176877

-
Eternal Sonata:
676,60 Ft magyar Live-on. :D
Hát.... :D -
Amúgy micro USB kábellel lehet tölteni a One kontrollert USB-ről amiben 2 db tölthető elem vagyis akksi van. Lényegében akinek fájt a elemtöltő szett beszerzése ( mert elavult módszer a beépített fix akksi mellett ) mannak már azzal sem kell vesződnie. -
Xbox One update 2016 sept
- flawless operation if not the complete staff of international MS are giving you a blowjob immediately, in addition 10 times refund of your retail price and an easter egg: invitation card to an ample feast with US Pres. Obama free of charge
- retail price: 350 USD in Hungary
- all games as of now are written in real res 1920 x 1080
:)
-
jah nem rossz. :D
Ilyen minőség kell a normál játékokba. :D -
Aztaaaaaaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.Ez vmi kegyetlenül jól néz ki,és milyen szépek az animációk.Csodajó.
-
Ejj de jó kis meccs ( alig vennak a földön:) )
-
Nem játszottam a játékkal,de nekem bejön videók alapján nagyon.
Amit hiányolok az pont az amiben a rage hatalmas volt,az ellenfelek mozgásanimációja a terephez igazodva.Ott mindenen átszaltóztak,belendültek és nem scriptelve volt hanem ha terelted őket akkor is kurvaszépen ugrabugráltak parkouroztak át cuccokon.
Még azt is teszteltem,hogy lehet minden egy ilyen pontnál van egy mező ahova beleérve autómatán csinálják a helyi ugrabugrát de nem.Volt ellenfél aki ugrott és volt ellenfél aki megkerülte az adott tereptárgyat,kvajól mutatott a dolog. -
Xbox One update Június, nagyvonalakban :
- USB 3.0 külső merevlemez support ( átmásolt tartalmak egy másik Xboxon, bejelentkezés után azonnal elérhetőek )
- automatic sign-in
- valódi neved használata a friends listán
- sok-sok SmartGlass fejlesztés
-
Szerintem is nagyon állat. AI nem olyan buta mint mondják. A rendőrségen ahol csak botjuk van még jó hogy nem rontanak rád hogy jól szíven szúrd őket. De amúgy a könnyű páncélosok egész jól bujkálnak meg próbálnak manőverzeni is. Nehéz páncélosok meg jönnek és lőnek azért van rajtuk páncél.
Még csak a börtönben vagyok de szerintem frankón össze lett rakva még a story is adja. -
Nem aktiválom be majd csak jövő hónapban a kódot.
Saint's Row 3 most meglett, mert 17-én járt le a kódom és azt megtudtam még szerezni ingyen. -
hát szerintem sem igazán :) bár ha úgyis beaktiválod majd a gold játékok miatt.nem tom -
Hát ez a baj, hogy néztem videókat. Azt látom, hogy nem 10/10-es játék ezért vagyok dilemmában.
Bekéne aktiválnom egy GOLD kódot plusz a játék ára 3 ezer Ft.
Lehet nem éri meg így.
-
akkor viszont nemtudom.biztos néztél róla videókat ,nemrossz de semmi érdekel.ni no kuni nyomába nem ér xd -
Live-on annyi. -
nekem tetszett :) de annyira nem világmegváltó játék :D egyszer elég volt.annyit megér többért eltudod adni lehet :D -
Na Tales of Vesperia 3 ezer Ft. Vélemény? -
fél órája tolom és nagyon tetszik. Atomstabil 60, szerintem nem is ronda, megatextúra miatt rengetegféle textúra van. gunplay atomjó. -
Na mára ennyi. Kurtajó ez a Wolfi. -
nálam az ment
-
Rage is így indult. -
360 on és ps3n milyen? -
Aha de irják hogy nagyon durva esések vannak. -
Ati,nvidia,amd,intel és 100 féle kombináció. Igen azt, majd a cégek kiadnak hozzá drivert és jó lesz. -
Akkor az FPS drop csak pc-t érinti? -
Wolfánstejn Xbox One
Minden híreszteléssel ellentétben nem peccselt, semmit nem töltöt le. Pár perc telepítés után már indult is a játék.
Aki nextgent meg állejtést vár az kerülje el ( magyarán az only grafribik ), ez ízig vérig last gen.
Éreztre atom fix 60 fps ( mintha csak Forza lenne:) ), egy rezzenés, röccenés, egy pillanatyni zavar sem észelelhető. Tükrösima mindig ( átvezetők 30 fps ) + 1080p. Jól néz ki, a látvány kellemes, jó a pályadesing, jók az effektek. Pupuppot nem észleltem, hiába forgolódtam össze vissza, nem volt.
Gameplay.
- az volt a baj hogy ujratölődik az élet? nesze medipack, pajzs szedd össze, nem fog semmi töltődni
- az volt a baj, hogy nem lehet kihajolni? nesze itt kilehet, sőt nem csak kilehet, hanem miliméter pontosan az egész mozdulatot meglehet tenni, ott ahol akarod megtartani az analógokkal, sőt kombinálni is lehet kinézés + jobbra v, balra dőlés. Ennél jobban ezt nem lehet, tökéletes
- az volt a baj hogy csak 2 fegyver lehet nálad? nesze itt több is lehet
Nesze ott van minden ami miatt ment a sírás, olyan mint géming fénykorában ( LOL ) toljad!
