176877

-
Nekem is ma hozták este 7-kor fogom elhozni, nem érdekel ki készítette csak müködjön! :D
5500ft-ért mit vártál?
engem az érdekel hogy megy-e x360-al, meg ps3?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.22. 17:43:37 -
hát az sem nagy szám. -
Tessék 9ezer, megbízható eladótól. -
10k-ért oké, csak ahol én néztem használt cuccokat, ott nem találtam. -
Nem. Csak gyári hdd megy bele hivatalosan. 250-360 GB-osak. Most jelentették be tegnap előtt az 500GB-os HDD-t, de még nem kapható. Nem hivatalosan rakható bele bizonyos Western Digital lemez, de flashelni kell a firmwarejét.
Használtan már 10k körül vannak 250-es vinyók, azok miért nem jók?
MÁS:
Voltam Arénában az 576-ban, ott srác azt mondta, hogy bár leszedték a weboldalról, de van még pár darab Xbox One csomagjuk 130k-ért amihez jár a plusz Destiny, meg CoD GHOSTS. Viszont azt személyesen, a boltban kell előrendelni. Elvileg nem csak az Arénában érvényes ez, hanem mindegyik pesti 576-ra. Na hajrá, hátha jut még valakinek. -
Xbox 360-ba melyik HDD a legolcsóbb? Gyári MS-t nem akarok venni, mert 20 ezer körül van a 250 gigás... Milyen fajtát nézzek, bármilyen 2.5-ös jó bele? -
Van ilyenem pirosban, garantáltan eredeti. Egy ipari hulladék az egész :D -
Most nem tudok melóban, de az nem elég, hogy nem gyártanak ilyen színben? :) Ja, a műanyag rész végén olyan sorja van, hogy vágja az ujjamat. Nem hinném, hogy ilyen kikerülne a Kingston kezéből. -
Muti képet róla. -
Innen
Nincs piros 64gb-os, plusz bedugásnál semmi urDrive, simán 'Cserélhető lemez'-ként látja, sehol egy Kingston label. -
Honnan veszed, hogy fake? Látszik a csomagoláson? -
Na megjött ma a csoda. Akkor a fake, mint a ház. Mocskos csaló banda
(én ökörségem is, elég lett volna megnézni a Kingston honlapján, hogy a 64gb-os ebben a típusban zöld színű, a 8-as a piros. LOL (kíváncsi vagyok ténylegesen mekkora méretű ez a szar)
-
Még szerencse, hogy az tökéletes, mert az volt ~2000 Ft magában.
A többi olcsóbb.
Igazából a 3 karcos játék ára csak 2000 Ft összesen.
Ezért is nem csesz fel annyira. -
Gow3 széjjelcsap mindent :-) -
GAME.co.uk-ről -
Megjött a pack.
God of War 3 tökéletes
Blue Dragon szinte tökéletes
Ghost Recon szintén jó
Viszont a másik 3 az nagyon gáz. Mintha nem is lettek volna polírozva, 4-5 cm-es karcok a lemezeken meg zsírfoltok végig.
Iszonyú igénytelen. Zsírfoltokat leszedtem de a karcokkal nem tudok mit kezdeni.
Remélem nem annyira kényes a Blu-ray technológia és így is szépen végigjátszhatók lesznek.
-
Nope, izometrikus játékok is lehetnek H&S. Lásd Diablo, Titan Quest, Tóórcslájt, Sacred. Hivatalosan h&s akció-rpg, de az RPG rész kimerül abban hogy van fejlődés meg inventory, kocsmáros, kovács. 90%ban a játéknak gyakod az enemyt, kombózva tonna számra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.22. 11:24:11 -
Az hát. Egy karaktert irányítok, azzal kaszabolok. 100% patika H&S ez, RTS-hez annyi pont annyi köze van, amiben amúgy hasonlít a 2 stílus. -
a h&s stílus jellemzően tps és ennél sokkal pörgősebb
lsd. ninja gaiden 2, Deadpool, Metal Gear: Rising
a Diablo 3 madártávlat és lassabb
de meg tudod nézni 1-2 oldalon a genre besorolást is ;-) -
Én direkt nem vettem meg pc-re, hanem felírtam a majd x1en toljuk listámra. -
Miért? ez h&s kaszadara-rota-aprítás.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.22. 09:29:36 -
kell hozzá szeretni az
RTS
stílust -
Azért van az értékelési rendszer h kiszűrd a csalókat. Akinek vannak pozitív értékelései az nagy valószínűséggel megbízható és lehet előre utalni is. Ezt így 100%ra senki nem mondja meg. Én fent vagyok az oldalon a kezdetek óta, eladtam vettem 50 játékot alsó hangon, utaltam előre, utaltak nekem előre, találoztunk személyesen... ismerem a tagok egy részét akik aktívan használják az oldalt, kialakult egy közösség. Átvágni még senkinek sem sikerült, idiótákkal meg sokszor összefut az ember, és hiába van 30 értékelése őket hagyni kell... ezek 90%ban bunkó, profitorientált boltosok akik ellepték az oldalt.
