176878
banner
  • Macccy
    Oda van írva hogy a 60 fps meglesz (gamer365). De ha ezen a 800p-n így felszívod magad már most, akkor lehet nem kellett volna XbOne-t venned.
    Hol marad a "játékélmény a fontos" filozófia? Régebben talán épp tőled is hallottam. Most itt az új gép és már a pixelszám a fontos? Hogy van ez Totti?
  • DarkSector
    Semmi jó.
  • Tyrant01
    Itt nézzétek
  • Tinman #147754
    Nekem sem...
  • arty
    vszeg azért kellett butitani a felbontáson, hogy fix legyen a 60.... két játékuk volt eddig, mindkettőben a frém volt az istenük és a pixelszámból adtak alább!
  • DarkSector
    thx de ez az oldal nem jön be. :D
  • Botond #147751
    www.xbldb.com :D Mint említettem. 90%-a dlc, ami le van árazva,
  • Totti5
    Elvárom hogy ne fosportal szúrják ki a szemem. De mindegy már zavvi tegnap levonta a pénzt.... Remélem a fix 60 fps sem lesz meg!!!
  • DarkSector
    link?
  • Renjike
    easter sale?
  • Botond #147747
    Hű, vmi mega sale indult, xbldb-n vagy 8-10 oldalon keresztül sorolják, hogy mi olcsóbb. Nagyja dlc, de sok játék is van benne, pár akciót már vissza is vontak.
  • Macccy
    Hogy egyesek mire nem képesek 345600 pixel miatt ... őőőőrüleet :)
  • Totti5
    Trials Fusion 64 pálya.
  • Totti5
    'A Ubisoft megerősítette, hogy az Xbox One verzió első napos foltozást kap, de még így sem éri el a korábban beígért felbontást. Ami 1080p volt. Most pedig 800p, illetve a pecs telepítése után 900p lesz. PlayStation 4-en maradt az 1080p.'

Canceleztem, basszák meg jól telibe a fejlesztők, hogy ennyire balfaszok. Fosverza nem kell 10ért. Nem vagyok ideges, csak felgyújtanám őket.
  • arty
    Elolvastam. Az oké, hogy rendese szopórolleren ment náluk is a fejlesztés, de ahogy írod: kell az téged érdekeljen?

Ahogy nézem viszont, xbonen is fos a frém :(( Nem volt jó választás a szószendzsin a Respawn részére/-ről ....
  • Totti5
    S már szentélyt is emelnek nekik ezen interjú után!

'Komolyan mondom, csak miattuk elgondolkoztam azon, hogy megveszem a Titanfallt 360-ra'
    'azért elég ügyes csapat ez is. Nem irigylem őket, kemény hajtás lehetett,'

Majd ha valaki elolvasta szűrje ki a lényeget. Engem nem érdekel, Metro LLnél sem érdekelthogy disznóolban fejlesztettek és ki kellett koldulniuk a Ferrari benyáját. Hányinger. Ők szolgáltatnak, én drága pénzért veszem a legjobbat várom el, azt hogy hogy csinálják ahhoz nekem semmi közöm, de amikor az AI következetesen lefagy kompletten, mert nem teszteltk le / szartak bele az már nagyon is rám tartozik.
  • Totti5
    Aki nem látja X1en ( és PCn ) annak jó a 360as is, nert el sem tudja képzelni milyen lehet teljes pompájában és funkciónalitásában. A fórumhuszárok agykapacitása meg úgy is csak addig terjed hogy a One Titanfall 720p = szar.

De teljesen igazad van, a médiának kellene elsősorban tenni, hogy villág körtüljék a fosport mivoltát. Not the best version of Titanfall, but surprisly a good port.

Érted nem a legjobb verió, pedig lehetett volna az is ezek szerint, hisz minden esélye meg lett volna.

Nem véletlen nem mutattak belőle semmit múlthétig. Gondolom az MSnél is rájöttek hogy ezt mutogatni nem igen szabad, mert több kárt csinálnak vele mint anélkül, de innen már nem mondhatták azt hogy cancel, vagy hogy csúsztassuk még, mert így is eleget csúszott.
  • Totti5
    Alappal sokat toltam, a DLCkkel mérsékelten és nem mentem az eredményekre, csak pályákat néztem.
  • The Protector
    Köszönöm.
  • arty
    könnyebb dolguk volt: egy sokkal erősebb gépre kellett portolni, itt viszont fordítva kellett volna!
  • Seth
    Azt viszont jól csinálták
  • arty
    szóval ott is csak portoltak.... :/
  • Totti5
    ICO, Colossus, GoW, MGS HD kollekciók.
  • arty
    én slimet vennék, az a biztos
    és igen, vga kábel kapható a boxhoz
  • The Protector
    Nem rövidtávra kell annyira,csak pár játék kellene rá.Tehát úgy értem,hogy HALO,FORZA,Gears sorozatra kéne a gépezet.Az online nem szükséges.Mi az amire figyeljek vásárláskor.Mikori gyártású legyen és mi számít jó árnak.Ps3-al kapcsolatban minden ilyesmire tudok választ,de a box az nekem zavaros.

Sima VGA monitorra rá lehet kötni a gépet?
  • arty
    Ha csak 2-3 hétre kell, akkor vedd a legolcsóbbat, ne nézz semerre ;)
  • arty
    Evo dlcit kimaxoltad? (vagy legalább végigtoltad?)

