176876

-
Az AC Unity-vel eddig nálam sem volt gond, nem találkoztam még buggal. -
Üdv!
Ez a játék elérhető valahol? Hol tudnám megvásárolni X360-ra? -
Sunset Overdrive és AC Unity letöltős kód most van 8kért jatekaim.hu !
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.14. 09:57:17 -
Rá van írva, hogy NOT FOR RESALE
-
Ra1n #156518 Ez a topik lett a feketekereskedelem melegágya...
-
Honnan lehet ilyet szerezni amúgy?? Mármint elsőként? -
10k jatekaimon.
8ért vettem multkor kódot. -
Sunset nincs olcsóé'? :d -
Na de miért,úgy is divatja van a SWATTINGOLÁSNAK! 
-
szabad ilyet, Csupi, mondd meg ... ?
-
Csak a navot ne küldjétek rám
-
Zavarodott #156511 Jól néz ki a "not for resale" felirat... ;) -
Akinek kell jelezze privben, januárban 7k + posta viheti bárki.
-
Meg a multi faszságai. :( -
Ooohhhohohoho-oho-ho-hoo, na akkor nekem nem kell félnem, 28-30 fps fölött az én szemem nem lát
... én mindent leszarok afölött, csak legyen actiön, legyen blast, lazer meg HALO!
-
30-60 közt szinte mindent. Én fix 60at vártam, ha már prevgenen atom fix 30 volt a Halo 4... elbaszták, nem fordították rá kellő energiát.
Az 1-2-3 teljesen rendben van. 3 a legfixebb 60 mind közül, de az 1-2 is inkább stabil 60 mint bármi más.
Halo 4et nem cseszik el, akkor nem lenne semmi gondom a pakkal, de az látványosan instabill. -
Na hát akkor az tényleg cinkes, mert azt már fél lábbal a currGen-ben csinálták le. Megnézek már valami frame rívjút, mer kíváncsivá tettél, mit mutat .... -
A legelkeserítőbb pont a h4. -
Aha. Najó de ez valami re-re-remaster már, főleg a CE ugye, de a H2 is olyan, hogy még VHS magnón futott akkoriban. A CE például még valami 50 Hz tévékkel volt optimalizálva vagymit rizsáztak, azért is húzza pl. az átvezetőkben a mozgás animációt. Szóval ez nem igazi currGen cím sehogy se. Értem én, hogy LEGYENJÓBÁÁÁZZZEE mer énis imádom és kelleni is fog, de azért nem várok tőle HALO 4,5 minőséget
-
Vagyis igazából tökmindegy. Ebben a generációban ne lehyen csapkorászó frém. Főleg ne egy exkluzívnál. És pláne ne, ha az a platform meghatározó játéka. -
Indokolatlant. -
Na. ... Mellik rész? CE? 2? 4 ?? így sorban? 60fps-ből mit frémel? -
Frém. -
Milyen technikai része van ami foscsi lett? -
Engem érzelmi szálak fűznek a halohoz, és nagyon szeretem a halo univerzumot amúgy is, de ez a halo mcc technikai szempontból tényleg foscsi. Eddig úgy tűnik, hogy a 343 is ilyen egycímes csapat. -
Sikerült igen! -
BIZTOS azért adnak el halo részekből 5-10 milliót mert túl van hypolva. Mi is van túl hypolva? -
... báár a HALO -khoz és a remaster változatokhoz semmi köze a Bungie -nak kábé úgy a HALO Reach óta (4+év).
Mondjuk ezzel nem védem őket, ami maradt a Bungie -ból tálent szempontból, az szerintem is elment sajnos a szarházi irányba.
-
Válaszoltam még tegnap!Megkaptad vagy a szokásos,hogy 1 fekete lyukba esett az sg berkein belül? 
De sikerült amiről kérdeztél? -
Ra1n #156493 Mindigis túlhypeolt csapat volt.
A Destiny-t kiemelkedőnek nem tartottam de élveztem a kihívást és a csapatjátékot...De ez a DLC ez vicc kategória. Sehol a nagy minőség se a változatosság se a nagy beigért szavak. Kiböfögtek egy nagyjából 1 óra alatt összeütött valamit.
A Halo MCC is nevetséges lett minőség szempontjából. Frame problémák,bugok,gyenge felbontás...Persze van dualmotor (kinemszarjale)..
