176876

-
Zavarodott #155464 Nem is tudtam, hogy a Defiance F2P lett goldosoknak... -
Zavarodott #155463 Én nagyon jól elvagyok vele. Sok játék van amihez hozzá sem szagoltam. Fillérekért vágnak hozzám több száz órányi tartalmat, de szerintem felesleges megint elkezdeni ezt a régi konzol, új konzol dolgot... ;) -
Az tuti, hogy nem a casual réteget célozza meg... Eddig idegesítő volt, hogy nem lehetett nehézséget állítani, mert mindig túl könnyű volt a játék, most már legalább sikerült egy jó kihívást nyújtó szintre belőni. Unity-ben már hála az égnek nem az a kihívás, hogy utol tudod-e érni az üldözöttet. -
Fél órás sunnyogás, taktikázás, kúszás, mászás 35 katona csöndes legyilkolása után már a cél előtt voltam erre a 36. leszúrt... kezdhetem előről.
Hardkór e Unity? Az! Ilyen még sosem volt AC-ban.
-
Amúgy amire mi vagy mások azt mondjuk a mostani gen láttán hogy na prevgenen milyen okádék, az másnak aki nem feltétlen van kerete váltani, és esetleg nem látja milyen mostani generáción, más szemmel nézi és nem azt mondják hogy ocsmány, hanme örülnek hogy legalább van.
Forza Horizon 2 pl.
Most az hogy nem lesz hozzá DLC az az alap tartalmat nézve szerintem nem nagy érvágás. -
Persze bolond lenne mást mondani így a szart is el tudja még adni...
De vissza fogom keresni,hogy 1 évvel ez előtt Én már leírtam,hogy ezt borítékolni lehet,hogy a támogatottság ebben fog kimerülni,hogy ontják majd a szart amit a nagy számok törvénye alapján el is adnak és ezen mód burkoltan terelik a szar miatt a jónépet "next" genre...
-
Ezzel egyetértek, de azért a kisgyerekek inkább nextgent kapnak anyukáéktól.
Szerintem mint sok ismerősöm, azok veszik inkább, akiket annyira nem érdekel a csúcs látvány, hanem napi 1-2 órát max eljátszik és nem akar költeni sokat, illetve nem akar pc-t sem drágán venni.
Tv-re rákötik, akár buliban otthoni kis party-ban elszórakoznak.
Majdnem utánadobják a régi de még élvezetes olcsó játékokat és van felhozatal.
Havrom is most vett. Direkt anyagi szempontból, neki még ez a látvány is elég, és részben megértem.
Jó vannak erős mostani generációs cuccok, de van példa rá hogy csipp-csupp eltéréssel adnak ki játékokat X1-PS4-re.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 21:16:33 -
Live menni fog? menni fog. Bárki csinálhat rá játékot? bárki. Gyártják a gépet? igen. Tehát van támogatás? van!
Kiadók nyilván a kurrens gépekre összpontosítanak 9 év után. A makacsoknak ott vannak még a friss játékok tolja úgy ahogy van, örüljön hogy vannak még. Aki meg úgy akarja tolni ahogy azt alapból elkészítették vegyen olyan gépet...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.23. 21:14:47 -
"Hát nem tudom, még ha jönne is értelmes cím"
Nem jön meg ami eddig párhuzamosan jelent meg abban se volt köszönet... -
Az a röhej, hogy az MS is azt írja mindig, hogy még több évig támogatott marad.
Ja csak vagy okádék minőségben jön ki rá játék vagy már ki sem jön.
Hülye aki elhiszi.
Én azt mondom annak aki nem akar 0day játékokkal játszani még jó lehet a 360 olcsón. Csomó jó régi játék van rá.
Én főleg kisebb gyereknek vennék, mert mégiscsak jobb, mint a ps2. -
Jó ne temessük a jó öreg x360-at, ti is azon nőttetek fel. :D
Kontroller terén a Sony is (te is tudod jól) javított a kontrolleren minőség szempontjából. Játékban szerintem jobban muzsikál a PS4-es, nem a méretei miatt meg hogy extra dolgok vannak, hanem szerintem főként a karok mozgatása terén jobb, meg a kereszt, ahol a 4 irány, anyagminőségben jobb, nekem legalábbis.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 21:09:46 -
Hát nem tudom, még ha jönne is értelmes cím, akkor is a 360 kontroller olyan, mintha egy gyerekjátékot fognék a kezembe az XOne kontroller után...
