176877

-
" Ha igen mi a módja?"
Találsz egy vevőt.
Szvsz ha jó áron adod akkor jatekaim.hu-n ugranak majd rá.
-
Mi van playstation-el? :) (Egyik cimbim most vacillál hogy Xbox vagy Ps és kéne nekem valami ellenérv a ps ellen :D) -
Na megjött a Destiny. Úgydöntöttem hogy ki szeretném próbálni,adok neki egy esélyt. Van rá mód hogy ezekután eladjam ha mégsem tetszik? Ha igen mi a módja? -
ty! -
+ közönséget is alaposan átdolgozták és nem csak grafban meg animációkban jobbak, de hangulatban teljesen új élmény ahogy énekelnek, bekiabálnak mindig csinálnak valamit. Tényleg odamentek és felvettek mindent, mint ahogy ígérték. Teljesen más élmény mint az előző részekben. -
Hát az kurvanagy eltérés lehet akkor. -
Fifa 15 demó
EA dobta az 1 meccs 2 rövid fél idő szisztémát ami szinte végig ment előző genben. Belepakolt 6 csapatot, 2 pályát az összes napszakot, változót ( eső is, hó is ) így mindent végig lehet próbálgatni!
Amilyen látványos fejlődés volt a prevgen 14 és nextgen 14 közel annyi van a nextgen 14 és a 15 közt!
Gyepet teljesen lecserélték, és immáron nem hogy jóval részleteseb és élethűbb, de dinamikusan változik ahogy tapossák a játékosok! A játékosok koszolódnak, a mezek még részletesebben mozognak, az érzelmek még jobban kivehetőek rajtuk, csomó új animáció belekerült ami 1-1 szitu esetén pl lökdösődés előjöhet. Az eső és a hó nagyon látványos, már nem mű hatást kelt. Rendesen fröccsen a víz is pl ha becsúszunk az igen látványos tud lenni. Amin nagyon meglepődtem, hogy beletettek olyan apróságot mint a mezhúzás. Le van rendesen animálva ahogy belemarkol a másik mezébe és huzogatja, a másik elesik ő meg elengedi
, mindez persze teljesen random az adott szituációhoz igazítva, állati! Sok új animáció, még részletesebb meglévő animációk, még pontosabb átmenetek és impact engine. Kapus mint ahogy ígérték szintén láthatóan fejlesztették, sok sok új animációval és bravúrral.
Jöhet a full! -
Fuck Yeah!
Megvan , a sors asszem döntött melyik konzolt veszem meg először!
Ezt! -
mondanám rosszmájúan, hogy van honnan fejlődni, de aztán eszembe jut, h mi a helyzet playstationon és ... respekt ms :D -
Úgy érdemes.
Mondjuk a Halo: reach nem rossz de nekem már sajnos megvan. Eladással meg nem vesződök most. -
Fuck! Most néztem nekem már megvan! volt egyszer valami 700ft-ért, akkor megvettem, sebaj így jobb, a GOLD-omat ugy használom majd el, hogy 16. után hogy a kövi hónap másik felébe legyek benne, mert első arcade játék szokott lenni, a hónap másodikja meg AAA. :D -
Brutális mennyire fejlesztik.
Iszonyú respect az MS-nek ezért. -
LINK
Írja is:
Exkluzív arany ára
374,75 Ft
1 499,00 Ft--<ez meg anélküli -
Biztos hogy ez GOLD-al 375FT?
Mert akkor beírom a Gold-omat, és tetejében ingyen lesz még Halo Reach is! :DDDD -
Ugye viccelsz....
Te vagy az egyetlen aki a kérdéséhez bebasz felesleges képeket is.
amúgy nem, sem borderlands, sem halo, sem cod, sem battlefield, hanem ez egy Destiny....
Semmire nem hasonlít. -
bui -
Ha hiszed,ha nem totál Destiny lett. 
Jah és baszott jó!!!!!!!!!!!!!!
-
Anglia eladások ( a tényleges )
PS4 - 1 milló
X1 - 600-700 ezer közt -
Xbox ONE Október update
Snap mód: Az Xbox Guide gomb kétszeri megnyomására ezentúl egy gyorsmenü fog megjelenni, amivel könnyedén nyithatunk új alkalmazást a képernyő jobb oldalán, egy gombnyomásra bezárhatjuk azt, illetve válthatunk a két futó app között. Eddig a játékosoknak ezt "vakon" kellett intézniük, így jóval kényelmesebb lesz a funkció használata.
Friends app: Az októberi frissítés után a barátlista is rögzíthető lesz a képernyő jobb oldalán, onnan is lehet üzenetet küldeni vagy becsatlakozni másnak a játékába. Az üzenetek kezelése is végezhető ezentúl a Snap módban, vagyis jóval egyszerűbbé válik a játék közbeni kommunikáció.
Achievements app: Megosztható lesz egy-egy achievement, és az is látható lesz, hogy az adott eredményt melyik barátod érte el korábban. Így megmutathatod, hogy végre te is elérted, vagy ha még nincs meg, tudni fogod kitől kérhetsz segítséget ezzel kapcsolatban.
Teljesen új Friends lap: A Dashboardon új "fül" nyílik, ez lesz a Friends. Látható lesz, éppen mi népszerű a barátok körében, ki szerezte a legtöbb Gamerscore-t az elmúlt 30 napban, és még néhány információ.
SmartGlass frissítés: Megjelennek a top játékok a profilon belül, illetve az alkalmazás barátlistájában is.