-
Destiny "DLC" review
Metro.co.uk - No score
We were going to say that Bungie had made no effort at all in any aspect of the game, but that’s not quiet true. In terms of taking ruthless advantage of their fans they’ve left no corner unturned.
Végre valaki nem segget nyal. -
Küldtem prájvitot lesd meg! -
Ja és a lemezesekről nem is beszélve ryse,dr3,AB,cod ghost meg voltak még valamik,de valahogy nem ugranak be...Nyomon követhetetlen...Van még mindig 10 olyan játékom amit meg se tudtam nézni.... -
3:22től :DDD
-
Nem tudom hiszen semmi nem is jelent meg rá...egyszer csak jött ott lett...
-
Nálam sem. Ilyen egyszer sem volt. -
Tyrant01 #156486 Ennyi szart hogy lehetett megvenni?
-
Annyi a baj csak veled,hogy nem röhögsz rajtuk.HISZEN NEKIK a szar nem neked meg nekem...NEKIK VAN BAJUK nem neked meg nekem...És ha mondod nekik akkor se értik!!!Tehát ki kell röhögni őket és kész... 
Felkészültem amúgy karácsonyra!!!3 hét szabi!!!!Pár napot megyünk síelni,de a többit azt a box előtt töltöm...És azt hiszem lesz mivel...
Ezek mind a hdd-n vannak 1.2 tera és 5 játék még van a végén csak nem fért a képre....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.12.12. 19:05:54 -
Rendes gépet vettem ahogy megálmodták
( kinect powa ). Nálam tényleg jó volt, nem mondhatom azt hogy nem...
-
Undorító ami megy és nem látom hogy ennek akármikor is vége lenne... sőt egyre durvább.
Itt van a mai példa. Egy hír : "A Borderlands is Remastered kiadást kap?"
Csak érdekesség kép a Borderlands: The Pre-Sequel teszt alá 33 hsz jött! , ezen hír alá 54 hsz!
Na miről szól az 54 hsz 80%a? természetesen a már megint, miért nem újat csinálnak, több port van kurrens genre mint új játék, miért nem csinálnak új játékot, halálába megy az egész játékipar, már semmi játék nem érdekel hisz alig van bezzeg régen htente kaptam AAA+ egyedi címeket *2 stb...
Erre megkérdem őket hogy jelen esetben egy esetleges Borderlands kiadás ( amiről nem tudni hogy 1,2,Pre vagy külön, vagy együtt, DLCvel, 60 fps e, milyen újdonságok, egyátalán mikor jön, milyen csomgban, mennyiért és mit tud ), kinek fáj? kit bánt? kinek a kárára? milyen törést okoz majd a tér idő kontinúmban?
Egyszerűen semmi, értelmes válasz nem jön, csak megint előkapták hogy mert nincs semmi új, igazi játék, FORRADALOM ami only X1 és PS4. Érted IGAZI játék csak az ami kizárólag X1, PS4re jön ki. Alien, Mordor, Dragon Age és a többi ami jött az idei dömpingben nem IGAZI játékok. Igaztalaná teszik őket a prevgen portok. Bezzeg ha nem jöttek volna prevgenre mindenki oda vissza lenne ( ezek szerint ).
Egyszerűen nem értem kinek és miért fáj hogy egy kiadó minimal munkával kiadja olyan minőségben ezeket a nagyon sikeres játékokat ( Borderlands ugye 3 milló / rész ) mint PCn, amit a 6-7-8-9 éves konzolokon nem lehetett, sőt DLCs komplett kiadások. Aki beletolt ezekbe 100 órát mit izgatja, akkit nem érdekel mit izgatja? akit érdekel megveheti pöpec minőségben egy játékot ami játékélményt ad. Nem ez lenne a lényege egy játéknak? vagy én kezdek teljesen hülye lenni ebben a mai közegben? a 0 játék kevesebb mint az 1 játék. Ha 50 játékból 15 remaster akkor az miért baj? mitől lenne szebb és jobb a világ ha csak a 35 játák lenne a bolt polcán.
Mindegyik remastert megélt játéknak lesz only kurrensgen folytatása. Már készül és vagy jövőre jön vagy később, de attól hogy ha most nem adja ki a R* GTA5-öt, attól még a GTA6 nem jött volna jövőre, vagy én nem értem egyesek mit gondolnak ezekbe bele....
Bolondok háza az egész. S lehet még is csak én vagyok a bolond?