176864
banner
  • Totti5
    Már éppen kezdtem teljesen megfeledkezni arról hogy még mindig valami performance boost a lényeg... :)
  • TDC Geronimo
    Techland’s upcoming zombie survival open world game, Dying Light is already confirmed to be running at 1080p and locked 30 frames per second on both the PS4 and Xbox One. So was Dying Light using the latest Xbox One SDK update to achieve this performance boost on Microsoft’s console?
    “We were using the latest version just prior to the new release that came out on December 12th. In terms of advantages, the main thing is just how much the ESRAM control has improved,” Lead Game Designer Maciej Binkowski said to GamingBolt.
    “The new API allows you to do a lot more with the ESRAM, things devs have always wanted to do but were not easily accessible. This together with better tools (PIX) allowed us to really improve performance and tweak ESRAM usage,” he added.
    For those who are unaware, PIX i.e. Performance Investigator for Xbox is a software tool for game developers that helps them analyze and debug their code to improve performance of Direct3D applications. It’s intriguing to see that Microsoft have been making further updates to their SDK which has already helped several AAA games like Destiny and Grand Theft Auto 5 to achieve full 1080p resolution. It seems that with continuous improvements to both consoles, the performance gap is indeed narrowing down.
  • TomStorm
    Nyoma sincs a pénznek amit rátöltöttem.Hol lehet megnézni egyáltalán?Vásárláskor fel kéne ajánlania nem?
  • Totti5
    Feigyelj és tanulj!

"hegyikecskés jelenet". Teljesen valós alapokon nyugszik, hiszen a természetben is létezik hegyi kecske, akik ember számára felszerelés nélkül megmászhatatlan falakon élnek, mennek, mozognak, másznak, ereszkednek le. Nyilván egy fantasyban vagyis konkrétan a Hobbit 3ban ez is mint minden lény ( 20 emeletes big ORC, helikopter méertű SAS ) a világhoz mérten van ábrázolva, de alapjaiban a való életben is vannak ilyenek, teljesen megszokott lények, akik valóban a meredek hegyeken, sziklákon ugrálva mozognak.

Befejeztem.
  • TomStorm
    Live is amúgy még mindig [email protected] elmegy felesleges Multizni
  • TomStorm
    Töltöttem bizonyos Gift kártyákat account-ra de most,hogy vásároljak játékokat?
  • n000rbi
    Hogy "kell" az túlzás, de egy kis Forza 5/Horizon körözéshez nem árt. (a gold akciós 4k-s TR Definitive Ed. is gondolkodóba ejtett...)
    Ennyiért meg nem is vészes.
  • TDC Geronimo
    Mire kellett a gold? Gondolkodtam én is, de kettő konzolon nem fizetek multit.
  • n000rbi
    Tárgytalan, már meg is vettem 10k-ért :)
  • TomStorm
    Hát inkább szoftveres megoldásra gondoltam de látom nincs.Nem gond marad a takarás valami kis fimomabb megoldással azért mint a sebtapasz:DD
  • n000rbi
    Szokott ilyentájt lenni valami éves gold előfizetés-akció, vagy ne várjak és szerezzek simán teljes áron egyet?
  • Ra1n
    Unity-ben pont a coop a legproblémàsabb (bughegyek,iszonyatos framedroppok,stb)....:)
  • Botond #156899
    Fekete filccel is ki lehetne színezni!
  • Macccy
    leukoplaszt ?
  • TomStorm
    Valami ötlet,hogy ne lássam kontrolleren a világító X kapcsolót?Zavar néha de csak éjjel..
  • Macccy
    Ennyi. Így így.

Amúgy bár én sem parázom túl a webkártya miatt, de azért kicsit bennem van a para mióta kolléga mesélte hogy járt. Amazonnál kért egy free 1 hónapos szerver szolgáltatást - cpu time, memória, amit akarsz - hogy demózzon egy új vállalatirányítási rendszert. Még le sem telt az 1 hónap, máris kapott egy levelet, hogy akkor most lóg az Amazonnak durván 500 ezerrel!!! Kiderült, hogy apróbetűsben benne volt, hogy erre éppenséggel nem érvényes az ingyenes próbahónap és a netes kártyájára rá is terheltek 2000 Ft-ot, de mivel több nem volt, a többivel még sáros ... Most megy majd a fight, hogy akkor kell e fizessen vagy sem, satöbbi satöbbi, minden esetre szervert azóta megszűntette, a netes kártyát azt mondta szintén lemondta ...

