176877

-
Gecijól csinálják a médiahekkelést :D Nemhiába alkamaznak kurvajó marketingszakembereket. Kitiltással keményít az usa? Korrupciós vádak? Semmi gond! Kúrjatok be egy félmázsás csontot a sajtóba, amin napokig lehet csámcsogni :DDD És az internet pedig kiszámíthatóan, stabilan, betonbiztosan tesz a dolgát: asztalt lesöpörve csámcsog.
Ügyesek. Nem kedvelem őket különösebben, de a teljesítményt el kell ismerni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.21. 20:48:43 -
Az biztos, hogy akkor még ennél sokkal okádékabb lesz itt élni.
Mert így legalább az volt, hogy ledolgozta az ember a kemény munkát, hazament, megnézte a napi sorozatrészt és boldog volt.
Vagy leszedte Live-ról a játékot és játszott. Most ezzel szét lenne cseszve minden. -
Ha jól tudom a bank és a szektorális különadók ellen is tiltakozott mindenki, eredmény semmi. Ha akarják akkor ezt ebben a formájában fogják bevezetni, kell a pénz a költségvetésnek, hogy finanszírozzák a nem működő gazdaságot. -
http://www.origo.hu/gazdasag/20141021-itt-az-uj-internetado.html
Azért marhaság, mert megölnék ezzel az egész internetet magyarországon.
EU sem dicsérné meg őket. A szolgáltatók meg kb tönkremennének.
Most mondanám, hogy esetleg az lenne értelme, hogy ahány Mbit-es az ember csomagja annyiszor mondjuk 20 Ft.
40 Mbit-nél +800 Ft havonta. Még az is undorító de jobb, mint ez.
-
Jelenlegi a formájában a bankadó és a többi különadó is hülyeség, valamennyit a fogyasztó fizeti. Azok is rendszerben vannak, ne legyen igazam, de ezt is bevezetik.
Utoljára szerkesztette: Örm, 2014.10.21. 20:10:27 -
Nem lesz, ez ebben a formában hülyeség és semmi értelme. Várjuk ki h mire lesz pontosan. -
Jön a 150ft/gb-os internet adó. Ha ez így lesz (márpedig így lesz) költözhetek vissza Alaszkábó Magyarországra. -
Majd jövőre :p -
Kéne hát, hiába próbálod jegelni :D -
Olcsóbb magyaron az EAA??? -
Killzoneban sem jött össze, pedig elég nagyot trükköztek érte. Stormgrachton belenyal a 20-ba is 1 playerrel, amikor kieresztik a vizet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.21. 18:16:33 -
Mi, volt már BF 5 beta? :D -
Picsába csak kéne ez :( -
Számoljunk csak. 12 hónappal a megjelenés után sikerült nekik ( azt kétlem hogy most optimalizálzák volna be a frémet... )? eddig sem érdekelt, ezután sem. Már le is van törölve, csak a helyet foglalta. -
E3on azt mondták 1080/60. Beta PS4en 900p volt, mint BF4 és átlag 40 fps. Mondjuk mire kijön addigra lesz majdnem 1 évük optimalizálni. -
Akkor még nem volt kint a "2.0"-ás patch. Azóta mintha új játék lenne multiba -
"ha feltornázzák 1080ra akkor majd kiderül."
Akkor is. :D
Régi gépeken is fejlődtek, max annyi lesz legrosszabb esetben hogy ugyanazt 1080p-ben látjuk majd. -
1 hónapja. Jó akkor a BFnek meg bocsájtva hogy szaggat mert máskép nem lehet megcsinálni. Dice mindent megtett. -
60 nem kihívás te mondtad. Adott egy kis mapos kevés playeres statikus környezet. Azt nem nehéz 60ra belőni szerintem.
Moslékbugos? Mikor játszottál vele utoljára? -
Kit érdekel, ha szaggat a BF4 és moslékbugos, igénytelen. Teszek rá. 20-60 közt rángatóra könyű megcsinálni. 60.0 a kihívás.
BF4 járműveknek meg még mindig a legviccesebb a fizikája. Ami nincs. Bármelyik Halo ketté tépi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.21. 18:00:42 -
BF "egy fokkal" nagyobb multiba, mint a codok ezt már párszor kitárgyaltuk. 64 játékos, jóval nagyobb mapok, destruction, járművek. Ha PS4en marad hardline 900p, akkor teljesítménynövekedés biztos lesz, ha feltornázzák 1080ra akkor majd kiderül. -
Tyrant01 #152869 Épp tegnap fizettem EA Access-t
Átváltottam magyarra, ott olcsóbb, kifizettem.
Vissza US és töltöttem is le a PvsZ-t. -
Kivi leszek a köv BFre hogy az is szaggatós móka lesz e, mint a BF4.
COD viszont hozza azt amit kell. ( 2 fogalmam sincs hol beröccenéstől eltekintve amit a cikk említ ) 60.0 fps
Hát nagyon remélem a Halo 1-2-3-4 is ilyen lesz!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.21. 17:50:31 -
Nem, csak elfelejtettem válaszolni, bocs :D
Nemtudom, egyezer éve nem vettem akkut, és már nekem is időszerű lenne. Szerintem megveszem az első árgépen szembejövő webshopban :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.21. 17:03:09 -
vg #152866
Once done, you’re Xbox One will reboot and connect you to the US Marketplace! If you attempt to buy anything at this stage, you will find your payment methods don’t exist and it will ask you for new ones. This is because your payment methods and current credit (if you have any) are attached to your previous region’s store. Don’t worry, you haven’t lost any money you previously had on your account, if you switch back to your old region you can go ahead and use them. That’s what’s so great about the new region options, you can jump between them on demand.
kurva lusta vagyok, google fordító:
Ha kész, akkor az Xbox One újraindul, és csatlakozni az amerikai piacon! Ha megpróbálja, hogy vásároljon valamit ebben a szakaszban, meg fogja találni a fizetési mód nem létezik, és kérni fogja az újakat. Ennek oka, hogy a fizetési mód és a jelenlegi hitel (ha van ilyen) csatolták a korábbi régió tárolni. Ne aggódj, még nem vesztett pénzt korábban a számla, ha visszamész a régi régiót akkor megy előre, és használja őket. Ez az, ami olyan nagyszerű az új régió lehetőségeket, akkor ugorj között igény szerint.
forrás -
x1 ről beszélünk ugye!!!!
