176876
banner
  • davidka003
    decemberi ingyen gold játékok::

Xbox One : Worms Battlegrounds
    Xbox 360 : The Raven: Legacy of the Master Thief
    Xbox 360 : SSX

lol
  • TDC Geronimo
    Ez a minimum, de inkább adtak volna ki egy kész játékot, mint egy fél órás DLCvel "kárpótoljanak" a halom szarért, amit kaptam launchra.
  • DummyBoy
    Ha már az AC hiszti dívik ...

Szmájli
  • gduck
    Az UFC most 3 956,70 Ft ;)
  • Skyline
    Accesről nincs hír mi lesz decemberben?
    Ha tippelnem kéne bedobják az UFC-t legalábbis arra beneveznék...
  • DarkSector
    Borderlands 2 375.-
    Gears of War 657.-
    Gears of War 2 775.-
    Gears of War 3 775.-
  • Totti5
    Gold játékok december

Xbox One : Worms Battlegrounds
    Xbox 360 : The Raven: Legacy of the Master Thief
    Xbox 360 : SSX
  • Totti5
    Ott a videó ennél jobban nem lehet köztük menni. Nade ezt befejeztem, nincs ennek semmi értelme így. Tedd azt te is.
  • Skyline
    Nem kell vizsgálgatni továbbra is várom a videót amiben SÉTÁLSZ köztük.:)
    Bug? Bug. Ahogyan az is amikor a semmin ülnek, semminek támaszkodnak vagy csúsznak a föld fölött.
  • Totti5
    "félrecsúsznak az emberek,átlógnak néha egymáson, van hogy a semmin állnak vagy a semmire támaszkodnak."

Nem látok ilyeneket, s látható a videómon is hogy több 100 fős tömegben normálisan lehet mozogni, az ég világon semmi gond nincs ezzel.

Azt hogy egymásba lóghatnak olyan dolog, hogy olyan játékban is előfordul ahol 5en vannak a képernyőn. Itt 100-1000 NPC van, szóval ha van ilyen akkor talán itt nem kellene ezen fennakadni, de amúgy is ki nézi ezt? kinek van arra energiája hogy egyenként viszgálja a több 100 fős tömeget h hol ki lóghat bele a másikba. Olyan 5 év múlva sem lesz hogy ilyen tömeg szimulációnál ne forduljon elő... hisz egy sportjátékban is megesik, pedig ott kb 20 ember van össz vissz egy képernyőn.
  • Doog
    Köszi! Utána járok ennek a játéknak tetszik. :D
  • DarkSector
    Ez ugyanaz mikor valaki azt viccesnek tartja, ha parasztosan meg cigányos beütéssel töri a magyart, a baj ez akkor van ha rájátszanak.
    Ez sem vicces most szerintem.

Azt bírom:

"a full és ez a gépigény közt azért van különbség!.......de nem olyan sok ám"

Mikor azt mondod ja kurvanagy az eltérés de nem kurvanagy az eltérés.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 17:05:19
  • ktomi22
    mar most se kapsz erte szinte semmit.. szvsz ne add el.. gta 360ra is van.. meg az arcade gamek is (worms, stb).. sot onera jelenleg csak legujabb cimek vannak.. ha neked azok nem kellenek akkor minek? ..

vegyel meg 1 kontrollert potom aron + 1-2 coop gamet.. ajanlom figyelmedbe a Blur-t.. autos coop..akar 4 en is.. nem agraf a lenyeg.. aracade autos.. de nagyon elvezetes.. hatalmasakat rohogtunk anno baratnommel../haverral.. :D
  • Doog
    Sziasztok!

Véleményt szeretnék kikérni. :D
    Rendelkezem Xbox360-al, de nagyon gondolkozok, hogy váltsak-e One-ra. Dilemmába vagyok mert nem tudom eldönteni.

Nem vagyok egy nagy játékos, egy héten talán 2-szer ha leülök elé játszogatni pár órára.
    Most ami kb érdekel az a GTA, meg egy két FPS játék.
    Tervezek venni még egy kart, és valami olyan játékot amit lehet ketten játszani, mert így télen azért többet ülünk kicsit előtte, de akkor is inkább ilyen lájti játékok mennek mint valamelyik Lego vagy Worms.

Tetszik a One meg minden, de ilyen kevés órát eltölteni előtte nem biztos, hogy megérné 100 ezreket rákölteni.
    Akkor inkább belefektetek még egy controllerbe meg 1-2 kétszemélyes játékba.