-
Rosszul gondolod...
Itt az új konzolok megjelenésekor megígérték,hogy még évekig kapnak támogatást a régi konzolok...És sokan voltak akik hittek ebbe meg hisznek a mai napig is...szegényeknek ne törd össze a reményt...
Még csak 1 év telt el itt mentek a találgatások hogy akár 3 év is lehet ez az idő...
-
Ezt egyelőre nem is értem. A ms-nál olyan a blackfriday, hogy kedden kezdődik? :D -
Ma Renáto kapott 1 üzenetet az MS től X1-n,amiben megköszönték neki hogy 1 éve megvette a boxot és ezért ajándékba megkapta a limbot...
Viszont ezen kívül is még rengeteg ajándékot sorsoltak ki azok között akik első napon vették az x1 et...
-
Ha már sunset volt a topik ... 10 és 15 dodó off van most rájuk! -
Mi volt a gond a gyárival? Nagyon erősen gondolkodom a TB Stealth-en, de az némileg drágább mint amit szeretnék erre elverni ... -
Igen azt tudom, SoM például, hallom, meg egyebek.
Node az hogy átírják az árakat, az nem feltétlen emészt fel sok törődést. :D
Nem azt akarom, hogy jöjjenek új gémek rá.
Bár lehet olyan mint a jó bor, minnél öregebb annál értékesebb.
De kicsit érthetetlen, hogy a QT mondjuk egy zsklmt kategóriás játék, és 6k évek óta.
És a vicc hogy dobozossan is vagy nem találok, vagy kb ugyanilyen horribillis összeg, mintha elfelejteték volna utánaárazni az idő elteltével.
Kicsit mondjuk elgondolkodtató, hogy mit várjak egy felülettől, ahol megvéve a játékokat vannak amik 1.5x drágábbak mint a boltban (drágábbak mint ugyanaz nextgen-be!!!!!!!!!!!!!!) és vannak amik, izé 400-500ft-osak és több értéket képviselnek. (jó persze nem minőség alapján áraznak leggtöbbször)
PL az említett dlc drágább mint az alapjáték! :) Szóval marad a remény és a várakozás.
PS Store-ban eg az akció kb ugyanaz mint Live-on a teljes árcédula.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 20:30:39 -
El kell szépen felejteni a 360-at, mehet a polcra porosodni most már. Elég ha felmész metacritic-re, és megnézed, hogy mostanában milyen játékok jöttek ki 360-ra/ps3-ra. Fele sárga, és piros a kockáknak.... :) Shadow of Mordor is nagy hulladék lett mindkét gépen. -
Minden áldott nap figyelem Major oldalt, és elhiszem hogy a mostani generációba van a sok lóvé.
De x360-ra van még mit megvenni, ami lehetne olcsó, és nem, nemhogy olcsón de sehogy, legutóbb ez a Tomb Raider volt, még meg is vettem volna, ha multigenerációs lenne , de nem.
Remélem karácsonyra lesz valami hetes akció.
Quantum Theory (6k, gondolom max ha volt is, akkor féláron, ami még minig röhelyes) nem nagy cím, de nem találkoztam vele mostanában akció keretein bellül, vagy ott van a Gears of War 3 DLC-je, vagy a negyedik részhez nem emlékszem.
Asszem 3750ft, az KUVASOK. -
Semmi. TV jön, meg a gyári mono-t használom chatre. :) -
És akkor most mi lesz? Gyári harmadszor is?
/amúgy miért nem tartod meg az adaptert, és csak a headsetet cseréled?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.23. 17:20:16 -
Na nem vitték el Tritton fülest az adapterrel. Ha valakinek kell és ma érte jön 8k-ért odaadom neki 10k helyett. :) -
Dehogy sok...reszketek már, hogy folytathassam :(
Olyan 14/10 körül jár a hangulati faktorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, nem tudom hol érünk a célba.most, hogy a ii.vh-t is megjártam egy portállal, illetve lepacsiztam Bonaparte haverommal :D
És a vicc, hogy eddig annyi buggal sem találkoztam, mint az előző részek átlagában:)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.23. 14:42:17 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja hogy a leugrásos rész, igen ezt írtam és? :D
Mondtam hogy nagyon zsír dolog, én is vágytam már erre hogy egy játékban leugorhassak egy szikláról. Baj? :)
Ehhez igen jött a FF, de nem én hoztam elő. :) -
Sok lesz már a Unity ; P -
Zavarodott #155438 Írtam, hogy nincs One-om ezért csak találgattam... ;) -
Harlekin #155322
Innen indult az egész legalább is az ÉN vonalam erre reagáltál TE ehhez jött utána a FF!
