176875
banner
  • Ricsi234
    Mivel nincs liveom, ezért nekem 15ropi..Valaki nem akarna megszánni egy olyannal amivel letudnám tölteni a Maddent 7500-ért?
    Kap játékot, + fizetek neki vagy valami..:DD

1 hónapos goldal letudom szedni? Érvényes az akció rá is? mert az csak 2000. Azt lehet hogy beteszem a kosárba
    Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.11.28. 09:49:30
  • Botond #155713
    Az is akciós, de az nem tudom mennyi forintban, otthon nem néztem, innen már nem látom. :(
  • Ricsi234
    A madden 15 is annyi? vagy az benne van az akcióba?
  • Lamech
    Már ne haragudj, de az őszinte vélemény az büdös míg egyesek folyamatos trollkodása az üdvözölendő? Ha lehet ahelyett, hogy instant törlöd legalább egy választ kaphatok erre?
  • Botond #155710
    Xbox liveon indult pár akció goldosoknak, megint 497 pénz a san andreas pl, féláron a fifa15 (7500 asszem), meg ilyenek.
  • Totti5
    Mindenki befejezheti. Nem akarok több hszt látni az egymás baszogatásáról.
  • Moby
    LOLmpfsdhgsdf
    Igen. Ósszeraktak. Egy időarányosan negyed olyan teljesítményű gépet, mint akkoriban. Pfejmekkoradolog, hogy nem füstöl el, mint azok :D
  • gduck
    Titanfall 2k :D
  • DarkSector
    Oks.
    Legalább bunkó nem vagyok másokkal.
  • DarkSector
    Na jó, de arra gondoltam hogy az x360-ashoz képest van.-e mondjuk előrelépés anyagminőség és müködésben? :)
    Azért naív játékosként azt remélném nem véletlen 20-25k egy kontroller, a nextgen gépekhez. (vagy ez nincs köszönőviszonyban a minőséggel és odafigyeléssel amit beleöltek?)

Ami röhelyes volt a gombák kopása a régi joy-on. (nekem 2008 óta van meg és szétmálott már egy ideje)
    PS3-nál annyira azért nem kopott a sapka. csak enyhén.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.28. 00:22:31
  • n000rbi
    A kontroller sajnos már nem ennyire strapabíró, tapasztalatból beszélek.
  • DarkSector
    Nem én azon hogy be-rage-elt.
    Nem lehet velenormálisan bezsélni, mindig a 2.mondat hogy te hülye vagy nem érdekel,ki nem szarja le.
    Az nem zavarta hogy én meg azt nem szartam le hogy ő a ft-os kártyákhoz keverte a többit,nem ez volt a lényeg de tiszteségesen végighallgattam.
  • DarkSector
    Amúgy nem para, a 3 ledután végre összeraktak egy stabil gépet,és ezt most kurva komolyan mondom nem ironia, meg gondolok akontrollerrel is ez van.
  • n000rbi
    Engem meg arra késztet az összes ilyen beírása, hogy virtuálisan nyakonvágjam az állandó spoilerezésért.
  • Kongy
    Nagyon király terület.... bár ezt mindről el tudom mondani :) Ha leveszed az "átkot" Crestwood-ról, akkor nem kicsit átalakul a kinézete az egész helynek :) Zseniális ez a játék, továbbra is azt tudom csak mondani. Már egy hete függöm, és még közel sem unom! :D Van egy erős MMO feelingje, és ezért annyira király.
  • TDC Geronimo
    crestwoodba azt mondják jó kis story van. Én majd holnap folytatom :y
  • Kongy
    Éééés kinyírtam az első sárkányt a Dragon Age-ben!!! :D Haha! Nem volt egyszerű menet, még úgy se, hogy ő 13-as volt, én meg 15-ös... szóval kicsit leizzadtam... :D Amúgy a Crestwood-i dögöt nyírtam ki :)
  • ktomi22
    "Engem mar magyar ember nem erdekel"...
    ..Tirexi.. Te vagy az? XD

Bocs.. Nem hagyhattam ki.. :D
  • Zavarodott
    Csak rányomtam a Google keresőbe, de csak olyan oldalakat találtam nagy hirtelen, ahol ugyanannyiért adják a kártyát, mint amennyi az értéke. Nem a "számtalan" szót használtam volna a kommentedben. Valószínűleg ezen akadt meg DarkSector... ;)
  • n000rbi
  • Harlekin
    Nem!Ez egy teszt volt !Amit az egyik ki bírt a másik meg nem!Se több se kevesebb...
    Be kellene rakni ps4 topikba is,hogy egyből induljon a -na ezeket is lefizette a köcsög ms,hogy ez legyen az eredmény!
  • DarkSector
    Hát ha az a kérdés mennyibe kerül akodpl nekem,akkor engem érdekelmennyit vonnak le. (téged nem ez nem is probléma,én pénzem én bajom)
    Jó én meg először magyar kártyákról beszéltem.
    Jöttélaollár-euro-fonttal.

mindegy, tök normális voltam, nem hazudtoltalak meg, írtam hogy oké a 20-as kártya télleg drágább.

De had ne én butaságom legyen hogy te azt mondod nem tudom megvenni ft-ért, annyit írtam hogy meg lehet, innentől engem magyar embert már nem érdekel.

