176880

-
Március 21-23 -> ingyen GOLD hétvége Xbox Live-on!I -
köszi, Totti
:) -
Ha kitanítasz mester pilótának, mint egy Qui Gon Jin, akkor persze! Lezúzunk minden ellenállást! De az F1 mellett azért nem lesz sok időm valszeg, szóval csak módjával zúzunk :) -
meggondolom! 
De ahogy beérkezik titanfall 360-on hozzám (szerintem hétvége)szereljek össze neked is!?
-

De azért ugye nem küldöd rám a Titánod??
-
vg #147353 -
mármint, hogy "szokás szerint nem halad a fősztori" vagy itt TÉNYLEG nincs? -
TomStorm #147351 Nekem már nem kell így Assassin Creed ilyen korban.Párizs,kit érdekel.Játszottam eleget ilyen nagyvárosokban vele első résztől kezdve.
Ez a kalózos móka tetszett az összes közül legjobban:)
Esetleg valami Ázsiai stílus na azt lehet bírnám -
Ahhoz kikázni kell az eddigieket ( azt meg nem fogják ). Kalózokat bírom, graf prevgenmértékkel mérve gönyörű, a tája, a tenger, szigetek mind ószom, de olyan mérhetetlenül unalom az egész, hogy nem bírok vele játszani. Álmosító, rossz, nincs benne mechanika, nem lehet meghalni, és nincs benne új ötlet. Mivel sotry sincs ( random túrista ember az ánuszban aki egy jót kalózkodik kikapcsolódás gyanánt ), a kalóz klisék sem érnek sokat. -
párizs ok, de ha minden marad, akkor nekem is csak ilyen "távlati terv" lesz a letolása... (még a hármast is éppcsak elkezdtem) -
Azt mondják ez lesz majd a húdenagy revamp minden téren, combat, stealth stb. Hát majd hiszem, ha látom. A kor meg a helyszín mindenesetre tetszik. -
Párizs. Nyilván a trélerek odvágnak majd, de ha nem lesz nehézség, és lényeges változás a gameplayban akkor ez már kimarad. ( 4et nem bírom, akárhogy is erőltetem )
-
Titanfall
24,633 tracked gamers már!!!
1 nap alatt plusz kicsit több mint 2000 ember
-
A campaign JÁTÉK menete pontosan ugyan az mint az MP menete csak a körítés más hozzá!MP be is ugyan úgy bejönnek a pip videók hogy közöljék a titán összeszerelés állapotot infot közöljenek a meccsről stb.Ugyan úgy van epilog a végén tehát minden ugyan az csak az elejéről hiányoznak a videók az eligazítás átvezetők stb. 
Tehát teljesen mind,1 hogy MP meccset láttál vagy campaignt,mert totál ugyan az a 2 dolog NINCS egyikbe se scriptelt dolog itt mindig minden valós időben történik! -
Ha eltudok szakadni a titanfalltól eskű csinálok 1 videót telóval,hogy nálam hibátlanul megy a hang vezérlés!Ahogy kedves macccy barátom jelzőkkel illette Érdi favágós tájszólással is vagy valami hasonló. 
Tegnap borzalmas dolog történt!
HARLEKIN543'S WIN STREAKS
15 Jan 14 62 days 265 achievements
Vége!!Tegnap nem nyílt acsi elbuktam a 62 napos streakseemet....

-
vajon ezt a kiadó erőszakolja rájuk?
ennyire szarul fogyott anno a NG2??? :( -
Reménykedtem benne hogy semmi köze hozza a Team Ninjának, de ott figyelnek a fejlesztők közt.
Eddig még csak a lejtőn robogtak lefele a Ninja Gaiden 3 és a Dead or Alive 5 után, de ezzel meg is érkeztek az aljára. Zárjanak be, erre nincs szükség. -
Az NG szériának ezzel hivatalosan is vége.
kár, hogy nincs demo, szívesen megnézném aabyssx arcát az első percekben :D -
Yaiba: Ninja Gaiden Z
Mit mondjak. Kerüljétek olyan messzire amennyire csak lehet.
Bevezetés semmi, a story ebből kifolyólag 0a. Lehetne a grafika nagyon szép, de tök átlagos, ez a cell shade meg annyira unalmas hogy arra szavak nincsenek, ha tök átlagos módon van megcsinálva, ez pedig tök átlagos. Semmi, egy szikrányi extra nincs a látványban.
Akkor jöjjön a gameplay. Hőőőőőőőőőőőőőőőő ez miez. Sikítva nyomok optionsra, kamera beállítások 2. opció ( huh, megnyugodtam... ).
Na akkor start. Hőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő ez még mindig olyan. Itt már erőteljes késztetést éreztem hogy azonnal kikapcsoljam és megsemmisítsem a lemezt.
