Skyline#154482
Setétszektornak (bár szerintem felesleges) :
Az hogy TE ellenzed a témát,még nem jelenti hogy más ellenzi. Nekem kiadhattak volna karibi világot, erdős világot, akkor se érdekelne ha hasonló tartalom lenne benne...Ezzel szemben így hogy érzed valóban a francia utcákat a forradalom idejében,a nyüzsgést, a korabeli hangulatot, és nem az npc-k színe java céltalanul lébecol mint mondjuk a csodás karibi Ac-ben,az számomra űbereli a dögunalom vizi és erdei világot. Szubjektív,nem kinek ez kinek az,eleve nem árultak zsákbamacskát, minek vetted meg...
Az meg hogy életlenségről meg fakó színekről beszélsz miközben valami 720-as csodán tolod...Persze más játék éles meg csilivili tud maradni..
Az Ac 1080-as kijelzőn abszolút nem homály,és a színekkel sincs semmi baj. Teljesen realisztikus,jóval realisztikusabb mint egy agyonszinezett kontrasztos valami...Apropó fakó és színtelen...Rohadtul nem, este épp az utcákat jártam naplementében és abban gyönyörködtem milyen komolyan néz ki minden és milyen durva a bevilágítás és a kontrasztkülönbségek egy napsütötte poros utcán is ahol az utca egyik fele már árnyékban van...
De örülök hogy azon a szinten mozogsz értelmileg,hogy megvetted (már ha), és nem tetszik,tehát szar,és gyenge a koncepció.:) Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.12. 17:57:52