XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehet ilyeneket olvasni?:O
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
igaz nincs hdd managment, de bármit tudsz törölni
Rohadtul tudták hogy kéne megoldani de gondolom egy szaros hûtést is sokalltak. Biztos megérte nekik.
Gondolom normál hûtéssel nem lett volna annyi haszon.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
A rrodot se tudták sok sok évig megoldani, pedig az attól kifolyt 1-2 milliárdos veszteség jóval inkább kézzel fogható, mint a warez miatti kiesés.
Forza.
ugytudom, h jelenleg a nandot olvasták csak ki, ebbõl egyelõre nem lehet sokmindenre következtetni, de szvsz hamarabb lesz valami jtagos mód a hekkre, mint FW-s (kivéve ha az MS mégis egy barom és/vagy érdeke a LOPHATÓSÁG)
Forza.
De a "könnyen" LOPÁSRA bírhatósággal a nem LOPÓSOK is fognak majd csalni.De gondolom ez totálisan elfogadott értékrend a LOPÓSOKKAL szemben...<#vigyor>#vigyor>
Tehát LOPÁS nélkül CSALNI majd jó és elfogadott dolog lesz
CSALÁS nélkül LOPNI szar és elítélendõ dolog lesz.<#vigyor0>#vigyor0>
Tökéletesen elég lenne az is,ha csak a BD kapna 1 új FW,hogy LOPNI lehessen!<#kacsint>#kacsint>
Ismételten mondom nem értem mi az összefüggés a 2 között!!!
Eleve ha magában a gépben megy majd a turkálás az kizárólag offline LOPÁSRA ad majd lehetõséget (lásd jtag/rgh)szerintem...De ez viszont lehetõséget ad az online csalásra.
Viszont a BD módosításos LOPÁS lehetõséghez nem valószínû ez a fajta megoldás...
az elsõ megjelent gt4hd/gt5p fotómód képek óta tudhatod, hogy a gétére rossz szó = kereszteshardjárat az EMBER ellen :D
Forza.
Forza.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nem is értem hogy jön a 2 össze...
Amúgy meg nagyon egyszerûen ki fogom ezt küszöbölni NEM játszok majd multit.
Hiszen majd ha LOPHATOM a játékot lesz bõven mivel játszani multi nélkül is.
Ha azt veszem alapul,hogy 5 év alatt 300 játékot LOPHATTAM el 360 ra.
Akkor most,hogy esetleg hamarabb lesz LOPÁSRA alkalmas gépem akár 700 játék is össze jöhet a konzol ciklusa alatt!
Viszont ez esetben örülök annak,hogy aki majd nem LOPJA az jókat szopik a csalók miatt,ha már fizetett érte és multizna...
Remélem megfelel ez így neked!?<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Azt mertem írni 1 db kommentbe tegnapi GT hír alá hogy: a karrier szánalmas, nevetséges, buta, nonszensz. Erre jött 15 hsz akik megint nekem esetek.
Azért kifejtettem, mert úgy éreztem, hogy ezek a dolgok csak engem zavarnak, ez volt a 2. hsz, amit nem terveztem, de kellett... :
Az aztán olyan hangnem hogy "szánalmas" mert az AI úgy van megcsinálva, avagy nincs hogy veszíteni sem lehet, mert ha vesztsre állsz akkor belassítanak, megvárnak átadják az elsõ helyet. Ja nem, ez király!
Az aztán olyan hangnemm hogy nevetséges az arany kupák szintidejei, mert ELSÕRE fél - 1mpvel megy jobbat az ember bekötött szemmel ismeretken autóval és pályán. Ja nem, ez ószom!
Az aztán olyan hangnem, hogy béna az egész rendszer, mert 4szer erõsebb autóval lehet kerülgetni a pályán a többi autót. Ja nem, ez fun!
Az aztán olyan hangnem, hogy nonszensz a szabályrendszer, ami nincs hisz 50re lassító sikánt 150el lehet átszántani a pálya mellett ezzel megelõzve 5 autót. Ja nem, ez korszakalkotó!
Ezzel valaki így szórakozik?
Szóval most akkor mi a gond? netán tapsikolnom kellene? vagy annyit írni, hogy vannak benne kevésbé jó elemek.
( igen minden igaz amit írtam, ez így mûködik, ez a GT6 2013-ban, ez lennne a real driving simulator )
Erre ezt kaptam ( pár mondat kiszedve ) :
belõsz valami szuttyózást a játékra
lehet kicsit válogatottabb szavakkal is, másokra tekintettel lévén ( mondjuk én max a jamaucsinak szóltam, hogy ez egy szemét, de minden GT fan magára veszi )
Nem kell megvenni és nem kell játszani
Direkt a hibákat keresni és felnagyítani ( ééérted, felnagyítani! :DD )
ne hõbörögj
S jön a kedvencem...