Kérdezhetnének miért? a kamera. Az a kamera ami FIX, amivel nem lenne gond, ha jól lenne megcsinálva, de ez a FIX kamerás rémálom. Nem elég hogy rosszúl mutatja, még mozog is, jobbra balra, közel távol, fel le. Komolyan mondom nem tudtam eldönteni hogy most a karatert irányítom vagy a kamerát mert mindegyik ment valamerre az összhang teljes hiánya nélkül. Egyszerűen borzasztó. JÁTSZHATATLAN!
A harc lehet hogy megüt valami átlagos szintet, a szokásos dolgokat tudja, csapkodni kell mindent amit látunk olyan tempóban hogy semmit nem látni. Túl sok taktikát nem kívánhat ez a darálás. NINCS UGRÁS! NINCS UGRÁS! NINCS UGRÁS! akkor erről ennyit, menjünk tovább.
Platforming? naná hogy van! Megköveteli a debliség alapvető szabályát. Nyomd a kék és a piros gombot amikor oda ér. SEMMIT nem kell csinálni, csak nyomni 2 gombot felváltva A-B, A-B, A-A, B-A s máris ugrunk, repülönk, falon futunk, csüngönk, csak éppen semmi közünk nincs hozzá.
Kérdem én, ki az a kretén állat aki ezért kiad 12 ezret? ( anélkül hogy bárkit is megsértenék ) ez 110%ban egy XBLA-ra való 400 pontért egy közepes, szarul kivitelezett BUKÁS.
Köszönöm verbatin. -
bacaelit #147339 !Hát 1 biztos, ennél csak jobb lehet! -
Hangvezérlés nem lenne rossz ha menne normálisan, mert könnyen és gyorsan használható, addig amíg nem kezdek el veszekedni és kiabálni a géppel:D
A videó renderelés pedig remélem láványosan jobb lesz. -
és az update is
-
Ninnyát megdemózom, csak poénból kiváncsi vagyok. -
Hivatalos hazai Xbox One megjelenés : szeptember ( 26 másik országgal egyetemben ) -
respekt az MS-nek, nem semmi ujdonságot kaptok updateről updatere... -
Nincs megállás, jön az április X1 update
- Game and app saves and updates. A game save progress bar will show you the status of your game saves. You will also be able to easily tell what games and apps are being updated or have been updated recently.
- Friends improvements. Notifications will be added to see when favorites and friends sign in to Xbox Live. This actually was one of the most frequently requested features from the first preview wave and we made it a priority to include it in the April update. Also, friends who are in multiplayer will be identified in the friends list. We’ll also add the ability to view friends’ most popular apps.
- Blu-ray 50 Hz video output support for content recorded at 50 Hz will resolve video playback issues some Xbox Live members in Europe are experiencing.
- Kinect voice and motion improvements will continue to fine tune the quality and reliability of Xbox One commands.
- Improved GameDVR video quality through compression algorithm improvements.
- Updates to Xbox One device management to address issues controlling TVs, set top boxes, and receivers that our customers have reported.
- New audio settings to tune how much volume is lowered when Kinect is used in communications.
-
Azis lehet, bár nem láttam hogy épp menne valami pofázás PiP-be vagy ilyesmi. De szép annyi szent -
A Campaign 95% ban multi tehát ez a szimpla multiban is így megy.Iszonyat jól mozognak a titánok egyedül és pilótával is. -
Ők minden képeséget tökéletesen használnak ki tehát ahogy feltölt a mag rajtuk azonnal beaktiválják.Vagy kijelzi a rakéta támadást nekik akkor aktiválják a pajzsot vagy szimplán arrébb csúsznak.És az utolsó lehelletig küzdenek.Viszont amikor Én vagy más benne van akkor van hogy ezekről megfeledkezünk a vérben forgó szem miatt mert éppen 1 szimpla szekírozó grantet vagy pilótát próbálsz levadászni miközben 2 mech hátulról küldi rád az áldást.Volt olyan hogy már ment az eject procedúra,de közelharc ment a 2 mech között se ellenfél se Én nem gondoltunk arra,hogy a másikat ki kellene szedni a mechből.Mivel vége volt a körnek és totál mind1 volt hogy mi lesz ezért nem katapultáltam hanem szimplán kiszáltam.És ahogy ez megtörtént a mechem kiszedte az enemi mach pilótát a gépéből és falhoz baszta.