Gameplay tükörsima FPS, mész és lősz összekaparod az medpiackokat, lőszerekert aztán megint mész és lősz, mint ahogy anno.
Nagyon tetszik elsőre, de hát ezt vártam:)
AI-val most nem foglalkozok, mert láthatóan butus, de ez itt most nem igen izgat, hisz nem épül rájuk játékmechanika. Hardon nyomom, és darálom őket, idejük sincs elbújni, vagy bármit csinálni, persze azért hama lekapják a HPt... ( van még hardest fokozat is ) -
tbs1001 #148337 Huhh. Ez PICIT bonyolultabb, mint amit le szeretnék vezényelni a box-on. A csajoknak van kb. 40 letöltött játékuk... -
vg #148336 Esetleg csinálj egy angol profilt, és ott töltsd le, ott add meg a kódot(ha még nem adtad meg), menni fog az ott letöltött dlc a magyar profil alatt is, csak mindig újraindul egyszer a játék mikor elindítod és keresi a dlc-ket. Vagy migráld át az egész magyar profilt angolra, ha lehet, de ez csak tipp. -
tbs1001 #148335 Magyar a profil. Akkor sanyi a cuccoknak... :( THX -
vg #148334 Sajna, ha magyar profilod van, akkor nem fogod tudni leszedni a második részhez lévő dlc-ket, mert egyszerűen nincs fent magyar alatt. :( -
tbs1001 #148333 Srácok, kaptam egy mass effect trilógiát (bontatlant), de pl. a cerberus net-ről nem tudok 0 árú cuccokat letöltögetni... Van erre vmi csudamegoldás, vagy vessek keresztet rájuk..? -
http://iddqd.blog.hu/2014/05/19/elnyomas_alatt_dolgoznak_a_magyar_ujsagirok
Azt hogy a kommentelők nagy része már mocsári szinten se mozog az oldalakon egy dolog, de ha a cikkeket ilyen primadonnapicsák írják akkor kezd minden hitem is odalenni. -
Akkor kihagyom. :D -
Eternal Sonata gameplay, harcok = értékelhetetlen, repetitív fos.
Szívesen. :-) -
Ja, azt hittem csak simán átszámoltad (én meg nem számoltam utána).
De én is mosolyogtam rajta reggel, hogy pont most volt róluk szó, és bamm már akciós is. :) -
Mondjuk annyi előnye van a magyar Eternal Sonátának, hogy igaz, hogy 2k de nem kell hozzá GOLD.
Az amerikai 5.09-hez pedig kell. -
Direkt odaírtam mellé. -
Magyar liveon mennyi? -
Mit ad isten ma pont akciós az Eternal Sonata Live-on. $5.09 (2000 Ft)
Tales of Vesperia $7.49 (6000 Ft)
Az a baj, hogy a Tales érdekelne de régiózáras. 6k-ért meg már lemezes verzát is kapok. -
4 éve toltam le:
"Túl vagyok életem legfurább RPG-jén... 42 óra után vége az Eternal Sonata-nak.
Pure 35 PERC volt az endsequence, rá +5 perc credits egy ÁRIÁVAL (!), valamint további 4-5 perc egy elmélkedős kiscsiga vs. hernyó moralizálással. BESZARÁS... ha füveznék, most rágyújtanék ^^
Ezt a játékot nehéz eltenni a fejemben. Végig kellett vinnem úgy fest ahhoz, hogy rájöjjek, hogy mi olyan furcsa benne.
A lényeg: szélsőséges kettősség.
A játékmenet javarészt a legalja jRPG-ket idézi, a sztori és a színvilág meg a "finest selection" jelzőt simán megérdemli. Ez utóbbinak köszönheti, hogy nem vágtam ki a fenébe már az első szánalmas harcnál.
Sajnos sokszor visszaköszön a klasszikus "have u ever had a dream..." Mátrix-like elmélkedés, de megbocsátható, mert itt azért a halál aspektusában történik az okfejtegetés.
Külön borstörés azoknak, akik a mellékküldetések felett elsiklottak (könnyű!), hogy a "Heroic" átvezetőből szépen kimaradnak, meg -1 karival kevesebbel kénytelenek befejezni a mókát (acsi osztás is bőven volt, de ez mellékes).
Összességében nem lehet rámondani, hogy gagyi szar... azt mondanám inkább, hogy türelem és nyitottság nem árt hozzá, aztán a végén valószínűleg pozitív irányba billen a mérleg nyelve, ha nem kickass FPS-eken nevelkedett a játékos.
Szerintem, egy misét megért, aki hezitált és lesz rá laza tempóban 2 hete, meg éppen semmi letolnivalója, annak érdemes bevállalni, de a teljes képhez feltétlenül derítse fel a "titkokat". -
Nagyon unalmas a harcrendszer, de a körítés cuki, meg a komolyzenei tartalom és tisztelgés érdekes.
Én ezt ajánlom. JRPGk Mass Effectje, s ezt szó szerint vedd. Hardrendszer pedig nagyon adja.