176875
banner
  • Moby
    Jaja. Ennek a generációnak a legjobb exkluzívja eddig, és 2014 legjobb konzoljátéka is.
  • TDC Geronimo

Ezt veszem egyből meg miután letoltam teljeset. Idén én még játékkal így nem szórakoztam, mint ezzel. Sőt, lehet nem csak idén...
  • grebber
    Xbox 360-ra tudnátok mondani pár akár osztott képernyős coop-ot vagy akár olyat mint pl a Lego játékok ahol mindvégig párban lehet menni + esetleg van benne bossharc stb.
  • Ra1n
    Bejössz ide leírsz egy nagy adag képtelen baromságot, majd átmész a ps4 topikba ahol ég és földnek titulálod a különbséget és vered a melled milyen jó a ps4 és milyen rossz az előzmény, és az itteniek az "xboxotok"?:)
    Meg tipikus fanatik hozzáállás?:)
    Milyen érdekes hogy a Sony gépen amin aztán a multimédia végképp nulla elsőre játszani jutott eszedbe és nem filmet nézni,nomeg nem tűnt fel hogy ott sem kapod meg az 500gb-t..:D
    Arról már nem is beszévle hogy az alatt a pár óra alatt amíg nálad volt nem játszottál,filmet akartál nézni feleslegesen BD lejátszót leszedni, majd amint megjött a ps4 egy raklap játékkal nekiestél játszani.
    Maximálisan hiteles! :D

Szép munka!
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.23. 13:34:43
  • Harlekin
    Igen ez a fogást találni pont ugyan úgy igaz az értelmetlen kommentre is!!Remélem ezzel is segítettünk,mert ugye kérdés az nem hangzott el tőled csak 1 röpke észrevételezés ráadásul arról amiről MINDENKINK tudni illik!
    És igen a te hibád,hogy a gondolkodást arra cserélted amire nem kellene!

És neked is boldog karácsonyt a "kedvesedel" ha már ps4 topikban első hszben annyira áradoztál!És prezentáltál egy hogyan keletkeznek a kedveséről szóló hszek mintapéldát!!!
  • Moby
    >és mivel nem játszok

Igen, ez volt az egyetlen, ami a nulladik posztból is lejött. Ilyenformán szerintem tökéletes mindegy mindenkinek, hogy ezt a tevékenytelenséget min folytatod a jövőben. Pusztán az agyatlan csapkorászást nem szívlelik seholsenem. Platformfüggetlenül. Témafüggetlenül. Én személy szerint örülök annak, hogy lecserélted az xboxot. Annak már kevésbé, hogy ps4-re, mert abban a topikban is érintett vagyok, és láthatóan ott folytatod az itt elkezdett hadonászást. Ez nem a választott platformodnak szól, hanem a személyednek.
  • Totti5
    Ez rendben van, de honnan tudod akkor hogy Ps4 a királyság és nem véletlen pont a WiiU? Ha nem játszol... Nem teljesen tök mindegy?
  • Tyrant01
    Az már megvan, de az Alient berántottam 6k-ért :)
  • TDC Geronimo
    DA 7.7k ma boxra oO

Már a 11ks eredeti ár is rablás, hát még ez. Vigye, akinek még nincs meg. 8k-ért kap 100+ órányi contentet.
  • Smithie
    Na akkor ha minden xbot kiadta magából a frusztrációját annyit elárulok, hogy ajándékba kaptam és mivel nem játszok, fogalmam nem volt mi ez a "One"... De utólag utána olvasva valóban az én hibám, hogy elfogadtam... Tipikus fanatik hozzáállás, hogy ha valakinek nem tetszik amit írnak a kedveséről akkor belekötnek bármibe amin fogást vélnek találni...

Az én hibám, hogy volt merszem itt segítséget kérni, ezért esdeklem a megbocsátásért!

Boldog Karácsonyt!
    Utoljára szerkesztette: Smithie, 2014.12.23. 10:48:30
  • karajjj
    Azzal nem is lenne akkora gond, hogy ők hogyan adják meg, ha ezzel mindenki tisztában lenne, nem lennének félreértések.
  • gduck
    Egy szűz XO első indításkor jó nagy frissítést lehúz a netről. Ennek nem olyan a supportja mint annak amit vettél helyette.

Ezt a "szakmai dumát" (DDR3, felbontás) meg jó lenne csak akkor használni, ha valóban tudod mit és mennyit is számít ez. Bár ez nem a Te "hibád", hanem a médiáé.

JÓ JÁTÉKOT!

