176875

-
Ja hogy te a valutásra mondod, én meg a ft-ra gondoltam amit magyar profilhoz kell....most dollár-font-euro az más tészta, ki hogy váltja ft-ra.
G2A-n pl nem drágább, az pont majdnemhogy fillérre egyezik az árfolyam szerinti átváltott összeggel.
Sőtt az árlistán sem látom hogy drágább lenne mint a wallet értéke.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 17:40:38 -
Skyline #155663 50 Usd
Árlista
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.27. 13:33:56 -
egy helyet mutass ahol többe kerül. -
Skyline #155661 Számtalan hely van ahol a wallet kártya többe kerül mint amennyit ér.....
MM-tól csoda hogy nem,így tekinthető akciónak..:D -
Gold tényleg jó ennyiért. Mondjuk a wallet kártyák kicsit nevetségesek, hogy ugyanannyiba kerül.... :D -
Ja de az is brutális akció, hogy a 2990-es kártya 2990ft. :D -
Sógor kormányőr, remélem kioszt pár fülest a tolakodó arcoknak, hogy tuti tudjon hozni nekem. :) Tavaly jutott neki, így nekem is. :)
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.11.27. 09:02:31 -
vg #155657 az a 1 év gold jó ár, jól felvásárolják a nepperek aztán adják 12+áfáért. -
A többi wallet-es kártyákban mi az akció? -
Tyrant01 #155655 Valaki kérdezte, hogy hol olcsó a gold:
-
Felemelő olvasni ezeket :)
Nagyobb szükségem lenne a nauralizátorra mint bármikor :D -
Én is így vagyok ezzel, tolom még ezerrel a játékot, és mivel sok időm nincs játszani nap közben, így tuti kitart még egy-két hétig. És akkor Far Cry 4-be/ GTA V-be még kb bele se kezdtem... -
Készül egy nagy bugfix patch DAnál is lehet jövő héten már jön. Én még bőven tolni fogom akkor is. Multira még rá se néztem, de azt majd max a story után. -
Meg sajnos dialógusok is bebugzódnak, egyszerűen nem jelenik meg a válaszlehetőségem, csak az NPC-t látom, hogy pislog némán... És ez RENDSZERESEN előfordul. Szerintem nagyon gáz. Amúgy maga a játék isteni, de sajnos mocskosul bugos. De itt legalább látom mire ment el az energia, így meg tudom nekik bocsátani. Egy évente kiszart AC-nek már nem. -
Sajnos multiban ez sokkal jobban előjön ... A karakterek egymásban akadnak el ... Ha a kevésbé jó képességekkel megáldott nádszálderekú medzsikhorzunk megáll a kátszárnyú ajtóban, akkor bizony a kis csapat végignézi a pantomimet mögötte, mert mellette elmenni nem lehet ...
Vagy pl: azok az ability-k amikben odaugrasz az ellenfélhez, minden fűcsomóban elakadnak ... (Ez sajna singleben is van ...)
A multiban a melee karakterek legádázabb ellenfele a lootot rejtő váza, mert hiába állok neki kétkezes kalapácssal és zúzom porrá a teremben az összes metlakit, de a qrva váza még mindig egyben van ... (ha csak a pálya másik végéről valamelyik ranged kari egy puttyintással meg nem szabadít a szenvedéseimtől ...)
Full melee partival a múltkor inkább hagytuk őket, mert nem bírtuk a röhögést abbahagyni ... a bossot pikkpakk összecsomagoltuk, aztán 5 percet brékelt az egész parti egy szem váza felett ...
Ugyanezt a partit kellemesen meglepte a játék és bebugolta a kulcsot adó ellenfelet egy olyan felső folyosóra, amire nem lehetett felmenni ...
És akkor a matchmaking csodáit még nem is említettem ... mindezek mellett is nagyon tetszik a játék, csak azért érdemes megjegyezni hogy egyik csoda sem tökéletes! -
A csodás főküldik miatt, de elég részletesen írtam itt róla. Mégegyszer nem írom le, nem foglalkozom már vele. -
Sajnos egyet kell értenem. DAI-ban gyakrabban vannak mozgásból eredő idegesítő bugok, NPC-k rendszeresen beállnak eléd, beakadnak, stb. De ezt már mondjuk a KotOR óta... nem értem ezen miért nem tudnak javítani... Mondjuk Unity-ben meg beestem random a föld alá... lol. -
Fog valaki a Crew játékkal gurul i X1-en? Megvenném, a béta alapján instant get, de egyedül is olyan élvezetes vajon? Csak mert eléggé forever alone a 0 friendes accountom :-) -
Neked kell tudnod. Nézd meg h érdekelnek e a benne levő autók. Nekem nincs. 2 DLCt vettem mert olyan autók voltak válogatva amik eddig sosem, a többi nem érdekel.
