176876

-
Hát jobb, mint a mostani :y -
Mi a jó ár? Mit mondjak nekik? :) -
Inkább szóljatok 1-2 boltnak hogy itt a karácsony, ideje lenne jóárasított boxokat árulni, hogy rá tudjam szánni magam a vásárlásra én is :P -
GTAV is. Tonnaszám készültek a videók.
Mit bizonyít ez? A világon semmit. Haters gona hate :) -
Skyrim is tiszta bug/gliccs volt pl, de minden sandbox vagy open world az. Kár ezt egy játékra ráhúzni. -
-
Meg az innovatív játékmenetért :D Azért bugos a Unity, mert már készül a következő 2 rész. -
Majd tapsolok a hányinger fpsért meg a glitchhalmazért az ubifosnak -
Majdnem mindenben egyet értek, egyet kivéve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A tűnek hegye van. A borotvának meg éle
-
Halo 2 Anniversary
-
Assassin's Creed Unity
Őszintén szólva pl az AC3hoz képest nem látok semmiféle minőségi romlást, semmivel sincs ez kevésbé összerakva. Bugos? vannak... amikor 100 NPC-ből 2 bugzódik... oké ha ilyen előfordul nem szép látvány, de emiatt most nem török pálcát a fejlesztők feje felett. Több 100 NPC van a képen bármerre megyek el, s ezek mozognak, nekikmehetsz, programozó legyen a talpán aki ezt perfekt leprogramozza. Minél randomabb, minél összetetebb egy játék hibák sajnon előjönnek. Javítsák ki ezeket ha tudják... mást nem tudnak vele csinálni.
Graf nextgen. AC szépen, rettentő erősen és látványosan generációt lépett. Össze sem vethető az előző generációs résszel vagy a Black Flag nextgen portjával. Más szint.
A részletesség, kidolgozások a képen megjelenő dolgok mennyisége döbbenetes. Ennyi NPCt még nem láttam játékban és jól is néznek ki mellesleg. Ami nagyon látványos kb minden mellett! :), a fények, ahogy változik, kisüt a nap, elmegy a nap ahogy jönnek a felhők. Ezzel a fényezéssel nagyon tuti a látvány. A belső terek mint írták már többen ELKÉPESZTŐ. LÁTNI KELL. Leírni nem lehet azt amit kap az ember a TVn. S a karakterek az átvezetők hozzák azt a szintet mint a Ryse előre renderelt videói. Brutális a karakterek kidolgozása, arcok, mozgások. Minden nagyon természetes. A mimika, arckifejezések is fejlődött, nagyon jó.
Frém? nem érzem rosszabbnak mint az AC3at 360on. Kb úgy megy mint minden AC, talán pár frémmel kevesebb a városi utcákon, de nem vág földhöz. Nem szaggat... eléggé folyamatos és jól megy. Frém elemző videón jól meg lehet szakérteni a pontos fps számot és telibehányni a netet vele, mindenhol ahol lehet, de én szépen leültetnék mindenkit a TV elé, kezébe nyomnám a kontrollert és játszad, ne a videót szakértsd. A többség többet nem a frém videót elemezné abban biztos vagyok.
Szóval teknóban ez nagyon oda lett rakva. Aztán h a játék milyen lesz majd azt idő eldönti.
Képeken sajna nem jön át. TVn tű éles minden.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.12. 19:18:54 -
Magától gépelt, meg scrollozta az képernyőt :D (ez a fossátört '12-es N7) -
Én má hármat vettem, tudmásom szerint mind okés :)
Ettől még lehetnek nyűgjei persze. 90-ért okés. Minden xbox magyar garis, ami magyarrország területén van :) -
szerintem illett az oda a végére :DDD -
Lol meghülyült a tablet :D -
Skyline #154486 A Kinect nélküli One-nak lehetnek nyűgjei? 90 pénzért 2 hetes One, magyar garis, kinect nélküli megérheti?
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.12. 18:32:06 -
Azt má megvettem :) még behúzok egy fc4-et, aztán majd február..uuuuuuu ahuhuu -
Kihagyon. Jövőre olcsóbban jó lesz az holtszezonba ( AC mellett amúgy se lenne értelme még egy sandboxot tolni ), inkább a Dragon Age, ha bejön a trial, ami holnap érkezik!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.12. 18:17:00 -
Bevallom a gta-val kapcsolatban elbizonytalanodtam.
Rohadt jó az a játék, de most toltam alig egy éve. Ilyen dömping mellett nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez nekem most kell, nem járnék-e jobban vele olyan időszakban, amikor majd szar se jön, és legalább az emlékek kopnak addig. -
Skyline #154482 Setétszektornak (bár szerintem felesleges) :
Az hogy TE ellenzed a témát,még nem jelenti hogy más ellenzi. Nekem kiadhattak volna karibi világot, erdős világot, akkor se érdekelne ha hasonló tartalom lenne benne...Ezzel szemben így hogy érzed valóban a francia utcákat a forradalom idejében,a nyüzsgést, a korabeli hangulatot, és nem az npc-k színe java céltalanul lébecol mint mondjuk a csodás karibi Ac-ben,az számomra űbereli a dögunalom vizi és erdei világot. Szubjektív,nem kinek ez kinek az,eleve nem árultak zsákbamacskát, minek vetted meg...
