banner
  • DarkSector
    "Nincs is ezzel semmi gond ezt le is tisztáztuk,hogy neked a buzigyerekes stílus jön be!!"

Látod semmi tisztelet nincs benned, Cserébe tőlem meg elvárod. :)

"Semmit nem írtam azon kívül,hogy beszóltál a FC videókra"

Milyen FC videókra szóltam be?
    Arra hogy olyan állatokat idéznek meg benne vagy átváltoznak? Az miért beszólás?
    Csak írtam hogy elég furcsa.
    Miért beszólás nektek minden amit véleményezek? Ja tudom már, mert nem tudjátok elviselni. :D

"Én meg reagáltam hogy a FF semmivel se jobb sőt"

Nem került szóba a FC meg a FF egy lapon, én azt mondtam a FF-nak megosztó lehet a japó stílusa, de a tartalom kárpótol, vagy kárpótolt.
    Sőt semmitől sem jobb, én azt írtam hogy több tartalom van egy FF-ban mint egy Ryse-ban, mikor TE az orrom alá dörgölted hogy inkább vered a brét a csillogó páncélra, mint a homoszapienszekre.
    És ebből kerekedett ki a dolog.
    FC nem volt szóbahozva, nem is mondtam rá hogy rossz játék.
    Az egy más dolog, hogy a 2. rész óta én abbahagytam a FC témát, csak az első részt fogott meg annyira hogy végigvigyem.

Tehát nincs képzelt barát, ami itt nem létezik az ellenem felhozott vádak.

Szóval még1x nem rossz játék sem a Sunset, sem a Ryse, sem a DAI, sem a GTA5, sem a FC, csak elmondtam mi nem szimpatikus nekem, vagy ha szimpatikus a játék, mely részét tartom nem egészen korrektnek.
    Ryse-ban sem volt bajom, az egész onnan indult, mikor megláttam hogy pár ember AKIK elítélik a csőjátékokat, meg vannak akiket ismerek és életük eddigi részében pl Tomb Raider-nél váltig kiálltak az mellett hogy a sok QTE istenkáromlás, béna causal konzolos játékok, meg Uncharted butítás....és most semmivéfoszlott hozzállásuk azt mutatta, hoyg az év játék, meg a Crytek odatette magát, meg a Crytek megtanult játékot készíteni, ami részben igaz is, mert a Crysis alá nem lehet sűjjedni jobban.
    Én szóvátettem hogy gondolják egy csöppet át, hogy régen mikor velem pont ilyen stílusok miatt vitatkoztak, hogy nekem hogy tetszhet ilyen buta qte játék, most fordítva van...és ezt támadásnak véve ez végett volt balhé.

Persze ebben is azt feltételezve hogy a játékot szarozom le, de nem csak mondom megkérdezem hogy akkor ezekszerint mégiscsak jók-e ezeka konzolos gombnyomogatós qte-s causal játékok?
    Ennyi a Ryse mizéria, ha valaki nem értené miért vagyok megemlegetve.