176876
banner
  • Macccy
    Én ma már szerintem 3x kaptam sztrókot, tegnap 2x ... a hétvégén meg folyamatos sztrók streak-jeim voltak bazmeg emiatt a szar miatt, mert EZT NEM NYELEM BE BASSZAMEG!

Úgyhogy ... most megvettem a CoD -ot eBay -ről egy jóarc gyerektől 56$ -ért, fullos pakk, amit a gépekhez adtak, 4 kód, ilyen-olyan skeleton lófasz, festések, baszom faszom csiribiri zabszalma. Most tölti lefelé a 46 GB-t, de már volt megint egy sztrókom, mert mióta a ONE -al négyre emelkedett a TP-Link routeremre jutó eszközök száma, azóta fura módon már kétszer eldobott eszközt. Persze hogy most éppen a ONE -t!!!! De már megy megint ... 13% ... 14% ...
  • ktomi22
    Hasznaltan ebayrol vagy varhonnan ms legtutibb..
  • tenkenorman
    értem találtam egy webshopban, pesten van a bolt, már írtam egy spannak holnap megnézi mert én győrben vagyok. szóval neked a SpeedLink jó minőségben áthozta? mert még azokat látni más boltokban.

Amúgy ezt nézi meg holnap a barátom:
    http://platinumshop.hu/product/630/Xbox-360/ar-akcio-olcso/Tartozek/Kabel/VGA-HD-AV-kabel-optikai-kimenet-utangyartott
  • Totti5
    Képminőség perfekt lesz. Ha találsz akkor erdeti MS a tuti, de utángyártottakkal is lehet próbálkozni, de mivel MS-t manapság már boltban nem igen lehet, marad a más fajta. Nekem ez volt : SpeedLink Xbox 360 HD VGA kábel
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.11. 20:38:12
  • tenkenorman
    így van ezt néztem én is. akkor ez jó lesz köszönöm a segítséget. és a minőségről tudunk valamit? jó gondolom nem ér fel egy fullhd tv-vel de a mostani 80centis kockatévé 420p kombónál remélhetőleg jobb :)
  • Totti5
  • tenkenorman
    Sziasztok!
    Vettem egy xbox 360-at. (fehér nem slim) És azt szeretném megkérdezni hogy miként tudnám monitorra csatlakoztatni, mert nincs otthon hd-tv-m nem is tervezek venni viszont van egy VGA csatlakozós LCD monitorom. Két dolog érdekelne:

1. HD kábel -> VGA átalakító
    2. Xbox csatlakozó (az a nagy a hátulján)- és arról VGA- ra láttam hogy van olyan aminél le van szedve külön a hang is sztereoban.
    Bocsássatok meg hogy pongyolán fogalmazok új dolog ez még nekem és sosem voltam a kép- hang szabványokban penge.

Jó lenne ha dobnátok konkrét kábel típust ami már bevált, mivel analog digitál átalakító lévén gondolom van különbség az egyes típusok között.

Lényeg az hogy mi lenne a legideálisabb megoldás? legalább egy 720p -ben szeretnék játszani :) előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Totti5
    Éppen aktiváltam a Unity kódomat és nézem az új store felületet. Átláható, gyors, minden külön lett szeparálva. Eltévedni sem lehet benne. Mondjuk az még mindig zavar hogy a lemezes játékok egy és ugyan az az MS szerint mint a letöltős és indie címek.. vissza az XBLA-t!!!!!!

Amúgy tetszik, nagyon ráfért már
  • orichalcos
    26an játszanak a barát listámon a Halo-val. És mindenki kampányozik, senki nem akar custom multit tolni. :(
  • balee4
    Gyerekek pazar ez a Halo 2. Olyan szinten felújították a grafikát. Meg egyébként is piszok jó játék, kedvenc Halo-m.
  • ktomi22
    Ahh nincd comedy m .. most normalis netem sem... szolok havernak adjon sp reszeket :D
  • Totti5
    What works - and what doesn't - in Halo: The Master Chief Collection

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.11. 19:54:57
  • Moby
    ROFL
  • balee4
    Halo 2 Anniversary

http://www.twitch.tv/dr4amlord
  • gduck
    Pedig egyszerű! Épp tegnap ment a Comedy extrán a két South Park rész, amiben az XO és a PS4 tábor összecsapott. Ajánlom nézzed meg ;)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cartman at XO csapat vezére volt, szal mást nem vehetsz, mert megkeres álmodban és végez veled

Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.11. 19:11:08
  • TomStorm
    Ok!
  • Totti5
    GTA5 pre order US store 60 dodó
  • Moby
    Ilyen gimmick fasságokra nehogy pénzt szórj :D vegyél az árából vmi ütős játékot.
  • TomStorm
    Végülis annyira nem fontos csak gondoltam az összkép miatt,hogy az is legyen meg a hangvezérlés pl.bekapcsoláshoz ha hazaérek mondom xbox ON és bekapcsol hozzá a TV is elvileg mert van ilyen vezérelt valami a TV-n:)
  • Moby
    Kinekt minek?
  • R0ckatansky
    Helló! Akinek van kedve coopozni Unity-ben:

Club: HUNter Killers (simán csak magyar clubokra keresve is dobja)

Gamertag: HUNR0CKATANSKY

• Lamech
    Jelentem kb. 2 perce eltűnt a vásárlással kapcsolatos hiba üzenet az xbox live status oldalon.
  • Totti5
    Nájsz, nekem ez most kimarad, majd jövőre ( csak azért mert nincs játék ).
  • balee4
    Mögvan a Collection. :)