Amúgy a cikk alatt hozzászólásban tudni vélte valaki, hogy a 13ezer felhasználói infót állítólag nem is az Amazon, PSN és XBL szerverekről lopták, hanem felhasználók gépeire (pc?) bedobált trójaiból. Ezért is ilyen "kevés" az adat ...
    Utoljára szerkesztette: Macccy, 2014.12.29. 10:30:48
  • TomStorm
    Ja és jön ma Unity is.Csak nem bírtam ki,hogy ne nézzem meg:)
    Co-op biztos jó lehet
  • TomStorm
    Alien Isolation 6e.ft Store-on?Hát ez nem sok meg is veszem
  • Rage47
    Hány órád volt benne?
  • Ra1n
    Nem spoileroztam túl,és az elején írtam is hogy esetleg lesz benne.:)
    Csak a történet baromságait írtam le..A hegyikecskés jelenet mindent visz perpillanat :D
    Kíváncsi lennék hány alkalommal röhögött fel a közönség ezen a csodán...

Egyébként nem mondtam hogy nem szórakoztam jól, a látvány elvitte a hátán az egészet. De csak ennyi. Mindazonáltal mérlegre se raknám semmilyen téren (se látvány se tartalom,se rendezés se semmi) az eredeti trilógiával,mert kilőné az űrbe a Hobbitot...

Gyakorlatilag ez egy jó film is lehetett volna. Ha nem nyújtják feleslegesen trilógiába szarrávontatva és nem komplett idiótaként jelenítenek meg benne egyes elemeket....
    Egyetlen 3 órás rész kellett volna belőle.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.28. 23:58:48
  • Harlekin
    Na az Én webkártya adataimmal sokra mennek soha nincs rajta 1000 forintnál több!Ezek a dolgok miatt nem adom meg SOHA a rendes kártya adataimat,mert a webkártyán NINCS pénz csak akkor amikor kell...Más számla szám tartozik hozzá és természetesen más kártya adatok mint a valós kártyám így esélyük nincs pénzt nyúlni róla...Legyenek vele boldogak!
  • Zavarodott
    Én jól szórakoztam rajta. Egy spoiler button elfért volna azért, bár lehet csak a telóm miatt nem látom... ;)
  • Macccy
  • barmi
    Erre csak azt tudom mondani, hogy :

kocsog hekkerek ....

• lac coo
    Több mint 13 ezer felhasználó adatait lopta el és tette közzé az Anonymous. Úgy tűnik, nem csak leállt és akadozik a Playstation és az Xbox platform, de fel is törték a hackerek.
  • Macccy
    Ez volt már?

Sunset Overdrive Live action Ad

:D
  • Macccy
    Szanszet Overdráájv mekkora fun eddig, tényleg! :) meglátok egy lufit, mondom na csakmég azt, erre azon kapom magam, hogy grindolok a vezetéken utcák óta és aprítom a redbullt :D
  • Macccy
    pedig az a játék ráadásul egy kuka szar véleményem szerint és én nem vagyok nagy szarozós, szomszéd PCjén kipróbáltam milyen egy statikus környezetben osonni a pajszer a.i ellen és drótos csapdaként triggerelni a scripteket :)
    Igen szegény lehetett az "FPS" felhozatal, ha ez a beszt :D
  • Totti5
    Még mindig év FPS-e : Sniper Elite III

Senkit nem zavar ezek szerint, vagy tényleg FPS :)

