176864

-
sunsethez jó szórakozást :)
Azzal kezdj, mert DA nagyon hosszú -
Grat, jó játékot!
UI: bár nekem a fehér továbbra se jön be :) -
Szép pakk!
-
TomStorm #156788 Először is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!!
Aztán az én saját ajándékom magamnak(igaz megvan tegnap óta de csak most bontottam ki:)
-
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.24. 14:07:03 -
Minden játékosnak platformtól függetlenül Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!! 
-
-
Ezt írtad:
"Sziasztok! Az miert van h 1 Tb-bol csak 700gb-ot lat a gep? Cod-os bundle csomag. A masik h le akartam tolteni egy bd lejatszot es hibaval leall a felenel a letoltes(amit nem tudok hatterbe tenni). :/"
majd 5 órával később ezt:
"Na most adtam fel teljesen, viszem vissza, cserelik ps4-re..."
Mégis mire számítottál? Megdícsérünk milyen hozzáértéssel és türelemmel próbálsz egy számodra ismeretlen elektronikai berendezést beüzemelni? -
-
Pont ezt akartam írni. Annó már a körmömet rágtam,annyira idegesítő és amellé unalmas volt az eleje. Ócska indusztriális környezet, a kedvem elment az egésztől. De aztán szerencsére jött a friss, zöld környezet, onnan már nem volt rossz, de közelében sincs a régebbi Rare játékok színvonalához -
Na az a Kameo sem egy nagy szám. Az elején bedob a mélyvízbe, fél óra tömény anyázás, és utána jön a tutorial, ami addigra már tök felesleges.... nem volt ez átgondolva. -
Akkor maradnak a legok semmi értelmes.Köszönöm! -
partizan182 #156779 + epic mickey 2, Toy story 3, Fable 2
Úgy nézem itt ki is merül, igazából egy wii-re lenne szükséged szvsz :) -
partizan182 #156778 Tiszta hulyek vagyunk: Kameo - elements of power. A Rare utolsó értékelhető játéka.
Egyébként: http://www.co-optimus.com/system/1/xbox360.html -
Ezeket ismerem és nem a tesomnak + barátnőjének valóak.
Ilyen Lego szerű "gyermek" cuccok nincsenek? -
Army of Two, Left 4 Dead 1-2, Dead Island, Borderlands 1-2, Halo Reach, Resident Evil 5-6, Gears of War 1,2,3 egyelőre ennyi jutott eszembe. -
Ilyen sok van? Mert nem győzöm jegyzetelni
-
Ja, a béta nem volt elég elrettentően szar, majd követlező résznél nem lesz és eladnak hypal 20 milliót :D -
Activision mindig tudta, hogy kell reklámozni :) -
2.
-
Nem hogy tüntetnének ellene! -
ejjha de sok a birka, Köztük én is aki anno ezért pénzt adott :( -
"Az ünnepek apropóján a Bungie is közzétett néhány számot a Destiny kapcsán. A fejlesztők szerint eddig közel 13 millió játékos (12 869 066, hogy pontosak legyünk) próbálta ki az online FPS-t.
22,93 millió Guardiant csináltak, és 872,4 millió órát töltöttek el a játékkal, vagyis átlagosan 67 órát játszott mindenki." -
+1 :D -
Ra1n #156767 Neeeeee dörzsöljétek a lámpást,nem hiányzik a dzsin..... -
Hát aki azt mondja rá biztos nem játszott vele, mert köze nincs hozzá. -
De,de,de ez csak egy Infamous lopás, de semmi egyénisége. -
Egyébként ez az a játék, amit nem lehet jól bemutatni. Emlékszem, megjelenés előtt szinte nem is érdekeltek a videók. Euro cikke hozta meg a kedvem. Sztán végigjátszás után véletlenül belefutottam az e3 trailerébe, és úgy, hogy értettem mit látok, azonnal be kellett kapcsoljam újra :) -
Sony jó nagy pöcs volt, hogy annyira ragaszkodott az IPhez, hogy ezzel elüldözte onnan insomniacot. Ez ha lenne PSen is, sokkal több emberhez eljuthatott volna. -
Jaja. Ennek a generációnak a legjobb exkluzívja eddig, és 2014 legjobb konzoljátéka is. -
Ezt veszem egyből meg miután letoltam teljeset. Idén én még játékkal így nem szórakoztam, mint ezzel. Sőt, lehet nem csak idén... -
Xbox 360-ra tudnátok mondani pár akár osztott képernyős coop-ot vagy akár olyat mint pl a Lego játékok ahol mindvégig párban lehet menni + esetleg van benne bossharc stb.
