176877

-
hajrá MS 

Így gondoltad??
Mondj 1 dolgot amivel szerinted a nagy pofon után VELEM kibaszott MS?
9 hónapja minden szép és jó számomra!!!!
Nem értelek, téged vagy bárki mást akinek nincs x1 miért zavar az,hogy engem vagy olyat akinek van az meg van elégedve a dolgokkal.A legkevésbé sem érint téged ennek semmilyen szegmense se előnye se a vélt hátránya!Mint ahogy a ps4 tulajdonosokat se és mégis ők azok akik aztán igazán tudják mondani x1 és ms fikát! -
Tolom a Forza 5öt, nagyban 6. kör, erre bevillan a system update képernyő h tőccsem le most, s se előre se hátra. Hát a kurvaükkunokátokat, mi van ha éppen a Diablót nyüstölöm hell fokozaton és győzelemre állok?????? idióta barmok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.20. 13:17:21 -
Na most erre csak azt tudom mondani,hogy akkor úgy kellene mindenkinek csinálni mint ahogy Én csináltam és csinálom mert akkor mindig csak a jó részét kapja!!! 
-

-
Azért elegánsabb lett volna, ha az MS akkor is odafigyel azokra, akik eltartják(!), amikor nem épp egy pofon után szédelegve próbál talpra vergődni (xbón első éves eladásai).
De mindegy, tapsikoljá' nekik. -
Semmi gond azzal, hogy Te épp nem futottál bele a live szarságába, ettől még én kijavíthatlak, hogy a lájv egy fos és eddig is kérték a véleményünket, csak aztán szartak is rá a magasból.
-
Utána is csak mellébeszélés és terelés ment. Míg végre kinyögte az egyik tetü, h najo, csak x ideig exklu.
Szánalmas és idegesítő. -
ReddX Announced for Xbox One
Elég korrektnek tűnik. -
Horizon 2
-
Van yutub is
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.19. 19:10:08 -
A hasonlót x1 re értem nem 360 ra,mert x1 en eddig a fórumokon mentek az up kérések,most ez így nagy publicitást kapott szimplán! -
The Witcher 3: Wild Hunt
35 minutes gameplay hú de
-
Miért kellene,hogy fizessen?Számomra minden megvan amire szükségem van volt az új konzol vásárlásával.Nem kell hogy fizessen nekem ez kell bekapcsolom stabilan megy van játékom figyelembe veszik az upoknál a kívánalmaimat....Mi kell ettől több????
Jaaaaa tudom 1080p meg 60 fps számolgatás na de azt meg inkább meghagyom ps4 tulajoknak nekik is jusson valami!
-
Na ez engem hidegen hagyott soha 1 percig nem voltam és nem is leszek Magyar lives!
Jó volt nekem 6 évig uk reg meg jó 9 hónapja us reg...Pont leszarom a Magyar reget majd akkor fog érdekelni ha olcsóbb lesz mint az usa vagy akár melyik másik ez az egy érdekel a pénz semmi más ahol olcsóbb oda megyek mint a ruha boltba vagy a kenyérér a közértbe számomra ez egy termék és nem fizetek érte többet mint amennyit muszáj.Nem hungarikum,hogy a nagy MAGYARSÁGOT keljen ajnároznom nincs szükségem 800 ms pontra meg pulira,hogy utána fikázzam őket hogy viszont nincs dlc-m meg játékom!!!
-
Miért is? mert a színpadon nem azt kántálták h jön majd akármire, de mellesleg X1re is? akkor ott azt mondták amit kellett, de abból leszűrhető volt minden, csak könnyebb fröcsögni. Másnap pontosan el lett mondva mi a szitu, 24 óra sem telt el... én értem h rohanó világ, de ez már dúrva ami megy. -
Amugy rendesen fizet az ms vagy ingyenjatekokat kapsz? Vagy hogy megy ez a bérforumozos dolog? :P -
Ja, hasonloan, persze :DDD
Hany eve is kertuk a magyar live rendbetetelet? Hianyzo boritok, nemmukodo ezmegaz...
MS marketinges lettel? -
Mellebeszelos szarhazi banda. Square-el egyutt. -
Lamech #150738 Van hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban? -
Milyen régiók? nincsenek régiók. -
