piros köddé válás képességet, úgy elhiszem hogy frusztráló :)
  • vg
    Amennyire én hülye vártam annyira csalódás a Los2, bár még nem értem a végére, de annyira már nem is érdekel. A grafika tök ugyanaz mint a Darksiders 2, valószínűleg ugyanaz az ingyenes engine, ennek ellenére nincs vele baj. A zene fantasztikus. Az a piros-leveles lopakodós rész, az viszont valami hihetetlen borzalmas. Olyan szinten frusztráló, hogy azt leírni nem lehet. A hülye, érzelmes főszereplőt marhára nem értem miként gondolták komolyan. Az egy hulla(megpurcant az első rész első dlc végén), nincs lelke, nem érezz szeretet(kiemelik az emlékeztetőben, hogy igenis érzez), egy vámpír. Fővámpír. Az első rész "gonoszainak" és a Forgotten One erejével, tudásával. Itt már annyira okos, hogy egyből remekül kezeli a liftet, tudja mi az a ellenszer, tudja miként használja rakétának a gázpalackot, de nem esik le neki, hogy bazmeg miként kerül ide a ex csajom? Vagy a nagy csöcsös? Viszont rácsodálkozik a félszeműre(aszongya: "hát erre nem számítottam"). Elmennek a picsába ezzel a hülyeséggel. Értelmetlen, összevisszaság az egész. Remélem Mercurysteam nem készít több játékot, látszik az egész cuccon, hogy kényszerből csinálták.

3/10 a zene miatt
  • Muttley
    nóó éér, nóó vótá, nóó fúúd, nóó görlz
    twitch broadcasting - yeeeeeeah
    decc vát ví níííd :))

• Seth
    Boobs incoming! :D
  • Totti5
    Március közepén a következő ápdéttel jön:

• Macccy
    Jaoké, ezt így vágomcsótány :D de ettől még mindig áll a második fele, hogy nem tudom honnan tudják visszakeresni melyik pre-payed kaparós sorsjegy lett lopott karival vételezve. MERTHOGY ha bemegyek pl a Gamestop-ba vagy a Konzolvilágba, akkor - és javítsatok ki, ha rosszul tudom - az lesz beütve a kasszába, hogy 1 DB MS XBLIVE_1200P feltöltőkártya és nem az, hogy megvettem a WWEJX-66FCZ-EQ5FF kódot.
    Nem?
    Tehát nem tudják a boltból melyik kód mikor fogyott el szerintem, így követni se lehet, de ... Te vagy az alvilági mocis símaszkos, mondd a frankót tesvér! :D
  • DarkSector
    Most az Usa-ban sokkal jobban jártak, mi ft-ban rábasztunk.
  • DarkSector
    Call of Duty: Black Ops 2 Games on Demand 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Season Pass Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Cyborg Pass Add-On 50%
    Call of Duty: Modern Warfare 3 Games on Demand 60%
    Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 01 Add-On 50%
    Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 02 Add-On 50%
    Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 03: Chaos Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 04: Final Assault Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Apocalypse Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Revolution Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Uprising Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Nuketown Zombies Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Extra Slots Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Dragon Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Graffiti Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Party Rock Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Bacon Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Benjamins Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Pack-A-Punch Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Zombies Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Rogue Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Aqua Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Dia De Muertos Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Viper Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Kawaii Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Jungle Warfare Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Breach Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Coyote Pack Add-On 50%
    Call of Duty: Black Ops 2 Glam Pack Add-On 50%
  • TomStorm
    Elkelt.Végre:)
    Csak a D3-at sajnálom de talán majd egyszer Xone-on fogom folytatni
  • Totti5
    Bottal se, messzire kerülöm.
  • Harlekin
    nem nem nem...
    semmi köze úgymond ebaynek.
    Valakinek ellopják a bankkártya adatokat akár el is hagyhatja vagy lenyúlják nem kell részletezni számtalan lehetőség van.
    Majd ezekkel az adatokkal vesznek kártyát stim tehát már a lopott adatokkal.
    Utána felteszik gyorsan teszem azt ebayre negyed áron a megvásárolt MS kártyákat vagy csak a kódokat,hogy azonnal elmenjen...
    Mert ha közbe a kártya tulaj észreveszi a lopást és lejelenti a bank felé azonnal törli a vásárlásokat vagy legalább is tesz ellen de,hogy msnek lejelenti az biztos.
    Ms meg ha mást nem is de azt fogja tudni hogy azokkal az adatokkal melyik kártya lett vásárlova és milyen profilra lett feltöltve így bann...
  • Macccy
    Értelek én, de ehhez akkor le kellett füleljék az eBay seller srácot, nem? És az ő tranzakcióiba betekintést nyerni az eBay-től. És kellett hozzá, hogy ugyanazzal a számlával legyen LIVE-on regisztrálva a vevő, mint amiről az utalást intézte. Elég melós lehet, még magának Columbo-nak is. :)

Kíváncsi lennék mennyire ment ez régen és milyen eredménnyel.

PRO TIP : Senki ne regisztrálja azt a bankkarit LIVE-ra, amivel vásárolgat eBay-en

• Harlekin
    Szerintem és ez tényleg csak feltevés,de itt arról van szó ami régen is ment.Pl ebayen,hogy negyed áron vettél akár 10000-s pontot és ez szerintem csak 1 módon lehetséges,hogy lenyúlt bankkártya adatokkal megveszik a kártyákat és azt értékesítik nagyon olcsón hisz nekik ingyen van.Na így vissza tudják keresni hisz azt tudják hogy xy kártyával a xyz sorszámú pont lett megvásárolva és az hova lett felhasználva...