Mind 1 milyen hova van regisztrálva a fiókod!!!!X1 nél nem lényeg!!!!
1 a lényeg és csak ez számít éppen hova van állítva a BOXON a LOKÁCIÓ és a SZÁMLÁZÁSI CÍM!!!!
Hogy értsed!!!
Nekem a mai napig 360 on UK cím van megadva ez van megadva xbox.comon is!Mind a 2 boxom ugyan ezzel a profillal ugyan akkor általában fent van liven!!!!!!!
X1 en első perctől amerikai cím van megadva,de vásároltam már uk storon is hiszen X1 en egy átállítás az egész és újraindítás a boxon majd vásárlás után akár azonnal mehetsz vissza amcsira az előzőekben leírt szerint.Ezért a EAA is működik mindenkor!!!! -
Én is írtam még tegnap egy privátot, de sg-n.
(ha hülye a kérdés, akkor mondjad :D)
-
Ha migrálom a Live fiókom akkor az Access előfizetés megmarad?
És tudna valaki egy leírást adni a Location cseréhez?
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.10.21. 15:18:29 -
Jöhet az is. :D Többit majd személyesen. :) -
Most látom, oké :) Nintendot nem írtad, de leltem közben egy Mariokart8-at is :D -
Írtam PH-n, holnap elvileg beugrok::) -
Tudom, hogy itt One-ja van már kb mindenkinek, de a 360-asok részére van pár játékom eladó:
Gears of War 2 (csak lemez, karcos, de működik, telepíthető) - 500 Ft
Gears of War 3 - 1500 Ft
Halo 3 Limited Editon (viseltes) - 1000 Ft
Halo 3 ODST - 1000 Ft
Halo 4 - 2500 Ft
Halo Reach - 1500 Ft
Crackdown - 1000 Ft
King Kong - 1000 Ft
Gears of War Judgment - 2000 Ft
Wanted - 800 Ft
Kameo - 2000 Ft
Banjo Kazooie Nuts & Bolts - 2000 Ft -
-
November update részletek.
Saját hátterek: Lehetőség lesz a Dashboard hátterébe egyedi színt vagy achievement képet betenni (az Xbox One achievementek gyönyörű nagyfelbontású artworkökkel operálnak ugye), a Media Player app frissítése után pedig bármilyen, USB eszközön lévő képet kijelölhetünk majd háttérnek.
Xbox Live profil: Ismét megosztható lesz egy rövid önéletrajt és a tartózkodási hely.
Showcase: Az Xbox Live profil kezdőoldalára kitűzhető lesz 6 db kiemelt videó vagy achievement, mutatva, mire vagyunk legbüszkébbek.
Twitter megosztás: Az Xbox Live klipeket és achievementeket ezentúl egyenesen Twitterre is meg lehet majd osztani.
Áruház: Kissé átalakul a felület, könnyebb lesz a tájékozódás és a keresés (erre mondjuk szükség is van, mert napról napra egyre több a játék és a kiegészítő a Store-ban). Egységesítik végre a kategóriákat, és az ajánlások is kiemeltebb helyre kerülnek.
SmartGlass: Végre az appokat is böngészhetjük majd, nemcsak a játékokat, illetve lesz egy külön szekció a Games With Gold és Deals With Gold akcióknak is. A játékok közé bekerül egy "coming soon" (hamarosan) szűrő, ezzel külön választhatók a már megjelent és a még megjelenésre váró címek adatlapjai.
Internet Explorer: A címsorból is lehet majd Snap módba lépni, valamint kicsit átszabják a Featured oldalak listáját is. Ha ide egy új weboldal bekerül, azt külön ikon jelzi. -
Zavarodott #152856 Ezt már tényleg kivesézték... Ízlések és pofonok. Pont. -
Szaladj be érte ha erre jársz :) -
PM-ben leírnád a "kisebb megunásoknak" a definícióját? :DD -
Már vége.
Elolvasom, de vége. :D -
Skyline #152852 Akkor leírom én is hogy értsd :D
Infamous - Dögunalmas hentelős akció, oké unlockolhatok mindenféle csilivili képességet meg keresgélhetek a térképen szarokat,fújkálhatok falakat,lőhetek szét kamerákat...Szuper csak baromi unalmas az egész hiába tartalom. Monoton,ötlettelen,unalmas,primitív. Ráadásul a javára rá is vagy kényszerítve ha fejlődni akarsz.
Végigtoltam mert nem volt más, de 1 óra játék után untam minden percét. Egyedül talán az hajtott hogy kíváncsi voltam mi lesz ha gonosz leszek a játékban-semmi....
Ryse - Élménydús harcok, hiába csak 1 fegyvered meg felesleges képességed van, egyszeráen látványos és élménydús összecsapni az ellenfelekkel. Végigtoltam, kisebb megunásokat leszámítva élveztem pedig ez is csak egy középszerű cséphadaró hentjáték mégis a harcok hangulata és látványa frankó. -
Köszi előre is. Amúgy valami ötlet van esetleg arra hogy mivel tegyem ki őket falra? Blutech-et ajánlották, de állítólag a nehezebb posztereket nem bírja el.