Ha te megsértődsz, az egy dolog, én nem voltam seggfej veled és nem butaság, max te tartod annak,pontosan valós értelmes dolgokat mondtam,semmiféle valótlanágot nem állítottam.
    Elismertem oké 2 helyen drágább, ha euro-ban nézed amásikat is, most akkor ez miatt elkezdesz rage-elni? WTF?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 21:13:49
  • Skyline
    Hogy jön ez ide? Ki nem szarja le kitől mennyit hogy vonnak? Ott van. 50 USD kárty. 50.71 USD-be kerül NÁLUK. Van ahol a 20 euro-s kártyáért 25 eurót kérnek el. Ennyi.
    Többer kerül mint a kártya értéke? Igen. Ma este baromira nincs hangulatom az agybetegségedhez.
  • DarkSector
    Oks akkor neked többet vonnak le,az egyedi eset most erre mi aszart reagáljak, te nézted az én számlámat mikor ott vásároltam 3 goldot? vagy én?
    Ha átállítom leszarom euro-ba mit ír.
  • Skyline
    Segítek....

Állítsd a régiót usa-ra a pénznemet dolárra..Voálá, 50 dolcsis kártya többe fáj mint 50 dollár. Nem vált semmit sehova.
    És részemről ennyi ha ehhez is hülye vagy az már tényleg sok....

Az állítás meg áll: van ahol többet kérnek érte mint amennyi a kártya értéke. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.27. 20:51:08
  • DarkSector
    Fuck eddig is annyi forint vont amennyit ft-ba kiírt, ha a ft-ot átváltom akkor sem lesz több 50 euro-tól.
    Régen 675ft volt a gold, énnekem 675ft-ot vot le.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 20:49:11
  • Skyline
    "Nincs átváltás max ha idiótán állítod be."

Talán állítsd át a pénznemet?!?!?!....... OMG....:DDD
  • DarkSector
    "G2A-n azt veszel amit kiválasztasz és nem forintért.
    Ugyan úgy akárcsak az amazonon. Nincs átváltás max ha idiótán állítod be. Hagyd már a baromságot."

"Ahogy írtam több hely is árul úgy feltöltőt hogy többe kerül mint maga a kártya."

Oks értelek,nem mondom hogy hazudsz, csak eddig 1-et látok, az árlistán a 20 euro-s kodot, a többi egyformának tünik.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 20:44:52
  • Skyline
    G2A-n azt veszel amit kiválasztasz és nem forintért.
    Ugyan úgy akárcsak az amazonon. Nincs átváltás max ha idiótán állítod be. Hagyd már a baromságot.
    Ahogy írtam több hely is árul úgy feltöltőt hogy többe kerül mint maga a kártya. A MM csoda hogy nem így teszi ergo náluk ezt tekinthetjük akciónak ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.27. 20:01:53
  • DarkSector
    Amiket mutattál 1 van ami eltér, az a 20 euro-skártya, ami 25 euro. Ez igaz hogy több de csak 1, szerintem a 30 euro-s váltja.

(ettől független én a magyar kártyákra gondoltam)
    (valuta G2A-ra ment, ott dollárt veszel ft-ért)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 19:55:36
  • Skyline
    A DA:I pedig szinte nálunk a legolcsóbb // bő 5ezerrel olcsóbb volt mint a lemezes. Teljesen randomok az árak, az egyedüli ami stabilnak tűnik mindig az az USA ár.
  • Skyline
    Ennek az egésznek köze nincs ahhoz hogy valutás-e vagy sem (nem váltanak semmit). Ahogy lehet kapni 50 dolcsis feltöltőt egyes helyeken 51-52 dolcsiért úgy lehet kapni forintos feltöltőt is pár százassal drágábban mint amennyit ér.
  • Katun
    Nekem a slim ps2 is kattan néha egyet, a fene tudja mi (gondolom a dvd meghajtó).
  • Katun
    Körbenéztem a live marketplacet, nekünk hungarian júzereknek kemény árakat szabtak. Anyjukba nem akarnak elmenni? Maradok a lemezes kiadásoknál, amúgy jobban szeretem péntekenként porolgatni őket.
  • TDC Geronimo
    Holnap KSZbe lehet megint lesz black friday akció. Akkor lecsapok egy boxra már, nettó 90ből kijön egy AC bundle 3 játékkal. Az már elég kellemes ár.
  • Ricsi234
    Sziasztok! Abból mi igaz hogy a Madden 15, holnaptól-Dec.1-ig 7000? Ez 360ra vagy ONEre vonatkozik?
  • Kongy
    PS4 alapból baromira recseg, hogyha a kezedbe veszed... Érdekes :D Meg szokása kattogni, csak úgy random kattant nálam 1-2-t néha.
  • gduck
    Az első tesztben az XO "lebombázta" a ráccsal a PS4-et :D
  • DarkSector
    Igen ez szokványos hétköznapi használat volt. :D
  • Moby
    Nos, 1 év után végre egyértelműen, megmásíthatatlanul, kétségbevonhatatlanul, elvitathatatlanul kiderül a kérdés, ami minden konzolost foglalkoztat. Ps4 vagy XBOX One?
    Melyik a jobb konzol? Ideje, hogy egy mély szakmai, életszerű és átfogó tudományos teszt végre pontot tegyen a kínzó kérdésre. Íme hát!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.27. 18:07:00