Ultimate érv hulladék karrier ellen / mellett :
Tudod mi a szánalmas?Az hogy a 21. században a 2. generációt éljük ahol nem kell buta al. ellen körözgetni hanem lehet online,intelligens vagy kevésbé inteligens emberekkel versenyezni,te és Nóri barátod még mindig offline vagytok.
Irány a világháló és meg lehet mutatni milyen fasza gyerekek vagytok.
menj egyenesen a GT Planetre vagy a hivatalos GT fórumokra panaszt tenni
S ez csak az ami most tornyosodott ki a karrierbe aminek a negyedét letoltam minden elsõre aranyra, és megnyerve! Disz iz dö expírinesz! A többirõl nem is merek írni, mert egy A4 oldalt tele tudok lõni olyan orbiitális hibákkal amikkel soha az életbe nem találkoztam még másik autós játéba... de nem szabad, mert a GT az szent, imádd, vagy ne játszd. Köztes nincs...
várod, hogy feltörjék, hogy lophasd a játékot
nem szeretnéd, hogy feltörjék, mert a lopható játék magával hozza a csalóprogramok futtatását is, amit te is benyalsz játékosként
;)
Forza.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Amikor ez az egyszerûség miatt,majd a konzolokon is tömegével jelennek meg mutiba a wallhack és aimbotos nyomorékok....
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az is kamu volt. CTRL+X -szel másold át a system 32 tartalmát egy pendrive-ra mi? :D
PSN ID.: Beegabor
PC.
Lásd a múltkori XBOX 1 failt VISSZA LEHET állítani azzal, hogy egy PC Windows 8 system könytárából másolgatsz vissza fájlokat :-/
Aki nem prémiumos a bf4-ben annak aktív már a China Rising?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A problem occurred while trying to sign you in to your Microsoft account. Please try again later.
Nekem ezt dobja.
Nyilván olyan nézze aki valamelyik forzával tolta és töltött fel képet!
Ismét 1 bizonyíték,hogy nagy az isten állatkertje!És sajnos a kapu nyitva is van.
Hogyan tedd tönkre az Xbox one-od!!!!!
12000 be kerül olcsóbb mint a kontroller.
Ez az 1 dolog volt ami aggasztott az új konzol vásárlásba,hogy fps-t nem tudok majd bill+egérrel játszani.
Köszönet CronusMax <#vigyor>#vigyor>
miközben minden más meg igen kellemesen beállt!
(kivéve az idegõrlõ 15-20ezres god/psn teljes játékárakat, az valami vicc és nem bírom kilogikázni, hogy MIÉRT (a magyarázatokat ismerem, persze))
Forza.
Árak anno 360 és PS3 esetében is ennyi volt induláskor. Érdekes hogy a 360-as árak MS exluzívok mostanára elsõ napos vásárlásnál 10 ezerre estek vissza, a Sony exek pedig szépen felmetek. 13-14 ezer a sima mezei kiadásokrét. Sonyhoz képest a nextgen 17 ezer nem sokkal több.
Amitõl várni lehetett volna az árcsökkenést az a digitális vásárlás, de mivel ez sosem történt meg ( egyik platformon sem ), sõt még sok ( legtöbb ) esetben drágább is mint lemezesen ( akár konzol, akár steam ), ebbe nem lehet reményekdni.
A lemezes árak ahogy telnek az évek esni fognak, beállnak arra a 10-13köztire remélhetõleg.
szép start tényleg bárcsak köztük lehetnék.
Na de majd jövöre..
Egy modder csapat megoldotta, hogy ne csak a Microsoft saját kontrollerét, hanem szinte bármit használhassunk amikor az Xbox One-nal játszunk. Akár egeret is."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ahoz képest hogy mekkora hadjárat volt a Microsoft ellen szinte meg sem látszik eladásban.
Összehasonlításként: a PlayStation 4-bõl 16 nap (illetve Európában csak 2 nap) alatt 2.1 millió példány fogyott - igaz, némileg nagyobb piacon, mint az Xbox One esetében, a Microsoft gépe ugyanis jelenleg csak 13 országban elérhetõ.
Szép startot vettek!<#eljen>#eljen>
hozzá
sok örömet a "kicsi"-hez :)
Just do it :)
nekem elég "csak" az enyhe téli napokat ;)
Just do it :)