Az hogy utána 1 hszel bele szaladtál a Totti féle SO pofonba az már más tészta ÉN 1 hszt nem posztoltam ahhoz.Csak a FC os dolgokra!Legalább ha már a tiszteletről papolsz tisztelj meg azzal,hogy érdemben megkülönbözteted a posztok közti válaszokat nem 1 kalap alatt veszed vagy ha ez nem megy akkor viseld a következményeket!
Ez van ha mindenre nagyon szeretnél válaszolni gondolkodás nélkül... -
Mint mondtam nem érdekel.
"Ha már végre platformot váltottál"
Nem váltotam semmit, minden platformom van, X1 is lesz, azért vettem PS4-et először mert ez volt elérhető részletfizetésre, semmiféle elkötelezettség nem áll a háttérben, ahogy régen x360-al sem volt.
Sőtt pc-m is van, ezt képzeld el. :)
Kedvedért akkor megkérjük a többieket, ha engem akarnak kostólgatni írjanak privit, de nem fognak, mert nekik ehez közönség kell.
Nem rajtam múlik.
Tegnap írtam egy rövid 1 mondatos hsz-t, csak annyi az egész hogy skip akit nem érdekel, de fontos vagyok, ezekszerint mindenki ad a véleményemre, és érzik a késztetést megbeszélni a dolgok, én meg semmi jónak elrontója nem vagyok, sem bunkó hogy ne válaszoljak kérdésekre, ahogy náhányan megteszik.
Hidd el, ha rajtam múlna nem irogatnék ennyit, felőlem lebeszélhetjük máshol priviben de a többieknek az nem jó az a baj. -
Skyline #155435 +1 -
>aztán majd szólunk ha észrevettük a hiányodat.
Touché
-
+1 -
"Nincs is ezzel semmi gond ezt le is tisztáztuk,hogy neked a buzigyerekes stílus jön be!!"
Látod semmi tisztelet nincs benned, Cserébe tőlem meg elvárod. :)
"Semmit nem írtam azon kívül,hogy beszóltál a FC videókra"
Milyen FC videókra szóltam be?
Arra hogy olyan állatokat idéznek meg benne vagy átváltoznak? Az miért beszólás?
Csak írtam hogy elég furcsa.
Miért beszólás nektek minden amit véleményezek? Ja tudom már, mert nem tudjátok elviselni. :D
"Én meg reagáltam hogy a FF semmivel se jobb sőt"
Nem került szóba a FC meg a FF egy lapon, én azt mondtam a FF-nak megosztó lehet a japó stílusa, de a tartalom kárpótol, vagy kárpótolt.
Sőt semmitől sem jobb, én azt írtam hogy több tartalom van egy FF-ban mint egy Ryse-ban, mikor TE az orrom alá dörgölted hogy inkább vered a brét a csillogó páncélra, mint a homoszapienszekre.
És ebből kerekedett ki a dolog.
FC nem volt szóbahozva, nem is mondtam rá hogy rossz játék.
Az egy más dolog, hogy a 2. rész óta én abbahagytam a FC témát, csak az első részt fogott meg annyira hogy végigvigyem.
Tehát nincs képzelt barát, ami itt nem létezik az ellenem felhozott vádak.
Szóval még1x nem rossz játék sem a Sunset, sem a Ryse, sem a DAI, sem a GTA5, sem a FC, csak elmondtam mi nem szimpatikus nekem, vagy ha szimpatikus a játék, mely részét tartom nem egészen korrektnek.
Ryse-ban sem volt bajom, az egész onnan indult, mikor megláttam hogy pár ember AKIK elítélik a csőjátékokat, meg vannak akiket ismerek és életük eddigi részében pl Tomb Raider-nél váltig kiálltak az mellett hogy a sok QTE istenkáromlás, béna causal konzolos játékok, meg Uncharted butítás....és most semmivéfoszlott hozzállásuk azt mutatta, hoyg az év játék, meg a Crytek odatette magát, meg a Crytek megtanult játékot készíteni, ami részben igaz is, mert a Crysis alá nem lehet sűjjedni jobban.
