Jogos, mert régen is voltak ilyenek, Tony Hawk-ban is csúszhattál éppen bármin.
Nem is baj ha egy játék építkezik, és mindenhonnan a jó dolgokat lesi el (nem szép szó amúgy erre a lopás, mert nem jogvédett dolgok ezek, és nem tulajdonban lévő dolgok) és építí, úgy egy alkotásba, hogy az összeáll egy egésszé.
"de tegnap megtapasztalhattam hogy kb semmi nem fogható hozzá annyira eredeti az egész."
Persze hogy nincs hozzá fogható, mert akkor 2 Sunset Overdrive lenne, ezért mondják azt hogy hasonlít valamire.
Az már egy dolog hogy a játékmenet mire hasonlít, ettől még szórakoztatás ügyben jobban-kevésbé elvarázsolhat embereket, nekem az RDR volt ilyen, ott a GTA, lehet nagyobb alkotás, mégis nekem az RDR azért számít mégis jobbnak mert a stílusa is nekem egyedibb, ez a vadnyugatias téma, holott ettől még ha azt mondom hasonlít egy GTA-ra akkor abban semmi sértő nincs.
"és amikor a pár éves Infémüszt emlegetik az ugrabugra, csúszkálós játékok atyjának"
Megértem, ez esetben ez természetesen nem igaz, az Infamous max a legszebb ilyen a stílusban, hogy más téren dizájn, vagy egyébb dologban nézzük vannak jobbak, amik engem is jobban lekötnének.
PL egy Assassins Creed.
"Nem vagyok régóta konzolos, de 1 generáció alatt azért sikerült feltérképeznem"
Mondjuk ez meglep, én valamiért szentül azt hittem te is régóta benne vagy ebbe, piaci nintendók, ps1-gc-n64-óta.
Mondjuk mindegyis, nem feltétlen attól függ ennek megítélése, hogy játszottál-e régen konzolokkal, mert tudtommal régen ez a stílus nem igazán létezett.