-
"Titán úgy lépett ki fedezékből és tüzelt majd vissza, hogy mintha egy sciptelt Campaign-t néztem volna"
Mert pont azt néztél :D -
Ja, én is úgy hallottam, hogy az eladások meg a forgalom odaba*sz! :)
Jólvan, figyu, ha ilyen epicness történik, próbáld meg rögzíteni. De epicness nélkül is jöhet. Akkor már kezdem érteni hogy miért mozognak olyan jól a Titánok egyik másik videón. Gondolom amikor az A.I viszi őket, akkor átmennek olyan "játékba illő" vagyhogymondjam mozgásba. Egyszer egy videóban azt láttam, hogy a Titán úgy lépett ki fedezékből és tüzelt majd vissza, hogy mintha egy sciptelt Campaign-t néztem volna, nagyon szépen mozgott.
-
Érdekesség ismét TA ról!!!
Battlefield 4 (Xbox One) 22,181 tracked gamers
Battlefield 4 (Xbox 360) 19,760 tracked gamers
Call of Duty: Ghosts (Xbox One) 20,896 tracked gamers
Call of Duty: Ghosts (Xbox 360) 36,245 tracked gamers
Titanfall (Xbox One) 22,077 tracked gamers
Titanfall 7 nappal a megjelenés után... Azt hiszem azért ez beszédes szám!!!!!
-
Nem sajna,mert menet közben eszembe se jutott mivel nagyon kizökkent,ha kilépek dashra ott indítom dvr-t majd end clip stb.Ha meg vége a mapnak akkor meg az eleje nincs rajta.Ezen jó lenne ha finomítanának,hogy egy egész map időt lehessen lementeni.De ígérem ma megpróbálok valami hasonlót összeállítani.
-
Megb*ssza szárazon, mi?
Kurvajól hangzik ez amit meséltél, áááá nagyon imádom a mech témát és így hogy még automaták is és gondolom akkor az A.I -ra nem keveset kódoltak rá a srácok, nem szar ...
Én amúgy is ennek vagyok inkább híve, az A.I plusz Humán harcos játékokra, nem annyira a tiszta PvP játékra.
Csináltál videót ebből az ominózus esetből, UGYE?
-
Micsodaaaa!Tegnapi konkrét eset...
Hardpoint meccs...
Az "A" pont felől indultunk...Kezdésnél beaktiváltam egy 80 másodperces titan ledobó burn cardot.Értelem szerűen mínusz 80 másodperc,hogy kérhessek titant.Tehát elindult a kőr azonnal a pályát megkerülve rohantam a "C" pont felé útközbe belebotlottam 2 pilótába meg pár grantbe akiket kinyírtam ez ugye tovább csökkentette az időt.Ahogy odaértem a "C" ponthoz bebasztam magam láthatatlanba és lekértem a titánt amit azonnal autó üzemmódba raktam."C" ponton éppen kiraktak 4 spectre robotot az eneminek akiket rögtön egymásután nyakon szúrtam a hack késsel és az Én oldalamra állítottam.A "C" Pont rögtön a miénk lett konkrétan semmit nem csináltam csak a C és B között rohangáltam utána a 4 spectrémmel meg a titanommal a seggembe a személyes seregem ebből állt.Volt olyan,hogy a hátamba került 1 enemi pilóta és az egyik spektre 1 forgó rúgással lerúgta mielőtt a közelembe ért volna!
Kb a 9. percbe haltam meg először nem értettem,hogy honnan lőttek le,mondom megnézem a kill camot.Na ott olyat láttam amit nem hittem el!Nem az hogy lelőttek hanem a halálom után a titanom azonnal ráfordult a pilótára aki kilőtt és elkezdte kergetni az beszaladt 1 konténerbe majd a túloldalon ahogy kiszaladt volna már várta a titánom és ököllel matricát gyártott belőle a földre!Igaz bent van 1 auto titan továbbfejlesztés perkem,de ez akkora epik volt ahogy a titanom "megbosszult" hogy még.Beszarás akkora ez a game!A codot a bfel karöltve megeszi!!!!
-
Hja harcolhatsz bennük, meg mehetnek melletted is, sőt területet is védhetnek. Ehhez hozzájönnek az enemy-k, meg az őr Titanjaik, meg a botok még külön.
Nem kevés karakter ez azért a pályán, az idióták meg sírnak hogy miért 6v6 a játék. Kurva jó amúgy a cucc, szívesen játszanék vele én is. -
Azt mondod a Titánok is harcolnak automatikusan, ha nincs bennük pilóta???
Na nekem ettől most összefojt a nyálam! Eddig is tetszett a meches harc témája, de hogy 6v6 és még 12 db nagyvas is ott dübörög ...
ÉS még pluszban a kis droidok, vagymik ...
Tetszik! -
Írtunk róla korábban már. MGS5:GZ nagyon jó lett, jól is néz ki, de másfél órás küldetés az egész, nem éri megvenni. -
komolyan elmész a picsba. :D -
aki már próbálta, milyenek lettek?