DLNA és MKV támogatás: Az Áruházból letölthető Media Player app frissítése után támogatni fogja az MKV videók lejátszását, és a DLNA streamelést is. Minden olyan eszközről, ami támogatja ezt a szabványt, könnyedén lehet majd streamelni zenét, filmet és fotókat Xbox One-ra.
-
Ennek örülök, kíváncsi leszek rá, remélem ez nem olyan mint a diabló 3 hogy 4 végigjátszás után kezdődik a játékélmény.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.09. 17:43:42 -
Szóval vicc az egész:
Borderlands Games on Demand 75%
Borderlands 2 Games on Demand 75%
Borderlands 2 Season Pass Add-on 50%
Borderlands 2 Mechromancer Pack Add-on 50%
Borderlands 2 Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty Add-on 50%
Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage Add-on 50%
Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt Add-on 50%
Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep Add-on 50%
Borderlands 2 Psycho Pack Add-on 50%
Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest Add-on 50%
Borderlands 2 Headhunter 2: Wattle Gobbler Add-on 50%
Borderlands 2 Headhunter 3: Mercenary Day Add-on 50%
Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre Add-on 50%
Borderlands 2 Headhunter 5: Son of Crawmerax Add-on 50% -
És a többi micsoda? Otthon nincs net, itt nem tudom megnézni. :( -
A heti gold akció gagyi viszont a Borderlands 2 csak 375 Ft GOLD-al. -
csicskakapitany #151335 2 Destiny videó - Xbox One -
Inkább Halo-Borderlands, mint COD. -
kijött :-)
aki már tolja
melyik lett inkább?
- Bungie féle Halo v. Activision féle CoD?
-
vicces ez a destiny 50% -nal azt irta ready start aztan azota all egy grafika hogy "installing" :) minek irta akkor hogy ready to start ? :) neha valtogatja a kepeket es zenel....
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2014.09.09. 14:03:17 -
TomStorm #151331 Na végigzongoráztam pár felbontást Dio3 RoS alá.1024x768 widescreen eddig talán a jobb választás,itt már nincsenek azok a nagy akadások csak mikro stutter ha jól írom tehát apró akadások vannak már játszható akár Hardcore karakterrel is a játék bevállalható.
1080i-t tesztelem nemsokára bár fogalmam sincs az mire teszi a felbontást főleg ha a képernyő felismerés sincs bekapcsolva akkor,hogy renderel felbontást hozzá,no mindegy ő tudja:))
A létező összes Display R.-es és az nélküli felbontást végignézem,mindet tesztelni.Újrapasztázást itt Slim-nél nem merek bevállalni kissé nehézkesnek nézem a szétszerelést. -
haverok toltak egy ovatos 6ora nhl15 -ot ;) egy eletre megutaltam a hoki-t , pedig elotte sem szerettem ;) -
ea acess az jatek lizingrol szol, beaktivaltam (aztan leis mondtam azonnal, ne vonjon jovohonapban) es letoltheto volt 4-5 gamma + kiprobalhato (trial) 2-3 masik
nem ad ingyen semmit, maximum kedvezmenyt ha permanensen megvenned az adott jatekot.....
szvsz en az EA acess-ben azt az elonyt lattam, hogy 5usd -ert lekaphattunk par sportjatekot amig nalam volt egy tarsasag es kigamolhattak magukat a nepek... ;) -
csicskakapitany #151328 Az EA acces is ad ingyen játékot, mint a LIVE? -
Aki Tolják Destiny-t és korábban aktiválták azt a 20+ kódot, azoknak fontos, hogy csak akkor kapjuk meg cuccokat, ha a kódokat aktiváljuk is Bungie oldalán. katt -
Na most beszéltem az Xbox supporttal,reggelre felkerült a Ghost,viszont most probléma van a kódok beváltásával,ez hamar orvosolni fogják (állitolag...) Amúgy nagyon kedves volt a telecenteres ember. Ez piros pont. -
Kedves Xbox One előrendelők
a mellékelten kapott Call of duty ghost kód beváltása a következő:
keresse fel az xbox.com oldalt ott lépjen be az xbox one-on is használt live fiókjával
majd a redeem code menüpontban írja be a kapott digitális kódot
a beaktiválás után az xbox one konzolon az áruházban a call of duty ghost játék ingyenesre vált és innentől kezdve letudja tölteni és telepíteni a játékot
lentebb a kiadó eredeti angol nyelvű leírását olvashatják
CALLING ALL XBOX ONE OWNERS!!
If you type the code into the Xbox One it will say "Sorry this code is for XBOX 360 Only"
Don't worry!!
Visit xbox.com and login with your account (same one as your xbox live gamer tag)
Click redeem code and enter the 25 digital code found in the call of duty box
Click Confirm
Go to your Xbox One console and click on the games tile
Find call of duty ghosts
You will notice it has changed from £54.99 to FREE
Click download to install the game
Enjoy :-) -
Erre az NFS nem alkalmas, viszont a hamarosan megjelenő CREW pont jó lesz ;) -
TomStorm #151323 Nem semmi.Sok sikert nekik én tuti beszerzem majd.
Addig esetleg régebbi részeket kiadhatnák X360-ra:-) -
Xbox One-ra érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing -
GTA V 20.000 Ft live-on. :D
Ahhoz képest ez nem is sok. -
Hja igen, ott kicsit megdobbant a szívem hogy WTF? :D -
PASS = 8590 FT!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy az év egyik legnagyobb durranása egyértelmű volt hogy a live legmagasabb beárazását fogja kapni....és jó ideig nem is lesz olcsóbb.