banner
  • Totti5
    "Uncharted 4. Halo 5. ugyan már! Találjanak már ki végre ezekre a tetves alultervezett gépekre fantasztikus új világokat, történetet, játékmenetet"

Sunset pl új IP, ki lett találva... be is jött nekik, mert remek cucc. Persze ha neked nem tetszik az nem a jéték hibája. Ryse is ki lett találva, de ha neked az sem tetszik akkor az se jó. Titanfall is új IP.

" Sunset Overdrive-ot már pénzelte a Sony duplán is, csak az egyiket Ratchet-nek, a másikat InFamous-nak hívták. Ebből gyúrtak most az Insomniac-nál egy SO.-t, amitől nekem egy óra után felfordult a gyomrom, annyira idegbeteg a játékmenet. Persze lehet neked még újdonságnak hat."

Sony pénzelte volna, sőt fizetett is volna érte egy rahedli pénzt, de a fejlesztők nem akarták eladni az IP jogait senkinek, ezért nem lett a Sony-é.

Akkor most a Sunset Overdirve egy Rachetfamus más néven? szerintem nem. Nyilván a Rachet elemeket vett át, mármint ami a fejlesztők erőssége pl a "siklás egy kötélen", amit nagyon nem az Infamous talált fel... sokkal korábbi Rachetben is volt már ilyen, stb...

Infamous újdonság? Rachet újdonság? Sunset már nem? érdekes...

Játék felhozatal jelenleg így áll. Most, jelen pillanatban nov. 11-éig az MS több, változatosabb, megmerem kockáztatni h tartalmasabb ex kínálatot ad a játékosainak mint a Sony. Aztán lehet hogy nem, én nem tudom, nekem az MSé tetszik, a Sonyé nem izgat jelenleg.

Microsoft:

Dead Rising 3
    Forza Horizon 2
    Forza Motorsport 5
    Halo: The Master Chief Collection
    Killer Instinct
    Ryse: Son of Rome
    Sunset Overdrive
    Titanfall

Sony:

DriveClub
    Infamous: Second Son