Car Pass - includes LaFerrari, Jan., Feb., Mar., Apr., May, Jun, July packs, plus 3 Booster packs
- LaFerrari Car Pack (November) - 10 cars
- January IGN Car Pack - 10 cars
- February Smoking Tire Car Pack - 10 cars
- Honda Legends Car Pack - 3 cars (free)
- Road America Booster Pack - 5 cars
- March Alpinestars Car Pack - 10 cars
- April Top Gear Car Pack - 10 cars
- Long Beach Booster Pack - 5 cars
- May Meguiar's Car Pack - 10 cars
- June Bondurant Car Pack - 10 cars
- Nurburgring Booster Pack - 5 cars
- July Hot Wheels Car Pack - 10 cars
- August content update - 6 cars (free) -
Most lehet hogy meg fogtok kövezni, de ha a játéktechnikai bugokat nézzük, nem pedig csak azt, hogy a 800 fős tömegből 2nek nem jól áll a szemöldöke, akkor a Unity gyakorlatilag bugmentes a DAI-hoz képest ...
Nagyjából ugyanannyi óra van bennük, de a DAI (multi és egy kis single) halál idegesítő bugjaihoz képest a Unity sehol sincs ... -
Totti,
Forza 5 Car Pass megér 6k-t? -
Drive-ot miért gondolod hogy nem foltozgatják, mert egy kisebb csapat áll mögötte? -
Skyline #155642 Mi okozott ekkora fájdalmat?:)
Pár napja még vigyorogva írtad mekkora jóság volt a II. vhb-s rész meg lepacsizni Napóloen haveroddal,stbstb...Aztán hirtelen a megjelenés óta áradozásból jött a vergődés...:D -
Skyline #155641 Inkább várnék mert szerintem tényleg ez lesz a következő ACCESS játék....Egy ideje nem volt frissítés,és jön a karácsony.:) -
Skyline #155640 Csak a Unity fő eleme ettől még használható volt és folyamatosan foltozgatják.
Ezzel szemben a PS4-en a pofánkba köptek a Driveclub-al-al és a kompenzációval. -
Nyugika, a kilépéstől messze vagyunk:) Egyelőre arra is kevés esélyt látok, hogy mostanában elindítsam, és szemenszedett hazugság lenne azt állítanom, hogy ezt sikerült siettetni avval, hogy egy rajongója jóelőre problémákat taglal :D -
Szerintem nem fog neki az se tetszeni. Van sok sok filler content ott is és ahogy azokat elkezdi tolni egyből ragequitel :D -
Naa azért ennyire nem súlyos a helyzet :D Dragon Age majd begyógyítja a sebeidet... enyémekre jó volt :D -
Jöhet! Kipeckelt szemhélyakkal várom! 
Bár ha lehet inkább 1982-re állítsd a számlálót, a témát meg videojátékokra. Köszi!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.26. 21:15:57 -
Akkor az utolsó 1bitet kell törölni. Kb a Watch Dogs-ig. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én nem kérem az árát. Sem jóvátételt, semmilyen pénzt.
Csak egy memóriatörlést az utolsó gondolatig, ami bebiztosítja, hogy ubi játékot sohatöbbetsemmikorsenem. -
30, ja akkor oké, akkor csak a Call of Duty SP olyan horribillis. :) -
30 dollár, egy játék pedig 60 dollár. -
Mennyibe kerül t egy SP?Fedezné az árát a felsoroltak mindegyike?
Mert ha nem az még nagyobb kibaszás a vásárlókkal.:) -
Inkább adnák vissza a kidobott 10k-nkat..... -
Zavarodott #155628 Végülis behúztam. Pár óra játék után azt érzem, hogy tartalmas egy játék. Ennyiért nem kérdés, hogy megéri... ;) -
Lara Croft and the Temple of Osiris Pre Order -
2 napja a gépet sincs kedvem bekapcsolni ez a retek okozta sokk miatt.
Semmimásra nem vágyom, mint egy dlc ugyanezektől. -
decemberi ingyen gold játékok::
Xbox One : Worms Battlegrounds
Xbox 360 : The Raven: Legacy of the Master Thief
Xbox 360 : SSX
lol