176876

-
Igen nagy a baj mindenkit bannolta és Te erről a jóról is lemaradtál vagy az ismételt értelmezésről,de végül is egyik sem fontos.
-
Na gyerekek, most próbálom a Unity-t ! :DDD -
barmi #154217 Ahogy látom újabb gyöngyszemmel gyarapodott a státusz felület ...
Live status
Biztos valami ünnep lehet a zsidóknál azért nem történik semmi már ötödik napja .
-
Nem vagy elég Magyar! Van pulid? 
Nekem se engedte próbáltam!!!Ha netán rögzíti ezeket a vásárlásokat amiket az elmúlt 4 napban próbáltam US,UK,HU store felületen akkor konkrétan a minecraft teljes skin,avatar,dlc pakk meg lesz vagy 4 szer...
-
puskas84 #154215 (#154134) erröl mit szólnak a többiek?
Találtam egy másikat is a hardveraprón:
http://www.remnantgame.hu/
Ez szerintem megbizhatóbbnak tünik, tudom RGH- ba nincs teljes megbizhatóság, de szerintem ezek megérik, mit gondoltok? -
Nekem dollár Gift Carddal sikerült a vásárlás, de most egy jó darabig semmit nem akarok venni ... :(
-
Lamech #154213 Na kiprobáltam egy kisebb vásárlást a magyar store-n, de ezt sem engedi. Akkor engem a magyar régióból is kizártak? :) Mondjuk erre az évre már letudtam a vásárlásokat, de jó lenne, ha már a lassan 5 napja nem működő szolgáltatással kezdenének valamit. Főleg, hogy már a közösségi és játék rész is hibát ír ki, hogy lesz itt egész napos Halo multi? -
Oké, akkor csak a legmegfelelőbbel kezdtem :) Köszi! -
Kitudod mindet. Pvz eleve multis játék alapból kell hozzá, a többihez nem.
-
Ja tehát akkor semmit nem tudok kipróbálni a játékok közül? Jól utánanéztem :) -
Nem kell! -
EA Access-hez kell gold. -
Ez komoly, hogy a kaktusz solo módot se tudom gold nélkül játszani? -
Skyline #154206 Az indiai régióváltás nem jött be, ennyit az OP rizsáról.
Ugyanakkor Usa store-ról sem tudunk vásárolni, se kártyával,se paypallal...Ugyan az....Another payment... -
puskas84 #154205 Ez igaz amit leírtál.
Manapság elég nehéz bízni bárkiben is.
Még utánanézek pár dolognak, nekem tetszik az ajánlat, aztán majd kiderül.
Amit ő árul az is működik, sokan írtak róla jót és nekem annyira nem érdekel egyelőre a netes játék, én inkább a hardverapróba nem bízok volt onnan cuccom és nem vált be... -
Belépek a Party Chat -be erre te kiléptél ... :D :D Büdös az Avatárom ?
..
-
Lemaradtam valamiről?
Megint bannolás történt? -
Na ne már ezt az egyből bannt!
Itt a HÓFEHÉR társaság NAGY része ugyan úgy kihasználta a hirtelen kapott lehetőségek egyikét vagy mindegyikét,és szinte MINDIG és senki nem kapott bannt közülük!Akik bannt kaptak azok mind mást is csináltak, mint ahogy apránként ki is derült!vpn account sharing download history és társai!Tehát azért adjunk már arra,hogy miként is mennek a dolgok!
Az hogy Te meg Én és mindenki aki magyar országon él és élt 2010 decemberig, ha nem MS engedélyével "hazudhatuk" a mivoltunkat usa ,uk-t a büdös picsába se lett volna lehetőségünk liven lenni multizni és a többi.Ezek a nyitott "regiok" mindig elérhetőek voltak számunkra BÜNTETLENÜL!!
-
Mi nem is agyalunk, te kívántad nekem ... megjegyzem nem tudom miért, mikor egy tényt, egy múltbeli esetet közöltem ... Ha kapnék az US miatt, akkor ezvan, ígyis tele már a faszom, de ezért nem kezdelek el vajákolni barátom, hogy 'nyeeeeeh, dögöjjön a tehéned is!'
... Értem? -
Az sem volt megérdemelt. Hiszen előtte az MS le is zárhatta volna azt a piacteret, mint tette most indiával , HK-val.
De nem tette, egyből ban. Féreg cég, nincs mit agyalni. -
Még nem sporoltam össze a pénzt rá azért. :D -
Cső! Na erre írtam privátot mert itt már sok lett ... -
Nálunk miért nincs semmiféle karácsonyi konzol akció, mint pl USbe? Ott ugye lemegy egészen 350ig. Vártam itt is hátha lesz valami, de nem úgy néz ki egyelőre. -
Ryse csak kipróbálva: na ez má' döfi! :) -
Hm. Sidebyside én nem futtattam semmit, de nem tűnt fel sehol, hogy sötét(ebb) lett volna (szemben az élkiemelés problémával). -
Nagyon erőteljes a fekete szín és elnyomja a legtöbb részletet.