Csak ne telepítene ilyen sokáig...
  • Moby
    Én mindig sikítva röhögök mennyire szakértik a SO-t, ezzel póznán csúszkálással, miközben a játék lényegének ez a 0.001 ezreléke :DDDD
    És azonnal tudom is a posztból, hogy az illető egyetlen nanoszekundumot nem tolta, akik ugyanis tolták, azok kêtpofára zabálták. De nem a póznán csúszkálásért.
    Hasonló volt a helyzet a knackel ps4-en. Csak az teknóban gázos volt, de a szakértés mebt ott is betonkeményen :D
  • TomStorm
    Lehet inkább újonnan kellene megvennem de úgy meg elég drága Kinektel.Egyik használtat se merem megrendelni ha olcsó ha nem egyiket sem kipróbálás nélkül.Itt a Megyében meg nincs 1 darab sem:/
    Ha esetleg tud valaki megbízható eladót vagy bármit ahol olcsóbb az szóljon pls
  • DarkSector
    Ki zokog? :P
  • Totti5
    "Uncharted 4. Halo 5. ugyan már! Találjanak már ki végre ezekre a tetves alultervezett gépekre fantasztikus új világokat, történetet, játékmenetet"

Sunset pl új IP, ki lett találva... be is jött nekik, mert remek cucc. Persze ha neked nem tetszik az nem a jéték hibája. Ryse is ki lett találva, de ha neked az sem tetszik akkor az se jó. Titanfall is új IP.

" Sunset Overdrive-ot már pénzelte a Sony duplán is, csak az egyiket Ratchet-nek, a másikat InFamous-nak hívták. Ebből gyúrtak most az Insomniac-nál egy SO.-t, amitől nekem egy óra után felfordult a gyomrom, annyira idegbeteg a játékmenet. Persze lehet neked még újdonságnak hat."

Sony pénzelte volna, sőt fizetett is volna érte egy rahedli pénzt, de a fejlesztők nem akarták eladni az IP jogait senkinek, ezért nem lett a Sony-é.

Akkor most a Sunset Overdirve egy Rachetfamus más néven? szerintem nem. Nyilván a Rachet elemeket vett át, mármint ami a fejlesztők erőssége pl a "siklás egy kötélen", amit nagyon nem az Infamous talált fel... sokkal korábbi Rachetben is volt már ilyen, stb...

Infamous újdonság? Rachet újdonság? Sunset már nem? érdekes...

Játék felhozatal jelenleg így áll. Most, jelen pillanatban nov. 11-éig az MS több, változatosabb, megmerem kockáztatni h tartalmasabb ex kínálatot ad a játékosainak mint a Sony. Aztán lehet hogy nem, én nem tudom, nekem az MSé tetszik, a Sonyé nem izgat jelenleg.

Microsoft:

Dead Rising 3
    Forza Horizon 2
    Forza Motorsport 5
    Halo: The Master Chief Collection
    Killer Instinct
    Ryse: Son of Rome
    Sunset Overdrive
    Titanfall

Sony:

DriveClub
    Infamous: Second Son
    Killzone: Shadow Fall
    Knack
    The Last of Us: Remastered

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.11. 17:57:52
  • Harlekin
    Erre Én már nem is akartam reagálni,de így örülök,hogy beírtad.
    Ugyan azzal a tv beállításal,ha váltasz x1 en TV és PC beállításra valami hasonló elő jön,de ki az a hülye aki a szart akarná használni....
    Ja aki fikázni akarja x1-et!!!!
  • Lamech
    Ezzel a katica témával feldobtad a magaslabdát. :) Most kivételesen nem ütöm le. :D
  • Moby
    Amazonról vett giftcarddal vásárolgattak ma netszerte. Ha semmi nem változik akkor is van megoldás.
  • Harlekin
    Csitt ugye meg beszéltük... sicc vissza ps4 topikba,mert zokognak a hiányod miatt és Én ezt nem akarom látni...
  • Renátó1985
    Nálam nem így néz ki, rendesen be van állítva a tv-hez a one.
  • DarkSector
    Isten ments. :D
  • DarkSector
    :D
  • Harlekin
    Tényleg ne gondolkozz hidd el csak fejfájás lesz a vége...
    Leírom pontosan mi van olvasd végig 5 szőr nem inkább 10 szer,ha nem érted NE!!! ismétlem NE kérdezz vissza,mert csak még jobban össze zavarodsz.Válts témát inkább a katicák párzási szokására vagy valami sokkal egyszerűbb témára mint a quantumfizika rejtélyes törvényeire...

Szar a live főleg az X1 vásárlási részlege!!
    És mivel ez nem elég baj pár régió(hong-kong,india) régió zárat kapott!
    Majd mind ennek tetejébe jött pár kárörvendő megkeseredett fogadatlan prókátor és ezt tovább göngyölte,hogy aztán induljanak az összeesküvés elméletek...
  • Skyline
    A gondolkodás annál inkább...:D
  • DarkSector
    Törekszem rá, de nehezemre esik. :D
  • Harlekin
    Na fejlemény!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rena bekapcsolta a 360 as boxot és bazz ott BE TUDTA ÍRNI A KÓDÓKAT hozzá csatolta így a profilhoz tehát ott volt a pénz már,Na de x1 en TOVÁBBRA SEM ENGEDTE MEGVENNI.Ezért pc és xbox.com MAGYAR store és ott meg tudta venni!!!
    jelentem 4% nál tart a telepítés a Master chiefel AMERIKAI STORRÓL úgy,hogy a home társam meg vette a magyar web storeba!!!!

Hidd el előbb utóbb helyre áll a rend!Ahogy ez megtörténik bazz ami a storeon van mindent megveszünk jövő karácsonyig preordba...
  • Skyline
    Inkább ne gondolkozz....:D