Én szóvátettem hogy gondolják egy csöppet át, hogy régen mikor velem pont ilyen stílusok miatt vitatkoztak, hogy nekem hogy tetszhet ilyen buta qte játék, most fordítva van...és ezt támadásnak véve ez végett volt balhé.
Persze ebben is azt feltételezve hogy a játékot szarozom le, de nem csak mondom megkérdezem hogy akkor ezekszerint mégiscsak jók-e ezeka konzolos gombnyomogatós qte-s causal játékok?
Ennyi a Ryse mizéria, ha valaki nem értené miért vagyok megemlegetve. -
Őszintén Dark nem akarsz átmenni másik topikba?Ahogy nézem az itt lévők nagy részét kurvára nem érdekli a véleményed és engem is baromira kezd idegesíteni hogy tele van szarva a topik megint a hozzászólásaiddal.Egy oldalon minden második harmadik hsz a tiéd,anno ugyanezt játszottad mikor kijött a max payne 3.
Kurvára idegesítő hogy keresni kell azokat a hozzászólásokat amik adnak is a topikhoz,mert szinte csak a tieidet látni,amik ha legalább adnának valamit a színvonalhoz,de nem.
Ha már végre platformot váltottál igazán boldogíthatnád a ps4 topik lakóit is egy ideig,aztán majd szólunk ha észrevettük a hiányodat. -
Nem hát. Az infamoussel találták fel.
A jet set radio future sem létezett, vagy ha igen, azt is egy téridőkapu segítségével lopták el az infamoustól :D
>mert tudtommal...
A middel??? :DD -
Nincs is ezzel semmi gond ezt le is tisztáztuk,hogy neked a buzigyerekes stílus jön be!!
De neked tényleg elgurult a gyógyszered ???HOL írtam azt hogy miért nem játszol TE inkább a fc-al vagy bár mi mással???ÍRD IDE LE tedd ide azt a posztot!!!!
Semmit nem írtam azon kívül,hogy beszóltál a FC videókra Én meg reagáltam hogy a FF semmivel se jobb sőt!De bazz 1 szóval nem mondtam hogy játssz a FC-al egy szóval sem...Megint a tudat alattid játszik veled szerintem vagy a képzelt barátod...
-
Lehet most ebben nagyot tévedek, de az első ilyen stílusban a GTA 3 volt.....de nem kiabálom el, lehet előtte is volt ilyen játék. -
Igen nekem legalább írnak és arra válaszolok, de te? :) -
Jogos, mert régen is voltak ilyenek, Tony Hawk-ban is csúszhattál éppen bármin.
Nem is baj ha egy játék építkezik, és mindenhonnan a jó dolgokat lesi el (nem szép szó amúgy erre a lopás, mert nem jogvédett dolgok ezek, és nem tulajdonban lévő dolgok) és építí, úgy egy alkotásba, hogy az összeáll egy egésszé.
"de tegnap megtapasztalhattam hogy kb semmi nem fogható hozzá annyira eredeti az egész."
Persze hogy nincs hozzá fogható, mert akkor 2 Sunset Overdrive lenne, ezért mondják azt hogy hasonlít valamire.
Az már egy dolog hogy a játékmenet mire hasonlít, ettől még szórakoztatás ügyben jobban-kevésbé elvarázsolhat embereket, nekem az RDR volt ilyen, ott a GTA, lehet nagyobb alkotás, mégis nekem az RDR azért számít mégis jobbnak mert a stílusa is nekem egyedibb, ez a vadnyugatias téma, holott ettől még ha azt mondom hasonlít egy GTA-ra akkor abban semmi sértő nincs.
"és amikor a pár éves Infémüszt emlegetik az ugrabugra, csúszkálós játékok atyjának"
Megértem, ez esetben ez természetesen nem igaz, az Infamous max a legszebb ilyen a stílusban, hogy más téren dizájn, vagy egyébb dologban nézzük vannak jobbak, amik engem is jobban lekötnének.
PL egy Assassins Creed.
"Nem vagyok régóta konzolos, de 1 generáció alatt azért sikerült feltérképeznem"
Mondjuk ez meglep, én valamiért szentül azt hittem te is régóta benne vagy ebbe, piaci nintendók, ps1-gc-n64-óta.
Mondjuk mindegyis, nem feltétlen attól függ ennek megítélése, hogy játszottál-e régen konzolokkal, mert tudtommal régen ez a stílus nem igazán létezett. -
Skyline #155425 Én megmondtam....:D