WD ügyében neo-nak nyugodtan utalhatsz előre ( 8500.ha azt nézted ki ) majd, 40 pozitívval megbízható.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.22. 09:21:39 -
en mar adtam is vettem is nem az oldal a kerdeses hanem az egyes szemelyek akik fennvannak ;) bar en a szemelyes talalkozot reszesitem mindig elonyben
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2014.08.22. 09:11:54 -
Tudja az ai hogy még hátul is van szeme így nem meri megkozckáztatni,hogy megmoccan
-
19:00 felszólítja h tegye le a fegyvert és földre trakóra tett kézzel, majd hátat fordít és elkezdi lufizni a berendezést, a csóka meg mint a kisangyal ott dekkol a földön 10 centire mellette az AKja mi meg háttal neki kötözzük a lufikat mintha semmi nem történt volna. Ez tényleg ennyire elcseszett? komolyan golndolják a japók? mert itt is a hülyeségre meg a nem fontos dolgokra volt idő, de a lényegre nem.
-
Játékaim.hu mennyire megbizható? Hogy működik ez a használt játék adás,vétel? Ugyanugy tudok vele multizni? XbONE-ról van szó,még csak most ismerkedek a legális dolgokkal :)
Első körben a WatchDogs-ot nézek. Ugye akiknek sok jó értékelése van annak simán lehet előreutalni? -
MGS 4 pc verzának én is jobban örültem volna. -
Megnéztem a MGS 5 demo-t, és miért van hogy engem ez a játék annyira nem érdekel mint ahogy elsőnek érdekelt!
Annyira nem érdekel a gameplay alapján hogy magamsem hiszem el!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.21. 21:08:42 -
TomStorm #150807 Tehát 13 ezerért vegyek 1 új class-t 1 új Act-ot és némi kisebb tartalmat amit ingyenes patch formájában illene adni ennyi idő után.Aha köszi.. -
TomStorm #150806 PC-n kb 1 napot játszottam vele:)Én X360 D3-ba tettem ennyi időt.
Csak az a fura,hogy úgy ömleng róla mindenki mindenhol mintha egy full új cím lenne közben nem erőltette meg magát Blizz ezzel az új kiegészítővel.
Sőt még upgrade lehetőség sincs és ez zavar a legjobban,muszáj lesz ugye nekem is beszereznem,hogy lépést tartsak a többiekkel de akkor meg kell vennem az egész pakkot.Azért a nagy Blizzard bekaphatja ám -
Engem eddig is érdekelt, és eddig kellett várnom, hogy játszhassam wasdegér nélkül. -
PCre megvan, már jó ideje, de több forrás szerint nem szeresse az AMD procit ( FX 8350... ) és élvezheteten volt vele ( menetelkor nem volt folyamatos rángatta a képet ). 2 órát beletettem így, de nem volt nagy élmény, bár azt h remek játék akkor is nyilvánvaló volt, de hozzá kell tenni a Blizzard elszúrta ahogy kiadta, mára összerakták ahogy azt kellett, vagy illett, így nem csak egy nagyon jó játékot kap az aki most veti magát bele hanem egy nagyon jó polírozott játékot. Amúgy dúrván hiánypótoló alkotás, utoljára talán a Titan Quest kötött le a témában annyira hogy végigjátszottam és az egy igencsak pofás és élvezetes Diablo klón volt. Hiába kapta ez is a sarat, de Diablo csak 1 van, egy és megismételhetetlen, ezt a hangulatot és minőséget pedig csak a Blizzard tudja megadni.
Kontrollerrel szabad 360 fokos pixelpontos mozgással meg mégiscsak élvezetesebb játszani, mert ÉN irányítom a karakter, mint rotálni a földet, vagy tologatni a krúzort ( persze kinek mi ).
Ez a Crusader class betalált, ami igazából Paladin szerűség. Tisztára Too Human feeling a speckó mozgása :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.21. 20:16:21 -
TomStorm #150803 Ez már elhangzott jópárszor a topikban,régen is,eddig is jó volt.Nekem 1000+ órám van már benne.Csak eddig senkit nem érdekelt a D3.Most,hogy kijött új konzolra mindenki ezt veszi:D -
-
Kiváló lett a Diablo 3 X1en. Gyönyörű, tökéletesen szmút, a kontrolleres irányítás pedig nagyon kényelmes és élvezetes, mintha erre találták volna ki. A játék nagyon jó.
-
DA:I-nál is lesz mondták már -
EA Access első demója 5 nappal a meglejenés előtt a Madden 15. A trial 6 órán keresztül engedi játszani a játékot! Na ez már fejlődés, remélem ezt a jó szokást a Dragon Age 3nál is bevetik :)
Madden NFL 15 will be the first game to make use of this feature when it's made available today for EA Access subscribers (its official release date is August 26), but after EA confirmed that the game would be playable for six hours
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.21. 16:52:16 -
Valami új dolog jön.
Xbox One Play Day out "shortly" - play games for free for 24 hours -
Ezen az install és instant peccselésen még bőven dolgozhatna az MS, mert amit leművelt az előbb az már kínos volt. Beteszem a lemezet, 3 percig semmi. Kivesz betesz, semmi 1 percig, amdj felugrik az update ablak. Tőccsed, erre megint semmi. Kiírja hogy nem installálható 5 percre rá. Gép kikapcs, bekapcsa, lemeze kivesz betesz, és megint semmi. Pár perc múlva nagy kegyesen elkezdte a lemez installt....