-
Yaiba: Ninja Gaiden Z
Mit mondjak. Kerüljétek olyan messzire amennyire csak lehet.
Bevezetés semmi, a story ebből kifolyólag 0a. Lehetne a grafika nagyon szép, de tök átlagos, ez a cell shade meg annyira unalmas hogy arra szavak nincsenek, ha tök átlagos módon van megcsinálva, ez pedig tök átlagos. Semmi, egy szikrányi extra nincs a látványban.
Akkor jöjjön a gameplay. Hőőőőőőőőőőőőőőőő ez miez. Sikítva nyomok optionsra, kamera beállítások 2. opció ( huh, megnyugodtam... ).
Na akkor start. Hőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő ez még mindig olyan. Itt már erőteljes késztetést éreztem hogy azonnal kikapcsoljam és megsemmisítsem a lemezt.
Kérdezhetnének miért? a kamera. Az a kamera ami FIX, amivel nem lenne gond, ha jól lenne megcsinálva, de ez a FIX kamerás rémálom. Nem elég hogy rosszúl mutatja, még mozog is, jobbra balra, közel távol, fel le. Komolyan mondom nem tudtam eldönteni hogy most a karatert irányítom vagy a kamerát mert mindegyik ment valamerre az összhang teljes hiánya nélkül. Egyszerűen borzasztó. JÁTSZHATATLAN!
A harc lehet hogy megüt valami átlagos szintet, a szokásos dolgokat tudja, csapkodni kell mindent amit látunk olyan tempóban hogy semmit nem látni. Túl sok taktikát nem kívánhat ez a darálás. NINCS UGRÁS! NINCS UGRÁS! NINCS UGRÁS! akkor erről ennyit, menjünk tovább.
Platforming? naná hogy van! Megköveteli a debliség alapvető szabályát. Nyomd a kék és a piros gombot amikor oda ér. SEMMIT nem kell csinálni, csak nyomni 2 gombot felváltva A-B, A-B, A-A, B-A s máris ugrunk, repülönk, falon futunk, csüngönk, csak éppen semmi közünk nincs hozzá.
Kérdem én, ki az a kretén állat aki ezért kiad 12 ezret? ( anélkül hogy bárkit is megsértenék ) ez 110%ban egy XBLA-ra való 400 pontért egy közepes, szarul kivitelezett BUKÁS.
Köszönöm verbatin.