Na az egy istentelen szarság azt képtelen vagyok normálisan használni sajna annyira idegen dolog,hogy inkább csak a szimpla váltást használom.Tehát számomra a vele nyert plusz gyorsaság inkább hátrányt szül a szarakodás miatt...
De Én nem értem mitől hack hiszen mindenki számára ez is pontosan ugyan olyan elérhetőségű eszköz mit a kormány semmi mókolás,nem ördögtől való,nem MS által tiltott eszköz.És itt mindig az van,hogy a konzolon az egér nem ér fel a pc egérrel akkor miféle előny.Nálam annyira volt előny,hogy nekem az volt a megszokott dolog fps-re.Nem játszottam vele jobban mint ahogy teszem azt pc-n tettem volna sőt inkább a pc-s tudásom alját produkálom vele.És itt jön az,hogy akkor miért hagynám ki a konzolos mókát.Ráadásként,ha a kontrolleresek úgy vélik,hogy ez akkora előny akkor miért nem szerzik be és használják.Vagy így sokkal jobb,hogy esetleg aki ezzel a módszerrel tud jobb lenni náluk akkor arra lehet csalózást kiáltani.Én se kiabálom hogy csaló valaki azért,mert kontrollerrel jobb nálam vagy kormánnyal,mert esetleg soha nem játszott egérrel és neki ezek a legkézenfekvőbb dolgok.Nálam meg a tanult szokott tudás csak így tud érvényesülni mi ebben a probléma?