Csak félek ha majd később szeretnék váltani, akkor már nem tudom eladni csak áron alul.
    Pedig én nagyon vigyázok a cuccosra, de ha kimegy a "divaból" már teljesen mindegy lesz... Gondolom... :D
  • Renátó1985
    Van egy kis humorérzéke, hülye faszkalapozzuk csak le, még a végén mosolygunk egyet és úgy marad az arcunk.
  • barmi
    fingom sincs, a napisz@ron találtam ezt a remekművet :-)
  • Ulthane
    Ki ez az idióta faszkalap hülyegyerek?
  • davidka003
    A GOLD kódok régiófüggetlenek.
  • Moby
    A gép régiómentes, a tartalom nem az.
  • Skyline
    Ehm....Erre én is gondoltam,de manuálisan jó ha van ilyen....Viszont az hogy ezt az autmatát nem lehet kikapcsolni...Nemár...Baromi idegesítő,és csak szarral tölti a merevlemezt...
  • Katun
    Elvileg régiómentesek a 8. Generációs konzolok, talán kódok is :)
  • barmi
    12-honapos-xbox-live-gold-elofizetes-eu-profilhoz-hun-magyar-profilhoz
    A shopban a termék nevénél azt írja, hogy minden profilhoz, a link pedig azt, hogy EU-HUN profilhoz . Mi lehet az igazság vajon ?
  • Katun
    Ez már jobban megmozgatott, leakelt Xbox One Live akció, remélem nem csak az usa storeban lesz ilyen jó akció. Vagy mi annyit kaptunk amennyit látunk már.

Leaked Akció from X Live
  • Katun
    Mondták már páran ezt a rendezvényt, meg hogy vannak jó akciók, de nem nagyon hiszek az ilyenben, hogy nagyon nagy akciók lennének. Keresek valakit aki kimegy talán rá, hátha hoz nekem valami jó itemet, ha kérem :-)
  • Botond #155601
    Hétvégén PlayIT vagy mi, én tavaly is onnan hozattam a sógorral, ha idén is lesz akkor idén is venni fog nekem. Amúgy nekem 10k a kritikus pont az éves goldra, annál többet nem szánok rá, de nekem még júni végéig él, szóval még nem égető a dolog.
  • Katun
    Elsőre azért olyat vennék amihez van kártya is, olyat honnan lehetne rendelni pl mondjuk most itthon? Dísznek jó lenne :-)
  • Moby
    50$ lesz, annyira nem lesz az akciós.
  • barmi
    Hamarosan lesz akciós éves gold tagság a black friday keretein belül, érdemesebb lenne inkább azt megvárni.
  • barmi
    Igen, az elején kicsit sok a szóismétlés (gyerekek), de azért van benne néhány humorosnak mondható pillanat szerintem . :-)
    Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.11.26. 09:41:14
  • Katun
    Akkor jó étvágya van a kollégának, ódákat lehetne zengeni erről. Remek szerkezet teljesen megelégedve játszogat a család vele, anélkül, hogy zavarná őket a 160Gb-s terpeszkedése. Jó nekem kicsit kavics a cipőmben, de majd igyekszem telesírni a kispárnám miatta, nehogy traumát okozzon.

12000ezer az jó ár az éves előfizuért, nem? Vagy nézzem meg IceÁkost?
  • barmi
    Az OS felzabálja, ez normális sajnos .
  • Katun
    Az normális amúgy, hogy a friss gépet bekapcsolva volt rajta 340gb szabad hely? Hova tűnt a többi? (Hétfői vétel volt)
  • Katun
    MrOmgpictures "lasztandkodása" vagy az "evilvidin" videóján többet nevettem, ő szerintem nem erölteti. Ez a srác nagyon erölködik, van vicces, tréfás megjegyzése, de azt nem várjuk meg, a hatodik "gyerekek" intrikátéja után toltam egy pauzét.

Szóval róla volna szó:

lasztand

Persze ő is megosztó, nekem ő humorosabb.
  • barmi
    Én konkrétan kiégtem :DDDD
  • n000rbi
    Elképesztő, hogy ez valakinek vicces, én szimplán sugárban hányok ettől. /no offense/
  • barmi
    Zsozé Atya játékot elemez - Assassin's Creed Unity Gameplay

"- Na nézzük mi a történet gyerekek!

Úúú itt ilyen gyűszűfejűek amperkodnak... és már osztjuk is a tockosokat..."

• barmi
    Tegnap éjjel a 24. kampánymissön során megtörtént a nagy áttörés ! :D Ma már a túloldalon folytatom a gyilkolászást .
  • barmi

Record gameplay with game DVR vedd ki a pipát előle. Asszem ez lesz a
    megoldás, viszont akkor nem tudsz majd rögzíteni videókat manuálisan sem .
  • Macccy
    USA BLACK FRIDAY OFFERS XBOX ONE (11/27 - )

Sunset Overdrive $39.99
    Forza Horizon 2 $29.99
    Dead Rising 3 $29.99
    Tomb Raider: DE $19.99
    Ryse $29.99
    Diablo III Ultimate Evil $39.99
    Shadow of Mordor $39.99
    The Evil Within $24.99
    CoD Ghosts $14.99
    Watch Dogs $24.99
    . . .
  • Skyline
    No,inkább azt mondja meg valaki hogy a viharba kell One-on kikapcsolni az automatikus videórögzítést....
    Kissé idegesít mert fél óra GTA kocsikázás alatt legyártott vagy 5 videót a semmiről (Untachable vagy miafranc vagyis nem ütköztem)....
    Meg eddig is szinte csak felesleg videókat gyártott...