Az meg hogy életlenségről meg fakó színekről beszélsz miközben valami 720-as csodán tolod...Persze más játék éles meg csilivili tud maradni..
Az Ac 1080-as kijelzőn abszolút nem homály,és a színekkel sincs semmi baj. Teljesen realisztikus,jóval realisztikusabb mint egy agyonszinezett kontrasztos valami...Apropó fakó és színtelen...Rohadtul nem, este épp az utcákat jártam naplementében és abban gyönyörködtem milyen komolyan néz ki minden és milyen durva a bevilágítás és a kontrasztkülönbségek egy napsütötte poros utcán is ahol az utca egyik fele már árnyékban van...
De örülök hogy azon a szinten mozogsz értelmileg,hogy megvetted (már ha), és nem tetszik,tehát szar,és gyenge a koncepció.:)
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.12. 17:57:52 -
Én hol írtam SZÁLÍTÁSI CÍMET?
Meg adhatod a marsot is max a PÓSTA lesz kúrva drága,de a TAXOT nem foglya befolyásolni A SZÁMLÁZÁSI CÍM ami a BILLING ADRESS na az már inkább függ össze a taxal... -
Köszönöm :) -
Akkor csodálod hogy von taxot! 
Ezen a fórumon KB 1645628754 hangzott már el,hogy OLYAN helyet kell megadni ahol NINCS tax vonás ilyen ALASZKA,OREGON és van még pár!
Kamu cím mindenkié,csak nem mindegy,hogy hol...Én szerinted alaszkában lakok fairbanksben a minnie st-en.
-
Nem,kamu amerikai.
Vagyis az a billing address. Szállítási címet nem kért,mivel digitális.
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.11.12. 17:33:20 -
és alaszka van megadva számlázási címnek? -
a 60-as kevés volt mert a tax az még +. viszont a második kódot nem akarja küldeni. fél órája rendeltem kb -
Az nagyon jó volt ( igaz nagyon semmi nem történt a pusztában ) és milyen jó lenne minden részben! Aaszolni nyakig hóba a pusztában és random farkasokat ölni. Ubis mesteremberek kompletten aprólékosan lemodelleznek városokat olyan szinten h más játékban soha és semmikor ilyet nem láttunk. Még ha a játék nem is tetszik, ez minden részben maximálisan elismerésre méltó dolog. A civilizáció a városokban összpontosul, minden lényeges teenedő ott alakul ki. De gondolom te most is a puszta közepén trónolsz, mert ott futnak össze a szálak:DD -
Vagy esetleg veszel így!
2 játék 10000-ér annyira nem rossz szerintem és akkor még ez feleződik ezért ha MS nek nem kell közvetlenül a pénz majd kapja más.És ugyan úgy szophat faszt a magyar store meg a boltosok a nevetséges áraikkal!
Na megyek veszek pár gif cardot amazonon kell még a far cray meg a gta !
Szerinted ki húzzuk Quantum Breakig ?
Amikkel még semmit nem játszottunk! Thief,AC unity,AC BF,wolfi,Dragon age,HALO,és ami jön még far cray,gta,és amikbe még csak éppen bele kóstoltunk,COD,Sunset
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.11.12. 17:14:34 -
ennek van valami hátránya? -
Viszont legalább csak a fény által vetett árnyék remeg.
A kozmikus sugárzásé példul nem. Ami nem is baj, mert annak nincs. -
Amazonon megveszed a 60$-os "online game code"-os giftcardot. Beváltod az USA fiókodon, és vásárolsz vele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:44:55 -
Ulthane #154469 De ott az lesz a gáz, hogy a sakál árnyéka fog remegni a fényben! -
Ez a giftcard ez mi? Mesélnél róla? Mert már csak 1 gombnyomásra vagyok attól hogy a magyar store-ról vegyem meg 20.900 ért. -
No.
Most próbáltam megvenni usa sztóron a GTAV-t. Live működésre vonatkozó hibaüzi már sem az usa, sem a magyar liveon nincs.
És nem tudom kifizetni. Tehát egyelőre úgy fest a hagyományos módon már nem lehet vásárolni más régióból. Egyelőre marad a giftcard.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:28:11 -
De az accountod miért akarod mozgatni? 
Itt beszéltük meg, hogy a GÉPET lehet, nem az accountot. Olvasol is, vagy csak írsz? :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.12. 15:07:34 -
"Moving your Xbox Live Account" lapon -
Ezt hol csinálod, vagy hol kapod? -
There’s a problem completing your move right now. Please check the Region Change Support Page to make sure it will work for you, and try again later. :'( -
Alig hiszem el, hogy még válaszol is rá. 

Én mára kidőltem.
-
Nehézkes, elhiszem, de vannak játékok ahol meg sikerül? akkor hogy van ez? Ubisoft nem ma kezdte.. :)
Amúgy az én hibám is, a gameplay-ekben neten látszódott hogy ilyen a látvány, csak én valamiért szt hittem hogy ez csak a netes felvételek végett.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.12. 14:53:06