176877

-
Sziasztok!
Éppen játszottam xbox 360-ammal, amikor fogta magát és "kikapcsolt". Azóta nem tudom bekapcsolni. 2 és fél éves gép, soha nem volt megbuherálva. Valaki tudja mi lehet a gond? És ha igen, akkor javítható? -
Assassin's Creed 4 ~3710Ft megéri a pénzt? Steamen is drágább volt sale alatt. -
658 Ft/részenként, akinek nincs meg PC-re szerintem még a gányabb port ellenére is tuti vétel.
Nekem megvan a dobozos, pólós SH HD Coll X-re, PC-re viszont nincs, pedig honosítás ott van rá, meg jobban is néz ki. Az a baj, hogy én tényleg félek ezekben a játékokban így nem merek velük játszani :-( -
Peccselték már normálisra vagy még mindig silányport? -
DARKSECTOR!
Silent Hill HD Collection kemény 1976 Ft!!! -
:) Az első AS fegyver ami a kezemben volt, az egy TM Beta volt :) ejj de tetszett ... csak nagyon drága volt akkor még nekem.
Húúú ... Viszont a kérdésedre nem tudok felelni, ugyanis nem emlékszem :(
A ruhákon kívül mindent eladtam anno, feleslegesen ne álljanak a szekrényben. Ráadásul megvettem az M249-est, feljavítottam (Gearbox upgrage, karbantartás, csőcsere, hopup upgrade, stb ...) aztán állt egy évet a szekrényben, és úgy adtam el, hogy játékon sem volt :( -
5 dollár? Az nagyon sok! Magyar storeon, ami semmire se jó, és mindig minden drágább, nos ott 747 Ft. Én onnan veszem. :D -
Engem igen. :D
Spartan assault is 3 dollár kb.
Gears of war 3 - 5 dollár
ezeken elgondolkozok -
Ultimate Game Sale
Hát, kb semmi nem érdekel: :D -
mikor leszek én ott, h rivalsra legyen időm :((
még csak az fm4ed darálom :(( -
egyetértek, hatékonyabb ugyan, de borzalom irritáló a kombózás egy autósjátékban :D
(fanatecen se használtam soha a csítet, pedig ott is van ilyen autokuplungolás :( szerintem ehez kell egyfajta mindenáron győzni akaró mentalitás, ahol semmi se szent)
kormánnyal élvezetesebb autósjátékkal menni, de az kontis egéremulácio a valódi wsad+egérhez képest atomszar, tehát ott az egyetlen ok, amiért valaki azt bevállallja, h eredményesebb legyen. én pont azért szeretek konzolon fpsezni, mert nincs a félmásodperc alatt hátrarántás, nincs a pixelkilövés 600 méterről és a többi, totál irreális agyrém - nyilván az is fáj, h én erre nem vagyok képes, de na ;) -
Most már azzal! -
De x1 en kormánnyal mész? -
Ezért sem mentem 1 kör rivalost sem az FM5ben. Ellened vagy más ismerős ellen szívesen megyek, de ranglistát felesleges. Kontrolleresek ilyen olyan módon szénné aláznak... -
"gombal kuplungolás gyorsasága"
Na az egy istentelen szarság azt képtelen vagyok normálisan használni sajna annyira idegen dolog,hogy inkább csak a szimpla váltást használom.Tehát számomra a vele nyert plusz gyorsaság inkább hátrányt szül a szarakodás miatt...
De Én nem értem mitől hack hiszen mindenki számára ez is pontosan ugyan olyan elérhetőségű eszköz mit a kormány semmi mókolás,nem ördögtől való,nem MS által tiltott eszköz.És itt mindig az van,hogy a konzolon az egér nem ér fel a pc egérrel akkor miféle előny.Nálam annyira volt előny,hogy nekem az volt a megszokott dolog fps-re.Nem játszottam vele jobban mint ahogy teszem azt pc-n tettem volna sőt inkább a pc-s tudásom alját produkálom vele.És itt jön az,hogy akkor miért hagynám ki a konzolos mókát.Ráadásként,ha a kontrolleresek úgy vélik,hogy ez akkora előny akkor miért nem szerzik be és használják.Vagy így sokkal jobb,hogy esetleg aki ezzel a módszerrel tud jobb lenni náluk akkor arra lehet csalózást kiáltani.Én se kiabálom hogy csaló valaki azért,mert kontrollerrel jobb nálam vagy kormánnyal,mert esetleg soha nem játszott egérrel és neki ezek a legkézenfekvőbb dolgok.Nálam meg a tanult szokott tudás csak így tud érvényesülni mi ebben a probléma? -
Van igazságod, de:
- az ánuszmax még mindig egy hack
- a kormányosok előnyét pl forzában valamennyire kompenzálják (gombal kuplungolás gyorsasága) -
Jó ki cumók, bár én inkább a modernebb puttyogtatókért voltam oda. Kezdetben Magpul M4A1-re fájt a fogam, utána meg egy FN-Scar-ra, de aztán megláttam az árukat és maradtam a kezdő noob fegyvernél. (G36C) -
RAGE-el játszott valaki split screen módban? Olyan mint mondjuk a borderlands 2 vagy csak annyi, hogy egy egy kihívás van rá? -
Beteg jó lesz ez a játék már látom előre!
