-
Assassin's Creed Unity
Őszintén szólva pl az AC3hoz képest nem látok semmiféle minőségi romlást, semmivel sincs ez kevésbé összerakva. Bugos? vannak... amikor 100 NPC-ből 2 bugzódik... oké ha ilyen előfordul nem szép látvány, de emiatt most nem török pálcát a fejlesztők feje felett. Több 100 NPC van a képen bármerre megyek el, s ezek mozognak, nekikmehetsz, programozó legyen a talpán aki ezt perfekt leprogramozza. Minél randomabb, minél összetetebb egy játék hibák sajnon előjönnek. Javítsák ki ezeket ha tudják... mást nem tudnak vele csinálni.
Graf nextgen. AC szépen, rettentő erősen és látványosan generációt lépett. Össze sem vethető az előző generációs résszel vagy a Black Flag nextgen portjával. Más szint.
A részletesség, kidolgozások a képen megjelenő dolgok mennyisége döbbenetes. Ennyi NPCt még nem láttam játékban és jól is néznek ki mellesleg. Ami nagyon látványos kb minden mellett! :), a fények, ahogy változik, kisüt a nap, elmegy a nap ahogy jönnek a felhők. Ezzel a fényezéssel nagyon tuti a látvány. A belső terek mint írták már többen ELKÉPESZTŐ. LÁTNI KELL. Leírni nem lehet azt amit kap az ember a TVn. S a karakterek az átvezetők hozzák azt a szintet mint a Ryse előre renderelt videói. Brutális a karakterek kidolgozása, arcok, mozgások. Minden nagyon természetes. A mimika, arckifejezések is fejlődött, nagyon jó.
Frém? nem érzem rosszabbnak mint az AC3at 360on. Kb úgy megy mint minden AC, talán pár frémmel kevesebb a városi utcákon, de nem vág földhöz. Nem szaggat... eléggé folyamatos és jól megy. Frém elemző videón jól meg lehet szakérteni a pontos fps számot és telibehányni a netet vele, mindenhol ahol lehet, de én szépen leültetnék mindenkit a TV elé, kezébe nyomnám a kontrollert és játszad, ne a videót szakértsd. A többség többet nem a frém videót elemezné abban biztos vagyok.
Szóval teknóban ez nagyon oda lett rakva. Aztán h a játék milyen lesz majd azt idő eldönti.
Képeken sajna nem jön át. TVn tű éles minden.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.12. 19:18:54