176876
banner
  • Zavarodott
    Unity
    Egész hangulatos képek... ;)
  • Ricsi234
    Mármint xboxon keresztül..Mert nekem csak maestrom van..
  • Moby
    Igen. Az eladás elemzése :D
  • Moby
    Én pl. bármilyen kártyát elfogadok!
    Sőt, készpénzt izs!!
  • Tyrant01
    Ez nem elemzés, hanem statisztika az ELADÁSokról

"Több mint 180 ezer vásárlás alapján állt össze a fenti grafikon, melyen a konzoleladások százalékos eloszlása látható."
  • Ricsi234
    Hali! Budapest Bankos maestro kártyával lehet valamilyen módon fizetni?
  • TDC Geronimo
    EZ még mindig nem eladás, hanem ELEMZÉS. Ugyanez a cég tavaly is több box eladást jósolt, azt mégse. Boxból jó bundlek voltak meg árak úgyhogy előfordulhat, hogy USbe több lesz az eladás, de biztos nem ennyivel
  • DarkSector
    Csak egy dologért éri meg. Ha visszamenőleg érdekelnek az excusive-ok. Vagy eddig is pc medium graf megfelelt, és még nem akarsz a legújabb címekkel foglalkozni.

Amúgy mostgen vagy pc.
  • DarkSector
    Jó , nem létezik játék amit mindenki szeret. :)
  • Ra1n
    Nekem nem is volt bajom,amìg nem az az érv hogy szar mert egy szar, vagy jò mert kiràly....:)
  • Zavarodott
    Mindent túlzásba lehet vinni. Nem is pont a túlzásokra reagáltam... ;)
  • Botond #155907
    És egyikkel sincs gond, ha tartalmaz konkrétumokat is, mert akkor az olvasók el tudják dönteni, hogy a pluszos véleményben leírtak vagy a mínuszos véleményben leírtak fontosabbak neki, és akkor neki tetszeni fog a cucc, vagy pénzkidobás. Valahol asszem pont ez a fórum célja, szóval hajra, csak így tovább!
  • Ra1n
    Az àradozàs épp úgy túl van ragozva mint a negatìv vélemény.:)
  • Zavarodott
    Dobálózzál csak, engem nem érdekel. Macccy írta, hogy megy a fröcsögés és nem kell túlragozni a dolgokat és a válaszodon láttam, hogy tökéletesen megfogta a lényegét a véleményének... ;)
    Utoljára szerkesztette: Zavarodott, 2014.12.01. 11:30:46
  • Ra1n
    +1

Mindenesetre én ezért szelektàlok digit és dobozos közt. Aminèl làtom és érzem hogy nem fog kelleni hosszútàvon az dobozos... A Fc4-et kidobott pénznek érezném digiten...Megvettem dobozosan,januàrban ràtolok 2-3ezret és jöhet a Dying Light....
  • Moby
    Nyugika, tökéletesen fogom. Rózsaszín vattacukor pamacsokkal kellene dobálóznom, mert ha a drágán vett szarral teszem az üt, és megy a rinya, hogyha véletlen telibetrafál vkit, az lehet hogy beesik a hypetrainről a sínek közé.
    Megoldható, vegyétek meg a "demot" a fiókomra. Amíg én pénzelem, addig kénytelenek lesztek elviselni, hogy megrúgdosom ami szerintem nem jó. Szerintem nem jó. Aláhúzva. Tehát nem különösebben érdekel, hogy van-e ebben egyetértés vagy nincs. Minden az én véleményem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.01. 11:08:14
  • penge25
    van rá Dance Central is , mármint iPadra. Szóval akkor egész profi a kinect.
    Utoljára szerkesztette: penge25, 2014.12.01. 10:33:06
  • Macccy
    picsába, lebuktam ... :D
  • Botond #155900
    Hát gondolom a zumbát szedted le (másik tánc alkalmazás?), ami van x360ra is. Ezek a programok úgy működnek (x360on), hogy van benne nehézségi szint, és mondjuk könnyűn az is pontot ér, ha kb azt csinálod amit kell. De ugye ebben is vannak árnyalatok, mert több pont, ha tényleg azt csinálod amit kell, mintha nagyjából azt csinálod amit kell, vagy hasonlót csinálsz mint amit kell, de az is előfordulhat, hogy teljesen mást csinálsz mint amit kell, de ez utóbbi nyilván 0 pontos. A mozgásérzékelő része elég profi már az x360nál is.
    Az iPades zumbát még nem sokat pörgettük, csak megnéztük, hogy jé van ezen is, szóval nem tudom összehasonlítani neked, hogy mennyivel jobb vagy sem.
  • penge25
    Sziasztok! Nincs xboxom, de lenne vele kapcsolatban pár kérdésem. A kinect senzor mennyire érzékeny, pontosan leköveti az ember mozgását? Mert iosre ipadre letöltöttem egy dance centralhoz hasonló alkalmazást, meg egy másik tánc alkalmazást, de nekem baromira úgy tűnt,. hogy mindegy volt mit csinálok a kamera előtt elfogadta pontnak.
  • Zavarodott
    Nem nagyon fogtad a lényeget... ;)
  • Katun
    Redditen láttam, eléggé kemény marketingje volt a Microsoftnak, gratulálok nekik. Jó rendszer, jó gép én nem bántam meg egyáltalán.
  • Totti5
    Fekete péntek eladások
  • Moby
    >(megjegyzem pl. a FC4 szerintem is nagyrészt átskinezett 3, de még csak 22%-nál járok)