Capture devicetől is függ, hogy mennyire sötét vagy világos valami, de a probléma jelen van. Ugyanolyan HDMI meg RGB beállítások mellett boxon sokkal sötétebb a kép -
Működik. 2$-om bánta.
Szóval:
1. Magyar PayPal-t bezártam.
2. Csináltam egy USA PayPal-t.
3. Magyar bankkártya de USA billingadress. (googliztam egy bestbuy-t)
4. Bank account skip és születési dátum és taj kártya skip.
5. Csatolni a accounthoz és voala már megy is. 253 Ft/$ 15180 Ft/60$ -
Az install időket itt senki le se szarja, lévén nem veszünk lemezes játékot :)
/ez a crushed black ez miez?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 15:50:51 -
Arról még semmi hír, hogy mikor akarják javítani a "crushed black" problémát? Megjelenés óta gond van ezzel és ahogy olvastam mai napig nincs javítva. Installálási időket meg gondolom jövőre valamelyik updatebe majd lerövidítik. -
-
A távolbasírónégyet megpróbáltam megvenni usa websztóron. Rányomok a prepurchase gombra, és végtelen ideig pörög a forog.
A bammeg tovább gyűrűzik... :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 15:36:28 -
Egy RGH-s box mindig zsákbamacska. _MINDIG_.
Nincs olyan, hogy x év garancia. Nincs. Belehazudnak valamit, jövőre meg már talponálló van a konzolbolt helyén, az ms meg nem fogja neked garizni, mindegy milyen szépen van róla lehajszárítózva a hologramos matrica.
Lősz egyet hardveraprón negyvenért, elmész, kipróbálod, és ennyi. RGH-shoz bármilyen vinyó jó, külső is, totál érdektelen, hogy azzal veszed vagy anélkül.
Ha warezolsz, ne akarj biztonságra játszani. Ott olyan nincs.
/vagy ja, veszel egyet rgh nélkül, és játszol legálisan, liveon, garival, biztonságosan. Az is megvan ~50-ből.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.10. 14:00:41 -
Norbi az én reciprokom :)
Sem az én gépemmel nincs baj, sem azzal a kettővel tudomásom szerint, amit Macccyéknak hoztam. Deeee a boxtopikokban azért olvasni, hogy vannak szívások. -
Az megérdemelt volt!Mint ahogy meg is történt!!!
Nem mind 1 hogy a szomszédból átlógó almafa ágáról szedek almát vagy átmászok és a kert közepén lévő fáról szedek.Egyik büntetendő a másik nem!Bár mennyire is szeretnéd,hogy ne így legyen!
-
megérdemelt ...
remélem te is kapsz egy jókora banánt az usa sztóros kísérleteidért
egy amolyan "megérdemeltet".
-
Nem vicces, pár hete van meg, de több ideget ettem meg miatta, mint amennyit játszottam vele :P -
:D
Moby effekt :) Neked PSel nem volt gondod, ezzel meg ahogy nézem elég sok van. -
Megérkezett a cseretáp, fólia nélkül, karcokkal -> használt, ennek a ventije kerreg, az "új" kontroller, aminél az LB és RB mikrokapcsolója között van pár hónapnyi különbség (RB alig hallani, erőtlen, LB beton, hangosan kattan)
Support válasza: küldjem vissza megint és hátha jobbat kapok. A MS bekaphatja.
-
puskas84 #154181 Azért kerdezlek titeket mert zsakba macskat nem akarok venni...
Bocs az ekezetert -
eje75 #154180 Cseszték el a túrót... ez VOLT a rendszer működési elve (legalábbis az ORIGIN-é)... ha a magyar regemmel, Mexikóban (mert pl. elutaztam nyaralni...nyilván nem hanem proxy mögül...) bejelentkeztem az originbe úgy köszöntött a progi, hogy "olá eje" és mexikói pesóban írta ki az árakat (a magyar regemre)...fogtam magam és kifizettem a magyar kártyámmal....utána "hazajöttem", és mo.-on letöltöttem jól a magyar regemre... ezt most már vszinűleg nem localra, hanem kártyára szűrik... ez az Apple a paypal-a is csinálja rég óta.... ha csináltál egy full amcsi paypal reget, amerikai mindennel (név, cím, teló stc.) de a kártya magyar volt mögötte, úgy utasította el, mit a szél... pedig a paypal-nak az a lényege, hogy az elfogadó (Apple) nem látja a kártyaszámot, de mégis kiszűrték....