banner
  • Harlekin
    Micsodaaaa!Tegnapi konkrét eset...

Hardpoint meccs...

Az "A" pont felől indultunk...Kezdésnél beaktiváltam egy 80 másodperces titan ledobó burn cardot.Értelem szerűen mínusz 80 másodperc,hogy kérhessek titant.Tehát elindult a kőr azonnal a pályát megkerülve rohantam a "C" pont felé útközbe belebotlottam 2 pilótába meg pár grantbe akiket kinyírtam ez ugye tovább csökkentette az időt.Ahogy odaértem a "C" ponthoz bebasztam magam láthatatlanba és lekértem a titánt amit azonnal autó üzemmódba raktam."C" ponton éppen kiraktak 4 spectre robotot az eneminek akiket rögtön egymásután nyakon szúrtam a hack késsel és az Én oldalamra állítottam.A "C" Pont rögtön a miénk lett konkrétan semmit nem csináltam csak a C és B között rohangáltam utána a 4 spectrémmel meg a titanommal a seggembe a személyes seregem ebből állt.Volt olyan,hogy a hátamba került 1 enemi pilóta és az egyik spektre 1 forgó rúgással lerúgta mielőtt a közelembe ért volna!
    Kb a 9. percbe haltam meg először nem értettem,hogy honnan lőttek le,mondom megnézem a kill camot.Na ott olyat láttam amit nem hittem el!Nem az hogy lelőttek hanem a halálom után a titanom azonnal ráfordult a pilótára aki kilőtt és elkezdte kergetni az beszaladt 1 konténerbe majd a túloldalon ahogy kiszaladt volna már várta a titánom és ököllel matricát gyártott belőle a földre!Igaz bent van 1 auto titan továbbfejlesztés perkem,de ez akkora epik volt ahogy a titanom "megbosszult" hogy még.Beszarás akkora ez a game!A codot a bfel karöltve megeszi!!!!