UI:
    Moby: "hogy a keci hdd gyártók decimálisra adják meg a méretek"
    Na ettől én is állandóan eldobom az agyam. Aki ezt kitalálta (régen nem így működött ám), azt elküldeném egy sóbányába bitet bányászni
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.23. 09:50:11
  • Moby
    Mármint a bináris meg a decimális számrendszerhez? Az ha jól rémlik elemi iskolás tananyag.
    Oké, ahhoz azért kell egy számtekszakkörös jártasság, hogy a keci hdd gyártók decimálisra adják meg a méretek, miközben mindenki más binárisban számol, meg hogy a konzoloknak is van oprendszerük, meg ilyenek, de na. Ezt elmeséli a gugli is mindenkinek ha megkérdezi. Még egy IT-s programozónak is :)
  • Harlekin
    Na azon Én is szakadtam!!!(IT,programming)Lehet most tanulja és még ehhez a fejezethez nem értek el!!
  • TomStorm
    Hát nem adták,mind1 nem kezdtem el vitatkozni mert DA:I Deluxe-t odaadták:D
    Holnap jön a csomag és bár van már egy Cur.Gen nálam,mégis remegéssel várom az X1-t mert úgy őszintén ezt szerettem volna elsőre is:)

Sunsetre meg nagyon rá vagyok hangolva.Kiváncsian várom..
  • Totti5
    Természetesen minden felület máshogy viselkedik.
  • Totti5
    Ps4 500.000Gb ot ad ki. Kifizette azt kapja, teljesen érthető.
  • Ra1n
    De elötte még azért le akart szedni egy BD lejátszót mert nyilván a mediaplayer nem vitte, valamint felháborodott azon hogy a bejelentett 1 terából egy szép részét elfelejtheti a rendszer miatt...Ez máshol nem így van!!!!
    Nem beszélve arról hogy azalatt a kb 3-4 óra alatt amíg nála volt a gép az első dolga volt a filmnézés és a tárhely ellenőrzése!

Teljesen hiteles.:)
  • Moby
    Neeem. Nem ez a legjobb része. Hanem, hogy hazavitte, kiderült, hogy ddr3 van benne, amitől annyira megijedt, hogy visszaszaladt kicserélni egy ps4-re.
    Mielőtt megvette, nem írta le a zinternet, hogy mi van benne? A másik meg a egyterábólcsakhétszázgigátlát. Adatlap: IT, programming. LOLSASAFFDSASS
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.22. 23:35:28
  • Kit--Kat
    A földes utak meg mezők az eredetihez hasonlóan "tükörsimák", vagy ezen javítottak? Nekem ez a része nagyon nem tetszik, egy kicsit több realitást vihettek volna ebbe a részébe.
  • Totti5
    Okké. Egészen véletlen belebotlottam a PC Guru Far Cry 4 tesztbe, megnéztem. Ez lényegtelen, én sem értettem, semmi reakciót nem váltott ki, de ha már ott voltam a yutub csatornán, akkor látom hogy van Forza Horizon 2 teszt.

Tunningnál simán elmentek amellett h az autó paraméterei is állíthatóak és nem csak alaktrészek tehetőek bele... oké, ketten tesztelték a videóban is ketten beszéltek róla, mondjuk azt hogy egyik sem vette észre hol van az opció ( de akkor miért ezt kérdezik egymástól és miért másról beszélnek?! )

A végén jön a 360 vagy Xbox One verzió.

Szó szerint írom.

"360 verzió tulajdonképpen egy és ugyan az"
    "eltérés elsősorban a látvány terén van"
    'igaz ott a napszakváltásról és az időjárásról le kell mondanunk"

Értem én, hogy benzinnel megy, de mi hajtja?
  • Totti5
    Fogalmam sincs, azóta a szigeten vagyok és nem is megyek vissza :)

( valszeg nincs az alap térképen )
  • Ra1n
    Ez az új vihar és egyéb effekthalmaz csak ezen a szigeten van vagy ha leszedem a DLC-t akkor az alapjátékban is elő fog fordulni?
  • Ra1n
    Hjaj felesleges szövegelés, köze nem volt a One-hoz, vett egy ps4-et gyorsan bejött ide pár képtelen baromságot leírni (eleve ez a BD lejátszós dolog vicc), hogy aztán beírhassa hogy elege lett és megy a csere ps4-re..Mindezt 3-4 óra alatt. Ezután odaát meg leírhatta hogy boldog ps4 tulaj most örül rossz előzménye volt a ps4-nek (One), és a két gép ég és föld.

Mondjuk most hogy megtudtam hogy DDR3 ramok már én is gondolkodom rajta hogy felgyujtom a One-t...Hát ezt hogyképzelik...
  • Totti5
    Mai napiszar. "Jobb játék lenne ha nem BF lenne a címe". Most meg ez megy a kommentekben. Atomot a gémerekre. Ide rebút kell, ez már elviselhetetlen.
  • Totti5
    Pózolj esőben.

