banner
  • Totti5
    Wolfánstejn Xbox One

Minden híreszteléssel ellentétben nem peccselt, semmit nem töltöt le. Pár perc telepítés után már indult is a játék.

Aki nextgent meg állejtést vár az kerülje el ( magyarán az only grafribik ), ez ízig vérig last gen.

Éreztre atom fix 60 fps ( mintha csak Forza lenne:) ), egy rezzenés, röccenés, egy pillanatyni zavar sem észelelhető. Tükrösima mindig ( átvezetők 30 fps ) + 1080p. Jól néz ki, a látvány kellemes, jó a pályadesing, jók az effektek. Pupuppot nem észleltem, hiába forgolódtam össze vissza, nem volt.

Gameplay.

- az volt a baj hogy ujratölődik az élet? nesze medipack, pajzs szedd össze, nem fog semmi töltődni
    - az volt a baj, hogy nem lehet kihajolni? nesze itt kilehet, sőt nem csak kilehet, hanem miliméter pontosan az egész mozdulatot meglehet tenni, ott ahol akarod megtartani az analógokkal, sőt kombinálni is lehet kinézés + jobbra v, balra dőlés. Ennél jobban ezt nem lehet, tökéletes
    - az volt a baj hogy csak 2 fegyver lehet nálad? nesze itt több is lehet

Nesze ott van minden ami miatt ment a sírás, olyan mint géming fénykorában ( LOL ) toljad!

Gameplay tükörsima FPS, mész és lősz összekaparod az medpiackokat, lőszerekert aztán megint mész és lősz, mint ahogy anno.

Nagyon tetszik elsőre, de hát ezt vártam:)

AI-val most nem foglalkozok, mert láthatóan butus, de ez itt most nem igen izgat, hisz nem épül rájuk játékmechanika. Hardon nyomom, és darálom őket, idejük sincs elbújni, vagy bármit csinálni, persze azért hama lekapják a HPt... ( van még hardest fokozat is )