Baszott jól kitalálták ezt a rendszert nem nekik kell agyalni és ránk erőltetni az akaratukat hanem mi felhasználók kívánságát tartják szem előtt...
Eddig is hasonlóan mentek ezek a dolgok csak nem volt ennyire hangoztatva... -
És ezt úgy még is hogyan?
Jelenleg 24 játék kötődik profilomhoz x1 révén us és uk, és szinte mindenkinek...Majd hoznak 1 döntést,hogy na akkor innentől nem használhatod?És itt most nem arról van szó,hogy a saját marhaságunk miatti régió váltás miatt buknánk a dolgokat mint ahogy páran a bukták a dolgaikat.Ez így marad az biztos!
Sőt a mostani csatlakozás révén,se lesz mindenhol hivatalosan x1! tehát...
360 eleve mindenféle régió zártság és minden fasz szigorral jött ki semmit nem lehetett itthonról csinálni első időkben,de már ezen is jócskán lazítottak akkor gondolod ezen majd szigorítanak!? -
USA acc, US localization a boxon, mégsem működik. Mindegy, annyira nem izgat, elődeivel sem játszottam sokat. -
en kertem screenshot faturet ;) kivancsi leszek mi lesz belole ;) -
Kösz:
Thank you!
All done! Thanks for purchasing.
When you sign in on your Xbox One, you'll find this and anything else you've installed in My games and apps.
USA accomon próbáltam.
Fontos, hogy az xbox.com is US-re legyen állítva. -
Nem mindenkinek, nálam pl hibát ír ki. -
Másik fórumból:
Ingyenes a Trial Fusion (One-ra...) ? Live -
Eleve úgy reklámozták már egy 1 éve is , hogy régiófüggetlenek lesznek a játékok, mert azt akarják az emberek. -
Most még. Vagy hivatalosan is ki lett jelentve? Arra gondolok, hogy amíg nem lesz hivatalosan mindenhol addig nem piszkálják had váltogassanak régiót az emberek, de ha már mindenhol hivatalosan is lehet kapni akkor lehet One-on is úgy lesz ahogy 360on -
Ma értem végére kb 1 hét alatt (~8 óra alatt) legnehezebb fokozaton a Red Faction: Armageddonnak.
Még jó, hogy nem hallgattam a tesztekre, mert ez a játék nálam 9/10. Nem éreztem unalmasnak se.
Grafika elég jó, van pár vezethető jármű is benne.
Jatekaim.hu-n fent van ha érdekel valakit.
Most pedig elkezdtem a Remember Me-t. Ez 10 dollár volt akcióban Live-on.
Még csak az első episode-ot vittem végig de nem rossz.
Kicsit suta a harcrendszer de a memóriamódosítás mindent visz. Sztoriorientált azt pedig szeretem.
Szintén legnehezebb fokozaton nyomom. -
De azok már nincsenek.
Xbox One-on akár percenként is válthatsz régiót és ott veszed meg a cuccot ahol akarod. -
Ne legyenek régiók.. -
Igazán szeretném látni, hogy kedves sony apánk mégis mit lép erre? Frissítés tekintetében verhetetlenül sz@rok még mindig. -
Xbox Feedback is the most effective place for your ideas, suggestions, and feedback to be seen by the teams that create Xbox products and services. This site allows you to suggest a new feature, enhancements to an existing feature, or to vote on ideas that others have submitted.
Magyarul, tégy javaslatot és szavazz azokra a dolgokra amiket szeretnél h a jövőbeni frissítésekben szerepeljenek. -
Paypal-al biztos, hogy jó. Sima US account, paypal fizetsz aztán használhatod magyarral. -
Ja arra gondolsz hogy megveszem US-el és hazsnálom magyarral?
US-be ugyanugy jó a bankkártya? vagy hogy vehető meg? -
Ja értem, kicsit furcsa. :D -
Arra mindig ennyi szokott lenne.
De nem régiózáras. 30 dollárért megvehető USA accounttal. Én is annyiért vettem 1 hónapja. -
The Undead Nightmare Collection combines the Undead Nightmare Pack, Liars and Cheats Pack & Legends and Killers Pack.
Szóval benne van az UN pack meg 2 másik is. -
Denagy akció van a GTA 5-re.