Nekem ezért korai még a fúzió, de bízni bíznék bennük én is, vakon!
  • Harlekin
    Még mindig nem egyről beszélünk...
    Igen így van és ezért ÁTBASZÁS a 360 as kiadás vagyis PÉNZLEHÚZÁS.Mert X1 hez képest a 360 as élvezhetetlen fos lett.És NEM a grafika miatt!!!
    Ezt egyszerűen ki se kellet volna adni 360 ra már!!!Így meg végképp nem.
    Konkrétan most X1 sikerhullámon árulnak 1 kalap szart...
    Respawn odadobta nesztek alapon Bluepointnak,hogy ha letudtok 360 as részről pénzt húzni akkor osztozunk ha nem akkor úgy is jó.Na ez látszik is a gamán és az undorító ebben pontosan az,hogy ennyire eltolták a megjelenést,hogy 360 as részt mézesmadzagozzák.Mert a csapból is ez folyt,hogy mekkora gama lett.A 360 as jónép nagy része ezért meg vakon ugrott bele...
  • arty
    sony gépére mit fejlesztettek ezek a balfaxok?

amugy jah, így már érthető a no install :DDD
  • The Protector
    Hy.Tervezek mostanában venni xbox360-at de nem tudom mire figyeljek illetve mi a jó ár.Valaki fel tud engem világosítani ezzel kapcsolatban?

Nem szeretnék sokat nyomatni vele,csak a GOW részek meg a Halo-k miatt kell,semmi live meg ilyenek nem kellenek nekem így megfelel a warezbox is.

THX
  • Totti5
    Trials Fusion Xbox One

10k lezes formában, benne a season pass ( 6 jövőbeli ( 1 éven át ) DLC jogosultsággal )

Release Date: 16 April 2014

Meglepő lenne, ha tartalomba nem hozná a bokafosós szintet, mint az Evolution, így ennyit season passal megér. Bilív. Pre order.
  • Totti5
    Ha a két géppark közti különbséget nézem, akkor bármikor adják ki 360ra annak kell a sikeresebbnek lennie, még akkor is ha átcsábult egy része X1re ( ami nem elvetendő, hisz minőségi verziót játsza amit kb ahogy megálmodtak a fejlesztők, még ha nem is sikerült teljesne olyanra ). Mindenki generációt akart váltani, itt ment a szenvedés ezerrel, hát tessék. Vagy most rugdosni kell őket a váltáshoz?!
  • Harlekin
    Nem is ezt írtam!
    X1 sikerén a játék sikerét értettem mivel ott vitték mint a cukrot és érthető is.
    Így nyugodtan kiadhatták 360 on így mert az ott elért siker miatt nagy lesz az eladás itt is legalább is első időkben...
  • Totti5
    Nem, az X1et akarják ezzel eladni a Sony PS4el szemben, amiben semmi kivetnivaló nincs, hisz ez a verseny erről szól, de ha ez nem kell ott a PCs verzió, vagy ha az sem kell akkor ott a 360, ami csak egy olcsóport, amihez nincs köze a reszpawnak.
  • Totti5
    Nem ők, hisz a 360as verzióhoz nincs sok közük.

On January 27, 2014, it was confirmed by Vince Zampella (co-founder of Respawn Entertainment) that Bluepoint Games are developing the Xbox 360 version of Respawn's Titanfall title due for release on April 8, 2014.[6]

Sony csapat, első xbox játéka. Olyan is lett. Az install hiánya gondolom onnan jön, a megszokás....
  • Harlekin
    Tényleg nem véletlen voltak ezek a csúsztatások és nulla információk megjelenés előtt...
  • Harlekin
    Na de tényleg!
    Süt róla az,hogy az X1 sikerén akarták ezt eladni le se szarták,hogy mit adnak ki...
  • arty
    Respawn szégyellheti magát.
  • Harlekin
    Na pont tegnap vettem rá magam,hogy jól megnézzem.Tényleg nem akarom eltúlozni a dolgokat,de nagyon nagy a baj vele.Kezdem ott hogy a grafika felett elsiklok,mert hát csak csak 1 "régi" gépről van szó.Bár lehetett volna ebből kicsit szebbet is kihozni.Viszont ahogy törik a kép arra nincs magyarázat azt elbaszták.Ami viszont totál kész a PING!!!!Bazzze 15 centire van a 2 box egymástól a machmakingnél mind a 2 box 32 ms-t ír.Viszont x1 en ha balépek se akadás se semmi és a legjobbon áll a ping.Itt meg bazz lelövök futás közben valakit és túlszaladok rajta mikor összeesik és ez fordítva is igaz.Játszhatatlan!!!!!Kábellal csatlakozik mind a 2 box a routerhez újra indítottam a routert is a végén de semmi javulás nem volt.6 meccset nyomtam le és kikapcsoltam.Lehet adok neki majd még esélyt,de számomra x1 után csalódás összességében...

Viszont a hangulati játékélmény jó lenne de...
    Na szóval viccc bazzzz,hogy a 6 meccsből 4 be mindenkinek kész volt a titanja és LE SE KÉRTE!!!!!Ott szaladgáltak és CODOS DEATHMATCHET játszottak.Én csak örültem,mert beszálltam a gépbe és szimplán eltapostam őket na de bazz ez nem az a játék így.Ott álltam az enemi mögött azt a barom tekergette a granteknek a nyakát le se szart,hogy ott áll mögötte 1 ogre....
    Sajnos az 1 dolog,hogy a készítők elbaszták,de játékos oldalról sincs meg az ami ehhez kellene.Ma megnézek még pár lasttitan meccset hátha ott csoda történik...
  • grebber
    A Spearfigshing game miért nem jelent meg van valami nyomos indok?