Öööö...izé, ha jól látom akkor ezt most te írtad lehatodszor, de az első öt azért nagyon bánt :DDD
  • gduck
  • Moby
    Én evvel a quantum break-el pont úgy vagyok, mint a The Order 1886-al. Szép, csak az eddigi videók játékot nyomokban sem tartalmaznak :)
    Ami önmagában még nem feltétlenül baj, csak akkor olyan minőség legyen, mint mondjuk a quantic dreams "filmjei".
  • Moby
    Pedig nem ártana (pontosan úgy, ahogy ez történt az első hárommal), merkülönben minek folytatás?
  • Macccy
    Ennyi sírást, nafogást, panaszos first-world-problémát, fikázást, köpdösést mint ami ebben a topicban megy, ... WOW! Egészen elképesztő, komolyan!! :D Itt még a Harlekin meg 1-2 (bocs ha nem tudok hirtelen nevet, csak a favágót ismerem) aki tényleg JÁTSZIK, a többi már látom, hogy csak demózza a dolgokat. Na nem az a baj szerintem, ha nem tetszik a FarCry, a Unity, az Alan Wake, nem is az hogy ezt leírjátok, de ezt a túlragozást, ezt a világfájdalmat, minek?? Miért kell 5 kommentben magyarázni, hogy mennyire nagyon nem tetszik, ha egyből is látszott?! :)

Amúgy aki ipari mennyiségű kurvát basz meg, az hamar ráun a csöcsökre, amennyi játékon és amilyen rövid idő alatt átmentek itt egyesek, nem csodálom ha minden fájdalmasan rip-off, copy-paste és a többi.

De nincs igazam. ... Dehogynincs.

(megjegyzem pl. a FC4 szerintem is nagyrészt átskinezett 3, de még csak 22%-nál járok)
  • Ra1n
    Ezesetben ha nem vagy baromira grafika/ framerate igényes akkor jó az előző gen 1-2 évig addig szépen telik a jelenlegi generáció.
    Viszont előző generációs gépből inkább PS3, több + jobb exkluzív miatt. Jelen generáció pedig One.
  • lippet
    Volt/van PC, de nem voltan nagy gamer, nem is volt lehetőségem rá.
  • Zavarodott
    Ha mostanában nem játszottál játékokkal és nem tolod éjjel-nappal a gémet akkor jó lesz egy-két évig a 360, de ha nem csak pár évben gondolkodsz és nem bánod, hogy még azért drágább a One és hozzá a játék, akkor azt mondom, hogy vegyél új konzolt, annak ellenére, hogy nekem még nincs. A One a jelen és a jövő. A 360 pedig a múlt... ;)
  • Ra1n
    Volt elötte pc? vagy van? Vagy most mész bele először a gamer dolgokba?
  • lippet
    Nekem, mint kezdő konzolos, elegendő lenne a 360? Ha hosszabb távra fektetek be, akkor is?
  • Ra1n
    De ebből állt. Hiába volt a frankó sztori. Az ostoba gameplay hazavágta az egészet. Nemkérek belőle többet.
  • Ra1n
    Nem. Azt gondoltam hogy elfelejtik ezt a toronybamászós baromságot, elfelejtik a vadászat gagyiságát, kapunk legalább egy árnyalattal jobb mozgásanimációkat,jobb mesterséges intelligenciát, és inkább nyomnak bele érdekesebb küldetéseket mellékágon is mintsem a szokásos menj oda öld meg szedd össze hozd ide meg gyűjtsd össze szintű cuccokat.Annyit vártam hogy ne lehessen azt mondani rá hogy egy FC3 mod,egy áttextúrázás. De AZ. Ezt meg én már egyszer láttam elsőre szép volt jó volt másodjára már csak elmegy kategória.
  • TDC Geronimo
    Én imádtam, persze nem a gameplay miatt és szeretnék egy folytatást. Legalább lesz miben fejlődni :p
  • DarkSector
    " azzal a gameplay-el"

Ha arra leredukáljuk a játékot hogy maga a sima "megyek lövök" téma, jogos, csakhogy az Alan Wake nem ez végett volt parádés.
  • Totti5
    Vagyis azt gondoltad hogy egy open world játék folytatásában a szabadon megcsinálható aktivitik teljesen új formulák lesznek?
  • Ra1n
    A Remedy részemről remélem hogy amilyen mélyre csak lehet elásta az Alan Wake koncepcióit is azzal a gameplay-el....
  • TDC Geronimo
    Quantum Breakről nem tudni semmit, hogy mikorra várható azon kívül, hogy 2015 mi? Mondjuk Halo gondolom november, ezt nem akarják egy időben kiadni vele, ha tippelni kéne én szeptembert mondanék.

Remélem Remedy ezután nekifekszik Alan Wake 2nek bár, ha lesz is valaha, jó távolinak tűnik :(