176877
banner
  • Totti5
    Tesztek elhallgatták ezt. Csak a ömlegnés volt, hogy a játékmenet, mechanika így meg úgy.
  • TDC Geronimo
    Nem neked való játék, vágjuk. Vétel előtt körbetájékozódhattál volna jobban.
  • n000rbi
    Tudnám miért nem hagyod abba és adod el. (én még el se kezdtem, de a rinyát olvasva már vágnám ki az ablakon :D)
  • Totti5
    Experten megvolt az első BOSS. ACT 3 Ghom. Egy helyben álltam, csak a 4 skliitt zongoráztam amint feltöltötte és folyamatosan nyomtam az attack gombot. Az életem 70%-nál alább nem ment le, 1 db pósönt sem kellett használni, sem megmmozdulnom. Oszt meghalt, szintet léptem, kaptam erősebb jobb kardot.

Mára ennyi, ez most kiakasztott végleg.
  • Moby
    "Elsőre ember megtanulja dolgokat, képességeket, megismeri karakterét"

jelentése a való életben

"Elsőre az ember végigásítozza a dolgokat. A képességekből szart sem ismer meg, egy csulaköpéstől is pusztulgurul minden, tehát a képességek jelentése: más grafikai effektus. Látja a karakterét. Túl sokat"

Látom, hogy nem volt kedved gépelni, szóval szívesen :))
  • Totti5
    Ok, végigviszem, eladom és örökre elfelejtem.
  • TDC Geronimo
    Expert attól még hogy könnyű nehezebb mint a normál. Sokkal több mob sebzés/hp cserébe több xpt meg goldot is kapsz. Vidd végig, rakjad fel utána egy új karival masterre vagy tomerntre azt gyere vissza utána.
  • Totti5
    Rettentő gyenge érv, akkor miért van benne normal-hard-expert ha SEMMI értelme és kihatása a mechanikára? valaki írja már le ezt egyszer és kérlek ne beszéljünk mellé.

Semmit nem kell megismerni, nyomod a gombokat és hal mindeki. Meg sem kell mozdulni, csak nézed a csilli villit meg a káoszt a képernyőn. De legyen ismerjük meg a pár skillt, megismertem 5 óra alatt, a maradék 30ba meg mit csinálok? semmit, tolom rájuk és halnak instant.

Mi a francért nem mehetek Masteren, ha az EXPERT = very EASY ?

• TDC Geronimo
    Dio nem is egyszer végigvivős ezt talán jó párszor elmondtuk. Elsőre ember megtanulja dolgokat, képességeket, megismeri karakterét aztán mehet szopni tormenten vele adventure módba a jobb lootért.
  • Totti5
    Master nincs!!!!
  • arty
    az _ELÉRHETŐ_ legnehezebb fokozaton nyomja most totti ... nemdebár?
  • arty
    18. végigjátszásig ne lássam többet a MEGALAPOZATLAN véleményed!!! :DDDDDDDD
  • arty
    "We could possibly have aimed for a higher res, but we went for a 100 per cent stable, vsync-locked frame-rate this time"

na EZ hozzáállás!
  • TDC Geronimo
    10 nehézségi szint van dio 3ba most. Ezért se értem a picsogást a MÁSODIK nehézségi szint miatt.
  • Renjike
    Normal , Hard , Master , Expert , Torment I-VI . Tormentre onnan enged hogy 1x végigvitted a játékot és nagyon megugrik a játék nehézsége.
  • Totti5
    De hát minden rendben ez egy ilyen játék. Jól le is lettem baszva h Hardot kritizáltam g365-ön, sőt kinevettek, lehülyéztek! Ajánlották a személyem meggyalázása közben, h tegyem feljebb. Megtettem. Most nem értem mi van, mert semmi nem változott. ( ami nem igaz, mert pontosan tudom mi van a Blizzard nagy mellényúlása )

Ezentúl nem csak az autós dolgok miatt kapom majd a rugodást, de már a Diablo 3 miatt is, mert nem ószom szerintem. Jó lesz :)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.27. 12:51:39
  • TomStorm
    Most nézem itt már csak 5 nehézségi fokozat van?LOL

Vanilla/Classic D3 nehézségi fokozatok:
    Normal mod:Easy,medium,hard és Master I-V aztán lvl25-töl mehet a Nightmare szintén ezen belül Master I-V majd lvl 50-töl Hell ugyanúgy mint a többi és legvégül az inferno.
    Akárhogy is számolom ez 1-60as szintig 18!nehézségi fokozat+Inferno:DD

Az új részbe meg van 5 abból 2 holt gyenge alapból?szakadok:DDD
  • heady
    Ha lehetne mar tormentet rakni, mar szopnal. Ott olyan kamu elite groupokat rak ossze a gep, hogy csak pislogsz. De gondolom te nem mesz at rajta tobbszor, ugye?
  • Totti5
    Jelentem Experten a nehézség emelkedése észlelhetetlen. Karakterem már transzba kaszabol ami tárgyakat összeszedtem, dobott, betettem, az élet regenerálóó cuccokkal egyszerűen el sem mozdul a hp kijelző maxról :D na most mit csináljak, mert feljebb nem engedi rakni.
  • heady
    Nekem experten talan 2 percig is tartott.
  • Totti5
    I've played Metro Last Light for hours on PS4 and Xbox One and that 60fps is basically locked. Obviously some of the PC high-end features are reduced or altered, but in an age where not even Naughty Dog can't run its last-gen title consistently at 1080p60 on PS4, what is the secret of your success?

