banner
  • vg
    Amennyire én hülye vártam annyira csalódás a Los2, bár még nem értem a végére, de annyira már nem is érdekel. A grafika tök ugyanaz mint a Darksiders 2, valószínűleg ugyanaz az ingyenes engine, ennek ellenére nincs vele baj. A zene fantasztikus. Az a piros-leveles lopakodós rész, az viszont valami hihetetlen borzalmas. Olyan szinten frusztráló, hogy azt leírni nem lehet. A hülye, érzelmes főszereplőt marhára nem értem miként gondolták komolyan. Az egy hulla(megpurcant az első rész első dlc végén), nincs lelke, nem érezz szeretet(kiemelik az emlékeztetőben, hogy igenis érzez), egy vámpír. Fővámpír. Az első rész "gonoszainak" és a Forgotten One erejével, tudásával. Itt már annyira okos, hogy egyből remekül kezeli a liftet, tudja mi az a ellenszer, tudja miként használja rakétának a gázpalackot, de nem esik le neki, hogy bazmeg miként kerül ide a ex csajom? Vagy a nagy csöcsös? Viszont rácsodálkozik a félszeműre(aszongya: "hát erre nem számítottam"). Elmennek a picsába ezzel a hülyeséggel. Értelmetlen, összevisszaság az egész. Remélem Mercurysteam nem készít több játékot, látszik az egész cuccon, hogy kényszerből csinálták.

3/10 a zene miatt