Na pont tegnap vettem rá magam,hogy jól megnézzem.Tényleg nem akarom eltúlozni a dolgokat,de nagyon nagy a baj vele.Kezdem ott hogy a grafika felett elsiklok,mert hát csak csak 1 "régi" gépről van szó.Bár lehetett volna ebből kicsit szebbet is kihozni.Viszont ahogy törik a kép arra nincs magyarázat azt elbaszták.Ami viszont totál kész a PING!!!!Bazzze 15 centire van a 2 box egymástól a machmakingnél mind a 2 box 32 ms-t ír.Viszont x1 en ha balépek se akadás se semmi és a legjobbon áll a ping.Itt meg bazz lelövök futás közben valakit és túlszaladok rajta mikor összeesik és ez fordítva is igaz.Játszhatatlan!!!!!Kábellal csatlakozik mind a 2 box a routerhez újra indítottam a routert is a végén de semmi javulás nem volt.6 meccset nyomtam le és kikapcsoltam.Lehet adok neki majd még esélyt,de számomra x1 után csalódás összességében...
Viszont a hangulati játékélmény jó lenne de...
Na szóval viccc bazzzz,hogy a 6 meccsből 4 be mindenkinek kész volt a titanja és LE SE KÉRTE!!!!!Ott szaladgáltak és CODOS DEATHMATCHET játszottak.Én csak örültem,mert beszálltam a gépbe és szimplán eltapostam őket na de bazz ez nem az a játék így.Ott álltam az enemi mögött azt a barom tekergette a granteknek a nyakát le se szart,hogy ott áll mögötte 1 ogre....
Sajnos az 1 dolog,hogy a készítők elbaszták,de játékos oldalról sincs meg az ami ehhez kellene.Ma megnézek még pár lasttitan meccset hátha ott csoda történik...