Mondjuk tény, ha rázúmolsz akkor célkereszt nézet lesz:D

• lippet
    NHL 15-el játszik valaki? A szezon mód az mit takar? Ha elkezdek egyet, akkor folyamatosan jönnek majd a szezonok? Olyan, mint a FIFA pl?
  • Totti5
    Mese.
  • TDC Geronimo
    Pörög sunset credit. Rég nem szórakoztam ilyen jól
  • Ra1n
    Emlèkeim szerint te is le szoktad ìrni a filmes élményeidet.
    Egyébként igen,kiìrtott egy egész vàrost, majd 1 szem ember egyetlen lövéssel leterìtette,mert annyi esze nem volt hogy tüzet köpjön vagy ne menjen szemtöl szembe egy szàmàra veszélyes fegyver ellen...:)
    Az elözö részben meg vagy 30 percig szerencsétlenkedik a törpökkel és senit nem tud megölni.
    Örülök ha neked tetszik a hobbit trilògia,szàmomra a Gyuru trilògia utàn minden tekintetben egy hatalmas csalòdàs. Baromi gyenge és baromi vontatott. Olyan mint a Sony exkluzìvok mostansàg. Csilivili szarràeffektelt làtvàny,totàl àtlag vagy az alatti tartalommal. Nem több,nem kevesebb. Nem csoda hogy szinte mindenki lehúzta...
  • Macccy
    Na igen, a gamekapocs már jó ideje kerülendő, a színvonal mélyrepül, a teszteknél többször volt olyan érzésem, hogy nem a játék hanem külföldi tesztek alapján írták, a hozzászólásokba meg bele sem szabad olvasni, mert a kis pöcsök már az első ötben elkezdenek anyázni.
  • barmi
    A PWZ az egyik legpozitívabb csalódásom volt idén, nem tudom miről beszélnek ezek .... ostoba banda.
  • Rage47
    En ma próbáltam ki es alig lehet abbahagyni :D coopban is szuper
  • Totti5
    Most értem haza a vetítésről és csak a sárkányra reagálnék. Kiirtott egy komplett várost és pont. Ha ennyire nem tetszik a Hobbit trilógia akkor mi van faszért nézed. És ez nem filmes topik hogy ráadásul spoilerezve litániát kelljen írni...
  • n000rbi
    Az egy dolog, hogy megy a live, de miért is kell újra megadnom a billing info-t vásárlásnál?
  • Ra1n
    *A hegyikecskés részre rátett egy lapáttal hogy valaki a nézőtéren benyőgte hogy mindjárt felbaktatnak....Erre jöttek a kecskék és szó szerint felröhögött a közönség....
    Igen jól sikerült komolynak szánt jelent!
  • Ra1n
    Megnéztem ma a csodás Hobbit utolsó részét. Igyekszem spoilermentesen (nem nagyon fog menni) írni róla.

Az előző részben a félelmetes sárkányból egy vicces csináltak aki nem volt képes 30 percig senkit kicsinálni,ellenben fosta a szót. Na ezt sikerült itt is folytatni, gyakorlatilag a félelmetes nagy gonoszból ismét egy ostoba baromarcút csináltak,aki szövegel majd annyi esze nincs hogy ne szemtől szembe menjen a számára halálos fegyverrel.....Taps....
    De ezen még úgy ahogy túl is tettem magam. A filmben az ork fejek úgy hullanak mintha papírból lenne mindenki páncél nélkül...Gyakorlatilag már a közönség felröhögött egy egy lefejezésen...És lőn az 5 sereg csatája.... Iszonyatos emberhátrányban a törpök + emberek + tündék a két orksereg ellen, már vonulnának vissza de ekkor megtudhatjuk hogy egy fecske ugyan nem csinál nyarat ellenben 10-12 fecskével!!!! Igen amikor már minden elveszettnek tűnik és mindenki hátrál, a hegyben lévő főhős törpök kitörnek és megoldják a problémát SŐT egyedül nekik jut eszükbe hogy talán a sereget irányító vezért kéne leölni (ez senki másnak nem jutott eszébe még a tündeseregnek se hogy fellőjjenek oda pár nyilat) aki egy kis hegységről irányít mindent,nosza! Pattanjunk hegyikecskékre (nem vicc) amiken felügethetünk a főganéhoz...:D Nomegpersze a menekülő embereknél is hirtelen megbátorodik az asszony és gyereksereg (ez sem vicc), és elkezdik kiverni velük az ezrével érkező orkokat.....:D
    Dögunalomig elnyújtott végjáték....Szomorúság...Boldogság...
    Persze a néző hülye úgyhogy bármikor szóba kerül a hatalom gyűrűje felcsendül az ismerős dallam,nem elég mutogatni is azt a szart,csodálom hogy nem írták pluszba alá...:D
    Mindezeket leszámítva elvoltam mert látványos volt a film. Csak sajnos baromira nem annyira mint az eredeti trilógia!!! Szarrá szanaszét effektelve megy a csata,hullanak az orkfejek, gyakorlatilag hiába a látvány szó szerint gagyibban és kevésbé hatásosan nézett ki a nagy monumentális csata mint bármely másik csata az eredeti trilógiában...Tipikus esete annak amikor a kevesebb több lett volna. Főként hogy a szutyok film+-on ma nyomták a király visszatért,gyakorlatilag rögtön szembetünt hogy sokkal de sokkal hangulatosabban és komolyabban van abban megjelenítve a csata mint az 5 seregben,ahol minden szarrá van effektelve és papírként hullanak az ork buksik...:)

SEHOL sincs ez a trilógiának feleslegesen elnyújtott agyoneffektelt dögvész az eredeti Trilógiához képest semmiben. Reméltem hogy az előző rész gyengeségeit kiküszöbölik. Nem sikerült. Az pedig hogy a sárkány tényleg ismételten a pusztító gépezetből hirtelen balfasz lesz akinek annyi esze nincs hogy egyetlen lángköpettel kicsinálja aki fegyvert fog rá,vagy 10 méterrel odébbról támadjon ahova nem tudnak utána fordulni....Vicc....