Oles Shishkovstov: There is no secret. We just adapted to the target hardware.

Digital Foundry: Surely the easier path would have been to lock at 1080p30 and concentrate on integrating as many high-end rendering features as possible. Why target 60fps over 30fps?

Oles Shishkovstov: Because we can! Actually for the next unannounced project, the designers want more and more of everything (as usual) and quite possibly we will target 30fps.

Look, we shipped a rock-solid 60fps game with the quality right in the middle between the high and very high preset of the PC version. Let's discard around 30 per cent of frame-time for post-processing (as this is basically a constant cost) - so we are at around 11ms for the stuff on screen. Now just imagine if we do target 30fps, that would enable around 2.5 times better, richer visuals.

Következő Metro ( már ha az lesz ) 30 fpsel fog menni, mert 2.5!!!-ször több vizuális csicsa lehetséges majd mint 60 fps mellett.

Érdekes interjú, érdemes átolvasni. Beszél a fejlesztésről, a két nextgen gépről, a PS4 erő fölényéről stb...

Metro Redux: what it's really like to develop for PS4 and Xbox One
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.27. 11:09:48
  • davidka003
    Shadow Complex beugrott az acc-ra. :D
    Tinman szerette.
    Olcsóbb úgyse lesz mostanában.
  • davidka003
    Ez dícséretes csak ne lenne ilyen drága.
  • balee4
    Dead Rising 3 Apocalypse Edition
    Ryse Son of Rome Legendary Edition

Mindegyik kiadás tartalmazza a játékhoz megjelent összes DLC-t. :)
  • Totti5
    Dio 3 ACT 2 vége, a BOSS fight 1 perc ütlegelés volt, de ez az ACT egy fokkal hangulatosabb mint az 1. volt.

lvl 39, s most felteszem a nehézséget, de csak EXPERTET engedi. Akkor most már lesz benne kihívás, vagy végig kell szaladni rajta butaszmessing módjára aztán ha már lvl 60 az ember akkor kezdeni előről a szopcsizós szinteken. Nade azt nem értem akkor eleve miért nem lvl 60on kezdünk?!!!!! mi értelme van semmi kihívás nélkül végigdarálni.
  • Totti5
  • Totti5
    "Dead Rising 3-at és a Ryse-t, mindegyikből az új kiadást."

Milyen új kiadás?:)
  • vg
    "Nincs benne semmi kihívás és bugos."

Mivel ez egy teljes mértékben kaland-nyomozgatós játék, talán ezért nincs benne kihívás. Szerencsére még nem tartunk ott, hogy egy régimódi kalandjáték DS nehézségű legyen. Bár, gyanítom ha rajtad múlna, akkor az lenne. Szerencsére te inkább legelteted a kecskéket csodás alföld közepén. Amúgy a játék kalandjátékhoz képest jó, legalábbis nekem nagyon tetszett.
  • Firerock
    Nekem még másfél :3 Szept.8
  • balee4
    Persze újat szeretnék mindenképp, nem merek használtat venni. A konzolstúdióból fogom rendelni, náluk van csak olyan pakk, hogy szabadon választhatsz a géphez egy játékot, ez 130.990,- Ft, szerintem nagyon jó áron van. A hazai premierre szánt bundle-k sajnos olyan játékokat tartalmaznak, amelyek nem érdekelnek. Illetve a Forza 5 érdekel, de majd csak később.
  • Tinman #150968
    ... vagy nem.

Steam-en 3db TF2 kulcsért lett meg (1.6k, de kártyapénz, így kvázi free).
  • DarkSector
    1 éves használt szerintem. :D
  • TDC Geronimo
    Bug volt, day 1 javítva lett.
  • Totti5
    "Új" ?
  • DummyBoy
    Érdekes, a múltkor láttam egy videó rivjút, ahol pont azt vesézték, hogy a Diablo PS4-es nagyobb FPS dropokat produkál mint One-on ...
  • DarkSector
    Mákos. :D
  • balee4
    Már csak egy hét és én is One tulaj leszek. :) Már nagyon be vagyok zsongva. :) Egyelőre két játékot szeretnék beszerezni rá, a Dead Rising 3-at és a Ryse-t, mindegyikből az új kiadást.
  • DarkSector
    Murdered.

kb 1-1.5 órája megy.

6.78Gb és 8%-nál tart!!!!!!!!!! O_o
  • DarkSector
    szuper! :)
  • Totti5
    Hát ezaz, az jó ez meg nem. Mondanám hogy majd optimalizálja a Blizz ( leglább totál üres képernyőn ne essen le valamiért az fps ), de én már a mesékben nem hiszek a Dio kapcsán :D