Naplemente .

Az új szerzeményem, tunningom. Colin McRae Subaru Legacy RS.

Kapaszkodni!

Nagyon vihar.
  • Macccy
    Ohhh, nee ...

... a DDR3 RAM -ok !!! ... na ez kézzelfogható 1st world problem ... de nem tehetsz róla! mennyire utálom a gyártókat, amiért kiadják a hardver specifikációkat, címeres zsírkocka adatok a pattanásos kis tudatos wannabe "gémereknek" akik nemrég még az új pc vízhűtést méregették Futuremarkkal, whyyyyy ??? mivé lett ez a világ ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

OFF, de mikor az Apple - amit sokan köpködnek - kiad valami vasat, csak a nyilvánvaló dolgot írják ki, nagyobb kijelző, vannak színek, lehet ujjazni, satöbbi, viszi az appokat, a játékokat és ez számít. De akkor jönnek a kockák - akik amúgy is köpködik - és szétfeszegetik és nagyítózzák, hogy mostakkor mennyi benne a RAM, hány magos a grafikus processzor ... aztán meg megy a "fúúú, csakennyi??"

• Macccy
    nem kell az az idézőjel! vén fasz vagy, ezvan :D :D vén CoD punk!
  • TDC Geronimo
    Elég sokáig tartott nekik...
  • Totti5
    Ha már volt az ellenkezője legyen ez is.

Assassin's Creed
    12 mins

We have confirmed that the Patch 4 download size on Xbox One will be fixed starting today.
    Patch sizes will vary depending on the patch status of your game. Please refer to the updated post for more information.
  • TDC Geronimo
  • Tyrant01
    Még megveheted addig, ha akciós lesz
  • Harlekin
    Na végre egy olyan ami nincs még meg
  • Totti5
    Xbox Live Gold 2015 január

- D4: Dark Dreams Don't Die (Xbox One, január 1-31 között)
    - MX vs. ATV Alive (Xbox 360, január 1-15 között)
    - The Witcher 2: Assassins of Kings (Xbox 360, január 16-31 között)
  • Harlekin
    Engem nagyon szeret!
    Egy dolog van!!!Jól kell bánni a lányukkal és akkor minden rendben van!Persze a dologhoz hozzá tartozik,hogy a barátnőmmel való "nagy" korkülönbségből adódóan anyósom és én közöttem viszonylag kicsi a korkülönbség így megértjük egymást...
  • Kongy
    Jófej anyósod lehet :D Engem eddig barátnőim anyucijaik mind utáltak :D
  • Harlekin
    Hova???Bárhova...Mindig meg van az a hely idő ahol ez,JÓ.Nálam ez nem kérdés,mint ahogy pár éve amikor az Assassins C.-s felsőket rendeltem ebayen is feltették itt azt a kérdést,hogy hova veszem majd fel.Minden napi használatra.
    Több dolog is van Én jól érzem magam benne és az,hogy esetleg valami maradi korlátoltnak nem tetszik pont telibe szarom.
    És speciel az AC felsőkből az enyém után még 9 darabot rendeltem,másoknak,ismerősöknek,idegeneknek akik az utcán megkérdezték,hogy honnan van?
    A 9 darabon cirka 12 ezret kerestem!Tehát nálam ezek a dolgok soha nem kérdésesek,hogy mit mikor miért.Pontosan ezért is kaptam ezt,mert ismernek...

Sőt megsúgom neked most is rajtam van a codos póló és ebben a percben értünk haza a madaras teszkós bevásárlásból.És a kabát alatt csak ez volt rajtam felül, tehát bent jó sokan látták
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2014.12.22. 11:46:15
  • Muttley
    én pár hónapja CoD Ghost polo-t kaptam
    de a ruhásszekrényben pihent
    mivel azon felül, h jól néz ki, volt egy kérdés, amire nem tudtam épeszű választ adni magamnak :)
    ezért odaadtam az unokaöcsémnek
    ez a kérdés pedig úgy hangzott - neked is érdemes magadnak feltenni:
    vagány, szép, de hova veszed fel...?
  • Totti5
    Letöltéssel még sosem volt gondom, nyilván egy100 megás app pillanatok alatt le kell h jöjjön, ha nem akkor ott valami gond van. Amúgy pár óra alatt h sikerül a felbontast kitapasztalni? Egyáltalán mivel játszottál? :) nem mintha már lényeges lenne, ha neked megérte ez akkor HAJRÁ irány a PS4.
  • barmi
    Nagyon adja szerintem is !