-
Látom Te is tudod mi az elnyűhetetlen fegyver... 
Nekem is AK van 1 tokyo marui ak beta spetsnazkapott 1 450 es tuningot.Hosszabb cső,hogy pontosabb legyen tehát a silencer az nem csak dísz hanem rejti a M4a1 es csövet,erősitet gearbox és prometheus cuccokat bele és még így is elégé kompakt marad akár cqb-re.Soha semmi gondom nem volt vele 1szer nem ált meg.
Az M249 meg
Milyen tipus A&K vagy cyma esetleg DE?
-
Azaz!
( hátsó szárnyat elszúrtam... )
Sunset Overdrive Opening Cinematic
-
-
Sajnos nem hiszem, hogy találkoztunk, a komáromi csapatban játszottam, a legutolsó "nagy" játék, amin voltunk az a Game Warden volt. (2005-ben...)
Amíg műszakban dolgoztam, nem volt minden hétvégém szabad, így alig jutottam el pár játékra, amikor pedig normál munkarendbe kerültem, akkor meg a párommal nem volt kompatibilis a dolog :(
Az utolsó két "dlágaszág", amiről találtam fotót:
Irinka 1.
Irinka 2.
KicsiÉn -
Ilyenek ezek a nők...
-
Többséget igen. Pár szám nem tetszik neki. :D Mondtam neki, hogy na de az acsi, de leszarja. :D -
-
DC-be hardon kinyomott minden zenét 5 csillagra mert Mi igen!!!! 
-
Na de baszod hát ezzel foglakozik érthető a "könnyű" jelző hiszen tökéletesen ismert vagy legalább is nem idegen neki ez a mozgás forma! 
-
Asszony versenytáncolt, sorban vetette velem a táncitánci címeket, mert mind könnyű, meg hamar uncsi lett. Na a jackós cucc öt is megfogta. :) Azóta sajnos lekerült a magyar storeból, de vinyón megvan szerencsére. :) -
Ha mar ennyire megy a kinect tema, akkor valaki nem csereli el egy sarga led-es ps3-ra? :D Kene az a kamera :D -
300+ fő? Az igen... :O -

Mi voltunk 3 napos játékon igaz utána 1 hétig nem tértem magamhoz meg a csapat se nagyon.2 éjszakát őrségben voltunk,mert a kurva vietkongok mindig meg támadták a HQ-t nappal meg menthettük az erdőből az amcsi pilótákat akik az utánpótlást hozták volna.Néha hajkurászni a viet előőrsöt meg a kémeket...3 nap alatt aludtam vagy 5 órát...azon a játékon 317 en voltunk
-
Eh, pár éve én is toltam, de asszony nem csipázta igy abbahagytam. Oh még egy régi képet is találtam. (nem röhögni. :D )
katt
Sajnos 100+ fős játékra csak kétszer jutottam el, de hogy mekkora feelingje van annak... -
"Airsoftoztam" Hol milyen csapatba?
Én vagyok a Global Assault airsoft csapat leadere biztos futottunk már össze valahol.Igaz az elmúlt 2 évbe már nagyon keveset jártunk ki.(mióta fel hígult az AS társadalom)
Ahol láttad ezt ott mi biztosan ott voltunk.Ez mindig áll a táborhelyünkön a többnapos játékokon... -
És még nem is a legjobb minőségre van állítva. -
Jól, és fasza a minőség is
-
Wasdegérrel/kormánnyal/arcadestickkel bemenni a kontrolleresek közé=ultra-ultraeasy kampánydiffi.=szániság=időelbaszás. Akinek ez jó szórakozás régen azok mentek rendőrnek, így viszonozva a társadalomnak a gyerekkori sérelmeket :P -
Na ha valaki igazán nagy szopásokat akar látni akkor ITTmegteheti.
Szenvedek ezzel az ingyenes játékkal de csak idegbeteg leszek tőle...
Plusz kíváncsi vagyok hogy megy mert kértem nagyobb netet...
-
Azért a kormány - joy - "verekedőspad" némileg más kategória mint az odahekkelt bill+egér.
Az első cuccok célHW-ek. Folyamatosan szemezgetek a kormánnyal én is (pedig roppant ügyetlen autós vagyok ..), de hála az égnek nem tudnám hová tenni. Azért vannak, hogy egy adott típusú játék irányítását valósághűbbé tegyék ... (Verekedős játékoknál ez inkább azt jelenti hogy olyanná mint a játéktermi változat :) )
Ellenben az egér nem teszi valósághűbbé az FPS-eket, csupán leegyszerűsíti, pontosabbá teszi a célzást. (Sőt, valójában az egér legnagyobb előnye nem is ez, hanem hogy a célzás és fordulás sebességét nem limitálja, mint a joy...)
Ha raknának némi fizikát a játékokba, ahol bizony a fordulási sebesség nem lenne végtelen, hanem realisztikusan tudnának forogni a katonákok (Airsoftoztam, és bizony meglesném én azt, aki egy 8-10 kilós fegyverrel a kezében + teljes felszerelésben 1 másodperc alatt megfordul :) ) akkor az egér sokat veszítene az előnyéből. Bár célozni még mindig precízebben lehetne vele, attól már nem lenne olyan nagy a különbség. -
Zozo76 #149365 miert is nem jatszol multis autoversenyt?