-
Ra1n #156759 Bejössz ide leírsz egy nagy adag képtelen baromságot, majd átmész a ps4 topikba ahol ég és földnek titulálod a különbséget és vered a melled milyen jó a ps4 és milyen rossz az előzmény, és az itteniek az "xboxotok"?:)
Meg tipikus fanatik hozzáállás?:)
Milyen érdekes hogy a Sony gépen amin aztán a multimédia végképp nulla elsőre játszani jutott eszedbe és nem filmet nézni,nomeg nem tűnt fel hogy ott sem kapod meg az 500gb-t..:D
Arról már nem is beszévle hogy az alatt a pár óra alatt amíg nálad volt nem játszottál,filmet akartál nézni feleslegesen BD lejátszót leszedni, majd amint megjött a ps4 egy raklap játékkal nekiestél játszani.
Maximálisan hiteles! :D
Szép munka!
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.23. 13:34:43 -
Igen ez a fogást találni pont ugyan úgy igaz az értelmetlen kommentre is!!Remélem ezzel is segítettünk,mert ugye kérdés az nem hangzott el tőled csak 1 röpke észrevételezés ráadásul arról amiről MINDENKINK tudni illik!
És igen a te hibád,hogy a gondolkodást arra cserélted amire nem kellene!
És neked is boldog karácsonyt a "kedvesedel" ha már ps4 topikban első hszben annyira áradoztál!És prezentáltál egy hogyan keletkeznek a kedveséről szóló hszek mintapéldát!!!
-
>és mivel nem játszok
Igen, ez volt az egyetlen, ami a nulladik posztból is lejött. Ilyenformán szerintem tökéletes mindegy mindenkinek, hogy ezt a tevékenytelenséget min folytatod a jövőben. Pusztán az agyatlan csapkorászást nem szívlelik seholsenem. Platformfüggetlenül. Témafüggetlenül. Én személy szerint örülök annak, hogy lecserélted az xboxot. Annak már kevésbé, hogy ps4-re, mert abban a topikban is érintett vagyok, és láthatóan ott folytatod az itt elkezdett hadonászást. Ez nem a választott platformodnak szól, hanem a személyednek. -
Ez rendben van, de honnan tudod akkor hogy Ps4 a királyság és nem véletlen pont a WiiU? Ha nem játszol... Nem teljesen tök mindegy? -
Tyrant01 #156755 Az már megvan, de az Alient berántottam 6k-ért :) -
DA 7.7k ma boxra oO
Már a 11ks eredeti ár is rablás, hát még ez. Vigye, akinek még nincs meg. 8k-ért kap 100+ órányi contentet. -
Na akkor ha minden xbot kiadta magából a frusztrációját annyit elárulok, hogy ajándékba kaptam és mivel nem játszok, fogalmam nem volt mi ez a "One"... De utólag utána olvasva valóban az én hibám, hogy elfogadtam... Tipikus fanatik hozzáállás, hogy ha valakinek nem tetszik amit írnak a kedveséről akkor belekötnek bármibe amin fogást vélnek találni...
Az én hibám, hogy volt merszem itt segítséget kérni, ezért esdeklem a megbocsátásért!
Boldog Karácsonyt!
Utoljára szerkesztette: Smithie, 2014.12.23. 10:48:30 -
karajjj #156752 Azzal nem is lenne akkora gond, hogy ők hogyan adják meg, ha ezzel mindenki tisztában lenne, nem lennének félreértések.