-
Undorító ami megy és nem látom hogy ennek akármikor is vége lenne... sőt egyre durvább.
Itt van a mai példa. Egy hír : "A Borderlands is Remastered kiadást kap?"
Csak érdekesség kép a Borderlands: The Pre-Sequel teszt alá 33 hsz jött! , ezen hír alá 54 hsz!
Na miről szól az 54 hsz 80%a? természetesen a már megint, miért nem újat csinálnak, több port van kurrens genre mint új játék, miért nem csinálnak új játékot, halálába megy az egész játékipar, már semmi játék nem érdekel hisz alig van bezzeg régen htente kaptam AAA+ egyedi címeket *2 stb...
Erre megkérdem őket hogy jelen esetben egy esetleges Borderlands kiadás ( amiről nem tudni hogy 1,2,Pre vagy külön, vagy együtt, DLCvel, 60 fps e, milyen újdonságok, egyátalán mikor jön, milyen csomgban, mennyiért és mit tud ), kinek fáj? kit bánt? kinek a kárára? milyen törést okoz majd a tér idő kontinúmban?
Egyszerűen semmi, értelmes válasz nem jön, csak megint előkapták hogy mert nincs semmi új, igazi játék, FORRADALOM ami only X1 és PS4. Érted IGAZI játék csak az ami kizárólag X1, PS4re jön ki. Alien, Mordor, Dragon Age és a többi ami jött az idei dömpingben nem IGAZI játékok. Igaztalaná teszik őket a prevgen portok. Bezzeg ha nem jöttek volna prevgenre mindenki oda vissza lenne ( ezek szerint ).
Egyszerűen nem értem kinek és miért fáj hogy egy kiadó minimal munkával kiadja olyan minőségben ezeket a nagyon sikeres játékokat ( Borderlands ugye 3 milló / rész ) mint PCn, amit a 6-7-8-9 éves konzolokon nem lehetett, sőt DLCs komplett kiadások. Aki beletolt ezekbe 100 órát mit izgatja, akkit nem érdekel mit izgatja? akit érdekel megveheti pöpec minőségben egy játékot ami játékélményt ad. Nem ez lenne a lényege egy játéknak? vagy én kezdek teljesen hülye lenni ebben a mai közegben? a 0 játék kevesebb mint az 1 játék. Ha 50 játékból 15 remaster akkor az miért baj? mitől lenne szebb és jobb a világ ha csak a 35 játák lenne a bolt polcán.
Mindegyik remastert megélt játéknak lesz only kurrensgen folytatása. Már készül és vagy jövőre jön vagy később, de attól hogy ha most nem adja ki a R* GTA5-öt, attól még a GTA6 nem jött volna jövőre, vagy én nem értem egyesek mit gondolnak ezekbe bele....
Bolondok háza az egész. S lehet még is csak én vagyok a bolond?